marți, 17 ianuarie 2017

Conversație cu Arcturienii


Suzanne Lie și Shawnna Donop

A: Bună tuturor, noi suntem Arcturienii și astăzi suntem din nou aici cu Shawnna. Suzille și Shawnna au dorit să verifice unele lucruri cu noi pentru că, wow, lucrurile devin destul de provocatoare în aceste zile pentru mulți dintre Ascendenții noștri.

Tu ce zici Shawnna? Știm că cu Suzille se întâmplă o grămadă de lucruri. Dar tu ce mai faci?

S: Trebuie să recunosc că și eu mă simt la fel. Cu siguranță este o învolburare de activități interesante.

A: Da, ceea ce se întâmplă de fapt, mai ales celor care sunt lideri, este că liderii sunt chemați în serviciu activ ACUM. Motivul este că este multă Lumină de frecvență mai înaltă în zona prin care Gaia călătorește în acest ACUM.

Prin urmare, noi toți, Familia voastră Galactică, suntem aici pentru a vă ajuta. Pleiadeenii sunt aici să vă ajute, noi, Arcturienii, suntem aici să vă ajutăm, și Antarienii sunt aici să vă ajute. Sunt și câțiva Draconieni Ascensionați, și ei sunt aici să vă ajute.

Vrem să vă amintiți cu toții că nu sunteți singuri. Și Maeștrii Ascensionați sunt aici să vă ajute; Arhanghelii sunt aici să vă ajute. Puteți să le chemați pe oricare dintre aceste ființe pe care le-am menționat și orice alte ființe care pot să facă parte din realitatea voastră.

Chemați-l pe Isus Sananda. Isus este cunoscut acum ca și Sananda și el este comandantul Comandamentului Ashtar. Comandamentul Ashtar este însărcinat cu aterizările, iar aceste aterizări urmează să aibă loc. Ele vor avea loc în acum. Spunem în acum pentru că pentru noi totul este în acum, deoarece noi nu mai rezonăm cu timpul. Dar ceea cu ce rezonăm sunt câmpurile de energie ale majorității populației planetei.

Acum, pe măsură ce ne conectăm la aceste câmpuri de energie în acest ACUM, vedem că sunt lideri care merg dincolo de chemarea la datorie scriind, servind, dăruind și ajutând. La celălalt capăt al spectrului sunt oameni care sunt absolut, complet adormiți. Habar nu au de orice se întâmplă.

Ei își au doar viețile lor trei dimensionale și asta este tot ceea ce ei știu. Apoi sunt oameni care se află la mijloc. Oamenii care se află la mijloc sunt cei care sunt chiar în pragul trezirii.

Aceștia sunt oamenii pe care noi, Familia voastră Galactică, le cerem liderilor să se concentreze. Cei care sunt total neinformați și dezinteresați vor deveni probabil speriați și furioși în ceea ce privește informațiile voastre cinci dimensionale. Așa că, în ceea ce privește ceea ce este cel mai bine pentru planetă, este mai bine să lăsați aceste persoane să trăiască în acea realitate în care ei aleg să trăiască.

Acești oameni trăiesc în matricea trei dimensională și vor rămâne în matricea trei dimensională. Cu toate acestea, matricea trei dimensională va fi re-locată pe o altă planetă. Prin urmare, nimeni nu va fi lăsat în urmă. Nimeni nu va rata Ascensiunea. Toată lumea care este în aliniere cu Ascensiunea, va Ascensiona.

Pe de altă parte, cei care nu sunt deloc pregătiți ca măcar să cuprindă această posibilitate, vor rămâne în viața lor așa cum ei o știu. Vor rămâne în aceiași matrice în care au fost întreaga lor viață și vor fi așezați în jurul unei alte planete care li se va părea că arată exact ca și Pământul.

Am vrea să știți cu toții că nu este nevoie de frică. Cei care au fost numiți Illuminati, cei întunecați – toți cei cu diferite etichete, acelor ființe noi le trimitem Iubire Necondiționată și Foc Violet. Ei vor avea propria lor matrice dacă nu se schimbă. Acea matrice va fi o matrice patru dimensională joasă.

