vineri, 3 aprilie 2020

Pământul bazat pe inimă



Maria Magdalena canalizată de Pamela Kribbe

Dragi prieteni, eu sunt Maria Magdalena.

Eu sunt prietena și sora voastră. Sunt conectată cu voi într-un mod uman și într-un mod divin.

Am fost om, așa cum și voi sunteți, și știu cum este să fii prins în profundele suișuri și coborâșuri ale vieții umane, ale emoțiilor umane. Și deși pare atât de greu în momentul în care se întâmplă, aduc o cunoaștere și o experiență atât de bogată sufletului. Așadar, chiar dacă din când în când condamnați viața umană – ceea ce știu că faceți – vă rog să înțelegeți că sufletul vostru prețuiește fiecare moment – fiecare moment din viața voastră pământească. Pentru că trecerea prin această experimentare vă oferă o înțelepciune și o conectare cu viața atât de profundă atunci când ieșiți din ea și treceți dincolo de această cutie spațiu-timp în care sunteți, trebuie să o prețuiți atât de profund.

Motivul pentru care sunteți aici este că sunteți într-o călătorie – sufletul vostru se află într-o călătorie. Acesta a fost pe Pământ de atât de multe ori. Vă vorbesc ca un confrate lucrător în lumină – un suflet lucrător în lumină. Ce înseamnă asta? Înseamnă că în evoluția voastră ca suflet, voi treceți dincolo de nivelul fricii, dincolo de conștientizarea bazată pe ego într-o conștientizare a inimii.

În stadiul vostru de evoluție ca suflet, voi transcendeți nivelul personal – nivelul poveștii voastre individuale – drama voastră – istoria voastră – karma – rețeaua și dinamica energiilor în care ați fost. Voi transcendeți acest nivel într-un nivel de libertate pe care îl puteți numi și nivelul inimii. La acest nivel de libertate deveniți capabili să canalizați energia sufletului vostru divin în acest loc numit Pământ, în conștiința colectivă a omenirii. În momentul în care vă deschideți conștientizarea și treceți dincolo de frică – dincolo de drama personală – de povestea personală – atunci sunteți, deveniți un lucrător în lumină. Deveniți un canal pentru energie care transcende nivelul personal și care vă reunește cu întreaga omenire și cu propria voastră esență, cu cine sunteți cu adevărat. Acesta este un moment de eliberare pentru suflet, unul după care tânjiți cu toții. Și cei mai mulți dintre voi vă aflați în mijlocul acestui proces. Cu un picior sunteți încă într-o realitate bazată pe frică sau bazată pe ego în voi înșivă și cu celălalt picior sunteți deja într-un ținut nou, pe noul Pământ – un ținut al libertății – un ținut al cunoașterii – al înțelepciunii. Vă luptați să vă mențineți echilibrul.

Ceea ce se întâmplă într-o criză ca aceasta, criza coronavirusului de acum, este că ești forțat să alegi. Atunci când în viața ta nu se întâmplă prea multe, când totul este gri, poți să-ți ții un picior în ținutul bazat pe frică din interiorul tău și celălalt picior în tărâmul bazat pe inimă. Dar acum trebuie să alegeți: fie sunteți complet înghițiți de frică, de instinctul de supraviețuire, de frica, durerea și întristarea altora și să fiți copleșiți de acestea, fie alegeți să vă împământați, să vă centrați în conștientizarea voastră bazată pe inimă care s-a trezit deja în interiorul vostru.

De fapt, voi ca suflet lucrător în lumină, v-ați deschis deja la acest nivel de conștiință cu multe vieți în urmă, sunteți familiarizați deja cu iubirea, înțelepciunea, conectivitatea care este adânc în voi. A devenit deja parte din experiența voastră. Doar că îi dați drumul fie pentru că sunteți înghițiți de propriile voastre frici, fie de fricile sau întristările altora, fie de conștiința colectivă a întregului care vă poate doborî din cauza negativității ei.

Așadar, ceea ce eu vă spun astăzi este că într-un fel, ceea ce se întâmplă acum vă poate accelera evoluția, transformarea într-o conștientizare bazată pe inimă. Vă cer să faceți o respirație profundă acum și să vă imaginați că atunci când expirați, dați drumul întregii energii și informațiilor bazate pe frică care vă umbresc percepția și câmpul de energie, chiar acum. Inspirați din sursa iubirii care este în interiorul vostru, puritatea inimii voastre care s-a trezit deja. Inspirați din ea. Și inundați-vă pe voi înșivă cu această curgere pură, divină, minunată a vieții.

