sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Pregătirea Pentru Primul Contact – Capitolul XXXIII


Ne puteți vedea?
Sharman prin Suzanne Lie

Salutări, eu sunt Sharman,
Sunt foarte fericit să reiau ”mesajele mele către Pământ”. Nu am mai vorbit cu voi în acest fel de ceva vreme, dar eu am fost, de fapt, pe Pământ. Noi, Pleiadeenii, putem aluneca cu ușurință în societatea voastră și să fim percepuți a fi ”doar oameni”.

Am vrut să vă spun tuturor, prietenilor noștri și familiei care poartă vehicule pământești, că noi suntem ACUM în dimensiunile mai înalte ale Pământului. Din ce în ce mai mulți dintre voi ne puteți simți în inima voastră, vedea în visele voastre și auzi cu mintea voastră mai înaltă.

De asemenea, dacă vedeți niște blonzi înalți plimbându-se în jurul celor care sunt liberi de orice frică, s-ar putea ca ei să fie pur și simplu membri ai echipajului nostru de la sol. Spunem ”liberi de orice frică” pentru că un câmp de energie lipsit de frică este destul de rar pe Pământ.

Acesta este motivul pentru care am decis să trimitem mai mulți membri ai echipajului nostru Pleiadean pe Pământ pentru a servi ca modele de oameni ”liberi de frică”. Să fii ”liber de frică” nu este ușor pentru familia noastră legată de Pământ pentru că Illuminati au inserat frica în toate comunicațiile lor, în mass-media, filme și chiar muzică.

Cu toate acestea, aceste acțiuni diabolice ajung la încheierea lor în ACUM-ul vostru! Cei întunecați au ”pierdut” războiul lor invizibil asupra omenirii și sunt luați de pe planetă și plasați în Lumea Astrală de Jos. Motivul pentru care Illuminati și-au putut continua răutățile pentru atât de multă vreme a fost că ”timpul” i-a separat de acțiunile întunecate și energiile întunecate pe care ei le-au trimis în realitatea voastră trei dimensională.

În timp ce ei se află în Planul Astral de Jos, consecințele fiecărui gând și acțiuni a Illuminaților se vor întoarce imediat la ei. Fără ”decalajul de timp” trei dimensional, ei vor percepe instantaneu secvența ”cauzei și efectului”.

În acest fel, cei care pot învăța să-și corecteze comportamentul vor fi capabili să se întoarcă pe Pământul ascendent, dar cei care nu-și pot schimba modul de a fi, vor rămâne în realitatea mai jos dimensională pe care ei au creat-o.

Nu va mai exista ”ascunderea în conacele lor” sau diseminarea fricii către populație. De fapt, frica pe care ei au proiectat-o în lumea lor 3D, îi va înconjura, în schimb, pe ei. Vrem să știți că noi nu încercăm să-i ”pedepsim”. Mai degrabă le oferim oportunitatea de a-și schimba căile în speranța că se vor întoarce la Lumină.

În timp ce Illuminații se află în Planul Astral de Jos, ei vor primi înapoi fiecare acțiune ”putere asupra altora” pe care au ales să o facă în timp ce-și poartă vehiculul lor pământesc trei dimensional. Între timp, pe Pământ, multele forme de tehnologie avansată care au fost ascunse oamenilor de către Illuminati, vor fi eliberate.

Multele datorii pe care omenirea a trebuit să le suporte pentru a putea supraviețui vor fi șterse. De fapt, ”banii”, așa cum au fost cunoscuți în realitatea voastră trei dimensională, vor înceta să existe. Știm că ați auzit zicala ”Banii sunt rădăcina tuturor relelor”. Acea ”zicală” a fost, de fapt, un adevăr.

Desigur, nu substanța reală a banilor a fost cea care a creat răul. Mai degrabă au fost intențiile rele care au fost plasate în distribuirea banilor astfel încât realitatea voastră a devenit una a ”avuților” și a ”ne-avuților”. În realitatea voastră cinci dimensională NU există separare, deoarece NU există ”timpul” care să creeze acea separare.

