duminică, 16 februarie 2020

Aparentul Conflict Creație/Evoluție – Consiliul


Prin Ronald Head

Avem câteva lucruri pentru cei care se află în aparentul conflict de idei creație/evoluție. Sperăm să nu stârnim proverbialul cuib de viespi, ci să vă oferim ceea ce poate fi o oarecare soluționare.

Mai întâi am spune că să fiți capabili să acceptați că lucrurile au fost create și apoi au evoluat așa cum a fost nevoie ar rezolva acest aparent conflict pentru mulți. Dar asta chiar nu este ceea ce am vrea să fie luat în considerare, chiar dacă este, în majoritatea cazurilor, absolut adevărat.  

 Adevăratul punct de vedere al mesajului nostru de astăzi pentru voi este unul la care mulți nu au ajuns încă, deși unitatea, unimea, etc. sunt adeseori menționate. Pentru mult prea multă vreme v-a fost oferită o personificare a Divinității. Voi îi spuneți în felul ăsta. Voi îi spuneți în felul ăla. Și vai de aceia care o numesc altfel. Pentru că este un el sau este o ea. Și când cineva îndrăznește să spună că nu este nici una dintre ele, puteți fi de acord … un moment sau cam pe-acolo.
Dacă spunem că Divinitatea este peste tot, veți fi de acord. Dacă spunem că totul este format din Divinitate, veți fi de acord. Dar nu pare că voi ați duce aceste gânduri la concluziile lor logice.

Ei bine, vom aborda acest lucru altfel. Vom face unele afirmații. Divinitatea este conștiință. Este inteligență. Este iubitoare. Este un potențial infinit. Nu există nimic care să nu fie făcut din ea. Putem fi de acord până aici?

Dar ce înseamnă asta? Unul dintre cele mai importante lucruri care înseamnă este că nu există nimic, nimic ce să puteți indica sau să priviți și care să nu fie din ea. Nu există nimeni care să nu fie din ea. Pentru că nu există nimic care să poată să NU fie din ea. Asta este ceea ce înseamnă unimea.

Voi sunteți din ea. El este din ea. Asta este din ea. Și fiecare persoană de pe această planetă este din ea, fie că o știu și acționează în acord cu asta, fie că nu.

Așadar, nu există nici un conflict creație/evoluție. Pentru că Divinitatea este tot ceea ce este. Punct. Și totul este Divin. Punct. Tot ceea ce pare să contrazică asta sunt idei și credințe greșite. Și asta este ceea ce oamenii decid.

Asta este o imensă parte a ceea ce este acest lucru numit ascensiune de care vă place să vorbiți. Este evoluția voastră în depășirea acestor credințe greșite către Unime. Este conștientizarea propriei voastre valori și unități. Este conștientizarea unității lui asta, aia, a lui și a ei … și a voastră.

Asta a fost scurt și la subiect. Nu mai sunt multe care să fie nevoie să fie spuse legat de acest subiect pentru cine poate înțelege și cuprinde aceste concepte. Asta vă va schimba, totuși, întreaga viață dacă puteți învăța să o vedeți. Fie să fiți binecuvântați cu această capacitate.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.