vineri, 7 februarie 2020

Instrumente ale Tribului Orion

Patru instrumente care să vă susțină Protecția, Tăria, Integrarea, Înțelepciunea, Pacea și Acceptarea Sursei voastre

De Tribul Orion

Tribul Orion de la nivelele celeste vine să fie în serviciu pentru a susține procesul de integrare care are loc acum în ascensiunea Universului Creatorului. Ei vă oferă patru instrumente create din energia și exprimarea lor a Creatorului pentru a fi în serviciu și a vă susține procesul vostru personal de ascensiune. Cele patru instrumente includ Scutul de Lumină care să susțină alimentarea și protecția, Scânteia Divină ca să fiți cea mai bună variantă a voastră acest moment, Inițierea în Limbajul de Lumină Orion ca să trezească puterea și prezența limbajelor luminii în ființa voastră și Reactivarea Trinității Păcii. Tribul Orion vă susține în conectarea cu ei și în experimentarea energiei lor, în timp ce vă ajută să vă deschideți să primiți iubitoarea lor asistență în realitatea voastră.

”În această perioadă are loc o mare integrare în ființa voastră, pe Pământ, și chiar în planurile interioare ale Universului Creatorului și când are loc o integrare este aproape ca o curățenie de primăvară deoarece energiile fuzionează și devin una, se manifestă o mai mare prezență și întrupare a Creatorului, se manifestă o nouă înflorire a ceea ce Creatorul este, dar este nevoie și să dați drumul la tot ceea ce nu vă mai servește, la tot ceea ce vă stânjenește integrarea și manifestarea în existență. Puteți conștientiza că în viața voastră, procesul de ascensiune susține integrarea? Sunt lucruri în realitatea voastră care fuzionează sau care încearcă să o facă. Anumite lucruri, să vă simți supărați pentru că este nevoie ca ceva să fie eliberat. Simțiți că lucrurile curg lin? Integrarea poate avea loc la atât de multe nivele și vă poate influența ființa și realitatea în atât de multe feluri. Prin urmare, este nevoie să vă mențineți echilibrul, să vă mențineți stabilitatea și toate acestea le putem numi sănătatea voastră interioară.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 54 de min și 17 sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 40 de min și 52 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. 

Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.