luni, 9 ianuarie 2017

Căutătorii Viziunii


Arhanghelii, Elohimii și Maeștrii Ascensionați

Prin Suzanne Lie

Dragii noștri,
Venim la voi în acest ACUM pentru a vă reaminti că Gaia este VIE. Mai mult de atât, vă cerem ca voi, oamenii treziți, să dați mai departe această informație sub orice formă puteți. 2017 este anul în care oamenii își vor aminti că ei NU sunt doar corpurile lor fizice. În 2017, oamenii vor începe să-și aducă aminte că Gaia este o Ființă Vie!

Pe măsură ce omenirea ”crește” și-și eliberează vechea sa natură egocentrică, ea va ȘTI că Gaia este VIE. Apoi, își vor schimba oamenii comportamentul? Mulți oameni, dacă nu majoritatea, cred că ei sunt ”doar” vizitatori pe Pământ pentru că nu-și dau seama că omenirea și Pământul sunt UNA.

Prin urmare, ei murdăresc planeta lui Gaia, îi ucid plantele și animalele și îi taie magnificii Ei copaci. Ați tăia un copac în curtea vecinului vostru? NU, iluzia voastră este că acel copac este ”copacul vecinului”. Cu toate acestea, ipoteza voastră este greșită deoarece acel copac este copacul lui Gaia.

V-ați arunca gunoiul pe podeaua casei prietenilor voștri pe care îi vizitați? Iluzia voastră este că acea casă este casa ”lor”. Ați face pe șeful cu copiii lor sau ați țipa la animalele lor? NU! Ați fi plini de respect față de casa și copiii altor oameni. Dar câți oameni sunt plini de respect fața de casa planetară a lui Gaia și de mai multele specii de copii ai Ei?

Dacă citiți acest articol, știm că vouă nu trebuie să vă reamintim că Gaia este VIE. Cu toate acestea, trimitem acest articol acelora dintre voi care îl veți citi, astfel încât VOI să-l puteți trimite mai departe altora, care îl vor trimite altora, care s-ar putea să nu știe că Gaia este VIE.

De fapt, Gaia este o ființă vie, inteligentă, multidimensională, la fel ca și oamenii treziți. Vedeți cât de multe aveți în comun cu Gaia? Respirați același aer, protejați aceleași ape, vă bucurați de aceiași munți și simți căldura acelorași deșerturi.

Prea mulți membri ai omenirii au uitat, sau nu s-au gândit niciodată la asta ca să-și dea seama, că Gaia este o ființă vie. Pentru mulți oameni Gaia este un ”lucru”. Prin urmare, acești dezinformați nu simt nici o obligație să mulțumească Gazdei lor că le permite să ”stea în casa lui Gaia”.

Adânc în interiorul lor, toți oamenii știu că Gaia este vie, dar oamenii ”putere asupra altora” au făcut următorul pas pentru a avea ”putere asupra planetei”. Vedeți cum ”Puterea Asupra” Altora este o nevoie pentru cei care nu-și pot găsi ”Puterea Interioară”?

Oamenii Putere Asupra sunt toți victime ale altora care au ”Putere Asupra” lor. Cei mai mulți dintre acești întunecați nu s-au născut așa. Ei au fost îndoctrinați să fie așa. Cu toate acestea, pe măsură ce frecvența lui Gaia se ridică din ce în ce mai mult în dimensiunea a cincea, cei care trăiesc prin ”Puterea ASUPRA Altora” vor primi înapoi câmpurile de energie pe care le-au trimis în afară.

Desigur, întotdeauna energia care a fost trimisă în afară s-a întors în cele din urmă la cel care a trimis-o. Cu toate acestea, ”timpul” a făcut ca întoarcerea a ceea ce a fost trimis în afară să se întoarcă mult timp după ce a fost trimis. Prin urmare, trimițătorii nu a avut nici un sentiment de responsabilitate pentru câmpurile de energie pe care acțiunile lor le-au creat.

