luni, 30 ianuarie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 29 Ianuarie 2017


Prin Marilyn Raffaele

Dragilor, în aceste vremuri de conflict și stres global vă reamintim realitatea – că totul este bine și se desfășoară așa cum a fost planificat. Să știți că voi sunteți actori într-o grandioasă producție teatrală scrisă și produsă de către voi. Dimensiunea a treia nu este adevărata voastră casă și atunci când vă veți întoarce din nou la adevărata voastră casă veți privi aceste timpuri ca și puternice creații necesare pentru a împinge conștientizarea omenirii în aducerea aminte.

Rezistați tentației de a adăuga și mai multă energie negativă condițiilor lumii, mai degrabă permiteți-i în mod conștient iubirii să curgă către ele, indiferent de ceea ce vedeți. Iubirea este tot ceea ce există și, prin urmare, ea este cheia și liantul pentru fiecare soluție. Condițiile exterioare îi ridică rapid pe mulți în înțelegerea faptului că iubirea este singura putere și, prin urmare, singura soluție la orice situație. Mulți dintre cei care nu au considerat niciodată până acum iubirea ca fiind mai mult decât un sentiment uman, se trezesc.

Iubirea este singura soluție pentru că iubirea este tot ceea ce este. Gândirea limitată v-a făcut să credeți că iubirea este doar o emoție, și aceasta este credința care i-a împiedicat pe foarte mulți să-și deschidă inima unui sens mai înalt al iubirii. Iubirea este esența conștiinței Unimii. Totul în UNU poate fi doar în și a acelui UNU – fiecare formă de viață alcătuită din aceiași substanță și conectată energetic. Această energie de legătură este ceea ce lumea numește iubire.

Asta nu înseamnă că se presupune că ar trebui să vă placă tot ceea ce vedeți, sau că nu vă este îngăduit un răspuns emoțional, ci înseamnă că voi, ca și ființe spiritual evoluate, sunteți în măsură acum și este necesar să începeți să priviți dincolo de aparențe și să recunoașteți că ceea la ce sunteți martori este actul final al unei puternice drame despre separare, una care a servit timp de eoni, și încă mai servește, ca și ”școală de trezire”.

Sunteți pregătiți și a sosit momentul să intrați mai deplin într-o conștiință a adevăratei Iubiri – Iubirea care este liberă de limitarea conceptelor trei dimensionale pe care o trăiți și o exprimați în fiecare experiență a vieții de zi cu zi. Iubirea este realizarea lui UNU. Ca și indivizi treziți sunteți pregătiți să începeți să traduceți fiecare situație, recunoscând că ”băieții răi” sunt Ființe Divine la fel de deplin ca și ”băieții buni” în jocul evolutiv. De fiecare dată când faceți acest lucru adăugați mai multă Lumină la conștiința lumii.

Sinele nu poate fi lăsat afară din ecuație dar iubirea de sine poate fi dificilă pentru oricine care mai deține despre ceea ce constituie spiritualitatea validă. Iubirea de sine devine naturală și eliberează judecata/sila de sine pe măsură ce indivizii ajung să înțeleagă că emoțiile sau experiențele negative ale trecutului sau prezentului sunt instrumente pentru o înțelegere mai profundă scrise, de fapt, în scenariu de către sine/Sine.

Emoțiile pot fi experimentate numai dacă energia unei anumite emoții rezonează cu câmpul de energie al cuiva – memoria celulară, corpul emoțional, etc. Odată ce vă dați seama de acest lucru, sunteți în măsură să vă folosiți răspunsurile emoționale ca și ghizi pentru a înțelege ceea ce mai păstrați încă în sistemul vostru de credință. Binecuvântați și mulțumiți-le tuturor emoțiilor (asta este iubire de sine) atunci când apar în loc să le întâmpinați cu rezistență în convingerea că ele sunt bariere în calea spiritualității și ceva de ce trebuie să scăpați.

Frecvențele mai înalt dimensionale le suprascriu automat pe cele mai dense. Pe măsură ce practicați iubirea, veți descoperi că emoțiile negative care vă deranjează astăzi dispar treptat în neantul care sunt de fapt, adeseori fără nici o conștientizare până când vine o zi în care vă dați seama că modul în care răspundeți la ele s-a schimbat considerabil.

