duminică, 12 aprilie 2020

Întăriți-vă sistemul imunitar și sănătatea generală



Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Cu respect, onoare și iubire venim în fața voastră ca să ne împărtășim cu voi înțelepciunea și perspectivele ca să vă ridicăm vibrația energetică și să vă expansionați conștientizarea. Noi suntem Arcturienii, noi deținem lumina Arcturiană de pe planeta Arcturus. Este ca o sursă intensă de lumină deținută în ființele noastre pe care dorim să o împărtășim cu alții ca să le susținem iluminarea. Energia Arcturiană este de o vibrație înaltă și conține multe instrumente și tehnici care pot ajuta avansarea și starea de sănătate a omenirii. Cu toate acestea, nu putem fi de ajutor dacă omenirea nu-și deschide energiile și inimile către noi dându-ne voie să intervenim în mod divin și să le susținem cauza. Sunt multe energii care se ancorează acum în Pământ, unele sunt energii familiare vechi, în timp ce altele sunt tehnologii noi de lumină care vin din Universul Creatorului ca să susțină ascensiunea omenirii. Noi, Lord Arcturus și Athena Arcturus, dorim să vă aducem o energie specială și o tehnologie a luminii de pe planeta Arcturiană ca să ajutăm la întărirea sistemului imunitar al omenirii și promova o mai bună stare de sănătate și bunăstare, dizolvând fricile și reprogramând energiile ca să existe într-o perfectă armonie și o sănătate radiantă. Dorim să vă aducem Tehnologia Energiei Luminii Cristal Arcturiene pentru curățarea și vindecarea sistemelor imunitare și de credințe a celor care sunt întotdeauna receptivi la energiile noastre și doresc să-și asigure o sănătate perfectă.

Procesul Creației pe Pământ

Corpul vostru fizic este receptiv la multe influențe și poate acționa ca un burete, absorbind tipare de gândire, credințe, idei și perspective din mintea voastră și din conștiința omenirii.

Ca faruri de lumină, noi, în planurile interioare, putem exprima o afirmație cu vibrații iubitoare, cum ar fi: ”Sunt beatific de sănătoasă și în acord cu nevoile corpului meu ca să pot manifesta o existență pură.” Această afirmație va fi trimisă cu cea mai înaltă vibrație a iubirii care o va purta în mințile personale ale omenirii. Inconștient sau conștient ei vor absorbi această afirmație precum și vibrațiile pozitive și iubitoare pe care aceasta le emană, împărtășindu-și pozitivitatea cu alții. Vibrațiile pozitive și iubitoare pe care noi le emanăm se răspândesc apoi pe Pământ integrându-se cu cei cu o gândire și vibrație similară sau care au nevoie de vindecare. Oamenii care nu sunt încă pregătiți să ne accepte vibrațiile pozitive pot așeza un perete de energie invizibil în jurul lor din cauza fricii; ei s-ar putea să nu beneficieze acum de vibrațiile energetice. Când încep să-și dizolve peretele de energie format din frică, energiile noastre vor începe să se topească ușor în ființele și în realitățile lor.

Sperăm că puteți înțelege cât de receptive pot fi mintea și corpul unei persoane fizice, fiecare aspect al unui corp fizic deține credințele și tiparele de gândire mai ales în structura musculară și în particulele de apă reținute într-un corp fizic. Când ancorați lumina în corpul vostru fizic, puteți transforma gândurile și credințele negative deținute în fiecare aspect al corpului vostru fizic, ceea ce vă poate stimula vindecarea. Este adevărat că gândurile și credințele voastre vă influențează sănătatea și bunăstarea; gândirea negativă vă poate slăbi sistemul imunitar și manifesta boală datorită puterii și vibrației pe care gândul negativ le deține și le radiază. Sunt mulți factori care vă pot influența sistemul imunitar, gândurile voastre și gândurile altora sunt cei mai puternici dintre toate.

