miercuri, 25 ianuarie 2017

Noi suntem Familia voastră Galactică

Arcturienii prin Suzanne Lie

Voi sunteți Noi și Noi suntem Voi

Sue Lie: Bună tuturor. Am decis astăzi sau poate că am auzit astăzi. Nu sunt sigură. Uneori când ne auzim Sinele Mai Înalt sau Ființele Mai Înalt Dimensionale nu suntem siguri dacă vine de la noi sau vine de la ele. De fapt, asta este ceva bun deoarece este o formă de fuziune – așa-i Shawnna?

Shawnna Donop: E adevărat și presupun că pe măsură ce ne expansionăm conștiința nu mai suntem cu adevărat separați. Mai degrabă devenim O SINGURĂ conștiință cu un flux constant de ghidare.

SL: Da, desigur, și acel constant flux de ghidare a fost întotdeauna aici, dar frecvența conștiinței noastre nu a fost în măsură să-l prindă deloc – încă! Prin urmare, este nevoie să medităm și să ne ridicăm conștiința pentru a fi în măsură să pornim volumul mesajelor care circulă tot timpul, dar noi pur și simplu n-am știut. Totuși, începem ca ACUM să știm acest lucru. Oamenii chiar se conectează la ele, nu-i așa?

SD: Cred că putem simți cu toții energiile, frecvențele mai ridicate și fluxurile de informații, ghidare și Iubire Necondiționată care intră.

SL: Da, probabil că acesta este motivul pentru care am primit de la Arcturieni un mesaj să apelez la tine Shawnna. Au ceva de transmis ce vor ca noi să dăm mai departe.

Mai întâi aș dori să vorbesc puțin despre primirea unui mesaj. Când am început să primim pentru prima dată mesaje inter-dimensionale, a trebuit să medităm și să facem diferite lucruri ca să ne recalibrăm cumva pentru a primi mesajul. Dar, ACUM, mesajele vin rapid și furios, nu-i așa?

SD: Categoric, și este atât de simplu încât îți ia doar un moment să te conectezi la ele. Cu certitudine se simte că conexiunea este mai puternică decât oricând.

SL: Da, cu siguranță este foarte puternică. De fapt, acum am să-i introduc pe Arcturieni. Shawnna, ai dori să pui câteva întrebări? Vom avea doar o conversație rapidă și un salut pentru toată lumea din partea Arcturienilor.

Arcturienii: Bună ziua tuturor, noi suntem Arcturienii. Suntem atât de fericiți să vedem cum vă treziți. Din perspectiva noastră, este primăvară deja, iar voi sunteți milioane de flori înflorite. În conștiința voastră, voi sunteți ca un buchet de flori de lotus care v-ați trimis rădăcinile adânc, adânc în solul Mamei Gaia.

Voi v-ați deschis ”Floarea Vieții” frecvențelor mai înalte ale Luminii și Iubirii care intră pe planetă. Nu vă ia mai mult de un moment să stați liniștiți astfel încât să simțiți Kundalini urcându-vă pe coloană pentru a întâmpina Lumina. Shawnna, simți asta?

SD: Da, categoric. Asta este o descriere perfectă. Doar te aliniezi cu acea intenție și cu frecvența Iubirii Necondiționate și ridicarea energiei mai înalte este pur și simplu automată.

A: Da, și este important pentru noi să împărtășim cu voi toți că nu este nevoie de nici un ”timp” ca să vă pregătiți pentru această experiență pentru că sunteți cu toții atât de treziți acum. Dețineți cu toții atât de multă Lumină.

Ne puteți chema acum în același fel în care vă chemați soțul sau colegul/colega de cameră, sau copiii. Suntem chiar AICI. Așa că, tot ceea ce aveți de făcut este să vă acordați un moment și să spuneți,

”Dragi Arcturieni, am dori un mesaj rapid”
și whoos, a sosit un mesaj.

Prin urmare, chiar acum, vă vom îndruma să vă acordați un moment pentru a vă asigura că coloana voastră vertebrală este dreaptă. Așa că, fie că sunteți în picioare, așezați sau culcați, asigurați-vă că aveți coloana vertebrală dreaptă.

