sâmbătă, 8 februarie 2020

Importanța Limbajului și a Gândurilor


Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Ne exprimăm salutul pe valul celei mai pure vibrații a adevărului Arcturian. Vă salutăm cu tăria iubirii noastre și cu puterea păcii noastre interioare. Salutându-vă pe voi și pe toate ființele în acest fel, noi creăm o vibrație în noi și în jurul nostru care ne susține existența în fiecare moment.

Voi creați din voi și prin acțiunile voastre o vibrație ca să vă susțineți existența pe Pământ? Vă dați seama că vă puteți susține existența și creațiile pe Pământ alegând ca ce vibrație doriți să existați? În timp ce vibrația sufletului vostru nu poate fi modificată, ci numai crescută, vibrația voastră pe Pământ depinde de alegerile, gândurile, exemplele și modul în care trăiți în realitatea fizică. Astfel, vibrația voastră influențează și schimbă realitatea pe care voi o experimentați. V-ați putea asemui vibrația cu energia voastră, cu atmosfera pe care o creați sau cu calitățile pe care le emanați. Poate fi modul în care vă vedeți pe voi înșivă sau părerea pe care o au alții.

Noi, Arcturienii ne focalizăm pe cea mai pură vibrație din miezul Grupului de Suflet Arcturian, astfel încât tot ceea ce noi suntem și facem devine o exprimare a acestuia. Pe ce alegeți sau vă simțiți ghidați să vă fixați atenția ca să treziți curgerea prin voi a vibrației care vă servește? Făcându-vă timp să contemplați pe ce vă servește cel mai mult să vă fixați atenția, veți întâmpina cu bucurie și vă veți familiariza cu vibrația Creatorului și cu adevărul vostru, care într-adevăr dorește să curgă prin voi. Mintea voastră s-ar putea să nu fie capabilă să răspundă acestei întrebări, sufletul vostru vă va ghida spre noi înțelegeri în ceea ce vă privește. Apoi, puteți recunoaște și face alegeri care vă împuternicesc și servesc vibrației voastre. Astfel deveniți magnetici, puternici și un far al adevărului.

Tot ceea ce voi sunteți este în realitatea voastră într-un moment sau altul

Dacă sunt aspecte ale voastre pe care le respingeți, ascundeți sau îndepărtați, le veți experimenta în realitatea voastră. Dacă vă acordați timp să vă limpeziți mintea, emoțiile și sufletul, veți avea o experimentare puternică a faptului că totul curge cu ușurință în realitatea voastră. Aveți obiceiuri care vă limitează în voi și care par de nerezolvat și, totuși, nu vă dați pur și simplu voie să vedeți, simțiți sau conștientizați o soluție. Sunt aspecte ale minții, emoțiilor și creațiilor voastre la care sunteți orbi și sunt energii, frici, sau neliniști de care vă țineți să le puteți căra cu voi. Totul va deveni vizibil în realitatea voastră, așadar este momentul să le dați drumul în voi, ceea ce va crea o realitate dezamăgitoare și dureroasă pentru voi.

Este important să menționăm și că tot ceea ce este divin, iubirea, pacea, adevărul și Creatorul din voi se va manifesta în realitatea voastră. Uneori poate fi mai provocator să recunoașteți și să proiectați măreția care voi sunteți deoarece ca să faceți acest lucru este nevoie de mai mult curaj decât să recunoașteți energiile care vă limitează și de care vă agățați. Este nevoie de curaj pentru că atunci când recunoașteți divinitatea în ființa voastră și alegeți să fiți un exemplu strălucitor al acesteia, urmându-vă intuiția în fiecare alegere pe care o faceți, vă asumați responsabilitatea pentru creațiile voastre și o imprimați în fiecare moment al vieții voastre.

În loc să urmați ideile, conceptele, căile și exemplele altora, deveniți pe deplin responsabili pentru viața și experimentările voastre, recunoscând că fiecare pas, cuvânt sau gând afectează planul divin al Creatorului, universul Creatorului și, mai ales, realitatea de pe Pământ. Să vă trăiți viața știind că acest lucru necesită o extraordinară legătură cu sinele, încredere și iubire necondiționată. Puteți trăi o viață deplină și puternică dacă așa alegeți. O viață în care trageți înțelepciunea sufletului vostru la suprafață ca să fie ghidul și exprimarea voastră. Vă rugăm să nu interpretați ceea ce am spus ca pe o nevoie de a fi perfecți sau chiar perfecțiunea Creatorului în realitatea voastră. Ființa voastră s-ar putea să dorească să fie perfectă, cu toate acestea, perfecțiunea nu poate fi obținută. Perfecțiunea Creatorului este deja în voi, este inocența și curgerea sacră a esenței, sufletului și energiei voastre. Ea nu are nimic de-a face cu faptul de a fi corecți sau fără cusur. Este momentul ca voi să vă descoperiți strălucirea propriei voastre lumini, propria voastră cale și valorile voastre interioare și ca să faceți asta înseamnă să fiți o exprimare a Creatorului. Noi, Arcturienii, dorim să vă încurajăm să contemplați exprimarea noastră și să o primiți în voi, astfel încât să vă puteți alinia cu vibrația vindecătoare pe care noi o împărtășim și care este concepută să vă realinieze cu adevărul vostru în timp ce vă restabilește și puterea voastră interioară.