Crearea Bolii în Masă

Boala în masă se poate datora influenței și puterii fricii; dacă contemplăm explicația dată anterior despre cum vă putem influența pozitiv ființa, susținându-vă și alimentându-vă energiile, putem înțelege că același lucru poate fi dobândit de orice ființă de pe Pământ cu o gândire negativă care descrie frica și boala, vânând slăbiciunile omenirii. Acest lucru ar fi extrem de puternic; mulți oameni ar adopta afirmația negativă și manifesta ei înșiși boala din cauza fricilor lor și incapacității de a se vindeca sau de a-și focaliza mintea pe iubire. Boala ar putea avea potențialul să se răspândească prin omenire, nu pentru că este contagioasă, ci datorită fiecărei persoane care ascultă afirmația negativă care este astfel împuternicită, energizând-o ei înșiși prin propriile lor frici.

Este folositor să contemplați acest concept și să înțelegeți dacă acceptați conștiința și credințele altora sau dacă alegeți să vă creați propriile voastre credințe despre realitatea în care existați și experiențele voastre, protejându-vă de credințele focalizate pe frică.

Meditația Tehnologiei Energiei Luminii Cristal Arcturiene

Oamenii au capacitatea să-și vindece singuri corpurile prin energiile interioare individuale, gândurile și emoțiile lor. Asta este ceva ce este nevoie să fie dezvoltat. Cu toate acestea, acest lucru se va manifesta în mod natural pe măsură ce omenirea se trezește la adevărul lor și la prezența Creatorului în ei. Până în acel moment, dorim să ne împărtășim energiile cu voi ca să vă energizăm corpurile fizice, ridicăm vibrațiile și să vă curățăm de poluanți, astfel încât să fiți susținuți și în măsură să lucrați ca să vă atingeți avansarea spirituală cu sănătatea și perfecțiunea corpului vostru. Vă rugăm să vă dați voie să lucrați cu energiile noastre ca să vă curățați sistemul imunitar și întregul sistem energetic, să ancorați noi credințe pozitive și să vă întăriți sănătatea și bunăstarea voastră naturală.

Vă cerem să stați liniștiți și să vă focalizați pe respirația voastră, să vă relaxați întreaga ființă și să știți că sunteți în siguranță și protejați.

Invocăm scutul de protecție Arcturian de platină să vă înconjoare întreaga energie și să vă protejeze de orice energii, gânduri sau credințe negative, lăsând să intre în sistemele voastre de energie doar energiile pozitive ale luminii și iubirii. Imaginați-vă întreaga ființă și aură înconjurate într-un scut complet de protecție de platină care vă asigură întotdeauna securitate și siguranță. Aveți încredere în protecția voastră.

Invocăm energia Arcturiană de cea mai potrivită vibrație pentru voi să curgă și să se ancoreze în ființa și în sufletul vostru. Cerem ca lumina și energia Arcturiană să vă activeze sufletul, să vă intensifice coeficientul de lumină și să vă crească vibrația energiei, crescându-vă senzitivitatea spirituală. Simțiți energia curgând prin ființa voastră și conectându-se cu sufletul Mamei Pământ în miezul Pământului. Acordați-vă timp să experimentați și să contemplați energia Arcturiană care curge acum prin ființa voastră, simțiți senzațiile și influența acesteia.

Invocăm acum un Cilindru al Tehnologiei Energiei Luminii Cristal Arcturiene să coboare peste ființa voastră. Dați-vă voie să descoperiți culoarea luminii care vă încapsulează acum ființa; este cea mai potrivită vibrație pentru voi.  

Tehnologia Energiei Luminii Cristal Arcturiene este un val de lumină care conține milioane de cristale minuscule existând ca energie eterică. Fiecare cristal eteric a fost încărcat cu lumină Arcturiană pozitivă înalt vibrațională, precum și cu conștiința Arcturiană care este conștiința Creatorului. Valul de lumină este imens de puternic și poate fi folosit pentru multe scopuri diferite pentru că cristalele eterice pot fi încărcate în funcție de nevoile persoanei.

