vineri, 14 februarie 2020

Mesaj de la Unul prin Sophia



Primit în 11 Februarie 2020 ora 3:30 AM

Eu sunt Sophia și aici este Unul.

Bună.

Sunt lucruri de spus.

Atunci te rog să continui.

Sunteți în ultimul hal de disperare și este una ceea la ce voi vă așteptați sau (una despre care) unii dintre voi ați vorbit. Atunci când se va întâmpla, frica va fi prezentă deja în majoritatea oamenilor de pe Pământ datorită bolii și a răspândirii ei necontrolate, care a fost intenționată. Se va simțiți ca și cum nimeni nu este însărcinat cu și nu are ca motivație binele oamenilor sau siguranța oamenilor.

Asta va fi o presupunere incorectă, însă va fi una de care mulți se vor agăța și ține.

Se vor ține de ea din cauza începutului de epidemie. Focalizarea pe lipsa de răspuns a guvernului va fi cea de care oamenii se agață. Va fi o focalizare izolatoare.

Drept rezultat, mulți se întorc la religie, dar nu majoritatea.

Majoritatea sunt disperați.

Vedeți acum frica și furia. Când ultima carte va fi jucată, toate acestea vor escalada în nebunie. Escaladarea va avea loc într-un cadru pregătit deja pentru asta. Cu alte cuvinte, deși s-ar putea să nu fie un răspuns rațional în circumstanțe normale, așa va părea în atmosfera acelui moment. Oamenii se vor simți scăpați deja de sub control (cred că se referă la autocontrol n.t.) și amenințați în mod constant, zilnic.

Acesta este momentul despre care vreau să vorbesc.

Aceia dintre voi care se așteaptă la el vor fi în poziția în care să le spună și arate oamenilor contrariul, dar, totuși, va fi, în multe cazuri, panică.

Frații voștri nu vă vor ataca. Atacul a fost planificat din interior, a fost planificat de ani de zile și a fost planificat de adevăratele ființe ”inamice” – acei ”controlori” non-umani care încearcă să-i facă rău rasei voastre.

Există un grup care are ca motivație cele mai bune și înalte interese ale voastre și care lucrează acum într-un efort conjugat, coordonat. Acest efort are ca scop eliminarea acestei forțe întunecate.

”Invazia extraterestră” este ceva pentru care sunt pregătiți. Care bănuiți că a fost scopul introducerii forței spațiale?

Puteți avea încredere în omenire că în cele din urmă va face ceea ce este corect. Pe măsură ce balanța își schimbă înclinarea în cealaltă parte, două lucruri se întâmplă simultan.

Unul este că sentimentul de disperare creat de ceea ce se întâmplă în lume crează o atitudine de tipul ”nimic nu contează cu adevărat” în cei care lucrează la propagarea minciunilor ca să se salveze pe ei înșiși.

Al doilea este că își vor învinge frica și se vor conecta mai degrabă cu omul din interiorul lor decât cu frica. (Și) (omul din ei) le va spune ce să facă.

Veți vedea oameni spunând adevărul. Vor face acest lucru din cauza a cine sunt ei. Acest lucru va ajuta la calmarea isteriei. Atunci veți ști, fără nici o îndoială, că ați ajuns la ultimele pagini ale acestui capitol final al schimbării omenirii.

Aceia dintre voi care sunteți calmi și vă așteptați la jocul final al ”invaziei extraterestre”, veți fi validați (așteptările voastre vor fi confirmate n.t.)  și vă veți uita apoi după un alt adevăr, alte informații.

Faceți-vă vizibili.

Va fi o perioadă confuză. Veți fi aduși aproape într-o stare de confuzie, dar nu complet, pentru că nimic din toate acestea nu va fi o surpriză pentru voi. Nimic nu va fi alarmant. Calmul vostru va atrage atenția și în acel moment – oamenii vor fi pregătiți să creadă.

Această mișcare, sau ultimă carte, va părea înfricoșătoare și din afara acestei lumi. Va fi o iluzie. Nu cădeți în frică atunci când o vedeți jucată.

Ca întotdeauna, vor exista pierderi umane în timp ce ea este jucată, dar nu la scara la care ele sunt prezentate sau de ceva ce nu este din această lume. Acești ”extratereștri” care orchestrează ”invazia” sunt 100% umani.

De ce ai venit acum? Acestea sunt lucruri pe care le știm și la care ne așteptăm, cei care vor citi aceste cuvinte.