Motivul este că dacă nu au fost în stare să învețe despre cauză și efect în timp ce trăiau pe această planetă, atunci ei vor intra în planurile astrale de jos. În planurile astrale de jos, energia emisă se întoarce imediat înapoi. Ei vor învăța că ”Wow, acesta nu este un mod foarte frumos de comportare pentru că chiar nu se simte  bine atunci când se întoarce.”

În acest fel, vor învăța. Apoi, când vor învăța, vor merge pe cealaltă planetă unde oamenii trăiesc în matrice și o vor lua de la capăt ca și ”oameni normali, obișnuiți” fără frica și îndoctrinarea pe care au suferit-o ca și membri ai Illuminati.

Apoi mai sunt preiaubiții, preaiubiții noștri care lucrează din greu în fiecare zi, fiecare oră, fiecare minut pentru a-și ajusta conștiința, pentru a trimite iubire, pentru a-i ajuta pe alții și trec prin meditații și inițieri intense pentru că ei au decis, pentru că ei s-au dedicat, pentru că ei au promis să o ajute pe Gaia.

De asemenea, ei își amintesc că nu sunt aici doar pentru ei înșiși. Ei își amintesc lor sinele adevărate, multidimensionale. Ei își amintesc sinele lor mai înalt dimensionale, ei își aduc aminte de ei înșiși în lumile lor natale și își aduc aminte de ei înșiși pe Navele lor Stelare. Și își amintesc că ei au ales să rămână pe Gaia și să-i ajute pe alții să-și amintească propriul lor SINE Mai Înalt.

Vrem să vă mulțumim dragii noștri curajoși. Dorim să vă trimitem tot ajutorul nostru. Vă reamintim că familia voastră Galactică este întotdeauna cu voi. Noi, membrii Familiei voastre Galactice, suntem întotdeauna aici să vă ajutăm.

Shawnna ai dori să ne împărtășești ceva sau să ne pui întrebări?

S: Da, de fapt aș dori să încep cu o mulțumire, să vă spun mulțumesc pentru tot – pentru mesajele pe care ni le trimiteți, susținerea, încurajarea, și recunoașterea pe care tocmai ne-ați oferit-o. Pentru că știu că mulți dintre noi ne întrebăm ”Facem destul? Reușim? Suntem în stare să ne expansionăm conștiința? Cum ne descurcăm?” Cred că ne este de ajutor să auzim că ne bateți pe umăr pentru toată această muncă dificilă, provocatoare pe care o facem și să știm că suntem apreciați pentru asta.

A: Da, și noi vă mulțumim vouă tuturor, ambasadorii noștri pe Pământ, pentru că ne mulțumiți. Vă mulțumim că vă dați seama că suntem reali. Că, deși venim la voi prin vocea unui om care poartă un vehicul Pământesc, noi, Arcturienii, suntem foarte reali. De fapt, am dori să vorbim un moment pentru alte ființe, cum ar fi una noastră care deține un vehicul Pământesc, prin care putem vorbi.

Mulți dintre voi treceți prin inițieri foarte dificile. Dar nu le lăsați să vă oprească. Mergeți înainte și faceți tot ceea ce propria voastră ghidare mai înaltă vă spune să faceți, în ciuda problemelor de zi cu zi pe care trebuie să le abordați, precum și a tuturor provocărilor care par a fi copleșitoare.

Noi, Arcturienii, vrem să vă spunem că această situație prin care treceți este, de fapt, un antrenament pentru voi. Voi treceți prin toate dificultățile, provocările și fricile acestui proces de a da drumul vieții așa cum voi o știți, de a da drumul la tot ceea ce ați crezut că este real.

În același timp vă țineți de ceva ce puteți percepe numai în conștiința voastră, ceva ce puteți percepe numai în visele voastre și ceva ce puteți percepe numai în meditațiile voastre.

Vă reamintim că fiecare Maestru Ascensionat din istoria Pământului a trebuit să treacă prin inițieri dificile una după alta. Cu alte cuvinte, ei au trebuit să îndepărteze zgura din ființa lor. Au trebuit să-și dea seama că adânc în ei au curajul, au Lumina, au conexiunea și au dedicarea de a trece prin procesul Ascensiunii lor.

