duminică, 8 ianuarie 2017

Sinergia Timpului – Maestrul Djwhal Khul


Prin Natalie Glasson

Salutări, eu sunt Maestrul Djwhal Khul, eu lucrez în ashramul Învățătorilor Lumii Spirituale supravegheat de către Maestrul Kuthumi și Maestrul Sananda. Înainte de asta, am lucrat îndeaproape cu cea de-a Doua Rază a Luminii dedicată iubirii și înțelepciunii. Aici am menținut un ashram cunoscut ca și Ashramul Sintezei, desemnat să susțină integrarea și fuziunea tuturor aspectelor și energiilor Creatorului. Scopul meu este să recunosc, asimilez și echilibrez toate energiile și creațiile Creatorului, mai ales în cei care trec prin procesul ascensiunii lor pe Pământ.

Intrăm acum într-o puternică perioadă de sinergie, în care aspecte ale voastre înșivă de la toate nivelele ființei voastre fuzionează pentru a crea un far și o prezență mai mare a Creatorului în ființa voastră. Aspecte ale sufletului vostru din viețile trecute sunt vindecate și fuzionează acum cu ființa voastră. Înțelepciunea din viețile trecute și din civilizațiile îndepărtate este adusă acum pe Pământ și în conștiința omenirii pentru a fi recunoscută, acceptată și adoptată încă o dată. Abilitățile de vindecare sintetizează cu fiecare persoană de pe Pământ, venind din sufletul lor și din alte vieți. Sinergia are loc în corpul vostru fizic pe măsură ce celulele voastre acceptă noua conștiință și încep să se transforme. Întreaga voastră ființă fuzionează cu numeroase aspecte ale Creatorului, aspecte care mai sunt de recunoscut sau de realizat pe Pământ. O puternică transformare are loc. Fiecare aspect al ființei voastre este alert pregătit să sintetizeze, să se amestece și să fuzioneze cu energiile Creatorului care vor susține ascensiunea accelerată, întruparea conștiinței Creatorului și o înțelegere a adevărului interior.

Activarea sintezei sufletului vostru

Este important să fiți conștienți de nevoia ca întreaga voastră ființă să sintetizeze cu numeroase și diferite aspecte ale Creatorului în acest moment de ascensiune. Un nou aspect al sufletului vostru fuzionează cu personalitatea voastră. Aspectele noi sau mai înalte ale sufletului vostru care se ancorează în ființa voastră acum, dețin o focalizare pe crearea de noi perspective în mintea voastră, în emoțiile voastre și în modul în care vă vedeți pe voi înșivă și Pământul. Pentru a susține întruparea și integrarea sufletului vostru cu personalitatea voastră, sufletul vostru este activat și intră într-un foarte puternic proces de tranziție a sintezei la numeroase nivele.

·   Sufletul vostru va atrage în corpul vostru toate energiile de care are nevoie pentru a-i susține sinteza cu voi acum. Acestea vor fi energii, frecvențe, coduri și șabloane de lumină din Universul Creatorului și Grupul vostru de Suflet care vor crea o nouă fundație de lumină în ființa voastră pentru a susține prezența sufletului vostru.

·  Sufletul vostru va trage în el alte vieți, recreând și ancorând abilitățile sau tiparele experiențelor în întruparea voastră curentă pentru a se asigura că aveți instrumentele, creșterea și abilitățile de a exista ca o expresie mai deplină a Creatorului.

·     Înțelepciunea, energia, lumina, iubirea și conștiința comunității voastre actuale de ghizi va fi trasă pentru a lucra mai îndeaproape cu voi prin sufletul vostru cu scopul de a vă susține sufletul. Ca urmare a acestui fapt, s-ar putea să descoperiți că vă puteți conecta cu comunitatea voastră de ghizi cu o mai mare ușurință. S-ar putea, de asemenea, să recunoașteți ghizi noi care vin să fie în serviciul vostru; acești ghizi vor acționa ca o reflectare a energiilor și calităților esenței voastre pe care sufletul vostru dorește ca voi să le recunoașteți în voi.

·     S-ar putea să simțiți că parcă timpul sintetizează, asta înseamnă că veți începe să vedeți prin iluzia timpului. Acest lucru poate fi experimentat ca și perioade de timp din trecutul, prezentul și viitorul vostru care se suprapun și devin una în ființa voastră. S-ar putea să experimentați sinteza timpului ca și experimentări ale unor momente de timp (care ar putea fi etichetate drept amintiri) din trecut, din viețile anterioare sau viitoare ca și cum ar fi pe deplin prezente în ființa voastră, petrecându-se în momentul prezent. O altă experimentare a sinergiei timpului ar putea să fie faptul de a vă regăsi pe voi înșivă trecând dincolo de constrângerile, restricțiile și limitările timpului, ca și cum timpul s-ar opri, iar voi intrați, chiar și pentru un moment, într-un buzunar de expansiune, simțiri și experimentări nelimitate precum și recunoașterea unei stări de infinitate în ființa voastră.

Fiecare activare creată cu grijă de sufletul vostru vă va spori experimentarea Creatorului, ajutându-vă sufletul să fie mult mai deplin prezent pe Pământ ducând la o mai mare înțelegere a sufletului vostru. În timp ce vă puteți invita activ sufletul să creeze aceste activări în ființa voastră, sufletul vostru a început deja acest proces și va continua până când acest aspect al sufletului vostru este pe deplin întrupat. Este benefic să fiți conștienți de activările pe care sufletul vostru le inițiază, pentru că prin conștientizarea voastră veți fi în stare să recunoașteți cu o mai mare înțelegere schimbările și tranzițiile care au loc în ființa voastră.

