vineri, 21 februarie 2020

Actualizarea Luminii din 2020 - Partea a 2-a


Cu Comandantul Ashtar și Federația Galactică

Pregătirea pentru amplificarea luminii din 2020 și accesarea căii voastre prin ancorarea acestei noi vibrații

Comandantul Ashtar ne invită să fim prezenți alături de el și de Echipa Federației Galactice la bordul Navei Stelare a Federației Galactice ca să descoperiți și să asistați la o activare ca pregătire pentru 2020. Are loc o actualizare a luminii și sunteți invitați să luați parte la acest proces, să primiți din planurile interioare și să ancorați din poziția voastră pe Pământ. 2020 promite să fie o explozie a luminii pe măsură ce Creatorul crește energia și frecvențele care curg și se ancorează în Pământ. Lumina în cei de pe Pământ va fi amplificată, lumina Mamei Pământ va fi amplificată, făcând din 2020 un an al descoperirii spirituale, al înfloririi interioare și a transformării exterioare. Lumina Creatorului are puterea de-a vindeca, transforma, trezi, manifesta și atât de multe altele, ce veți experimenta?

De ani de zile lucrătorii în lumină de pe Pământ au construit și amplificat lumina în propria lor ființă și în alții. Această lumină a atins un puternic punct culminant în care Creatorul și Universul Creatorului dorește să amplifice vibrația și frecvența luminii dobândite deja, să creeze un puternic val de lumină de care toți să beneficieze. Imaginați-vă că vibrația luminii voastre a fost amplificată de 100 de ori, imaginați-vă ce s-ar trezi și deschide pentru voi în ființa voastră, sunt atât de multe de descoperit. Puterea lucrătorilor în lumină ar fi amplificată, făcând atât de ușoară manifestarea adevărului Creatorului ca toți să-l experimenteze.

Dați-i voie Comandantului Ashtar să vă ghideze în actualizarea luminii care va pregăti vibrația și frecvența anului 2020. Pregătiți-vă propria ființă și experimentați amplificarea proprie voastre lumini, acordându-vă timp să vă ajustați la noua vibrație din 2020. Descoperiți de ce 2020 este așa o explozie a luminii și cum vă puteți ajuta pe voi înșivă și pe alții în acest moment.

”Sunt timpuri cu adevărat incitante deoarece tot ceea ce suntem va fi amplificat. Și ce este minunat este că lumina atrage lumină și asta înseamnă că nu trebuie să ne facem griji cu privire la amplificarea aspectelor sau obiceiurilor noastre negative, ceea ce va fi amplificat este lumina din noi. Îmi amintesc că comandantul Ashtar a spus săptămâna trecută ce va fi creat din această explozie a luminii și cred că răspunsul lui a fost: mai multă lumină, un răspuns simplu, dar magnific pentru că avem nevoie de mai multă lumină pe Pământ, avem nevoie de mai multă lumină în noi și nu trebuie să aibă un scop, poate fi pur și simplu lumină pentru că știm că atunci când lumina este prezentă și energia Creatorului este prezentă, curgerea divină a Creatorului, iubirea Creatorului, mintea divină, toate aceste lucruri sunt prezente. Este glorios că este atât de simplu, că este doar lumină și mai multă lumină. Așadar, acceptăm și primim această lumină.”

Această a doua parte a Atelierului este disponibilă aici sau dând click pe fotografia din partea stângă sus, precum și prin accesarea butonului Donate de pe acest blog.

Webinarul va începe la ora 21:00 și are o durată de aproximativ 1 oră și 15 minute.

Este un Atelier care nouă, Norei și mie, ne-au adus nu numai multe răspunsuri la ceea ce se întâmplă acum, ci și un surplus de încredere în ceea prin ce trecem în aceste momente magice ale tranziției Pământului într-o nouă dimensiune. 

Vă așteptăm cu tot dragul!

Monica și Nora


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.