Pentru că, Sophia, totul va părea foarte real. Punerea în gardă este o înarmare din vreme. Cel mai mare și mai eficient serviciu pe care îl puteți oferi semenilor voștri, și chiar acum, este calmul și poziția voastră. Voi știți care este adevărul.  

Capacitatea pe care ei (”controlorii” n.t.) o au să fie convingători este bănuită, dar nu este totuși cunoscută. Când ultima carte este jucată, veți fi martori la prima mână cât de reale par toate.

Ceea ce am vrut să vă reamintesc tuturor, este că atunci când acel moment va sosi, va fi nevoie de voi.

Nu va avea nici un rost să păstrați acest adevăr interior în tăcere. Cu cât mai mult emoția care există (este prezentă) este calmată, cu atât mai repede frica va scădea.

Creați ceea ce experimentați și întotdeauna voi sunteți cei care controlați asta.

Puterea voastră de a face acest lucru este în curând necesară și este necesară și acum. Chiar acum.

Tot ceea ce voi puteți face este să promovați adevărul și calmul se va întoarce în lumea voastră. Va lucra împotriva controlorilor.

Omul nu este menit să dispară ca urmare a unei invazii artificiale a vreunei boli sau ființe.

Nu o va face.

Nu o veți face.

Toate plecările sunt alese. Din moment ce voi, cei care citiți asta sunteți încă aici, atunci ați ales să ajutați.

Nu există ...

Te-ai oprit.

Nu există un sfârșit predeterminat de o forță exterioară. Forța vine din interior și eu am venit acum să vă aduc aminte de acea forță.

Asta este?

Se pare că te-ai oprit.

Da. Nu există nici un adevăr în care omul este acaparat la final. Omul este cel care preia controlul și prin lumină și adevăr face asta.

Nu există nici un scenariu în care acest lucru să nu se întâmple. Atunci când imaginile și poveștile par cele mai înfricoșătoare, va fi nevoie să vă amintiți și să vă împărtășiți atât lumina cât și adevărul vostru.

În regulă. Mulțumesc.

Sophia, toate acestea sunt create. Acest lucru este creat. Lumea voastră este creată și susținută întotdeauna de credințele și așteptările pe care voi le aveți.  Acestea sunt lucruri de care să vă aduceți aminte în zilele care urmează.

Vom vorbi din nou.

Mulțumesc.

Notă: Ceea ce a fost simțit și încorporat în conversație, adaugă profunzime acestei povești.

Ceea ce am văzut este că, atunci când această ultimă carte este jucată, puțini vor fi cei care se vor îndoi că este reală și amenințătoare. Vom fi martorii unui conflict ”real”. Totuși, indiferent că este ”real” sau nu, va fi simțit destul de înfricoșător. Au o tehnologie foarte bună. Asta este capacitatea celor care încearcă încă să ne facă să credem că au luat în stăpânire planeta.

De fapt, nu au luat în stăpânire planeta. Indicația finală s-a simțit ca și cum are loc o treptată schimbare a ancorării știrilor de pe narare pe discutarea scenariului. Poate o ieșire din scenă. Am fost martoră la o plecare masivă. Situația a devenit atât de îngrozitoare încât nu-și mai pot înșela publicul cu ajutorul unui microfon. Își aduc aminte de umanitatea lor și încep să spună adevărul. Am văzut asta ca pe un efect de domino. Nu știu cum începe, dar undeva și cu cineva, așa se întâmplă.

Frica la care se face referire este frica lor (a celor care regurgitează nararea fricii) de a nu pierde ceva, poate o poziție sau bani sau chiar viața. Dar toate acestea devin lipsite de importanță atunci când sunt comparate cu ideea măreață de a ajuta omenirea.

În cele din urmă, umanitatea noastră colectivă va fi cea care ne va salva. Se ridică în noi și schimbă totul. Începem să ne credem pe noi înșine mai mult decât am crezut ceea ce ni s-a spus. Asta este schimbarea.

Acesta este motivul pentru care această conversație este împărtășită. Nu este o conversație plină de frică, deși menționează scenarii înfricoșătoare. Nu am nici o dovadă că vreunul dintre ele va avea loc, dar asta este ceea ce mi s-a spus.

Speranța prezentă aici, atunci când această ”ultimă carte” este jucată, merită să fie cunoscută și să ne bazăm pe ea. Focalizați-vă pe asta și nu are nici o altă opțiune decât să se extindă.

Noi suntem aceia.
Noi am ancorat lumina.
S-a făcut.

Cu apreciere și iubire,
Sophia

Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.