Noi programăm acum Tehnologia Energiei Luminii Cristal Arcturiene care vă încapsulează acum ființa cu scopul curățării sistemului vostru imunitar de orice energie negativă, poluanți sau boli de care nu mai este nevoie în corpul și sistemul vostru imunitar. Cerem ca negativitatea de toate formele să fie dizolvată, iar atașamentele sau influențele care vă stingheresc sănătatea și bunăstarea să fie retezate cu iubire. Imaginați-vă cristalele eterice pulsând și vibrând prin întreaga voastră ființă, emanând valuri pure de curățare și energie vindecătoare. Cristalele se activează și emană o lumină albă de curățare și puritate în întreaga voastră ființă, mai ales în corpul fizic și în sistemul vostru imunitar.

Programăm acum Tehnologia Energiei Luminii Cristal Arcturiene care vă încapsulează ființa cu scopul dizolvării oricărei boli care s-a manifestat în energia sau corpul vostru fizic și vă împiedică să mergeți mai departe pe calea voastră spirituală. Îi cerem Tehnologiei Energiei Luminii Cristal Arcturiene să înconjoare orice energie stagnantă sau boală cu puritatea iubirii Arcturiene lăsând toate energiile nenecesare să se dizolve și disperseze transformându-se într-o puternică lumină iubitoare. Cerem să se manifeste o curățare și vindecare profundă.

Programăm acum Tehnologia Energiei Luminii Cristal Arcturiene care vă încapsulează ființa cu scopul creșterii sistemului vostru imunitar cu sută la sută sau la cel mai potrivit nivel pentru voi. Cerem ca sistemul vostru imunitar să fie energizat și alimentat cu puternica lumină Arcturiană iubitoare astfel încât bunăstarea și sănătatea perfectă să se manifeste în abundența sa. Puterea sistemului vostru imunitar este crescută astfel încât sistemul vostru imunitar are puterea să dizolve orice energii, credințe sau gânduri negative care ar putea pătrunde în corpul vostru și provoca boală. Imaginați-vă sistemul imunitar ca pe o sursă de lumină, vizualizați, simțiți sau conștientizați că radianța sistemului vostru imunitar se dezvoltă și crește până când acesta este luminos și vibrant simbolizându-i puterea, tăria și bunăstarea. Radianța sistemului vostru imunitar vă influențează și energizează în mod natural corpul fizic făcându-vă să vă simțiți plini de viață, plini de energie, vitalitate și vigoare.  

Acceptați, primiți și faceți această afirmație în timp ce vă aflați în Energia Tehnologiei Luminii Cristal Arcturiene atât timp cât doriți:

”Sistemul meu imunitar este susținut și împuternicit cu cea mai pură vibrație a Creatorului și a luminii Arcturiene. Corpul și sistemul meu imunitar sunt complet curățate și vindecate, programate să dizolve și disperseze orice formă de negativitate care mi-ar putea tulbura sănătatea. Sistemul meu imunitar a fost acum crescut cu sută la sută dându-mi voie să exist ca un far de vitalitate, sănătate și bunăstare, revărsându-mi exuberanța în alții pentru a susține vindecarea omenirii.”

Când vă simțiți curățați, vindecați și energizați, îi puteți cere Cilindrului Tehnologiei Energiei Luminii Cristal Arcturiene să urce înapoi pe Arcturus. Amintiți-vă că energia pe care ați acceptat-o va rămâne în ființa și aura voastră. Această meditație poate fi făcută de câte ori doriți, este o meditație minunată pe care o puteți face în fiecare zi dacă sunteți influențați de boală sau aveți o frică de boală. Alternativ, poate fi făcută o dată pe săptămână ca să vă întăriți sistemul imunitar și starea generală de sănătate. Sperăm că veți accepta intervenția și asistența noastră divină în viața voastră.

Cu multe binecuvântări și abundență de sănătate,

Arcturienii Lord Arcturus și Athena Arcturus



Traducere Monica Poka





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.