luni, 2 ianuarie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 1 Ianuarie 2017


Prin Marilyn Raffaele

Dragilor, vă salutăm cu multă iubire și în sărbătoare în timp ce Noul An pământesc începe.

Acesta va fi un an al schimbării atât în interior cât și în exterior pentru toată lumea, chiar și pentru cei care aleg să rămână confortabil ancorați în vechi. Ați făcut munca de pregătire și acum sunteți pregătiți să trăiți și să experimentați noul.

Pe pământ există tot timpul tentația fricii – frica pentru Gaia și frica pentru propriul sine. O frică exagerată față de o anumită persoană, loc sau lucru îi dă acesteia o putere pe care în sine și de la sine, aceasta nu o are, dându-i energie și păstrând vie iluzia. Acest lucru poate fi dificil de acceptat pentru unii și dacă așa este și pentru voi, luați-l într-o meditație contemplativă și lucrați cu el, cerând înțelegere.

În acest nou an îi veți vedea pe mulți începând să se împuternicească devenind mai puternici fizic, emoțional și spiritual. Proclamările, regulile și acțiunile revoltătoare vor servi la împingerea și a celor mai timizi la acțiune, permițându-le să-și revendice puterea interioară. Prin urmare, multe dintre lucrurile pe care vi le imaginați și de care vă temeți nu vor avea loc pentru că voi, ca și oameni împuterniciți, nu veți permite.

Energia vechiului nu se mai potrivește cu o majoritate trezită. Conștiința oamenilor este cea care guvernează, dar majoritatea oamenilor nu și-au dat seama de acest lucru și mai degrabă s-au uitat la promovarea altora care să ia decizii pentru ei.

Unul câte unul, oamenii se trezesc și își revendică puterea pe care au cedat-o în mod ignorant celor care au fost fericiți să și-o însușească. Pentru cei mai mulți, sciziunea puterii personale a început în alte vieți și a fost purtată și în aceasta prin memoria celulară. Mare parte din haosul mondial din acest moment este într-adevăr expresia trezirii puterii personale dar acest lucru este interpretat prin sistemul de credințe trei dimensional.

Noi vedem în acest an o majoritate curajoasă ridicându-se pentru pământ, pentru oamenii și creaturile Ei, împinsă să ia poziție prin acțiunile celor care doresc să dea înapoi ceasul evolutiv prin forță, încercând să mențină status quo-ul. (starea existentă mai ales din punct de vedere social și politic n.t.)

Mențineți constant energiile adevărului și ale Luminii în conștiința voastră, dragilor, observând și acționând așa cum s-ar putea să fiți ghidați, dar fără să uitați vreodată că în realitate există numai O SINGURĂ PUTERE.

Schimbarea îi sperie pe cei care traduc schimbarea în pierderea – pierderea a ceea ce le este familiar și cunoscut, percepută ca fiind astfel necesară. Până când o persoană nu începe să-și dea seama de adevărata natură a sa însuși/însăși precum și a celorlalți, va continua să atribuie putere de bine sau rău la tot ceea ce se petrece în viața sa și va acționa în consecință. Cu toate acestea, chiar și în situațiile care sunt negative, distructive sau extrem de neplăcute, vor fi unii care refuză să se schimbe sau să iasă din ele deoarece faptul de a fi familiarizați cu ele pare mai ușor de dus.

Schimbările vin. Sunt ceea ce voi ați dorit, voi ați cerut și pentru care sunteți pregătiți, așa că nu opuneți rezistență atunci când ele au loc. În timp ce evoluați într-o stare de conștiință mai înaltă prin realizarea a cine și ce sunteți voi cu adevărat, scena exterioară va deveni mai puțin importantă pentru că acum înțelegeți că aparențele, în sine și de la sine, nu au nici o putere care să le susțină.

Numai Ideile de întrupare infinită în O Omniprezență, Omnipotență și Omnisciență a Conștiinței Divine are putere. Conștiința Divină nu se schimbă, nu judecă și nici măcar nu-i pasă de ceea ce este visat. Ea ESTE pentru totdeauna – perfectă, întreagă și completă.

Este timpul să începeți să trăiți zi de zi adevărul pentru care ați lucrat atât de greu să-l înțelegeți și să-l încorporați în conștiință. A sosit momentul să vă încetați continua căutare a lui Dumnezeu pentru că l-ați găsit – este în voi. Trăiți această înțelegere în fiecare zi în fiecare bucățică de știri și în fiecare activitate a traiului de zi cu zi – numai Dumnezeu este Putere.

Voi toți ați ales să fiți aici în acest moment puternic și aveți multe de oferit lumii în trezire. Să știți că rezonanța Luminii/câmpului vostru de energie îi afectează pe toți cei cu care veniți în contact. S-ar putea să vă minunați atunci când descoperiți că unii se împotrivesc și acționează în consecință. Ei vă simt energia dar nu sunt în stare să se alinieze cu ea. Alții vor fi atrași de ea. Asta este lucrarea – să vă trăiți viața zi de zi fără nevoia de a spune sau face ceva ieșit din comun, doar fiind Lumină.

Veți descoperi că unii sunt pregătiți și dornici să afle ceea ce știți, simțind în energia voastră că voi aveți ceea ce ei caută. Aceștia sunt cei cărora puteți începe să le oferiți adevărul – puțin câte puțin la început până când sunteți siguri că sunt pregătiți și vor mai mult.

Nu oferiți niciodată perlele adevărului celor cărora nu sunt încă pregătiți pentru ele crezând că într-un fel îi ajutați. O conștiință care nu este încă pregătită pentru adevăr le va vedea pur și simplu ca pe un non-sens, aruncându-le de multe ori înapoi celui care le oferă sau ridiculizându-l. Adevărul trebuie păstrat sacru și în siguranță – aveți încredere în intuiția voastră în astfel de situații.

Țineți-vă bine dragilor, pentru că multe se vor petrece în acest nou an. Un grup de oameni ne-treziți nu pot opri procesul evolutiv al omenirii. Amintiți-vă întotdeauna că în realitate, lumea este un Univers spiritual, populat cu fii ai lui Dumnezeu și guvernat de iubire.

Mesajul nostru pentru voi de An Nou, dragilor, este o reamintire de a vă ține bine de adevăr în ciuda multelor aparențe exterioare care vă vor tenta pe măsură ce lucrurile vor părea să meargă tot mai rău înainte de a merge mai bine.

Niciodată să nu uitați că una cu Dumnezeu este o majoritate.

Noi suntem Grupul Arcturian 1/1/17



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.