Lăsați-o să vă spele câmpul de energie, să împingă afară cu blândețe alte energii – energii care se bazează pe frică, luptă, pe un sentiment de lipsă. Amintiți-vă că sunteți o ființă divină. Sunteți cu adevărat dincolo de timp și spațiu. Când vorbesc despre inima voastră, nu vorbesc despre un organ fizic, vorbesc despre esența voastră, adevărata voastră înțelepciune, despre Îngerul din voi. Este acolo, chiar acolo, chiar acum. Conectați-vă cu acest Înger. Simțiți-i lumina; este atât de blândă, de caldă, de naturală și lipsită de frică. Îngerul din inima voastră are aripi; dați-i voie acestui Înger să vă învăluie cu aripile sale. Vedeți aripile Îngerului înfășurate în jurul vostru și simțiți cum vă protejează și vă menține lumina interioară vie și puternică.

În acest moment omenirea se confruntă cu o criză globală care are de-a face cu boala și nu mai puțin cu amenințarea adversității economice. Vreau să vă focalizați pe voi înșivă acum. S-ar putea să aveți frici care au legătură doar cu voi înșivă, cu toate acestea, văd că mulți dintre voi sunteți foarte preocupați de alții, de cei dragi vouă. Și asta poate fi o capcană pentru voi. Este important să vă amintiți că fiecare dintre voi are o profundă deplinătate în sufletul său, ceea ce înseamnă că, la urma urmei, ei aleg ce li se întâmplă.

Există o dinamică în viața fiecărei persoane care crează evenimente în viața acesteia. Nu există coincidențe. Așa că, atunci când în viața celor pe care-i iubiți se întâmplă lucruri rele, controlați-vă impulsul de a sări și ai salva. Dați-vă un pic în spate, deveniți foarte concentrați și nu intrați în frica pe care o aveți în legătură cu ceea ce li se întâmplă. Mai degrabă intrați în iubirea pe care o aveți pentru ei; acel tip de iubire profundă și înțeleaptă care aparține celei/celui care sunteți ca lucrător în lumină. Nu este acel gen de iubire care salvează o altă ființă fără a ține cont unde se află cu adevărat și care ar putea fi semnificația provocărilor cu care se confruntă. Așadar, fiți conștienți, creați claritate în jurul vostru și conectați-vă cu sufletul celeilalte persoane, cea în legătură cu care sunteți îngrijorați. Conectați-vă cu sufletul acelei persoane și întrebați-l: ”Care este semnificația prezenței mele în viața ta? Care este contribuția mea autentică pe lângă tine?” Simțiți din inimă și poate răspunsul va fi diferit de ceea ce vă așteptați.

Puteți oferi ghidare bazată pe iubire altor oameni, dar această ghidare nu trebuie să interfereze cu modul în care ei își crează viețile. Această ghidare este de o natură mult mai profundă: este vorba de susținerea lor la nivel de suflet, nu de rezolvarea problemelor lor personale. Fiți conștienți de acest lucru atunci când întâlniți alți oameni și sunteți martori la problemele lor, la suferința lor. Știți care este rolul vostru. Rolul vostru este să-i faceți conștienți de prezența sufletului lor, de natura sufletului lor. Rolul vostru este să deschideți puntea sau canalul dintre personalitatea și sufletul lor; dintre partea lor bazată pe ego și partea lor bazată pe inimă. Foarte mulți  oameni se află la mijloc trecând de la conștientizarea bazată pe ego la cea bazată pe inimă.

Ca suflete lucrători în lumină voi sunteți pionieri; voi sunteți în fruntea conștiinței de masă. Voi deschideți noi tărâmuri, noi moduri de a simți, gândi, fi. În asta puteți fi un exemplu pentru alții. Asta nu înseamnă să le rezolvați voi problemele, dar sunteți în măsură să aruncați o lumină diferită asupra lor. Sunteți cel mai puternici ca ghizi și învățători atunci când sunteți ferm ancorați în propria voastră lumină. Nu atunci când suferiți împreună cu alții sunteți cel mai în serviciu. Dimpotrivă, atunci când stați ferm în propriile voastre granițe și nu-i priviți pe ceilalți ca victime, ci mai degrabă ca creatori ai propriei lor vieți, atunci sunteți cel mai împuternicitori ca exemplu pentru alții.

În acest moment rolul vostru este să mențineți în voi cea mai profundă conștientizare a iubirii, unimii, luminii; să credeți în puterea creatoare a fiecărei ființe umane – și să aveți grijă de voi înșivă. Nu vedeți acest lucru ca pe ceva ce faceți în detrimentul altora. Este vital să aveți grijă de voi înșivă. Aveți grijă de propriile voastre nevoi. Nu trebuie să-i luați pe alții sub aripile voastre Îngerești. Luați-vă pe voi înșivă – îmbrățișați-vă cu iubire și blândețe – hrăniți-vă pe voi înșivă. Acesta este modul în care deveniți o lumină strălucitoare pentru alții.

©Pamela Kribbe



Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.