vineri, 6 ianuarie 2017

Acordați Atenție – Consiliul


Prin Ronald Head

Ați intrat acum în spațiul și energia pe care voi o identificați ca fiind noul vostru an. În acest an va fi nevoie să fiți mai atenți decât ați făcut-o vreodată înainte. Prin urmare, avem câteva sfaturi care este adecvat să vi le transmitem acum.

În trecut am vorbit de câteva ori despre cererea voastră de ”aduceți-ni-l/aduceți-ne-o”. Prietenilor, acum este pe cale să vă fie ”adus/adusă”. Anul acesta va aduce o schimbare atât de mare încât veți fi disperați că veți putea vreodată să o prindeți din urmă. O veți face, desigur. Dar o zi de pace/liniște va fi o comoară.

Vi s-a spus că toamna anului trecut ar fi fost momentul în care s-a schimbat totul. A fost. Totul s-a schimbat. Acum este momentul în care va deveni tot mai imposibil ca acest lucru să vă fie ascuns. Această imposibilitate a crescut de ceva vreme, și este, de fapt, o parte importantă a valului de schimbare care este pe cale să vă afecteze în moduri pe care nu vi le imaginați încă.

În lumea voastră sunt prezente acum câteva realități. Mai precis, aveți în conștiința voastră multe realități alternative din care să alegeți și pe care să le integrați într-un număr mai redus, convenit, de realități noi. Va fi, desigur, un consens general, de ansamblu. Dar chiar și așa, lumea voastră s-a divizat.

Iar voi sunteți pe cale să intrați cu repeziciune într-o lume pe care ați considerat-o fantezie fictivă. Este în regulă. Vă veți descurca cu ea așa cum veți dori. Dar dincolo de asta, vrem să vă prevenim că puterea discernământului vă va fi mai necesară ca niciodată până acum.

Veți fi zilnic bombardați cu descrieri, explicații, motive, viziuni și sunete care pur și simplu nu pot fi considerate toate a fi adevărate. Va fi de competența voastră să decideți ce este adevărat în lumea voastră și ce nu. Acum, o tehnologie nouă este ce este. Dar poveștile din spatele a ceea ce vedeți sunt doar povești. Cineva va fi decis ceea ce puteți ști. Ei vor fi decis ce puteți să știți. Și vor fi decis care parte a adevărului să vă fie spusă. Dați-vă seama întotdeauna de acest lucru.  

De fapt, unii au învățat aceste lucruri și și-au asumat răspunderea de a se asigura că le auziți. Asigurați-vă că știți cum să-i identificați pe acei oameni și acele informații.

S-ar putea să fiți prea ocupați să aveți grijă de voi înșivă și de familiile voastre, pentru a vă face prea multe griji în legătură cu ceea ce tocmai v-am spus. Și asta este în regulă. Lăsați lumea să devină ceea ce va deveni. Rezultatul a ceea ce discutăm a fost decis deja de voi. Este, în percepția voastră trei dimensională, ceea ce ați venit să puneți în aplicare aici.

Veți începe să observați mai multe schimbări interioare decât oricând înainte. Numărul acelora dintre voi care pot să simtă acest lucru crește exponențial. Și fiecare dintre voi afectează ceea cu ce vine în contact. Chiar și cei pe care i-ați considera ne-afectați se schimbă, de fapt. Va fi nevoie de o decizie conștientă și de un mare efort pentru a rămâne în ”vechea voastră lume”. Deci, chiar dacă un individ s-ar putea să nu fie ceea ce voi numiți un ”lucrător în lumină”, el sau ea s-a schimbat față de cum era cu ani, luni sau chiar săptămâni în urmă. Amintiți-vă că fiecare dintre voi se află într-o stare diferită de progres.

Cum să priviți această nouă stare de lucruri? Adeseori va părea a fi un haos total. Ei bine, din haosul total se naște armonia totală. Ați venit să luați parte la această naștere. Cum veți participa? Vă veți plânge? Veți contribui la găsirea unei soluții? Contribuția voastră poate părea mică și locală. Dar, așa cum v-am spus de multe ori, nimic din ceea ce faceți nu este vreodată cu adevărat mic și nici local. Fiecare schimbare pe care o faceți afectează întregul. Decideți să faceți acele schimbări pe care le puteți face. Acele schimbări sunt motivul pentru care vă aflați unde vă aflați. Gândiți-vă dacă vreun președinte, prim ministru sau orice altă persoană influentă ar fi în stare și în poziția de a face ceea ce vă este menit vouă să faceți astăzi. Nu sunt. Ei pot face numai ceea ce stă în fața lor să facă. S-ar putea să considerați că omenirea face tot ce poate ea mai bine, în ciuda ei însăși. Acest lucru are însă nevoie de participarea voastră.


Astăzi vă putem promite că lumea pe care o veți vedea peste 52 de săptămâni nu va semăna cu lumea pe care o vedeți astăzi. Așa cum ne-am obișnuit și ne place să vă spunem, țineți-vă mâinile și picioarele în interiorul călătoriei tot timpul. (În sensul de a vă păstra poziția corectă pentru ceea ce faceți, dar în acest caz nu se referă numai la poziția corpului fizic. n.t.)


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.