marți, 7 aprilie 2020

Eliberarea de obiceiurile negative și primirea darurilor Creatorului

Deveniți un Maestru al Primirii a tot ceea ce aveți nevoie în viață,  în timp ce sunteți în serviciul vostru și al lumii

Cu Ființele de pe Venus

Ființele de pe Venus vin să vă ofere adânca și profunda lor iubire. Ele doresc să vă ghideze în eliberarea de obiceiurile negative și nenecesare care nu mai servesc evoluției voastre spirituale. Ele explică de ce este recomandabil să eliberați obiceiurile negative și cum acest lucru vă ajută să vă treziți pe deplin să primiți tot ceea ce Creatorul dorește să vă ofere. Tot ceea de ce aveți nevoie în viață vă este disponibil să primiți de la Creator, iar Ființele de pe Venus doresc să vă asiste să faceți acest lucru. Scopul lor este să vă elibereze precum și să creeze o mai mare schimbare în omenire prin care toți oamenii să-i dea voie Creatorului să fie în serviciul lor. Această explicație și meditație este o experiență frumoasă, înălțătoare, inspiratoare și transformatoare. Susțineți-vă pe voi înșivă deschizându-vă acum să primiți darurile Creatorului.

”În acest stadiu al Ascensiunii, intrați într-o fază în care sunteți în serviciul lumii și, totuși, s-ar putea să vă simțiți ca și cum ați deveni un pustnic care curge, care este ghidat, care este atras tot mai profund în propria-i ființă pentru că în ființa voastră, fie că sunteți sau nu dispuși să recunoașteți, sunt noduri care trebuie să fie desfăcute și dezlegate, sunt stigmate care trebuie curățate și spălate, sunt blocaje care trebuie date la o parte sau îndepărtate. În multe privințe ele, nu crează judecată de sine în nici un fel și nici nu reflectă nimic din adevăratul vostru sine, din ființa care sunteți. Am putea spune că sunt pur și simplu particule de praf pe care voi le-ați acceptat sau colectat de-a lungul călătoriei voastre și este cel mai natural lucru. Aceste particule de praf le putem recunoaște ca fiind obiceiuri negative sau blocaje. Obiceiurile negative pot fi lucrurile fizice pe care le faceți, pot fi gânduri pe care voi le creați, sentimente asupra cărora insistați modul în care vă percepeți pe voi și pe alții, modul în care vă percepeți ființa spirituală și chiar modul în care îl percepeți pe Creator.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 44 de min și 40 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 20 de min și 15 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. 

Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.