marți, 14 aprilie 2020

Oglinda Adevărului


Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări și iubire de la Arcturieni, dorim să ne deschidem energia vouă astfel încât să puteți primi și întrupa lumina, înțelepciunea și instrumentele noastre sacre. Într-un timp în care multiple schimbări ascensionale au loc pe Pământ, credem că instrumentele noastre sacre sunt extrem de valoroase. Prin urmare, vă dăruim tot ceea ce noi suntem și exprimarea noastră a Creatorului, invitându-vă să vă deschideți mintea și inima unor noi posibilități. Ca să experimentați darurile noastre în meditație, pur și simplu spuneți:

”Dragi Arcturieni, îmi deschid mintea și inima energiei voastre ca să primesc de la civilizația voastră lumina, înțelepciunea și instrumentele sacre care sunt cel mai potrivite să-mi susțină acum ascensiunea pe Pământ. Vă rog să mă susțineți în accesarea și înțelegerea a tot ceea ce vreți să împărtășiți cu mine, punându-le în acțiune în viața mea. Puteți transmite prin mine instrumente sacre care să fie ancorate în Pământ pentru a susține ascensiunea omenirii și a Mamei Pământ. În pace, vă mulțumesc.”

În meditație, imaginați-vă expansionându-vă energia inimii și apoi energia minții ca să primiți darurile noastre.

Revelația Unimii

Schimbările ascensionale de pe Pământ sunt multidimensionale, ceea ce înseamnă că sunt atât de multe de explorat, înțeles și întrupat. Niciodată nu au fost atât de multe transformări, treziri și schimbări ascensionale deodată pe Pământ. Aceasta este o confirmare pentru omenire și lucrătorii în lumină din planurile interioare că omenirea este pregătită acum să-și înceapă ascensiunea conștientă ca colectiv. De ceva timp acum, la nivel individual unii oameni de pe Pământ s-au focalizat pe măiestria și trezirea lor spirituală, radiindu-și lumina către cei din jurul lor. Munca lucrătorilor în lumină pe Pământ a dat roade deoarece ascensiunea spirituală nu va mai fi izolatoare, solitară sau chiar personală. Ascensiunea care va avea loc de acum încolo va fi ca și cum ar fi în numele colectivului. Vă veți mai experimenta ascensiunea ca fiind personală și unică pentru voi, cu toate acestea, o mare parte din vindecarea, iluminarea și explorarea voastră interioară va influența și servi omenirea și întregul foarte mult.

Omenirea este invitată să caute în ea însăși să recreeze și să însămânțeze din nou lumea, realitățile și modul lor de a fi în lume. Astfel, fiecare persoană se va reconecta cu lumina și vibrația unimii și unității Creatorului. Cu vibrația unității reactivată în frecvența lor energetică, omenirea va începe să creeze dintr-un spațiu al echilibrului, adevărului, compasiunii și unisonului, rezultând în creații, experimentări și situații care vibrează în armonie unele cu altele și o mai mare conectare cu împlinirea pentru toți. Ca să experimenteze pacea pe Pământ omenirea trebuie să se unească în frecvența unimii, accesând această frecvență din interiorul ființelor lor, astfel încât aceasta devine o parte din esența fiecărei persoane.

Explorarea conectării voastre cu fiecare persoană de pe Pământ prin căutarea în ființa voastră, este o atenție integrală pe care să o întrupați în timpul actualei schimbări ascensionale. Când frica va fi eliberată, veți fi în măsură să vedeți, simțiți și conștientizați cu o mai mare claritate unitatea care leagă toate ființele ca fiind una și permite ca forța de viață a Creatorului să curgă. Aceasta va fi o revelație, influențând tot ceea ce sunteți și creați. Acesta este motivul pentru care frica iese acum la suprafață să fie eliberată, astfel încât fiecare persoană să poată recunoaște puritatea unimii sale cu tot și toate de pe Pământ, inclusiv cu Mama Pământ.