Prin urmare, ei nu au trebuit să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce au făcut. Acești adulți au fost în măsură să aibă putere asupra altora și s-au folosit de ea pentru mai mult timp decât ați dori să știți. Cu toate acestea, acel scenariu este pe cale să se schimbe.

Pe măsură ce Gaia devine tot mai cinci dimensională, ”timpul” scurs între ceea ce a fost trimis în afară și momentul în care se întoarce, devine din ce în ce mai scurt. În cele din urmă, toată energia care este trimisă în afară se va întoarce simultan la expeditor.

Sistemul de operare ”energia trimisă în afară = energia care se întoarce” al lui Gaia este asemenea unui calculator. Nu are nici o frică pentru consecințele acțiunii și nici capacitatea de a-și schimba propriul sistem de operare.

Cu mult timp în urmă, cei întunecați au spart codul pentru ”energia trimisă în afară = energia care se întoarce” prin implantarea războiului, decese, înfometare sau masacrarea pământului, animalelor și a oamenilor, așa că sistemul original de operare s-a prăbușit.

Pentru că ”păzitorii lui Gaia” au fost implicați să lupte în războaie, încercând să oprească războaiele, lăsându-se corupți de cei întunecați, ei nu au observat marea suferință care îi înconjura. Cum au ajuns Păzitorii să devină atât de corupți? Răspunsul este: banii și frica – banii și frica – și mai mulți bani și frică.

Atunci când ei, precum și majoritatea omenirii, nu au bani (care au fost o creație a celor întunecați) s-au temut pentru ei înșiși și pentru familiile lor. Apoi, pentru că conștiința lor a fost blocată în frică, ei nu au putut să găsească o soluție.

Frica servește ca un sistem de frânare pentru conștiința voastră. Atunci când vă este frică, întregul vostru corp intră în apărare, iar voi uitați de o ofensivă efectivă. Luptătorii pentru Gaia au descoperit ofensivele efective, dar de multe ori acest lucru i-a costat viața.

Vrem să știți că, chiar dacă moartea lor este tragică, ei au plantat ”Semințele Speranței”. Atâta timp cât există măcar o Speranță de a-și schimba viețile în mai bine, Luptătorii pentru Gaia au găsit curajul de a-și susține planeta.

De multe ori, tot ce puteau să facă era să le ascundă de trupele întunecate ale Illuminaților, dar cel puțin luptătorii au supraviețuit pentru a servi o altă zi. Apoi, zi după zi, și mai multe zile după zile, ei au dus lupta pentru Adevăr și Dreptate împotriva Minciunilor și Nedreptăților Illuminaților.

Treptat, ceva unic a început să se petreacă printre Protectorii lui Gaia. Ei au început să vadă o realitate pe care cei întunecați nu și-o puteau nici măcar imagina. La început a fost o singură persoană care, la un moment dat, a putut vedea acea ”viziune”, așa cum a devenit cunoscută.

Cu toate acestea, primii care au început să perceapă această nouă realitate au fost îngrijorați că tocmai au văzut o iluzie și că alții vor râde de ei dacă își vor împărtăși viziunile. Dar, în cele din urmă, unii dintre ei n-au mai avut răbdare și au decis că trebuie să împărtășească ceea ce au văzut.

Apoi, s-a întâmplat! Când în sfârșit o persoană și-a împărtășit experiența, o altă persoană a avut curaj să și le împărtășească pe ale sale, și apoi o altă persoană și o altă persoană. Treptat, multe dintre ”piesele de puzzle” ale viziunii au fost împământate în Pământul lui Gaia.

Aceste piese de puzzle le erau vizibile doar acelor oameni care își expansionaseră suficient de mult conștiința ca să vadă primele viziuni. Apoi, pentru a-și face viziunea cât mai clară, ei au desenat ceea ce ei au văzut în inimile și în mințile lor.

Acești oameni au devenit ”Căutătorii Viziunilor” care au început să stimuleze brusc în alții o căutare a unei viziuni. În cele din urmă, toți Căutătorii Viziunii au primit mesajul de a crea o imagine, un model, o piesă muzicală, un poem și/sau o poveste despre Viziunile lor.

