marți, 18 februarie 2020

Transformarea Interioară



Lord Melchizedek prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări, eu sunt Lord Melchizedek, Eu Sunt supraveghetorul Nivelului Universal al Universului Creatorului. Mă prezint ca și cum aș fi o singură ființă și, totuși, eu sunt un întreg format din mai mulți. Eu sunt conștiința și sursa Melchizedek. Oricum alegeți să mă recunoașteți, Eu Sunt prezent ca să fac să strălucească și să vă aduc aminte de cea mai profundă conexiune a voastră, relația voastră cu Creatorul experimentată prin actuala voastră manifestare. Vă veți da voie să vedeți în mine adevărul Creatorului? Vă veți da voie să vedeți în ființa voastră adevărul Creatorului? Creatorul este pregătit și accesibil să fie văzut, simțit și experimentat pe deplin. Este nevoie ca doar să creați această intenție, să vă modificați mintea astfel încât să se alinieze cu intenția voastră și să vă deschideți pe deplin ca să primiți. Deschizându-vă pe deplin, vă eliberați și dați drumul la tot ceea ce vă limitează și vă blochează ca să primiți tot ceea ce a fost întotdeauna prezent.

Această practică simplă poate fi aplicată tuturor domeniilor realității voastre, tuturor situațiilor, problemelor, creațiilor și vindecării:

·        Creați o intenție.
·      Cereți ca întreaga voastră minte și corpul vostru mental să fie aliniate cu intenția pe care ați creat-o. Cereți și ca mintea, corpul mental și intenția să fie imprimate cu lumină astfel încât  vibrația ființei voastre să crească, făcând ca intenția voastră să se manifeste ca cea mai pură și   mai măreață posibilitate pentru voi.
·      Focalizați-vă pe primirea luminii, iubirii și adevărului Creatorului în toate aspectele ființei voastre. În timp ce faceți acest lucru, imaginați-vă, simțiți sau conștientizați-vă deschizându-vă, expansionându-vă și relaxându-vă, lăsând curgerea divină a Creatorului să se reverse prin voi.

Această simplă și, totuși, puternică practică vă dă voie să creați transformare în ființa și în realitatea voastră. După ce ați experimentat această practică de câteva ori, veți începe să recunoașteți puternicele schimbări care au fost create în ființa voastră, înțelegând cât de sincronizat este totul în voi și în jurul vostru. O conștientizare că blocajele, stagnarea și sentimentul că lucrurile sunt imposibile sau nu se pot manifesta este pur și simplu ceva cu care poate v-ați aliniat în trecut. Conștientizarea puterii alinierii cu ceea ce doriți să experimentați și/sau întrupați, vă eliberează, susținând o puternică transformare în voi și în realitatea pe care o creați pentru voi înșivă.

Schimbările au loc în interior

Acesta este un moment de totală transformare. Prin asta, eu, Lord Melchizedek, vreau să spun că voi vă transformați ca să recunoașteți completitudinea ființei voastre. Faptul că sunteți deja întregi, conectați cu Creatorul și întrupați tot ceea ce aveți nevoie. Sunt numeroase nivele de recunoaștere a completitudinii ființei voastre, fiecare aducându-vă tot mai aproape de prezența Creatorului în voi. Acesta este momentul în care să vă recunoașteți apropierea cu Creatorul și asta datorită faptului că Explozia Luminii din 2020 amplifică în voi și în jurul vostru, tot ceea ce Creatorul este. Este important să profitați la maxim de această amplificare care are loc acum. Să faceți acest lucru înseamnă să vă focalizați atenția în voi și să vă întrebați:

Ce transformări au loc în mine acum?

Să puneți o astfel de întrebare înseamnă să vă aliniați cu oricare și cu toate transformările care au loc în ființa voastră în timp ce vă acordați un moment și ceva spațiu să recunoașteți că sunt transformări care au loc și care sunt foarte importante și copleșitoare dacă pur și simplu vă dați voie să le recunoașteți. Este posibil ca foarte recent să fi descoperit că atenția vă este atrasă în afară, în lumea fizică, acest lucru se întâmplă adeseori atunci când în voi se întâmplă multe. Este aproape ca un mecanism care vă ajută să faceți față. Cu toate acestea, este nevoie ca voi să fiți martori la schimbările și transformările care au loc în voi, chiar dacă nu le înțelegeți pe deplin. Fiecare moment în care vă focalizați în interiorul vostru cu scopul recunoașterii transformărilor care au loc în voi, vă deschideți să fiți inspirați și să vă recunoașteți măreția interioară. Astfel, îi dați voie întregii voastre ființe, și nu numai, să se transforme într-o întrupare și aducere aminte a Creatorului. O astfel de experimentare ar fi împuternicitoare, încurajându-vă să continuați să căutați în interior urmărind atât strălucirea cât și frământările care au loc. 