Trecerea dincolo de timp

Activarea sufletului vostru de a da drumul iluziei timpului nu înseamnă că nu vă mai dați voie să fiți limitați de rigiditatea timpului sau de folosirea timpului pe Pământ. S-ar putea să experimentați senzația că timpul se accelerează, lucru care este un indiciu că vibrația energiei voastre s-a accelerat datorită întrupării sufletului vostru. Cea mai importantă experimentare care rezultă din această întrupare va fi o mai profundă conexiune, aliniere cu și simțire a naturii infinite a sufletului vostru. S-ar putea să descoperiți că experimentați conexiunea cu expansiunea și vibrațiile nelimitate ale ființei voastre ca niciodată până acum. Aspectul sufletului vostru care se întrupează în ființa voastră acum și poate pe tot parcursul lui 2017, deține vibrațiile naturii infinite a sufletului vostru. Prin urmare, scopul sufletului vostru este să aducă în existență o mai mare înțelegere și amintire a sufletului și sinelui vostru ca o infinită sursă de lumină și conștiință. Noua perspectivă care se ivește acum în ființa voastră încarnată, această focalizare fiind adusă mai ales de corpul vostru mental, are legătură mai ales cu experimentarea și acceptarea expansiunii, lipsei de limitare și a infinității. Datorită crescândei voastre capacități de a vă conecta la buzunarele infinității Creatorului și a întrupării în continuare a infinității Creatorului, s-ar putea să vă regăsiți în situația de a vă regândi existența pe Pământ. S-ar putea ca noi răspunsuri să apară în voi, rezultate din vibrația expansiunii, infinității și conectării eterne cu tot ceea ce este, în ceea ce privește sensul și scopul vieții, existența voastră pe Pământ, cum puteți ajuta/fi în serviciu, modul în care să vă conectați cu alții, cum să aduceți vindecare lumii și multe alte domenii de interes care de multe ori par de neconceput omenirii.

De ce este necesară acum natura infinită a sufletului vostru  

Natura infinită a sufletului vostru care vă va fi adusă în conștientizare s-ar putea să se lovească de rezistența opusă de aspecte ale ego-ului și personalității voastre. Cu toate acestea, este necesară dizolvarea și eliberarea, cu o mai mare ușurință și viteză, a iluziilor cu care omenirea interacționează și care cauzează dizarmonie, haos și aduc prejudicii lumii. Pe măsură ce omenirea își acceptă acest frumos aspect al sufletului său, va realiza constanta sa conectare cu toate aspectele Creatorului, atât de pe Pământ cât și din planurile interioare. Tot Ceea Ce Există este născut din Creator și, prin urmare, conectat cu voi și cu toate celelalte aspecte ale Creatorului. Pentru simplul fapt că voi percepeți ceva sau pe cineva ca fiind negativ, asta nu înseamnă că acel ceva sau cineva este izolat de experimentarea unei conexiuni eterne cu Creatorul. Chiar și ființele sau energiile care par a fi negative dețin adevărul Creatorului în ființele lor. Atunci când recunoașteți acest lucru, vă veți da seama că puteți accesa o putere imensă și iubitoare ce vine din înțelegerea și experimentarea conexiunii voastre cu toate lucrurile și că totul este Creatorul. Acest lucru permite ca frica, separarea, lipsa de armonie și astfel de energii asemănătoare să nu mai aibă puterea asupra voastră și asupra omenirii. Când puterea iluziei este eliberată, atunci toți vor fi în stare să recunoască prezența Creatorului în fiecare existență și creație. Și astfel, Era Iubirii va fi pe deplin experimentată de către toți ca și o conștiință colectivă.

Serviciul oferit de Maestrul Djwhal Khul

Eu, Maestrul Djwhal Khul, asist tranzițiile și activarea sufletului vostru atunci când acesta este conectat cu și își începe procesul de întrupare cu ființa voastră fizică. În planurile interioare din Ashramul Învățătorilor Lumii al Maestrului Kuthumi și a Maestrului Sananda, eu am un ashram cu o Cameră a Sintezei. Doresc să vă invit să mă vizitați în timpul meditației sau în starea de somn în Camera Sintezei. Pur și simplu imaginați-vă, simțiți-vă sau recunoașteți-vă stând împreună cu mine în lumina Camerei Sintezei care vă înconjoară și fuzionează profund cu ființa voastră. Absorbirea luminii și frecvenței acestei Camere va susține tranzițiile și activările sufletului vostru, eliberând energiile care împiedică sau blochează curgerea energiei sufletului vostru, ajutându-vă să vă familiarizați cu sufletul vostru. Eu, Maestrul Djwhal Khul, voi fi alături de voi în împărtășirea oricărei iluminări, perspective sau vindecări pe care le-ați putea simți ca fiind necesare. În această Cameră îmi puteți cere să vă ajut în accesarea și experimentarea naturii infinite a sufletului vostru.

Eu sunt prezent în a fi de ajutor; vă rog să-mi solicitați prezența și energiile în acest moment de trezire sufletească extraordinară,

Maestrul Djwhal Khul


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.