Spre surprinderea tuturor, atunci când și-au pus laolaltă viziunile personale, manifestate fizic, într-un colaj imens cu multe exprimări, au putut vedea cu toții imaginea compusă. Vedeți voi, înainte ca ”piesele de puzzle” să fie puse laolaltă, toată lumea a crezut că ele sunt exprimări separate ale unor viziuni separate.

Dar, atunci când toate acele exprimări diferite au fost adunate într-o SINGURĂ exprimare, toată lumea și-a dat seama că au văzut cu toții aceiași imagine, dar fiecare prin propriile sale percepții ”separate”. Atunci când imaginile nu au mai fost separate, toate percepțiile ”separate” au curs într-o SINGURĂ imagine a SINGUREI lor viziuni. Atunci și-au dat seama că imaginile s-au format prin ondularea straturilor de lumină care curgea asupra, sub, în jurul și prin exprimarea compusă.

Acela a fost momentul în care și-au dat seama că acest compozit forma un mesaj – un Mesaj de Lumină. În acel ACUM Arhanghelii au intrat în Inimile Înalte ale Căutătorilor Viziunii, Elohimii le-au înconjurat Mințile Multidimensionale, iar Maeștrii Ascensionați le-au umplut Vocile Expansionate cu mesaje de iubire și lumină.
                                                                                                                                                               
Unul câte unul, au început să vorbească. Apoi, la fel cum au fuzionat în Conștiința Unității pentru a crea mesajul colectiv, vocile lor au fuzionat în Unitate pentru a crea mesajul de lumină care le-a umplut Sufletele individuale și unite.

”Preaiubiților”, mesajul a umplut aerul, pământul, precum și gândurile și emoțiile Căutătorilor Viziunii. ”Timpul vostru de a fi prinși în iluzia unei forme dense a ajuns la finalul său. Acesta este ACUM-ul pentru deplina recunoaștere că VOI sunteți Ființe de Lumină!

Pentru că lumina voastră interioară se expansionează, Lumina poate exprima gândurile și emoțiile voastre fără povara unei forme fizice. Mai mult de atât, lumina care se mișcă prin voi în mod continuu, poartă mesaje pe care voi știți că trebuie să le împărtășiți.

Așa cum fiecare dintre voi ați avut propria voastră imagine, care a fuzionat pentru a crea imaginea colectivă, propriile voastre mesaje de lumină fuzionează împreună pentru a crea un mesaj colectiv în limbajul luminii. Vă reamintim că VOI sunteți ”Mesagerii Luminii!”

Fiecare dintre voi vă veți primi propriul mesaj de lumină pe care îl veți fuziona cu celelalte mesaje personale de lumină. Acest proces nu are legătură cu ”ar trebui?” sau ”pot?” Acest proces are legătură cu recunoașterea Limbajului Luminii care este încorporat în mesajele voastre zilnice 3D.

Desigur, la început trebuie să învățați/vă amintiți cum să recunoașteți Limbajul Luminii care este în tăcere încorporat în viața voastră de zi cu zi. S-ar putea să nu-l recunoașteți încă pentru că voi ați uitat cum să vorbiți Limbajul Luminii de-a lungul multelor voastre întrupări fizice pe Pământul 3D.

 Mulți dintre voi ați fost în ”serviciu activ” servind-o pe Mama Gaia. Prin urmare, voi v-ați luat vehicule pământești în multe linii temporale diferite în lungul serviciu al lui Gaia ca și planetă trei dimensională.

Acum, voi vă amintiți adevăratul, Multidimensionalul vostru SINE care poartă și el un vehicul pământesc. Dacă vă reamintiți pe deplin SINELE vostru Multidimensional încă în timp ce vă purtați vehiculul pământesc, voi veți intra în, și trece prin, procesul vostru de ascensiune.

