miercuri, 15 aprilie 2020

Acceptarea Noii Voastre Ființe



Canalizat de Brenda Hoffman

Dragilor,

Aceasta este o nouă zi pentru că nu mai aveți nevoie să urmați ordinele sau chiar interesele altora. Rezultatul este beligeranța care vă surprinde până și pe voi.

Nevoia voastră de a fi pe placul altora pare să se fi evaporat. Când reveniți la acea stare, acea nevoie agățătoare de a fi acceptat, descoperiți un disconfort intern dureros. Ca și cum o buclă de sârmă se strânge în pieptul vostru atunci când ieșiți în afara granițelor iubirii de sine.

Asta se întâmplă din câteva motive, inclusiv nevoia să mergeți pe calea voastră în loc de căile alese de alții. Dar asta este ceva mai profund decât simpla acceptare socială. Acea strângere vă spune – și la fel și altora odată ce ei descoperă același lucru pentru ei înșiși – că nu mai sunteți acea ființă maleabilă la care se așteaptă alții.

V-ați declarat independența. Nu numai în voi înșivă, ci și în lumea voastră exterioară.

Unii oameni cu care interacționați în această perioadă tumultoasă pot accepta cu ușurință, chiar aplauda independența voastră. Alții, care nu înțeleg încă acest nou voi, vor încerca să vă împingă în cine doresc ei să fiți.

Nu sunteți dispuși să pășiți cu mare grijă prin gropile 3D ale acceptării, pentru că nu vă mai pasă. Poate că ați mai simțit ceva asemănător și înainte. Diferența acum este lipsa voastră de preocupare în a-i lăsa pe alții să plece.

Ființa voastră interioară vă transmite informații mai sonore și mai directe. Înainte, ființa voastră interioară vă șoptea gânduri și acțiuni. Acum strigă.

Timpul dansului între două lumi s-a încheiat.

Poate doriți să continuați unele relații în ciuda primirii acestor mesaje sonore. Așa că, încercați să funcționați în acest sau acel mediu doar ca să aveți reacții fizice care s-ar putea chiar să vă înspăimânte. Asta este o lume nouă. Totuși, mulți pretind că nu-i așa.

Aceia dintre voi care vă aflați la un nivel redus de interacțiune din cauza lui Covid-19 descoperiți că unii dintre cei cu care interacționați nu sunt cine ați crezut că ar fi. Poate descoperiți calități care vă încălzesc inima și neagă trăsăturile iritante. Îndrăgostindu-vă, într-un fel, din nou de personalitatea și acțiunile lor. Sau că sunt colțuroși și nu se potrivesc cu noua voastră deschidere a inimii. Că voi doi ați ajuns atât de divergenți încât nu mai sunteți compatibili.

Toate acestea vă forțează să procesați bucățele și bucăți cu noi senzații. Pentru că inima voastră se deschide în moduri pe care nu vi le-ați fi putut imagina înaintea izolării impuse de această pandemie și a sărbătorilor de Paște creștin, Paște evreiesc și Ramadam.

Voi ați devenit voi./Tu ai devenit tu.

Așa că, experimentați o curgere diferită a acțiunii și a reacției. Ceea ce înainte vă deranja puțin, acum este aproape dureros. Și ceea ce cu luni în urmă ați sperat să simțiți, este acum reacția voastră zilnică.

Sunteți o ființă nouă într-o lume nouă.

Alții nu s-au deschis atât de profund sau de repede ca voi. Așa că, unii care se simt nedrepți acum s-ar putea să se simtă diferit în viitor. Dar, după toate probabilitățile, ați creat o nouă ființă care este pregătită să inițieze noi relații și acțiuni.

Această schimbare este similară cu cea care a fost reală pentru voi odată ce v-ați părăsit casa pământească de origine. Poate că ați avut un grup de prieteni pe care i-ați depășit – sau valorile familiei voastre de origine. Ați devenit un suflet independent cu gânduri independente.

Independența voastră asigură faptul că veți construi noi norme și societăți. Acest lucru nu a fost posibil atunci când valorile tuturor au fost atașate la 3D. Voi ați spart modelele societății 3D. Indicatorul că acest lucru este adevărat este extremul vostru disconfort atunci când vă ignorați vocea interioară.

Nu sunteți cine ați fost nici măcar acum două luni. Cu siguranță veți continua să evoluați, așa cum este valabil pentru adulții 3D. Diferența este că noile voastre gânduri și acțiuni vor reconstrui societatea de jos în sus.

Foarte puțini dintre voi cei care citiți acest material faceți parte din clasa conducătoare 3D. Și este așa pentru un motiv. Actuala bază de conducere a fost proiectată în masă de voi să fie atât de fără compromis 3D încât să nu mai puteți justifica urmarea conducerii lor. Voi sunteți acum nonconformiștii societății, dar veți fi urmați de milioane în câteva săptămâni. Într-un fel, voi sunteți cei care vă aflați la servire într-un meci de volei.

Mulți dintre voi ați experimentat ceva similar – gândurile și acțiunile tinerilor adulți din anii ’60. Diferența este că acest nou jet de energie direcționat din interior nu va dispărea sau sfârși. Va crește și se va expansiona până când libertatea oamenilor este regula.

Poate credeți că întotdeauna a fost așa. Dar dacă explorați istoria 3D, veți descoperi că oamenii 3D au nevoie de un lider în vârful piramidei. Nu mai – deoarece tot mai mulți dintre voi vă declarați eliberarea de sub o astfel de conducere.

Așa că, va fi aici un grup care să dezvolte asta. Și acolo un alt grup care va dezvolta aia. Proiecte care vor fi eforturi de echipă. Și cei care vor sau au nevoie de un conducător vor descoperi că majoritatea nu vor. Poate că acest discurs sună de necrezut, pentru că nu ați experimentat niciodată așa ceva în 3D. Chiar și în acele momente în care un proiect de grup 3D a fost simțit ca minunat, o privire mai atentă vă va arăta că una sau două persoane au fost responsabile cu conducerea acelui grup.

Trebuie doar să vă urmați vocea interioară ca să descoperiți noi acțiuni și noi grupuri. Pentru că voi ați finalizat pasul dificil și necesar de a vă îndepărta de cei care doresc să fiți așa cum erați în 3D.

Chiar dacă nu ați mai fost 3D de luni de zile sau chiar ani, ați simțit nevoia, până acum, să jucați jocul 3D ca să nu fiți singuri. Izolarea pandemică pe care mulți dintre voi o experimentați a îndârjit acțiunile vocii voastre interioare să fiți cine sunteți în locul celei/celui care vor alții să fiți. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

Sursa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.