vineri, 21 februarie 2020

Programul de meditație luna Martie 2020


Dragi prieteni, din data de 5 Martie 2020, începem Programul de meditație pentru luna Martie. După cum unii dintre voi știți deja, este vorba despre parcurgerea împreună a meditațiilor grupate sub titlul ”Capsule ale Înțelepciunii” pe blogul ”Dincolo de mine sunt EU”.

Aceste meditații sunt preluate de pe site-ul Sacred School of OmNa, iar autoarea sau mediumul prin care ele sunt canalizate este Natalie Glasson și sunt traduse și prezentate în limba română de către echipa Nora Trifan – Monica Poka.

Vom face împreună ceea ce noi numim ”meditația lungă” pentru ca voi să puteți lua/primi cât mai multe informații din aceste Capsule/Meditații. Am proiectat acest program sub forma unui abonament care să vă asigure participarea la 4 meditații pe lună, iar taxa de participare este de 15 euro/lună/persoană. Meditațiile vor avea loc în fiecare zi de joi de la ora 21:00. Participarea la acest program nu vă asigură primirea înregistrării orei de meditație petrecute împreună sau a Meditației/Capsulei respective. 

Acest program a fost gândit sub această formă din două motive. Primul, pentru a face accesibile aceste informații și celor care, material, se confruntă cu unele dificultăți și al doilea, deși nu este al doilea ca importanță doar ca numerotare, pentru bucuria de a fi împreună și pentru a asigura un cadru energetic mai larg și înalt vibrațional tuturor participanților la aceste Meditații/Capsule.

În luna Martie vom parcurge împreună meditațiile de la Capsula 62 la Capsula 65 așa cum apar ele pe blog.

- Capsula 62 – Recunoașterea și Folosirea Magiei Voastre Interioare Divine cu Maestrul Merlin
- Capsula 63 – Trezirea Solară cu Logosul Galactic Melchior
- Capsula 64 – Instrumente de la Tribul Orion cu Tribul Orion
- Capsula 65 – Activarea Semințelor Nașterii Voastre cu Arhanghelul Metatron și Maestrul Isus

Am rugămintea ca cei/cele care doresc să participe să se înscrie din timp pentru a evita unele incidente nedorite, pentru participare fiind necesară transmiterea unui link cu cel puțin câteva ore înainte de începerea Meditației. Ca modalitate de plată am rugămintea să folosiți butonul Donate de pe acest blog pentru că astfel ne rămâne atât un istoric, cât și o evidență mai clară a listei de participanți. Acolo unde, din motive bine întemeiate, nu se poate folosi această metodă, sau nu se dorește folosirea ei, vă rog să luați legătura cu noi.

De asemenea, dacă sunteți un participant vechi și vă confruntați cu unele probleme temporare de natură financiară, vă rog să luați legătura cu noi și vom găsi o rezolvare. Programul pentru luna ianuarie va începe din data de joi, 5 Martie 2020, ora 21:00. Plata pentru participare se poate face până în data de 4 Martie 2020 ora 12:00.

Vă așteptăm cu mare drag,

Nora și Monica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.