sâmbătă, 22 februarie 2020

Acceptarea Diferențelor



Lord Melchizedek prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Eu, Lord Melchizedek, vă aduc în conștientizare o etapă cheie a măiestriei prin care veți trece și pe care o veți întrupa atunci când veți fi pregătiți. Fiecare nivel și etapă a măiestriei vă încurajează unificarea cu și exprimarea Creatorului prin ființa voastră fie că existați într-un corp energetic sau fizic. Experimentările voastre pe Pământ, ceea ce creați, modul în care reacționați, toate vă dau voie să treceți prin diferite etape de măiestrie spirituală, să vă regăsiți înțelepciunea, cunoașterea, încrederea în sine și în Creator precum și să simțiți o libertate mai profundă. Ați putea asemui etapele măiestriei cu niște lecții care vă oferă iluminarea. În timp ce anumite întrupări au loc, fiecare persoană le experimentează manifestarea în ființa și realitatea sa în moduri diferite și diverse. Astfel, pentru fiecare persoană măiestria pare unică și, totuși, toată lumea se străduiește să atingă același țel. Când experimentați unificarea cu Creatorul, voi întrupați întregul Univers al Creatorului, prezența infinitului și o trezire nelimitată; libertatea deplină poate fi singurul mod pentru a descrie asta. Libertate pentru ființa voastră spirituală, suflet și grupul vostru de suflet, care vă va influența puternic existența pe Pământ. Ca ființă fizică voi aveți un rol puternic în călătoria măiestriei voastre deoarece multe schimbări profunde care este nevoie să aibă loc sunt jucate în ființa și în realitatea voastră fizică. Tot ceea ce faceți, spuneți și gândiți are potențialul să facă o diferență în realitatea, ascensiunea, măiestria voastră și în planul divin de evoluție al Creatorului.

Întrupați Acceptarea?

Este o întrebare puternică pe care să v-o puneți și la care să răspundeți cu sinceritate și integritate. Cel mai probabil este că întrupați acceptarea într-o anumită măsură, deși nu pe deplin. Să întrupezi acceptarea înseamnă să-ți trăiești viața din spațiul acceptării iubitoare din tine. Înseamnă să te accepți pe tine, pe alții, să-ți accepți viața, experiențele și lumea pe deplin. Acceptarea nu înseamnă că trebuie să fiți de acord cu sau să credeți. Nu înseamnă nici măcar să permiteți, înțelegeți sau tolerați. Acceptarea nu vă invită să vă resemnați în fața anumitor rezultate ale manifestărilor. Acceptarea despre care eu, Lord Melchizedek, vorbesc, înseamnă să fiți prezenți fără judecată, să primiți și să conștientizați. Când acceptați o persoană, sunteți prezenți cu ea, dați drumul oricăror judecăți care ar putea să apară în voi, primind tot ceea ce ei împărtășesc, exprimă sau nu, recunoscându-i, ceea ce înseamnă că îi încurajați să fie ei înșiși în fiecare moment, știind că vă dați voie vouă înșivă să fiți sinceri. Acest lucru este valabil pentru orice experimentare, parte a realității voastre sau aspect al vostru.

Acceptarea este o etapă puternică a măiestriei, deoarece ea vă încurajează să vă vedeți, simțiți sau conștientizați pe voi și realitatea cu o mai mare claritate. Începeți să recunoașteți lucrurile dincolo de ideile, credințele și percepțiile voastre anterioare. Întruparea acceptării vă deschide ființa și lumea creând libertate, iubire și adevărul Creatorului.

Când vă angajați să întrupați acceptarea începeți să experimentați schimbări interne, trezirea iluminării și o claritate tot mai profundă cu privire la voi înșivă și la Creator. Este posibil să începeți să vedeți/percepeți lucrurile într-un mod diferit. De fapt, învățați sau vă amintiți cum să vedeți lumea și pe voi înșivă prin ochii Creatorului, o experimentare magică și împuternicitoare. Imaginați-vă văzându-vă pe voi înșivă și lumea dintr-o iubire necondiționată, infinitate și o legătură eternă.