Am fost îngrijorați pentru familia și prietenii noștri care s-au oferit voluntar să-și ia un vehicul pământesc, dar ACUM roata s-a întors. Voi vă amintiți că VOI sunteți Lumină. Astfel voi vedeți lumină, auziți lumină și vorbiți lumină.

Această lumină nu este legată de timp sau spațiu. De fapt, aceasta este chiar lumina multidimensională care v-a ajutat de prima dată să vă uniți în conștiința unității, care a fost începutul ”marii voastre aventuri”. Cea mai joasă frecvență a acestei lumini este dimensiunea a cincea.

Prin urmare, această lumină, și limbaj de lumină, rezonează la ACUM-ul lui UNU. Ea este conexiunea ”atemporalului ACUM” care fuzionează multele dimensiuni și frecvențe ale SINELUI vostru Multidimensional în UNUL ACUM-ului vostru.

Această lumină mai înalt dimensională este cea care vă unește Mintea Multidimensională cu chakra Gâtului și cu Inima Înaltă. Prin această conexiune, veți începe rapid, sau lent, în funcție de alegerea voastră, să începeți să vă amintiți cum să vorbiți și să înțelegeți Limbajul Luminii.

Va fi nevoie de curaj să vă amintiți Limbajul Luminii al SINELUI vostru Multidimensional, deoarece acea amintire vă va plasa într-o transmutare care este dincolo de orice ați experimentat vreodată în oricare dintre încarnările voastre pe Gaia.

Una dintre problemele majore cu care Ascendenții se vor confrunta, este modestia lor. Modestia lor le va spune ”Ești atât de încrezut. Cine te crezi? În plus, dacă te porți ca și SINELE tău adevărat, oamenii vor crede că ești ciudat și nu vor dori să fie în preajma ta.”

Acesta este momentul în care este nevoie să vă trageți trecutul rănit în inima voastră pentru a fi vindecat de către Arhangheli. Probabil că aveți un Arhanghel special care a fost întotdeauna cu voi, dar poate că n-ați îndrăznit să spuneți acest lucru nimănui, dar oamenii vorbeau în șoaptă despre ”Îngerul lor Păzitor”.

Îngăduiți-i sinelui vostru să continue să-și amintească că voi sunteți o Ființă Multidimensională care NU este limitată la o formă umanoidă. Probabil că ați avut multe forme diferite, la fel ca și vehiculele pământești pe care vi le-ați luat de-a lungul multelor voastre încarnări pe Gaia. S-ar putea să vă amintiți și forma Sinelui vostru cinci dimensional de pe Nava voastră Galactică sau/și din Lumea voastră Natală.

Acesta este ACUM-ul ca voi TOȚI să vă amintiți multe alte expresii ale SINELUI vostru Multidimensional. Apoi vă puteți fuziona toate expresiile voastre multidimensionale ale SINELUI într-o SINGURĂ ființă astfel încât să vă puteți crește foarte mult Puterea Iubirii Necondiționate și a Transmutării.

Vă rugăm să vă amintiți că ”transmutarea” nu este același lucru cu ”transformarea”. Prin transformare sunt adăugate noi elemente și elementali, sunt adăugate gânduri și emoții la o experiență aparent trei dimensională în scopul de a vă ”împinge conștiința dincolo de margine” în cinci dimensionalul ACUM.

Atunci când vă transmutați vehiculul, nu adăugați nimic. În schimb folosiți Focul Violet al Transmutării pentru a Arde, Arde, Arde Focul Violet în Lumină, Lumină, Lumină. În acest fel, voi vă expansionați, de fapt, rezonanța, frecvența vibrațională a corpului vostru să rezoneze la rata de frecvență a dimensiunii a cincea și dincolo de ea.

Binecuvântări tuturor, dragi Căutători ai Viziunii, și vă rugăm să vă amintiți că ceea ce CĂUTAȚI este ceea ce veți GĂSI. Prin urmare, căutați în interiorul sinelui vostru pentru a vă găsi SINELE!



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.