luni, 17 februarie 2020

Secvența Activării Existenței Voastre



Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări de expansiune și trezire, eu sunt Arhanghelul Metatron. Este o onoare să vă aduc energiile expansiunii și ale trezirii ale Creatorului și Tărâmului Angelic, pentru a inspira o mai mare recunoaștere a lor în voi înșivă. Expansiunea și trezirea pot părea a fi calități și energii similare atunci când sunt întrupate, cu toate acestea, expansiunea vă susține să deveniți și să întrupați, în timp ce trezirea susține o intrare mai profundă în voi înșivă. Prin cuplarea lor puteți să vă cufundați adânc în adevărul vostru interior și să întrupați adevărul Creatorului în infinitatea sa. Asta este călătoria pe care v-o aduc și o inspir din interiorul vostru în manifestare. Acordați-vă un moment să vă contemplați pe voi înșivă și călătoria voastră în prezența expansiunii și a trezirii.

Eu, Arhanghelul Metatron, aprind în voi prezența expansiunii și a trezirii ca să activez secvența existenței voastre. Această energie este sacră, ea deține puritatea ființei voastre, misiunea sufletului vostru și evidența fiecărei experiențe a sufletului și a grupului vostru de suflet. Astfel, ea este povestea existenței voastre, oferindu-vă amintirea trecutului, prezentului și a ceea ce mai aveți încă de experimentat. Povestea sufletului vostru ați experimentat-o deja pe deplin și, totuși, ea nici măcar nu a început! De fapt, voi sunteți deja povestea sau experimentările întregi și complete ale sufletului și grupului vostru de suflet, ceea ce înseamnă că toate amintirile, înțelepciunea și informațiile sunt pregătite ca voi să le puteți apuca, descărca și folosi acum. Vă puteți imagina că deja știți și ați experimentat misiunea sufletului și grupului vostru de suflet pe Pământ și în planurile interioare? Ați fuzionat deja complet cu Creatorul și ați fost deja creați sau născuți din Creator. Sunteți capabili să experimentați și să întrupați totul între aceste două repere la fel de bine și în întruparea voastră actuală.   

Contemplați pentru o clipă ce volum de înțelepciune vă este disponibil să vi-l însușiți

Contemplați înțelegerea că voi sunteți deja misiunea sufletului și a grupului vostru de suflet, tot ceea ce ele doresc să întrupeze și să învețe. Asta înseamnă că tot ceea de ce ați putea avea vreodată nevoie sau v-ar fi necesar vă este pregătit și disponibil.

Contemplați că voi sunteți deja o parte a planului divin și v-ați jucat deja rolul vostru sacru. V-ați încheiat deja toate misiunile în care sufletul vostru a decis să se angajeze, să întrupeze și să experimenteze. Vă puteți imagina că voi sunteți deja tot ceea ce ați putea visa pentru voi înșivă și evoluția spirituală și la fel și multe altele care sunt dificil de contemplat în acest moment?

Când începeți să vă focalizați în acest fel, intrați într-un spațiu de profundă cunoaștere, neființă și nelimitată abundență în voi care vă iluminează și activează în continuare ființa. Treceți dincolo de un sentiment de voi înșivă într-o conștientizare a tot ceea ce este posibil și creat deja.

Totul a fost creat deja, nimic nu este nou. Poate doriți să vă acordați timp să reflectați la această afirmație, lăsând trezirile să apară în interiorul vostru. S-ar putea să vă surprindeți punând întrebarea, s-ar putea să fie întotdeauna așa? Da, se poate.
Vă puteți imagina că în voi există înțelegerea creației Universului și fiecare moment al creării ființei voastre?

Este momentul să vă schimbați perspectiva cu privire la expansiune și trezire ca să vă dați seama că în voi are loc o activare care vă va da voie să întrezăriți adevărul ființei voastre în toate dimensiunile Universului Creatorului și dincolo de el.