În realitatea voastră cinci dimensională există o CURGERE a vieții care trece prin fiecare persoană, loc, situație sau lucru. Această CURGERE conectează ÎNTREAGA viață cu UNUL lumilor mai înalte. Este dificil să descrii cinci dimensionalul ”a fi UNA” celor care își pot aminti doar separarea și competiția. Prin urmare, vă vom da exemple în care acest UNU există în Natură.

De exemplu, există UN stol de păsări, UN banc de pești, O cireadă de animale. De asemenea, există UN cer care vă înconjoară UN Pământ al vostru. Cerul vostru, pământul vostru, oceanele voastre, fiecare picătură de apă din marile voastre cursuri de apă și fiecare moleculă de aer din cerul vostru este UNA cu colectivul apei și cu colectivul cerului.

Cu toate acestea, sunt multe expresii diferite ale lui UNU în Natură. De exemplu, diferite specii de păsări se adună în diferite stoluri, așa cum diferite specii de pești se adună în diferite bancuri sau mamiferele care se adună în diferite turme/cirezi.

Voi, preaiubiții noștri voluntari pe Pământ, veți experimenta în curând ”colectivul omenirii”. Acum, când spunem ”în curând”, aceasta este o afirmație bazată pe ”timpul” care NU guvernează realitatea noastră cinci dimensională în felul în care ”timpul” guvernează realitatea voastră.

Prin urmare, în perspectiva noastră, când spunem ”Aterizăm ACUM”, vrem să spunem că în atemporalul ACUM al realității noastre cinci dimensionale, voi intrați cu realitatea voastră trei dimensională legată de timp.

Vă rugăm să vă amintiți că locuitorii dimensiunilor mai înalte pot percepe ”întotdeauna” dimensiunile mai joase, dar locuitorii dimensiunilor mai joase trebuie să-și expansioneze conștiința în scopul de a-și expansiona percepțiile pentru a include frecvențele mai înalte ale realității. De exemplu, vă puteți uita într-un iaz și să vedeți peștele, dar peștele nu are starea de conștiință în care să poată ”privi” în afara ”lumii sale de apă” pentru a vă percepe pe voi.

În același fel, aceia dintre noi care rezonează la dimensiunea a cincea pot cu ușurință să vă perceapă lumea, dar voi, în dimensiunea a treia, este nevoie să vă expansionați conștiința în conștiința voastră cinci dimensională, a Undelor Gamma, pentru a putea percepe navele noastre cinci dimensionale.

Cu toate acestea, dorim să vă reamintim că VOI sunteți un Galactic în același cinci dimensional ACUM în care VOI sunteți Gaia. Voi sunteți Gaia prin aceea că vehiculul vostru pământesc este format din aceiași elementali care alcătuiesc corpul lui Gaia. VOI purtați un Vehicul Pământesc trei dimensional, alcătuit din aceleași elemente și elementali ca și Mama voastră Pământ.

Atunci când ați fost ”doar un nativ primitiv”, voi ați vorbit frecvent cu Gaia și Gaia a vorbit cu voi. Dar apoi v-ați aruncat ”credințele primitive” că erați un copil al lui Gaia și ați încercat să o cuceriți pe Gaia, să o îmblânziți pe Gaia, să vi-o însușiți pe Gaia și să o separați pe Gaia în diferite bucăți de pământ și apă care să ”aparțină” diferiților oameni.

Această gândire trei dimensională, care este bazată pe separare și pe puterea asupra altora, este ceea ce VOI, Ascendenții, este nevoie să abordați în timp ce-i ajutați pe cei adormiți să se trezească. Noi, expresiile voastre mai înalte ale SINELUI, avem nevoie ca voi să le spuneți celor adormiți că Gaia este o ființă vie.

Avem nevoie ca voi să le reamintiți celor adormiți, precum și celor curioși, că NOI membrii lui Gaia ne-am luat un vehicul pământesc trei dimensional în scopul de a ne ajuta Mama Planetă să se întoarcă la frecvența Ei înnăscută cinci dimensională.

