miercuri, 12 februarie 2020

Așteptările voastre – Consiliul


Prin Ronald Head

Astăzi canalizatorul a avut o discuție cu privire la acest subiect și am dori să vorbim în continuare despre asta.

Adeseori aveți așteptări cu privire la unde vreți să mergeți, unde vreți să vă ducă calea voastră. Vreți să experimentați asta. Vreți să dezvoltați aia. Asta este calea potrivită pentru mine? Ăsta este cel mai bun lucru pe care să-l fac? De ce sunt ”blocat/ă”? Nu ajung nicăieri. Frustrați. Frustrați. Frustrați.

În primul rând, dați-ne voie să vă spunem că dacă ați fost de acord să intrați într-o călătorie de natură spirituală, și nu ați luat decizia să încheiați această călătorie, atunci sunteți în călătorie. Sufletul vostru, Suprasufletul vostru, Sinele vostru mai înalt (alegeți voi) nu o să vă lase să ieșiți din această învoială atât de ușor. La urma urmei, de-asta sunteți aici. Nu sunteți blocați. Așadar, de ce sunteți frustrați?

Aveți anumite așteptări, nu-i așa? Pe ce se bazează aceste așteptări? Experiență? Sau vă așteptați doar să fiți ca altcineva? Vă așteptați să fie așa cum ați fost făcuți să credeți că va fi? ”Vreau să am toate acele abilități mișto pe care le au yoghinii.” ”Vreau să văd asta.” ”Vreau să aud aia.”

Acum, în trecut, foarte puțini oameni au fost în stare să facă o astfel de schimbare la nivel personal de-a lungul mai multor vieți. Nu s-au dus la un anumit guru timp de o lună și au ajuns să fie iluminați. Nu există un centru comercial spiritual. Mulți, mulți dintre voi ați făcut un progres cu mult mai mare decât v-ați putea imagina. Dar un astfel de progres nu se poate măsura în acest fel.

Diminuarea unei astfel de frustrări cum am menționat mai sus, poate fi explicată cu ușurință în câteva cuvinte. Observați că nu am spus că să faceți acest lucru va fi destul de ușor. Este nevoie de determinare să aplicați acest concept simplu. Dar, va merita orice astfel de efort.

De fapt, habar n-aveți cum va fi viața voastră după ce vă veți fi mutat într-un alt mod de a fi. De ce? Pentru că nu ați mai fost niciodată acolo și tot ceea ce vi s-a spus este din auzite. Voi sunteți acum, și veți continua să fiți, unici.

Vă bazați așteptările pe observarea celorlalți. Puteți vedea doar suprafața, nu realitatea. Vă așteptați la lucruri pe care ați decis că le vreți, fără să aveți o idee reală de ceea ce aveți nevoie. Și așteptați o satisfacție instantanee. Nu-i așa? Să nu mai spunem că vă simțiți inconfortabil … pentru că nu ați mai fost niciodată aici.

Sinele vostru – observați majuscula – vă va asigura tot ceea ce aveți nevoie pentru atingerea scopului Sinelui vostru. Și mai întâi va vedea că aveți tot ceea ce vă este necesar, dacă există așa ceva. Dar nici această cunoaștere nu vă va elimina frustrarea. Există, totuși, o formulă magică.

Dar, mai întâi, dați-ne voie să vă descriem ce face frustrarea voastră. Îi provoacă corpului în care trăiți un șir nesfârșit de dificultăți. Face o supă chimică pentru celulele voastre pe care nu ați dori să o aveți și asta vă îmbolnăvește, picătură cu picătură.

Așadar, ce l-ar face pe corpul vostru să producă o ambrozie chimică în care celulele voastre să trăiască? Ce v-ar face mai puternici, mai sănătoși și mai tineri?

Cum ar fi dacă v-ați petrece tot acel timp în care așteptați un anumit rezultat – și să fiți frustrați – sărbătorind progresul pe care îl faceți? Dacă ați mulțumi pentru unde vă aflați în comparație cu unde ați fost? Asta ar produce sentimente și emoții complet diferite, iar aceste sentimente și emoții ar produce o chimie corporală complet diferită. Și vă promitem că ”progresul” vostru se va accelera enorm de mult. Dar probabil că ați fi atât de fericiți încât nici nu v-ar păsa.

Încercați. O să vă placă.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.