Schimbarea Ascensională Oglinda Adevărului

Pe măsură ce impactul lui Covid-19 se răspândește în întreaga lume cu frica și anxietatea creând o impresie chiar mai mare decât virusul, ceva miraculos se întâmplă. O oglindă invizibilă este ținută în fața omenirii invitându-i pe toți să arunce o privire în prezența ei. Oglinda vă încurajează să priviți în propria voastră ființă și realitate cu o conștientizare extinsă și iluminată. Oglinda vă invită să recunoașteți ceea ce a fost întotdeauna prezent în ființa voastră; esența voastră și exprimarea voastră a Creatorului. Voi sunteți o forță energetică creatoare activă a Creatorului, a vieții pe Pământ și, de fapt, toate cele 352 de dimensiuni ale Universului Creatorului sunt create prin voi și toate celelalte exprimări ale Creatorului.

Oglinda Adevărului vă invită să observați, contemplați și să luați în considerare ceea ce ați creat până acum în realitatea voastră și în lume.

Ce ați creat născut din adevărata voastră esență, intenție și intuiție?

Ce ați creat născut din obișnuință sau din credințele altora?

Ce ați creat născut din haos, negativitate și rănile din ființa voastră?

Apoi, Oglinda Adevărului vă invită să recunoașteți ceea ce este deja în manifestare în viața voastră și dacă aceste lucruri sunt într-adevăr aliniate cu adevărul vostru interior și cu realitatea împlinirii care vă este întotdeauna disponibilă. Oglinda Adevărului vă încurajează să conștientizați cu adevărat dacă creațiile aflate în manifestare în realitatea voastră vor crea cu adevărat împlinirea pe care întreaga voastră ființă tânjește să o întrupeze din nou. Împlinirea este o energie constantă în ființa voastră, ca să se manifeste în realitatea voastră ea are nevoie pur și simplu de conștienta voastră aliniere și întrupare.

Sunt creațiile și intențiile puse în prezent în manifestare sau aflate în manifestare pentru voi și viața voastră, aliniate cu ceea ce doriți cu adevărat să experimentați?

Prin aceste întrebări pe care noi, Arcturienii, le împărtășim cu voi, sperăm să vă ușurăm conectarea cu Oglinda Adevărului și să vă încurajăm să începeți să vedeți dincolo de frică, haos, negativitate și separare. Oglinda Adevărului vă invită să faceți schimbări și modificări în viața, acțiunile, reacțiunile, creațiile și energiile pe care le semănați ca să vă aducă ceea ce doriți cu adevărat să experimentați pe Pământ. Oglinda vă îndeamnă să căutați o realitate care este mai degrabă influențată de adevărul, sufletul, esența voastră și de Creator decât de limitări, îndoieli, deziluzii și lipsă de putere. Este timpul să recunoașteți că unele dintre creațiile voastre aflate în manifestare în viața voastră se nasc datorită credinței în lipsa voastră de putere și neîncrederea în capacitatea voastră de a fi împliniți. Este timpul să le dați drumul și să creați dintr-un spațiu de împuternicire și încredere, creând, prin urmare, o realitate de putere iubitoare pentru voi înșivă.

Acordați-vă timp să evaluați care credințe, creații, acțiuni, reacțiuni și experiențe se nasc din încrederea în lipsa voastră de putere și din neîncrederea în capacitatea voastră de a fi împliniți.

Cu fiecare conectare și comunicare cu Oglinda Adevărului, vă veți dezvălui iubirea, pacea, claritatea și adevărul însămânțat deja și în manifestare în ființa voastră. Astfel, veți crea o Nouă Lume pentru voi înșivă și alții. Pe măsură ce virusul se dizolvă prin eliberarea fricii, voi și omenirea veți fi în măsură să apăreți, aproape ca un fluture, din nou, exprimând o vibrație mai înaltă, o claritate mai profundă și o mai mare întrupare a adevărului Creatorului.

Inițierea finală a Oglinzii Adevărului este să vă dați seama ce doriți să creați în realitatea voastră și să aveți încredere în capacitatea voastră de a fi împliniți pe deplin și absolut.

”Am încredere în capacitatea mea de a fi pe deplin și absolut împlinită.”

În timp ce recitați această afirmație, simțiți înțelesul și energia și vibrația cuvintelor sale pulsând prin ființa voastră și astfel veți începe să întrupați inițierea Oglinzii Adevărului. Dintr-un spațiu al adevărului veți găsi ușor de descoperit ce doriți să creați în realitatea voastră și cum doriți să manifestați pe deplin această creație ca să o experimentați. Astfel, un nou mod de a trăi și de a fi se naște pentru voi și întreaga omenire.

Cu iluminare și lumină susținătoare,

Arcturienii


Traducere Monica Poka




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.