Vedeți și fiți recunoscători pentru perfecțiunea căii de trezire pe care v-ați ales-o – realizarea Unimii obținută prin experiențele separării. Pământul este o școală dificilă dar una în care voi înșivă ați ales să învățați. Sunt suflete pe alte planete care evoluează în moduri mult mai puțin dificile fără intensul sentiment al separării care este experimentat pe Pământ. Absolvirea ”Școlii Pământ” duce la obținerea titlului de Doctor în Unime pentru că voi ați experimentat, de fapt, un sentiment de separare.

Aveți încredere că toate acțiunile, emoțiile și experiențele sunt aspecte necesare ale procesului vostru de evoluție. La un moment dat fiecare suflet alege să se trezească și din acel moment nimic nu mai este întâmplător și nu există accidente. Alegerea este făcută adeseori la un nivel mai înalt de conștiință când Sinele Mai Înalt stabilește că ”fie că-i place sau nu” individul este pregătit.

Nu opuneți la nimic rezistență, dragilor, pentru că rezistența doar conferă putere la ceva ce nu are putere de la sine însăși pentru a se menține, numai puterea credinței voastre. Acest lucru este dificil în aceste vremuri de aparent atât de mare turbulență. Încercați să nu vă cufundați în știri, negativitate și frică, ci folosiți-vă mai degrabă de ceea ce conștientizați și practicați adevărul dându-vă seama că nimic nu are puterea de a vă separa de cine și ceea ce sunteți.

Da, sunt multe lucruri pe care nu le înțelegeți sau cu care nu rezonați chiar acum, dar ceea ce la ce sunteți martori este lupta vechiului pentru a rămâne intact. Scena exterioară prezentă acum servește la trezirea multora care până acum au trăit fără să gândească cu adevărat, acceptând pur și simplu și crezând orice le era spus de către guverne, biserici, conducători, experți, etc. dându-și puterea lor personală înnăscută în acest proces.

Fiecare individ trebuie ca la un moment dat să-și îmbrățișeze adevărata identitate și să-și revendice puterea Divină conferită – dacă nu în această viață atunci în alta, dar energia este intens prezentă acum pentru toți cei pregătiți și care aleg să facă acest lucru. Voi înșivă ați ales să fiți prezenți să fiți aici pentru această sărbătoare energetică. Condițiile existente acum în lume servesc la a ajuta majoritatea să devină conștientă de lucrurile care se petrec și care înainte au fost în mod intenționat măturate sub preș în scopul câștigului personal.

Nu vă fie teamă, dragilor, pentru că Lumina și tot ceea ce ea conține este menținută la infinit de către Legea  Divină, în timp ce iluziile formate de conceptele și credințele false nu sunt altceva decât baloane cu învelișul cojit.

Energia IUBIRII este singura energie și, prin urmare, singura putere. Să nu uitați acest lucru niciodată și dați-vă voie să vă reveniți din a mai da putere aparențelor. Iubirea Divină este tot ceea ce este pur și simplu pentru că ea este tot ceea ce este – O Conștiință Divină omniprezentă, omnipotentă și omniscientă. Dacă asta este tot ceea ce este, atunci cum ar putea să fie vreodată ceva cu adevărat separat și în afara ei? Din ce ar fi făcut?

Energia marii iluzii a separării și dualitatea care o însoțește au format lumea trei dimensională care voi ați ajuns să credeți că este lumea reală, dar care este, de fapt, ultima treaptă a unei scări foarte înalte.

Omenirea, în general, este în procesul de a urca pe această scară evolutivă. Aceia dintre voi care citiți aceste mesaje ați făcut deja acest lucru, în caz contrar, ele nu ar avea nici un înțeles pentru voi. Cu toate acestea, în momentele de stres pentru fiecare există tentația de a păși înapoi pe acea treaptă de jos familiară.

Sunteți pregătiți să integrați iubirea în cea mai adevărată formă a sa, dragilor, o Iubire care recunoaște Divinitatea fiecărei persoane, loc, lucru, experiențe, etc. și care nu exclude NICIODATĂ propriul sine deoarece nimeni nu este sau nu poate fi vreodată în afara lui UNU.


Noi suntem Grupul Arcturian 1/29/17


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.