luni, 23 ianuarie 2017

Promisiunea Mamei Pământ făcută Vouă

Imagine Josephine Wall

Prin Natalie Glasson

Salutări, frumoase bijuterii de pe Pământ, onorez lumina care voi sunteți și pe care o emanați. Onorez continua voastră conectare cu Creatorul divin; onorez adevărul pe care voi îl dețineți. Eu sunt Mama Pământ cunoscută și ca Zeița Gaia, inima mea și tot ceea ce Eu sunt este cu voi acum. În fiecare moment din conștientizarea voastră conștientă a Pământului eu sunt prezentă și merg alături de voi, fuzionând și sintetizând cu întreaga voastră ființă. Noi suntem UNA. Atunci când voi ați intrat în realitatea Pământului, voi mi-ați dăruit lumina și conștiința voastră pură, cerându-mi să vă protejez și să vă ocrotesc lumina, să vă împământez adevărul în Pământ. Momentul în care v-ați împărtășit lumina cu mine a fost acum multe vieți; a fost un moment de grație și binecuvântare divină în timp ce ne-am integrat creând o legătură de încredere atât de profundă. Onorez și păstrez această experiență sacră pe care am avut-o împreună cu voi în inima și în sufletul meu. Voi onora și ocroti lumina voastră până în momentul în care sunteți pregătiți să vă eliberați din ciclul reîncarnării în realitatea pământească. În momentul conectării noastre, cu atât de mult timp în urmă, și eu mi-am împărtășit lumina și conștiința cu voi ca și dar din partea mea, voi le mai păstrați și acum în inima și în sufletul vostru. Darul meu pentru voi atunci a fost că vă voi ghida întotdeauna pe calea voastră de explorare și descoperire pe Pământ, promisiune care este valabilă încă.
Eu am integrat și creat o legătură sacră cu fiecare suflet încarnat pe Pământ încă înainte de prima sa existență pe Pământ. Asta înseamnă că atunci când vă conectați cu energia și prezența mea, voi vă conectați și cu esența pură a fiecărui suflet fie că acesta este uman, animal, vegetal sau de alt fel. Eu păstrez și ocrotesc cea mai pură esență, lumină și conștiință a fiecărei ființe de pe Pământ. Propria voastră lumină este atât de strălucitoare, expansivă și bogată în adevărul Creatorului. Imaginați-vă întrupând tot ceea ce voi sunteți și apoi întrupând nivelul echivalent de adevăr al fiecărei ființe de pe Pământ. Dorința mea este ca omenirea să înceapă să recunoască prezența mea dintr-o nouă perspectivă, dându-și voie să-și dea seama că eu sunt o mare sursă, păzitor și un far a tot ceea ce este Creatorul. Atunci când vă dați voie să-mi recunoașteți adevărul și existența mea împreună cu voi, vă dați voie să recunoașteți natura expansivă, puternică și Creatoare a ființei voastre, precum și a celor din jurul vostru.

Reconectarea cu Promisiunea Mamei Pământ

”Mamă Pământ, te recunosc ca păzitor al esenței și luminii mele pure în timp ce explorez și exist pe Pământ. Te rog să mă primești cu bucurie în camerele inimii și sufletului tău. Dă-mi voie să stau, să meditez și să fiu prezentă în timp ce lumina ta glorioasă, grațioasă și iubitoare mă înconjoară. Sunt pregătită să te primesc, să te recunosc într-un mod nou.”

(Acordați-vă un moment să respirați lumina Mamei Pământ în ființa voastră în timp ce deveniți conștienți de prezența Ei.)

”Mamă Pământ, noi am experimentat împreună o frumoasă binecuvântare a sintetizării energiilor noastre înainte de prima mea încarnare pe Pământ. Te rog amintește-mi acest moment, amintește-mi schimbul care a avut loc între noi, impactul asupra ființei mele și profunda iubire pe care am experimentat-o. Amintește-mi promisiunea și darul pe care mi l-ai făcut în acel moment. Lasă-mă să simt și să recunosc fuziunea energiei tale cu a mea în timp ce-mi promiteai să mă ocrotești, protejezi și ghidezi prin această realitate pământească. Doresc să-mi fie reamintită adevărata noastră conexiune astfel încât să pot experimenta mai deplin prezența și susținerea ta așa cum aceasta a fost intenționată să fie.”

(Acordați-vă un moment să inspirați lumina, conștiința și amintirea pe care eu, Mama Pământ, am împărtășit-o și trezit-o în ființa voastră chiar de la prima noastră întâlnire.)

”Mamă Pământ, te invit, dacă sincronizarea este potrivită, să-mi dezvălui lumina, conștiința și adevărul pe care eu l-am împărtășit cu tine înainte de prima mea încarnare pe Pământ, atunci când eram într-o stare de totală amintire despre mine ca și Creator. Lasă-mă să-mi zăresc și pricep adevărul prin tine. Mulțumesc.”

(Acordați-vă atât de mult timp cât vă simțiți ghidați pentru a percepe și accepta tot ceea ce eu, Mama Pământ, împărtășesc cu voi în timp ce eu vă reflect adevărul pentru a vă activa aducerea aminte.)