Doriți să vă păstrați coloana vertebrală dreaptă pentru că de îndată ce vă trimitem Lumina noastră, energia voastră Kundalini va începe să se ridice. Acest lucru se întâmplă tot mai des acum pentru că sunteți pregătiți să transmutați în Corpurile voastre de Lumină.

ACUM, faceți o respirație numărând
unu,
          doi,
                     trei
și simțiți Lumina Mai Înaltă în timp ce aceasta se adună la baza coloanei voastre vertebrale.

Pe măsură ce Lumina Mai Înaltă se adună la baza coloanei voastre vertebrale ea urcă încet
trece de Prima voastră Chakră,
       trece de cea de-a Doua voastră Chakră,
             trece de cea de-a Treia voastră Chakră,
                    în cea de-a Patra voastră Chakră, Chakra Inimii
                          în Inima voastră Înaltă,
                                în Chakra Gâtului vostru,
                                      și în cel de-al Treilea Ochi al vostru.

Apoi, simțiți cum Lumina Mai Înaltă se îndreaptă către Chakra voastră Coroană
      pentru a se întâlni cu sursa.
             Simțiți cum Sursa vine în și fuzionează cu Chakra voastră Coroană.
                      SIMIȚIȚI cum Sursa fuzionează cu Chakra voastră Coroană.

Voi sunteți cu toții reprezentanți ai Sursei.

Și fiecare dintre voi reprezintă o versiune ușor diferită a Sursei pentru că planeta Pământ este atât de diversă. Nu-i așa că-i minunat că Gaia este diversă, că sunt oameni de pe fiecare planetă și fiecare galaxie pe Planeta Ei. Dacă aceste ființe nu au mai fost aici înainte, ele sunt ACUM.

Dacă vă puteți folosi imaginația și privi cerul, veți vedea o armada de nave care vă înconjoară planeta, trimițându-vă Iubire, trimițându-vă Lumină și încurajându-vă spunând,

”Voi sunteți minunați, VOI Ascensionați, iar NOI suntem atât de fericiți că vă alăturați Familiei noastre Galactice.”

Acordați-vă un moment, luați acest mesaj în voi, simțiți acest mesaj, simțiți, știți, amintiți-vă și împărtășiți acest mesaj:

Eu sunt membru al mai marii mele Familii Galactice.
Eu am venit pe Gaia să ajut la Ascensiunea Planetară.

Vă mulțumim că sunteți VOI și vă rugăm să vă amintiți Mantra de mai sus. Scrieți-o. Spuneți-o în timp ce gătiți, în timp ce conduceți și sunteți în trafic, în timp ce vă plimbați, în timp ce schimbați scutecele copilului, în timp ce stați la coadă la magazinul alimentar.

Amintiți-vă să vă amintiți să-i spuneți SINELUI vostru că:

”Eu SUNT un membru al Ascensiunii Planetare a lui Gaia!”

Binecuvântări tuturor, dorim să vă mulțumim foarte mult că v-ați acordat un moment din ceea ce rămâne timpul vostru trei dimensional ca să ascultați și/sau citiți mesajul nostru.

Shawnna, este ceva ce i fi vrut să spui în încheiere?

SD: Aș dori să reamintesc că suntem cu toții reprezentări unice a UNEI surse a Iubirii și Înțelepciunii. Este minunat că fiecare dintre noi poate contribui la crearea acestei armonii minunate.

Este minunat că noi TOȚI contribuim la și ne împărtășim mesajele unii cu ceilalți. De asemenea, vă mulțumim fiecăruia dintre voi că străluciți atât de puternic.

A: Da, străluciți departe, străluciți departe. Binecuvântări tuturor. Îți mulțumim foarte mult Shawnna că ne-ai ajutat să împământăm aceste informații și pentru marea ta contribuție.

De asemenea, dorim să vă mulțumim tuturor celor ce ascultați mesajele noastre.
În încheiere, dorim să vă reamintim că noi suntem Familia voastră Galactică. Vă rugăm să vă amintiți că:

Noi suntem VOI
și
Voi sunteți NOI


Împreună, Lumina noastră strălucește ca UNA.
În timp ce ne expansionăm realitatea în dimensiuni din ce în ce mai înalte!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.