sâmbătă, 15 februarie 2020

Făcătorul Păcii



Arhanghelul Uriel prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Eu, Arhanghelul Uriel, vă aduc sunetele și vibrațiile angelice să vă îmbrățișeze. Vă rog să știți că Tărâmul Angelic este prezent să vă susțină, iubească și inspire. Ori de câte ori doriți Tărâmul Angelic va acționa ca o fundație încurajându-vă să descoperiți și să călătoriți în puternica iubire altruistă a ființei voastre. Când simțiți că nu vă puteți iubi pe voi înșivă, chemați Tărâmul Angelic să fie fundația voastră a iubirii, până când vă puteți conecta din nou la fântâna iubirii voastre interioare. Când simțiți că vă este imposibil să iubiți o altă persoană sau chiar lumea din jurul vostru, chemați Tărâmul Angelic să fie fundația voastră a iubirii până când vă puteți găsi din nou exprimarea iubirii în voi. Nu trebuie să acționați sau să reacționați întotdeauna în moduri iubitoare. Asta se poate datora faptului că vă simțiți răniți, că vă judecați pe voi înșivă sau pe alții, vă este frică sau alt motiv. Cheia este să știți când nu sunteți conectați cu iubirea ființei voastre, cu miezul vostru. Demonstrarea măiestriei voastre spirituale înseamnă să recunoașteți când nu vă manifestați din iubire și să faceți o schimbare cum ar fi să chemați Tărâmul Angelic să fie fundația voastră a iubirii, aducându-vă astfel înapoi la adevărul iubitor al ființei voastre. Vă rog să știți că aveți etern susținerea mea/noastră.

În timp ce eu, Arhanghelul Uriel, vă salut, vă aduc vibrațiile Angelice ale păcii. Suntem într-o eră a amplificării luminii datorită Exploziei Luminii din 2020 care continuă să călătorească cu putere spre Pământ și prin întreg Universul Creatorului. Pe măsură ce lumina amplifică lumina, vi se dezvăluie atât de numeroase creații. Prezența păcii se clădește în lumina care oferă fiecărei persoane o puternică oportunitate să-și trezească și să întrupeze pe deplin pacea. O puternică călătorie și explorare în prezența și crearea păcii este acum disponibilă în ființa voastră. Influențând astfel puternic procesul de ascensiune al tuturor, țesând pacea în trezirea spirituală a fiecărei persoane. Pacea este necesară în creațiile fiecărei persoane, fie că aceste creații sunt pentru ea însăși sau pentru lume. Când pacea este prezentă, îi dați voie întregii voastre ființe să vibreze la o frecvență diferită. Această frecvență este ca o alarmă sau un magnet care nu numai că atrage în ființa voastră măreața prezență a Creatorului, ci vă trezește în continuare conștientizarea Creatorului în voi.  

Trezirea păcii crează o nouă vibrație, o nouă trezire și o nouă realitate. Sunteți pregătiți să explorați și să îmbrățișați prezența păcii în voi?

Ca să vă conectați cu prezența păcii în voi, este nevoie de contemplare și focalizare/reflecție interioară. Conectarea voastră cu și întruparea păcii este o călătorie a descoperirii. Puteți vorbi despre pace, vă puteți concentra pe generarea păcii în voi sau chiar să ne cereți nouă, tărâmului Angelic să vă susținem în experimentarea păcii. Cu toate acestea, nu vă veți conecta cu propria voastră pace interioară până când nu vă dați seama că pacea voastră interioară este o constantă călătorie de descoperire. Este un proces de căutare și de realizare a voastră înșivă ca noi nivele ale păcii, recunoscând pacea în tot ceea ce voi sunteți și faceți, în timp ce vă dați seama că pacea nu este aceiași în fiecare situație sau persoană. Prin urmare, pacea are nevoie de examinarea voastră cu o focalizare pe sinteză. Eu, Arhanghelul Uriel, doresc să împărtășesc cu voi unele întrebări pe care vă invit să vi le puneți în interiorul vostru ca să vă încurați și inspirați în continuare călătoria prin prezența păcii voastre interioare.

·         Ce este prezența păcii și cum o experimentez?
·         Unde experimentez în prezent înflorirea păcii din interiorul ființei mele? 
      Ce fac când experimentez pacea?
·         Unde creez și experimentez în prezent pacea în viața mea/realitatea exterioară? 

Cu fiecare întrebare și reflecție interioară, eu, Arhanghelul Uriel, vă invit să recunoașteți vibrația păcii, impactul ei și modul în care vă servește.  