Schimbările care au loc în fiecare persoană vor fi diferite și diverse, chiar dacă scopul aducerii aminte și unificării cu Creatorul este același. De fiecare dată când vă întoarceți atenția în interiorul ființei voastre, puteți primi înțelegeri noi, variate și diferite. Predeterminarea transformărilor care au loc în interiorul vostru sau crearea așteptărilor cu privire la ceea ce ar trebui să se întâmple, nu vor face altceva decât să vă distragă atenția de la recunoașterea adevărului pregătit și disponibil să înflorească. În multe privințe este nevoie să vă deschideți perspectiva dincolo de orice sunteți dispuși în prezent să conștientizați și să acceptați, trecând astfel dincolo de actuala stare de a fi în scopul întrupării completitudinii Creatorului, lucru care cere un mare curaj și dedicare. Este mult prea ușor să vă păstrați actuala perspectivă și concepție în timp ce încercați să căutați în voi adevărul Creatorului. Numai ceea ce știți vă va fi revelat și, prin urmare, transformarea voastră interioară va fi nesemnificativă în comparație cu extraordinara descoperire care vă este disponibilă în fiecare moment.

Ce transformări au loc în mine acum?

Numai voi aveți puterea să răspundeți la această întrebare cu adevărul și integritatea necesară. Numai voi puteți comunica cu și primi de la Creator pentru voi și realitatea voastră în această viață. Este momentul să aveți încredere în procesul care se desfășoară în voi. Chiar dacă nu-l înțelegeți. Este momentul să aveți încredere în capacitatea voastră de a recunoaște, ști și întrupa plenitudinea și completitudinea Creatorului acum și în fiecare moment al realității voastre. Făcând acest lucru, vă veți aduce aminte de legătura voastră indestructibilă și de abilitățile voastre inspiratoare de comunicare cu Creatorul, care au fost întotdeauna prezente și pe care acum le puteți întrupa pe deplin în voi. Acum este momentul să pășiți în totalitate pe calea adevărului vostru și să vă angajați pe ea în întregime. Calea adevărului vostru nu este, cel mai probabil, ceea ce v-ați așteptat pentru voi înșivă și viața voastră, cu toate acestea, va fi foarte captivant și antrenant. Dați-vă voie să dețineți și să întrupați transformările care au loc în voi, chiar și numai pentru o clipă, deoarece curgerea Creatorului este imens de puternică.

Transformările Planurilor Interioare

Este potrivit să spunem că aceleași transformări și schimbări care au loc în ființa voastră, au loc și în cele 352 de dimensiuni ale Universului Creatorului. Voi sunteți vehiculul care adăpostește Universul Creatorului. Tot ceea ce descoperiți în voi are loc pentru toți cei de pe Pământ și dincolo de el. Nu există separare, există doar unitate și unime. Schimbările pe care voi le experimentați în voi au loc în Creator. Prin urmare, voi sunteți martorii transformărilor care au loc în Universul Creatorului și în miezul Creatorului. Voi aveți și oportunitatea să întrupați aceste transformări, experimentându-le ca pe ale voastre înșivă. Puteți recunoaște cât sunteți de sincronizați cu tot ceea ce Creatorul este pe Pământ și în planurile interioare? În multe privințe, asta este ceea ce căutați să descoperiți și să întrupați.

Când simțiți că ați dori o inspirație suplimentară, puteți chema energiile mele, ale Lordului Melchizedek. Cereți-mi să vă conectez conștientizarea cu o schimbare sau transformare care are loc în Universul Creatorului. Poate doriți să precizați că oriîncotro eu, Lord Melchizedek, mă simt ghidat să vă îndrept atenția, vă va servi și va aduce iluminare realității voastre actuale. În timp ce intrați în meditație și energia mea vă înconjoară, vă voi îndrepta atenția în planurile interioare făcându-vă conștienți de o transformare care are loc. Pur și simplu dați-vă voie să fiți martori la această transformare. Astfel, veți observa același lucru în ființa voastră și impactul acesteia asupra întregii voastre ființe.

Ca o întrebare de încheiere, vă invit să întrebați în prezența Creatorului în voi, ce este, la urma urmei, o transformare?

Cu iubire devotată,

Lord Melchizedek

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.