vineri, 7 februarie 2020

Ce se întâmplă acum (continuare) – Consiliul

Prin Ronald Head

Vom continua astăzi să vorbim despre ceea ce se întâmplă acum, dar vom aduce discuția mai aproape de casă pentru mulți dintre voi. Dacă nu vorbim în mod specific despre o situație în care vă aflați și voi, nu vă simțiți lăsați pe dinafară. Nimeni nu este lăsat pe dinafară. Acestea sunt schimbări universale. Doar extindeți conceptele în situația în care vă aflați.

Știți că vă apropiați de o schimbare masivă. Știți că, de fapt, vă apropiați de marginile ei principale. Știți acest lucru pentru că urmăriți această sursă și altele. Și, totuși, unii dintre voi experimentați lucruri care sunt supărătoare pentru voi. Vă supără pentru că nimeni nu v-a spus că ar trebui să vă așteptați la ele și ce ar putea însemna ele.  

Acum, sunt multe liste cu simptomele a ceea ce voi numiți ascensiune care vă sunt disponibile. Și vă recomandăm să căutați, să găsiți și să citiți sau ascultați câteva dintre ele. S-ar putea să vă găsiți propria voastră experimentare descrisă, dar chiar și cu atâtea liste care există s-ar putea să nu găsiți toate schimbările posibile prin care treceți. De ce? Pentru că fiecare dintre voi este unic.

Gândiți-vă în următorul fel: fiecare dintre voi este împuternicit să-și aducă ca contribuție cele mai mărețe daruri ale sale pentru cei care au nevoie de ele. Nu numai că v-ați înscris pentru această misiune, dar ați și petrecut multe vieți ca să învățați ceea ce știți. Dar le-ați ascuns de alții, chiar și de voi înșivă în multe cazuri. Unii dintre voi ați venit amintindu-vă, dar la un moment dat în viața voastră v-ați gândit că ar trebui să îngropați acele amintiri.

Cu toate acestea, momentul de criză este aici. Nu doriți să-l ratați. Așa că, dați-le voie acestor schimbări în voi înșivă să aibă loc. Dați-le voie mâinilor voastre să devină uneori fierbinți sau să simțiți furnicături sau să pulseze uneori. Dați-vă voie să vedeți ceea ce n-ați văzut niciodată și nu respingeți nimic. Dați-vă voie să ne auziți și nu vă gândiți că vă pierdeți mințile. Marcați-vă bine momentele în care au loc sincronicități. Observați momentele, oricât de trecătoare ar fi, când simțiți o unime copleșitoare cu tot ceea ce se află în jurul vostru. Și lista ar putea fi mult mai lungă.

Știm că sunteți foarte reticenți să vorbiți despre aceste lucruri. Trecutul vostru este responsabil pentru asta. De data asta nu veți fi torturați sau arși. Acum, unii dintre cei cărora le veți spune, nu vă vor înțelege. Dar faptul de a le spune va planta cel puțin o sămânță. Totuși, vor fi momente în care atunci când îi spuneți ceva cuiva să fiți uimiți de revărsarea recunoștinței pe care o primiți atunci când descoperă că pot avea încredere în voi. Acele suflete care au o gândire asemănătoare cu a voastră sunt cu adevărat peste tot în jurul vostru. Doar că sunt la fel de reticenți să se expună ca voi.

Dați voie. Dați-vă voie să fiți. Dați-vă voie să vă expansionați. Dați-vă voie să aflați cine sunteți într-adevăr cu adevărat.  Sinele care voi sunteți nu are nimic de ce să-i fie frică. Acea frică v-a fost indusă cu grijă. Încetați să mai dansați cu ea.

Când decideți să faceți acest lucru, cereți ajutor dacă simțiți nevoia să o faceți. Nu este o slăbiciune din partea voastră. Suntem pregătiți.

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.