Noi, Familia voastră Galactică, ne dăm seama că o parte a omenirii va alege să ascensioneze în Pământul cinci dimensional, iar alții vor alege să rămână în Matricea 3D care i-a limitat și protejat în timp ce aceasta era ”înfășurată în jurul lui Gaia”. Noi, Familia voastră Galactică, dorim să vă reamintim că Gaia se află în procesul eliberării Matricii Ei 3D, astfel încât să se poată întoarce la adevărata Sa Casă Planetară în dimensiunea a cincea.

O parte a omenirii va alege să ascensioneze în Pământul cinci dimensional, iar alții vor alege să continue să trăiască în chiar Matricea 3D care i-a limitat și protejat, în timp ce aceasta era ”înfășurată în jurul lui Gaia”.

Matricea 3D a ajutat-o pe Gaia după căderea Atlantidei când aproape că a căzut de pe axele sale din cauza trăznăilor Celor Întunecați. Matricea 3D a servit ca un fel de atelă atunci când cineva își rupe brațul. Dar Pământul lui Gaia este suficient de vindecat încât Ea să poată ”să-și scoată atela”.

Va dura ceva din ”timpul planetar” 3D al lui Gaia ca Ea să se simtă suficient de puternică pentru a transmuta înapoi în câmpul Ei de energie înnăscut cinci dimensional. Cât ”timp” va dura, depinde foarte mult de cât de mulți oameni o ajută trimițându-i Iubire Necondiționată și Foc Violet.

”Timpul” cât va dura depinde și de cât de mulți oameni se țin de dependența lor de puterea asupra altora. Deoarece o dependență este adeseori ceva de care oamenii doresc să scape, dar nu sunt suficient de puternici să o facă fără ajutor, vă rugăm pe voi, Ascendenții noștri, să-i ajutați pe cei care au devenit dependenți de a avea putere asupra altora.

Când aceste grupuri putere asupra altora sunt pregătite să elibereze acea ”dependență” și să devină suficient de ”curați și sănătoși” pentru a rezona cu procesul Ascensiunii Planetare, atunci vor avea loc mari transformări pe Pământ.

Procesul Ascensiunii Planetare va face apel la FIECARE dintre VOI să o ajutați pe Gaia prin faptul de a-i ajuta pe răniții Ei oameni. Vedem că mulți dintre voi cei care ați ales să citiți acest mesaj o faceți deja. Vedem că mulți dintre voi lucrați din greu pentru a o ajuta pe Gaia și că începeți să fiți obosiți din cauza eforturilor voastre, dar mai ales, obosiți de așteptare.

Vă rugăm să vă amintiți că timpul este o iluzie trei dimensională așa cum și ”puterea asupra altora” este tot o iluzie trei dimensională. De fapt, ”puterea asupra” nu mai există în dimensiunea a cincea și dincolo de ea, ea este înlocuită de ”puterea interioară”.

Din momentul în care cineva își simte propria ”putere interioară” nu mai există nici o dorință sau intenție de a avea ”putere asupra” altora. Puterea asupra altora, este una dintre marile distorsiuni trei dimensionale ale unui concept cinci dimensional.

Când ați început prima dată să citiți, puteați pierde cu ușurință înțelesul întregii povești pentru că erați implicați în a învăța cum să citiți fiecare cuvânt. În același fel, când începeți să percepeți pentru prima dată frecvențele cinci dimensionale ale realității, s-ar putea să fiți în stare să vă focalizați doar pe o componentă a întregii voastre experiențe.

Când ați învățat să umblați și să vorbiți, ați făcut acest lucru cu un pas, cu un cuvânt o dată. Prin urmare, pe măsură ce ”părăsiți timpul” pentru a experimenta curgerea comunicărilor cinci dimensionale, acest lucru ar putea fi simțit ca fiind copleșitor. Prin urmare, pas cu pas permiteți-vă să vă împământați experiența în timp ce treceți prin ascensiunea voastră.