Secvența

Adevărul este că nu există nici o secvență în existența și experimentările sufletului vostru, nici măcar când sunteți în întrupare pe Pământ. Viața voastră de zi cu zi este simțită ca o serie de evenimente care au o ordine și un ciclu, totuși, existența și evenimentele sufletului vostru au loc simultan. Astfel, secvența existenței voastre este prezența a tot ceea ce voi sunteți ca întreg, simultan. Mintea găsește că acest lucru este dificil de acceptat deoarece adeseori este programată să accepte timpul și prezența liniară a tot și toate. Dacă puteți privi dincolo de programarea minții, începeți să vă deschideți unor noi înțelegeri ale propriului vostru adevăr și cel al Creatorului. Asta înseamnă că întreaga voastră existență poate fi experimentată într-o clipă sau explorată de-a lungul unei vieți fără a fi, totuși, pe deplin revelată. Prin urmare, secvența existenței voastre este simultana voastră întrupare a tot ceea ce Creatorul este.

Voi sunteți o bibliotecă a tot ceea ce Creatorul este

Este nevoie de încredere și curaj ca să examinați în voi adevărul Creatorului la capacitatea care vă este disponibilă vouă și prin voi. Evaluarea și întruparea expansiunii și trezirii susține evoluția cunoașterii adevărului Creatorului în voi. Vă rog să mă invitați pe mine, Arhanghelul Metatron, să împuternicesc și să amplific în voi calitățile încrederii, curajului, expansiunea și trezirea. Pe măsură ce vă focalizați pe înflorirea acestor patru energii în voi, observați cum vă adânciți și vă relaxați mai profund în ființa și adevărul vostru intrând într-un spațiu care vă este profund familiar și totuși necunoscut.

Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit apoi să-mi cereți să încep să vă dezvălui Secvența Activării Existenței Voastre. Am să fac asta în timp ce vă invit să vă focalizați pe respirația voastră având atenția îndreptată spre interior. Fiți pregătiți pentru orice ce este nevoie să vă fie dezvăluit. Eu, Arhanghelul Metatron, voi lucra cu energiile voastre ca să creez schimbările necesare și sinteza necesară, mai ales în percepțiile voastre despre voi înșivă. Lăsați ca activarea să vă fie revelată în cel mai frumos, necesar și unic mod pentru voi.

Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să-mi cereți să vă asist în întruparea a tot ceea ce vă este revelat acum și în fiecare moment. Prin întrupare veți recunoaște adevăratele beneficii ale acestei activări.

În timp ce această activare aduce numeroase binecuvântări, cel mai mare miracol al ei este înțelegerea crescândă a cine sunteți voi, scopul vostru, misiunea voastră și de ce existați. Întrebări care adeseori rămân fără răspuns și totuși aveți capacitatea să aduceți o mare iluminare ființei și conștientizării voastre. Aducându-l astfel pe Creator mult mai deplin în manifestare în ființa, în realitatea voastră și în lumea din jurul vostru. Această activare aduce conștientizarea sinelui la un nivel cu totul nou. Activarea de care eu vorbesc s-ar putea să nu se descarce complet și pe deplin în ființa voastră în mod instantaneu. Este un dar pentru care vă puteți acorda timp să-l digerați, trezindu-vă cunoașterea interioară la adevărul a Tot Ceea Ce Este. Din cauza programării liniare actuale a minții voastre, s-ar putea să vă descoperiți la nașterea existenței voastre sau chiar la încheierea existenței voastre, capabili să cuprindeți cunoașterea care vă este necesară să vă asiste în viața voastră actuală. Sunt multe de explorat și de care să deveniți conștienți din nou. Este important să vă amintiți că aveți acces la cunoașterea și înțelepciunea întregului Univers al Creatorului, dar asta nu înseamnă că veți primi tot ceea ce este disponibil. Aveți capacitatea să vă conectați cu tot ceea ce Creatorul este, cu toate acestea, veți primi și înțelege ceea ce vă este necesar și vă servește să știți și să întrupați.

Sunt multe de explorat, sunt prezent să fiu în serviciul vostru, să vă ghidez, reconectez și inspir.

Arhanghelul Metatron



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.