marți, 14 aprilie 2020

Procesul Trezirii Divinității

Intrarea în Vidul Creatorului ca să vă descoperiți Divinitatea

Lord Merlin prin Natalie Glasson

Lord Merlin aduce o perspectivă binevenită a modului în care mintea și așteptările voastre vă influențează experimentarea Creatorului și perspectivele spirituale pe care le primiți. El vă reamintește să alegeți dintr-un spațiu de expansiune și, ca urmare, să primiți dincolo de actualele voastre așteptări. Lord Merlin vă ghidează să vă conectați și să vă reconectați la un nivel mai profund cu divinitatea voastră, invitându-vă să vă explorați divinitatea în ființa voastră și ce înseamnă ea pentru voi în viața voastră de zi cu zi. El vă încurajează să vă aliniați cu frecvența Vidului Creatorului ca să vă experimentați adevărul într-un mod nou și incitant. Lăsați această ființă înțeleaptă să vă susțină să explorați și să descoperiți mai multe despre propriul vostru adevăr interior, esența și prezența Creatorului, ca să vă influențeze pozitiv și divin realitatea acum.

”Sunt prezent să vă susțin conectarea cu divinitatea voastră, aș dori să vă aduc un proces al trezirii divinității, proces care va avea loc în ashramul meu pe care mulți îl cunosc ca Școala Magiei în planurile interioare unde vă voi asista energetic, vă voi asista prin amplificarea propriei voastre intuiții, unde vă voi susține în accesarea și aș putea să spun în recuperarea a ceea ce este necesar, a ceea ce este necesar în acest moment ca să vă puteți recunoaște pe voi înșivă ca adevărul vostru. Cu cât mai mult vă recunoașteți ca adevărul vostru, ca divinitatea voastră, cu atât mai mult vă întrupați divinitatea, deși asta nu este ceva ce ar putea fi conștientizat prin intermediul minții sau chiar al ego-ului; în multe privințe, trebuie să fie experimentat și este vorba de acele experimentări care aduc cunoașterea și aducerea aminte a tot ceea ce Creatorul este, a tot ceea ce divinitatea voastră este.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 41 de min și 27 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 26 de min.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 68. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. 

Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.