Conectarea cu Biblioteca de Înțelepciune a Mamei Pământ

Eu, Mama Pământ, sunt echivalentă cu o bibliotecă a înțelepciunii, conștiinței, ghidării și adevărului Creatorului. Eu păstrez și ocrotesc esența sufletului și adevărul fiecărei ființe care s-a încarnat pe Pământ. Acest lucru înseamnă că dacă doriți să primiți ghidare, înțelegeri noi, înțelepciune sau să vă expansionați cunoașterea spirituală, vă puteți conecta cu energia și cu prezența mea, împărtășind cu mine ceea ce aveți nevoie. Eu vă voi aduce lumina și conștiința cea mai potrivită cu care să vă conectați ființa, ca voi să o contemplați, astfel aprinzând și asistându-vă în câștigarea inspirației de care aveți nevoie. Vă puteți apropia de mine pentru a beneficia de inspirație cu privire la orice problemă, fie că este de natură spirituală, fizică, legată de Pământ, de planurile interioare sau de evoluția voastră spirituală. Eu sunt pregătită și aștept să fiu în serviciul vostru.

”Mamă Pământ, te recunosc ca și pe o bibliotecă și izvor de cunoaștere. Te rog să mă primești în camerele de lumină ale inimii și sufletului tău. Lasă-mă să beneficiez de bogăția cunoașterii și înțelepciunii Creatorului pe care o ocrotești. Te rog să aduci și împământezi în ființa și mintea mea conștientă tot ceea ce simți că este potrivit ca eu să înțeleg acum.”

(Inspirați lumina și conștiința pe care o împărtășesc acum cu voi, lăsați ca mintea voastră să fie plină de pace în timp ce observați orice inspirație care se ivește. Când sunteți pregătiți sau vă simțiți ghidați, puteți pune orice întrebări la care doriți să primiți ajutor sau inspirație.)

Îngăduiți ca Mama Pământ să vă Trezească Calea Voastră Interioară și Exterioară

Unul dintre scopurile mele este să vă ghidez în călătoria voastră de-a lungul căii care susține creșterea, trezirea și amintirea aspectului vostru Creator din ființa voastră. Eu, Mama Pământ, am capacitatea de a vă ghida în explorările voastre interioare și pe căile trezirii, precum și să susțin și să vă inspir în experimentarea căilor potrivite în realitatea voastră fizică și viața voastră de zi cu zi pe Pământ. Dacă vă simțiți nesiguri în ceea ce privește următorul vostru pas, în ceea ce privește trezirea voastră spirituală sau experiență pe Pământ, puteți apela la energia mea să vă ajute. Eu sunt în măsură să vă ajut pentru că atunci când v-am promis să vă ocrotesc lumina și să vă ancorez esența în Pământ, și eu am primit de la voi ghidare și înțelegere pentru călătoria și căile voastre pe Pământ pentru fiecare viață. De fapt, voi ați împărtășit deja cu mine informațiile de care aveți nevoie în acest moment pentru că ați prevăzut tot ceea ce veți avea nevoie și vă va fi necesar să vă ajute în fiecare moment al călătoriei voastre.

Vă invit să intrați în camerele de lumină din inima și sufletul meu. Cereți-mi să împărtășesc cu voi informațiile necesare, inspirație și ghidare pentru a vă ajuta să vă împliniți calea actuală pe Pământ, o cale nouă care este nevoie să fie activată și explorată sau să primiți o mai mare înțelegere pentru a vă ajuta avansarea pe calea voastră. Puteți cere să vedeți, simțiți sau recunoașteți, sau să primiți ajutor pe calea voastră spirituală interioară. Apoi vă puteți conecta cu mine pentru a vă explora calea voastră fizică, pământească și materială.

Există și o a treia cale pe care vi-o pot dezvălui: aceasta este calea voastră legată de lucrul în armonie cu și în serviciul Pământului, precum și la evoluția Pământului. Adeseori această cale este o înțelegere pe care mulți nu vor să o vadă deoarece ea îi invită să-și recunoască sacrele lor abilități, aptitudini, calități și adevăr, pe care este nevoie să le colecteze pentru a crea un impact pozitiv asupra Pământului. Această cale vă cere să aveți încredere în voi înșivă, în Creator și în energiile mele, precum și să aveți încredere cu curaj în abilitatea voastră de a instiga transformarea într-un mod pozitiv și iubitor. Pentru ca voi să vă puteți angaja pe deplin pe calea serviciului divin în scopul unei evoluții pozitive pe Pământ, este necesară o recunoaștere a puterii voastre interioare. Vă invit să vă acordați câteva momente pentru a vă conecta cu prezența mea; sunt multe lucruri pe care aș dori să le împărtășesc energetic cu voi pentru a vă susține în a fi în serviciul tuturor și al Pământului. Cu mai puternica prezență a aspectelor mai înalte ale sufletului vostru întrupate în ființa voastră, a sosit momentul să recunoașteți adevărul meu precum și imensul ajutor pe care îl pot împărtăși cu voi astfel încât căile să se desfășoare cu ușurință și perfecțiune.

Sunt prezentă să vă ajut în fiecare moment. Sunt îndrăgostită de voi,

Mama Pământ 


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.