Împuternicirea Creației

Energia creației a Creatorului își clădește impulsul pe Pământ și în întregul Univers al Creatorului. Sufletul vostru, toate sufletele se pregătesc să se manifeste din schimbările luminii care generează tranziții și formarea a ceea ce ar putea părea o lume nouă. Treziri interioare, un trai armonios, pacea, reconcilierea și unitatea vor fi vizibile în toate creațiile. Va fi amplificată capacitatea fiecărei persoane de a crea, manifesta și experimenta ceea ce este în ea și în realitatea sa exterioară. Faptul de a avea sentimentul că ceea ce voi/sufletul vostru dorește să creeze pentru voi înșivă și pentru lume nu a fost niciodată mai important.

Tot ceea ce voi sunteți se manifestă ca realitatea pe care o experimentați; acest lucru devine din ce în ce mai real cu fiecare moment

Având acest lucru în minte, noi, Arcturienii, dorim să vă atragem atenția asupra gândurilor, limbajului și cuvintelor pe care le folosiți în fiecare zi. Alegerile pe care le faceți în toate cele trei susțin manifestarea experimentărilor în viața voastră. Ca să beneficiați de împuternicirea energiei voastre creatoare care are loc acum, este nevoie să vă aliniați limbajul, cuvintele și gândurile cu adevăratul vostru înțeles. Ascultați afirmațiile pe care voi le faceți/creați în legătură cu voi înșivă, viața voastră și cu alții. Ce spun afirmațiile pe care le faceți și expresiile pe care obișnuiți să le folosiți cu privire la voi înșivă? Sunt născute din obișnuință? Sunt gândurile și cuvintele altcuiva și pe care voi le-ați adoptat? Înțelegeți sensul la ceea ce spuneți? Spuneți un lucru și el înseamnă altceva pentru voi? Vă descrie pe deplin limbajul pe care-l folosiți intenția, scopul și înțelesul pe care voi i-l dați?

Limbajul vostru, cuvintele pe care le folosiți și gândurile pe care le creați sunt acum mai mult decât oricând altcândva instrumentul vostru de manifestare și creare a ascensiunii pe Pământ. Este important ca toate cele trei să fie cât se poate de clare și precise și să exprime înțelesul vostru interior. Asta nu înseamnă că trebuie să creați doar gânduri pozitive și iubitoare. Este acceptabil să aveți un gând negativ sau să faceți o afirmație limitatoare. Cheia este să vă dați seama că limbajul, gândurile și cuvintele voastre trebuie să fie în aliniere cu sentimentele, scopul și intențiile venite din interiorul vostru.

Amintiți-vă că fiecare cuvânt și gând are puterea și capacitatea să vă programeze mintea subconștientă care este sursa majorității experimentărilor voastre. Chiar înțelegeți sensul la ceea ce spuneți și chiar doriți ca ceea ce spuneți să devină realitatea voastră?

Exemple: Ești așa o pacoste. Mi-aș uita capul dacă nu ar fi înșurubat. Sunt o regină a dramelor. Am fost rănit de prea multe ori. Mă înnebunești. Ești dezgustător. Sunt atât de prost. N-am niciodată noroc. Sunt prea bătrân pentru asta. Nu pot avea încredere în nimeni. Copilul acela este atât de obraznic. Sunt gras/ă. Viața este grea. Nimănui nu-i pasă.

Uneori ceva este spus cu afecțiune, cu toate acestea, dacă înlăturați afecțiunea, formularea este una care judecă sau jignește. Acest lucru se întâmplă atunci când înțelesul vostru interior nu este aliniat cu cuvintele sau gândurile pe care le creați. Alinierea este necesară în fiecare parte a ființei și a vieții voastre.

Este momentul să vă curățați și să vă vindecați limbajul, crearea lumii și a lumii voastre depinde de asta. Lăsați ca toate aspectele ființei voastre să fie aliniate. Vorbiți din adevărul din voi și asigurați-vă că chiar înțelegeți tot ceea ce spuneți. Fiecare cuvânt vă crează pas cu pas realitatea.

Cuvintele noastre au rolul să vă încurajeze o mai profundă descoperire în ființa voastră și puterea pe care o dețineți asupra vieții și creațiilor voastre.

Cu iubitoare recunoștință pentru tot ceea ce voi sunteți,

Arcturienii 

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.