Acum, cei care au trecut prin asta înainte au avut de înfruntat mari provocări. Sunt multe ființe Ascensionate care au trecut prin Ascensiunea lor în urmă cu aproximativ 2000 de ani într-o perioadă de aproximativ 600 de ani. Ei au venit pe Pământ pentru că Gaia se afla într-o formă foarte, foarte rea.

Prin urmare, Gaia a trimis o cerere. Ea a spus ”Dragă UNU, am nevoie ca niște ființe mai înalt dimensionale să vină pe planeta mea ca să treacă prin procesul de Ascensiune. Acest proces de ascensiune personală mă va ajuta foarte mult să-mi ridic rezonanța corpului meu planetar. Pentru că omenirea a adus daune imense planetei mele, nu știu dacă voi putea rămâne pe axele mele fără acest ajutor.”

Gaia a trebuit să trimită această cerere de două, trei, patru ori. Vrem să vă amintiți că Gaia este o ființă vie așa cum sunteți și voi. Voi sunteți o ființă vie care se ridică, are în partea de sus un cap și în partea de jos picioare. Gaia este o ființă vie care are o formă circulară.

Ea are un Pol Nord în partea de sus a corpului Ei și un Pol Sud în partea de jos a corpului Ei. Oamenii au o inimă și un suflet de-a lungul coloanei lor vertebrale având forța Kundalini în interiorul coloanei vertebrale și au abilitatea de a se transmuta pe ei înșiși în Corpuri de Lumină. În același fel, Gaia are o inimă și un suflet chiar în miezul corpului ei circular, unde își are Cristalele de Temelie care îi dau capacitatea de a transmuta în Planetă de Lumină.

Am dori ca voi toți să vă acordați un moment în acest acum pentru a vă da voie să vă imaginați că sunteți în miezul lui Gaia. Veți descoperi că în miezul lui Gaia se află multe ființe înalt dimensionale care o ajută pe Gaia din chiar Miezul Ei.

Sanat Kumara și toți ceilalți Kumara pe care s-ar putea să nu-i știți în acest acum, Maeștrii Ascensionați, Arhanghelii, Atlanții Ascensionați, Lemurienii Ascensionați, Lemurienii care trăiesc acolo încă de la prăbușirea Lemuriei și minunatele ființe Pan care au precedat realitatea Lemuriei.

Sunt atât de multe ființe acolo. Vă invităm pe toți să-i cereți lui Gaia ”Te rog dragă Gaia, îmi permiți să-ți vizitez Miezul?” Și atunci Gaia vă va întreba ”Mă iubești, pe mine, planeta ta Mamă, necondiționat? Ești dispus să mă servești pe mine, planeta ta Mamă, necondiționat? Poți să-ți amintești că tu și cu mine, planetă și persoană, suntem o singură ființă, necondiționat?” Dacă puteți spune da, vi se va permite să vizitați frumosul Miez al preaiubitei Gaia.

Shawnna, ai dori să spui ceva în încheierea discuției noastre?

S: Ca întotdeauna, apreciem cu adevărat perspectiva și susținerea voastră. Cred că este o reamintire minunată că noi nu suntem aici pentru noi înșine, noi suntem aici pentru planetă. Este atât de frumos că putem dansa împreună această Ascensiune și să devenim UNA. Acum, că avem această invitație, aștept cu nerăbdare să văd pe toată lumea în Miezul lui Gaia.

A: Da, la fel și noi Arcturienii, și la fel și Pleiadeenii, Antarienii și multe alte ființe care o ajută pe Gaia și pe TOȚI locuitorii Ei.

Voi, preaiubită omenire, nu sunteți singuri în Miez și
Voi nu sunteți singuri în expresiile voastre Mai Înalt Dimensionale ale SINELUI.

Binecuvântări! Suntem fericiți să ne întâlnim cu fiecare și cu voi toți. Doar chemați-ne cu iubirea voastră necondiționată și noi, Arcturienii, precum și întreaga voastră Familie Galactică vom veni să vă ajutăm în acest acum.

Binecuvântări,

Arcturienii


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.