vineri, 7 februarie 2020

Actualizarea Luminii pentru 2020


Cu Comandantul Ashtar și Federația Galactică

Pregătirea pentru amplificarea luminii din 2020 și accesarea căii voastre prin ancorarea acestei noi vibrații

Comandantul Ashtar ne invită să fim prezenți alături de el și de Echipa Federației Galactice la bordul Navei Stelare a Federației Galactice ca să descoperiți și să asistați la o activare ca pregătire pentru 2020. Are loc o actualizare a luminii și sunteți invitați să luați parte la acest proces, să primiți din planurile interioare și să ancorați din poziția voastră pe Pământ. 2020 promite să fie o explozie a luminii pe măsură ce Creatorul crește energia și frecvențele care curg și se ancorează în Pământ. Lumina în cei de pe Pământ va fi amplificată, lumina Mamei Pământ va fi amplificată, făcând din 2020 un an al descoperirii spirituale, al înfloririi interioare și a transformării exterioare. Lumina Creatorului are puterea de-a vindeca, transforma, trezi, manifesta și atât de multe altele, ce veți experimenta?

De ani de zile lucrătorii în lumină de pe Pământ au construit și amplificat lumina în propria lor ființă și în alții. Această lumină a atins un puternic punct culminant în care Creatorul și Universul Creatorului dorește să amplifice vibrația și frecvența luminii dobândite deja, să creeze un puternic val de lumină de care toți să beneficieze. Imaginați-vă că vibrația luminii voastre a fost amplificată de 100 de ori, imaginați-vă ce s-ar trezi și deschide pentru voi în ființa voastră, sunt atât de multe de descoperit. Puterea lucrătorilor în lumină ar fi amplificată, făcând atât de ușoară manifestarea adevărului Creatorului ca toți să-l experimenteze.

Dați-i voie Comandantului Ashtar să vă ghideze în actualizarea luminii care va pregăti vibrația și frecvența anului 2020. Pregătiți-vă propria ființă și experimentați amplificarea proprie voastre lumini, acordându-vă timp să vă ajustați la noua vibrație din 2020. Descoperiți de ce 2020 este așa o explozie a luminii și cum vă puteți ajuta pe voi înșivă și pe alții în acest moment.

Comandantul Ashtar este căpitanul, ați putea spune, a navei stelare și a Maeștrilor ei Ascensionați. Pe această navă sunt Maeștri Ascensionați și nava călătorește prin Universul Creatorului acolo unde este nevoie de ea și adună înțelepciune, perspective și o mai strânsă relație intimă cu Creatorul, pentru a-i susține pe alții. Ei împărtășesc învățături, reamintiri și activări, sunt în totalitate în serviciu și sunt prezenți acolo unde este nevoie de ei. Acum mi-a apărut că puteți să vă gândiți la ei ca la o ambulanță de pe Pământ, ei merg oriunde este nevoie de ei și aduc vindecare, aduc orice este nevoie ca să susțină ascensiunea, așa că, principalul lor scop este să susțină Ascensiunea Pământului, dar și a Universului Creatorului. Ei sunt conectați cu ashramul Maeștrilor Ascensionați și cu Universitatea de pe Sirius, deci, sunt conectați și cu Învățătorii lumii, cu Maestrul Kuthumi și Maestrul Sananda. Așadar, sunt ființe destul de puternice și foarte înțelepte. Este uimitor că vin să ne ghideze și să ne ofere o perspectivă despre 2020.”

Acest Atelier va fi ținut în datele de 19 Februarie 2020 și 26 Februarie 2020 de la ora 21:00. Durata este de aproximativ 1 oră și 15 minute fiecare sesiune.

Este un Atelier care se va ține online și fiecare parte a Atelierului va fi postată pe platforma Dincolo de mine sunt eu în următoarele zile. 

Este un Atelier care nouă, Norei și mie, ne-au adus nu numai multe răspunsuri la ceea ce se întâmplă acum, ci și un surplus de încredere în ceea prin ce trecem în aceste momente magice ale tranziției Pământului într-o nouă dimensiune. 

Vă așteptăm cu tot dragul!

Monica și Nora


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.