sâmbătă, 11 aprilie 2020

Vindecarea Anxietății din Propriul Sine și din Lume - partea a 2-a

Cu Arhanghelul Rafael și Arhanghelul Gabriel

Canalizat de Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Se pare că fiecare deține o formă de anxietate în ființa sa, fie că-și dă seama sau nu. Multe dintre creațiile omenirii în acest moment sunt construite și formate din energia anxietății. Energia și vibrația anxietății pare să-și țeasă drumul prin tot ceea ce-i face pe mulți să se simtă blocați, singuri, limitați, temători și lipsiți de poftă de viață. Mulți oameni nici măcar nu-și dau seama că ei energizează și proiectează anumite forme de anxietate în realitatea și în lumea lor. Pe măsură ce avansăm tot mai mult în ascensiunea noastră spirituală accesând volume tot mai mari din frecvența și înțelepciunea Creatorului, este timpul să conștientizăm și să vindecăm prezența anxietății.

Imaginați-vă dacă ați dizolva și elibera până și energia anxietății pe care o simțiți zilnic, oricât de importantă sau nesemnificativă ați simți acea anxietate. Nu numai că v-ați simți voi eliberați, dar i-ați elibera și pe cei din jurul vostru, influențând astfel lumea într-un mod pozitiv și iubitor. Ce ați crea pentru voi înșivă și pentru ceilalți din această stare de a fi?

Arhanghelul Rafael și Arhanghelul Gabriel sunt vindecători puternici și vă invită să lucrați cu ei ca să vă descoperiți propriile anxietăți, să recunoașteți cât de profund vă sunt anxietățile înrădăcinate, de unde provin, cum vă puteți elibera anxietățile și să vă eliberați. Arhanghelii doresc să vă ajute să înțelegeți cum îi puteți susține pe alții care experimentează anxietatea, precum și cum să influențați lumea într-un mod vindecător, plin de o iubire pozitivă. Arhanghelul Rafael și Arhanghelul Gabriel doresc să creeze o puternică energie vindecătoare și transformatoare care să activeze vindecarea pentru toți cei de pe Pământ și care să-i elibereze pe toți din capcana anxietății.

V-ați născut să fiți liberi, iubiți și iubitori și să beneficiați de toate oportunitățile sacre pe care Creatorul le împărtășește cu voi. Revendicați-vă dreptul vostru divin acum!

Cea mai importantă misiune a noastră este să vă susținem să-l exprimați pe Creator, să aveți pe deplin și în mod absolut încredere în voi și în Creator și să experimentați eliberarea nu doar într-un context spiritual, ci în întreaga voastră ființă și în realitatea voastră. Să experimentați eliberarea înseamnă să experimentați infinitatea, infinitatea în toate aspectele ființei voastre, natura infinită a Creatorului. Doar dați-vă voie să vă ancorați în acea stare de a fi pentru o clipă, amintiți-vă că sunteți energie, Pământul, Universul Creatorului sunt energie. Dacă doriți să vă schimbați starea de spirit și starea de a fi, este nevoie ca doar să mențineți intenția. Ca să accesați o stare de infinitate în ființa voastră, este nevoie ca doar să cereți sau să mențineți această intenție și veți exista într-o stare de infinitate. Dacă mintea voastră este aliniată cu vibrația infinității, atunci și emoțiile voastre vor fi aliniate cu ea, și ființa voastră fizică și câmpul vostru auric și, prin urmare, și realitatea și creațiile voastre vor fi aliniate cu ea, iar lumea din jurul vostru se va schimba și se va alinia cu infinitatea. Asta ar însemna că totul și orice este posibil, v-ați vedea, simți și conștientiza dincolo de blocaje și limitări, ați simți o curgere, ați simți o energie a creației care vă ghidează înainte.”



Partea a 2-a a webinarului se va ține online în data de 13.04.2020 la ora 21:00.

Vă așteptăm cu drag!

Monica și Nora


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.