De exemplu, poate că vă simțiți în siguranță înotând într-o piscină mică, dar să înotați într-un ocean imens este prea amenințător. Prin urmare, așa cum stați acolo unde oceanul este mai puțin adânc până vă simțiți mai încrezători, veți sta pe pragul celei de-a cincea dimensiuni până când vă veți simți mai încrezători.

Experimentările voastre inițiale ale realității cinci dimensionale este cel mai bine să le lăsați ”imaginației” voastre. Gândirea voastră trei dimensională nu are cuvinte pentru a exprima experiențele voastre cinci dimensionale. Dar vă puteți expansiona conștiința suficient de mult pentru a vă conecta conștient cu propriul vostru SINE Mai Înalt Dimensional. SINELE vostru Mai Înalt Dimensional vă poate servi ca și o ”stație de releu” prin care percepțiile mai înalt dimensionale pot fi direcționate către Mintea voastră Multidimensională.

Apoi, Mintea voastră Multidimensională care rezonează în aura voastră chiar deasupra Chakrei Coroană, poate traduce mesajele mai înalt dimensionale într-un mod în care visele și aspirațiile voastre patru dimensionale pot transmite informațiile minții voastre trei dimensionale.

Dacă vă ”Expansionați conștiința” prin meditație, creativitate, mantre și anumite poziții corporale cum ar fi Yoga sau Tai Chi, corpul vostru fizic își va extinde rolul de a fi un rezonator uman. Așa cum corpul vostru în mod înnăscut  rezonează la o ”avertizare” atunci când sunteți în pericol, acesta rezonează și la un ”mesaj care sosește” atunci când conștiința voastră este expansionată.

Pielea voastră este cel mai vast organ al corpului vostru. După cum majoritatea dintre voi sunteți conștienți, pielea voastră vă vorbește. Ea spune ”Sunt rece.” ”Sunt fierbinte.” ”O aură iubitoare se apropie de mine.” ”Atenție, ceva este nesigur.” Ați auzit expresia de a fi atât de speriat încât ”vi se face părul măciucă”. Acesta este SOS-ul corpului vostru.

În dimensiunea a treia puteți observa o experiență din corpul vostru separat, prin intermediul televizorului vostru separat sau a calculatorului vostru separat. În dimensiunea a cincea nu există timpul care să vă separe pe voi, și experiențele voastre, de VOI-ul omenirii și de experiențele ÎNTREGII VIEȚI DE PE PĂMÂNT.

Când am vizitat pentru prima dată Pământul, am purtat un Vehicul Pământesc trei dimensional astfel încât am putut percepe realitatea voastră în modul în care voi vă percepeți realitatea. Din nefericire, sau poate că a fost din fericire, m-am pierdut în interiorul vehiculului meu 3D și mi-am uitat adevăratul meu SINE.

Din momentul în care mi-am amintit adevăratul meu SINE Multidimensional, am fost în stare să împărtășesc o mare cantitate de informații despre ”a ajunge să fii pierdut în 3D”, lucru care a oferit informații vitale Comandamentului nostru Galactic. Mulți dintre voi sunteți, de asemenea, emisari ai luminii care au ales să-și ia un vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Gaia să ascensioneze.

Procesul Ascensiunii vă va chema pe FIECARE dintre VOI să o ajutați pe Gaia prin asistarea planetei Ei vătămate, precum și a oamenilor Ei vătămați. Vedem că mulți dintre voi cei care ați ales să citiți acest mesaj o faceți deja. Prin urmare, încheiem acest mesaj spunându-vă,

Vă mulțumim că o ajutați pe Gaia cu Ascensiunea Ei Planetară. Vă rugăm să faceți apel la Familia voastră Galactică pentru ajutor, deoarece noi suntem ACUM AICI în dimensiunile mai înalte ale Pământului.
Ne puteți percepe? Dacă nu, vă rugăm să priviți în interior!

Sharman și Întreaga Voastră Familie Galactică.


V-ați descurcat atât de bine încât m-am gândit că poate ați dori să traduceți imaginea de mai jos pentru mesajul său în Limbajul Luminii.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.