Puterea Diferențelor

Fiecare suflet sau scânteie exprimată din Creator este la fel cu Creatorul și totuși este unică. Nici o persoană de pe Pământ nu este la fel cu o alta, oricât de multe asemănări pot fi evidente. Fiecare persoană/suflet este diferit și totuși născut din aceiași sursă. Diferențele fac parte din Creator; ele sunt o funcție de bază și o esență a vieții/ascensiunii. Privind prin ochii Creatorului diferențele care se manifestă în toate aspectele Creatorului sunt captivante, informative, expresive și crează creștere sau o călătorie de descoperire a sinelui/Creatorului. Atunci când acceptăm că diferențele sunt cheia, sunt aspectul cheie al Creatorului, începem să recunoaștem diferențele din noi și din jurul nostru cu venerație și înțelegere.

Întrupați Acceptarea Diferenței?

Prin acceptarea faptului că diferențele de orice formă sau tip sunt o exprimare a Creatorului, puteți începe să vă evaluați credințele și modul în care vă vedeți pe voi înșivă și lumea în realitatea voastră actuală. Percepeți că diferențele sunt negative, ceva de ce să vă fie teamă sau o sursă de separare? Îi judecați pe alții pentru faptul că sunt diferiți sau vă judecați pe voi înșivă simțindu-vă separați de alții? Aceste întrebări necesită o gândire și o contemplare extraordinară. Cum vă percepeți pe voi înșivă și lumea din jurul vostru? Cu o înțelegere a acceptării și o nouă înțelegere a diferențelor ce schimbări pot fi făcute în gândirea voastră în ceea ce privește modul în care percepeți lumea din jurul și din interiorul vostru?

Mulți aleg să se izoleze ei înșiși sau să-i izoleze pe alții pentru că îi judecă ca fiind diferiți într-un fel sau altul. Dezacordurile, războaiele, neînțelegerile, abuzul, izolarea, suferința, singurătatea și frica sunt toate produsul sau manifestarea judecării diferențelor. Într-adevăr, diferențele au puterea de a aduce unitate și unime ființei voastre și lumii.

Observați diferențele pe care le recunoașteți în ființa voastră.

Sunteți dispuși să priviți aceste diferențe dintr-o stare de acceptare din interiorul vostru?

Observați diferențele pe care le recunoașteți în oamenii din jurul vostru.

Sunteți dispuși să priviți aceste diferențe dintr-o stare de acceptare din interiorul vostru?

Observați diferențele pe care le recunoașteți în lume.

Sunteți dispuși să priviți aceste diferențe dintr-o stare de acceptare din interiorul vostru?

Este important să vă amintiți că acceptarea diferențelor nu înseamnă că trebuie să fiți de acord cu ele sau să credeți în ele. Nu înseamnă nici măcar să le permiteți, înțelegeți sau tolerați. Acceptarea nu vă invită să vă resemnați în fața anumitor rezultate ale manifestării. Acceptarea de care eu, Lord Melchizedek, vorbesc înseamnă să fiți prezenți cu diferența fără să o judecați, să le primiți și să le recunoașteți. Ca apoi să puteți vorbi, reacționa sau crea dintr-un spațiu al iubirii necondiționate din interiorul vostru. Ca rezultat al acceptării voastre vă poate apărea ceva nou, profund sau iluminator.

Dacă acceptarea este dificilă, atunci înțelegeți că poate este nevoie de vindecare ca acceptarea să se poată manifesta. Poate doriți să-i cereți comunității voastre de ghizi să vă ajute cu vindecarea care este necesară. Nu este nevoie să înțelegeți ce vindecare este necesară și de ce. Pur și simplu lăsați ca vindecarea să aibă loc atunci când este nevoie de ea și scăldați-vă în beneficii.

Treptat, vă veți schimba percepția despre diferențe și, astfel, vă veți schimba realitatea și ascensiunea. Sunt atât de multe de experimentat. Este timpul să îmbrățișați exprimările unice ale Creatorului.  

O notă de încheiere

Deși comunicarea mea cu voi descrie o etapă a ascensiunii și a măiestriei pe care sunteți pregătiți să o întrupați, ea vă prezintă și ceea de ce este nevoie în lumea voastră acum pentru a crea vindecare, pace și manifestarea adevărului Creatorului. Imaginați-vă, dacă un mare procent din lumea voastră și din liderii mondiali ar adopta acceptarea diferențelor, ce ar putea fi creat ca toți să experimenteze? Acesta este un moment în care puternice schimbări și transformări sunt posibile.

Cu iubire, adevăr și pace,

Lord Melchizedek



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.