Pacea este un puternic instrument de creație

Atunci când vă mențineți focalizarea și intenția de-a crea și manifesta pacea, dansați în armonie cu vibrația și sunetele creației. Deveniți energia Creatorului a creației; o ancoră și un proiectant inspirat de Creator. Creația curge prin voi, ceea ce înseamnă că orice este posibil și poate fi manifestat. Vibrația păcii vă împuternicește capacitatea de a crea realitatea pe care doriți să o experimentați; asta datorită unei clarități mai profunde în mintea voastră și a conectării cu adevărul ființei voastre. Dacă pacea este un instrument puternic de împuternicire a abilităților voastre creatoare, este nevoie să recunoașteți că crearea unei mai mari păci în viața voastră vă va împuternici capacitatea de a vă crea și manifesta visele. Prin urmare, eu, Arhanghelul Uriel, vă invit să întrebați în interiorul vostru ca să fiți încurajați și inspirați în continuare în călătoria voastră de creare cu prezența păcii. 

·   Unde este necesară crearea sau înflorirea păcii în ființa mea interioară/lumea mea   interioară?
·         Unde este necesară crearea sau înflorirea păcii în lumea/realitatea mea exterioară?

Aceste întrebări vă invită să recunoașteți unde puteți planta semințele păcii în ființa și în viața voastră. Amintiți-vă că voi sunteți creatorul păcii; voi o cultivați și o inspirați pentru voi înșivă și alții. Sunteți încurajați să recunoașteți pacea ca pe o forță creatoare în ființa și realitatea voastră.

Pacea înseamnă să fii una cu tot și toate

Când sunteți întruparea și crearea păcii, experimentați o frumoasă armonie ca și cum ați fi în sincronizare cu tot ceea ce este în interiorul și în jurul vostru. Această sinteză armonioasă vă împuternicește capacitatea creatoare. Pacea și viața devin un dans al unității cu Creatorul, recunoscând prezența Creatorului în tot ceea ce se află în voi și în jurul vostru. Astfel, folosiți puterea Creatorului, aducând gânduri și energie în manifestare. Pentru ca asta să devină realitatea voastră, este nevoie să faceți pace cu voi înșivă și cu lumea din jurul vostru, inclusiv cu propriile voastre creații, ceea ce înseamnă trecutul vostru. Să faceți pace înseamnă să creați pace. Pentru ca pacea să fie creată, este nevoie de iertare, acceptare sau încredere/recunoștință. S-ar putea să descoperiți că și alte calități sau energii sunt necesare, deși, adeseori, cele trei menționate sunt cele care ajută manifestarea și înflorirea păcii. Eu, Arhanghelul Uriel, vă invit să vă puneți următoarele întrebări ca să vă puteți continua călătoria în pace.

·         Cu ce ar fi benefic să fac pace în ființa mea?
·      Cu ce ar fi benefic să fac pace în realitatea mea, lumea exterioară, trecutul și creațiile   mele?

Pacea este recunoașterea fuziunii cu și ca Creatorul

Una dintre cele mai puternice și transformatoare întrebări pe care v-o puteți pune este:

·         Sunt pregătită să fac pace cu Creatorul?

Asta implică că este nevoie să iertați, acceptați sau să aveți încredere în Creator? Mulți oameni pot simți că pur și simplu pentru ei nu este necesar acest lucru, deoarece cea mai profundă dorință a lor este să fie una cu Creatorul. În multe privințe, nu conectarea voastră cu Creatorul este cea care are nevoie de vindecare, ci conectarea cu voi înșivă ca o reflectare a Creatorului. O astfel de vindecare poate crea schimbări în însăși miezul ființei voastre, ceea ce vă influențează întreaga voastră existență și realitate. Adeseori nu este nevoie să cunoașteți sau să înțelegeți detaliile la ceea ce are nevoie de iertare, acceptare sau încredere în ceea ce-l privește pe Creator. Simplul fapt de a afirma că sunteți pregătiți să faceți pace cu Creatorul și să mențineți această focalizare poate crea o puternică trezire în voi. Dați-vă voie să urmați acea trezire dacă are loc deoarece ea vă va conduce într-un spațiu al păcii mai adânc decât ați experimentat vreodată înainte.

Voi sunteți Făcătorul Păcii, creatorul păcii pentru voi înșivă, pentru toți și ascensiune. Este timpul!

Cu iubire Angelică și pace,


Arhanghelul Uriel


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.