marți, 25 februarie 2020

Acordarea la Tranziție cu Flacăra de Lumină de 7 ori Vindecătoare

Cu Arhanghelul Metatron

Explorarea puternicei frecvențe de 7 ori vindecătoare a Lemuriei ancorate în Explozia de Lumină din 2020

Accesarea Energiei de Vindecare Originale

2020 ne introduce într-o explozie de lumină născută din Creator ca să crească și să amplifice tot ceea ce este lumină pe Pământ și în planurile interioare. Comandantul Ashtar și Federația Galactică și-au împărtășit deja pregătirile și perspectivele lor cu privire la această iminentă schimbare care va avea loc. Acum, Arhanghelul Metatron dorește să aducă noi perspective cu privire la prezența și frecvențele Creatorului în Explozia de Lumină din 2020.

În Explozia de Lumină este prezentă o frecvență cu 7 manifestări armonizate, focalizată pe aducerea vindecării pe Pământ, omenirii și Universului Creatorului. Arhanghelul Metatron dorește să vă susțină în explorarea acestei frecvențe de vindecare, să-i înțelegeți scopul, cum puteți întrupa această frecvență de vindecare și de ce este prezentă acum.

Frecvența de vindecare este unul dintre cele mai importante și puternice instrumente de vindecare dăruite Lemurienilor și se întoarce la sufletele pregătite să o primească pe Pământ în 2020. Este momentul să vă re-acordați la cel mai puternic instrument și vibrație de vindecare a Lemuriei, să vă întrupați și reactivați propriile voastre abilități de vindecare, împuternicind astfel impactul Exploziei de Lumină din 2020 în ființa voastră. Frecvența de 7 ori vindecătoare vă va susține tranziția într-o nouă prezență, spațiu și întrupare a luminii ușurând în același timp procesul de tranziție a ascensiunii al tuturor celor de pe Pământ. 

”... prin ancorarea luminii, a exploziei luminii din 2020, veți experimenta o actualizare puternică în frecvența energiei voastre, o puternică creștere, deschidere, înflorire, expansiune și veți descoperi atât de multe despre voi înșivă pentru că multe treziri vor avea loc în ființa voastră. În timp ce rămânem în spațiul iubirii, ne îndreptăm atenția spre lumină. Această explozie a luminii conține multe energii din timpuri străvechi; se întrevede o întoarcere a energiilor vindecătoare și a înțelepciunii din planurile interioare pe Pământ, dar și din Lemuria și chiar de dinaintea ei și de după ea. O întoarcere a energiilor pe Pământ, în ființa voastră și în omenire și acest lucru înseamnă că Ascensiunea voastră a atins un vârf, un punct culminant în care sunteți pregătiți, dispuși și dornici să primiți adevărul mai înalt al Creatorului.”

Această oarecum a treia parte sau continuare a webinarului ”Explozia Luminii din 2020” va fi ținut în data de 04.03.2020 de la ora 21:00. Durata webinarului este de aproximativ o oră și 15 minute.  

Această parte poate fi achiziționată de aici sau dând click pe fotografia din partea stîngă sus. De asemenea, se poate folosi și butonul Donate de pe blog pentru cei care nu doresc să folosească platforma.

Vă mulțumim că ați ales să treceți dincolo de hotarul cunoscutului.

Monica și Nora



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.