vineri, 10 aprilie 2020

Acest Moment de Mare Schimbare - Consiliul


Prin Ronald Head

Vă vorbim acum în acest moment de mare schimbare, de mare stres și, pentru voi, de mare incertitudine. Aceste schimbări au fost un subiect important al mesajelor noastre timp de mai mulți ani. Voi, de fapt, ați ajuns să deveniți nerăbdători și obosiți de acest subiect. Stresul este cauzat atât de incapacitatea voastră de a vedea un rezultat, cât și de retorica la care vă supuneți zilnic pe voi înșivă.

Întrebați-vă dacă chiar este necesar să ascultați ore întregi perspectivele sumbre prezentate la televizoarele voastre. Întrebați-vă cât de des ceea ce era obișnuit să fie știrile este folosit acum pentru a răspândi opinii și conjuncturi. Am dori să vă folosiți timpul cu mai mult folos pentru voi. Vă vom cere să urmăriți îndeaproape ceea ce se întâmplă în următoarele câteva săptămâni. Vedeți pentru voi înșivă cum au loc evenimente paralele cu ceea ce vi s-a spus. Vedeți cât de mulți vor trebui să-și șteargă oul de pe față (se vor simți rușinați de ceea ce au susținut n.t.)

Vedem incertitudinea viitorului nu ca pe ceva de ce să vă temeți, ci ca pe ceva care poate fi văzut ca un avantaj. Cum ar putea fi asta posibil? Ar putea fi pentru că face ca marile schimbări după care ați tânjit atâta vreme să fie posibile.

Când v-ați uitat la viitorul vostru, în mod invariabil ați proiectat în el dorințele voastre pentru ceea ce ați văzut ca fiind mai bun. Cu toate acestea, dacă vă gândiți cu atenție, veți ajunge să înțelegeți că tot ceea ce ați proiectat se bazează pe ceea ce a fost cel mai bun/bine în trecut. Nu puteți vedea viitorul în actuala voastră stare de conștiință și, prin urmare, viziunea voastră asupra viitorului este construită în mod necesar pe trecut.

Această incertitudine actuală, deși derutantă, va face ca lucrurile care se apropie să fie construite pe posibilul, posibilitățile pe care nu le puteți concepe deoarece voi nu aveți, încă, informația pe care să construiți o imagine a lor cu actuala voastră conștientizare. Mai înaltul de care v-am vorbit de atâtea ori în trecut are multe de oferit pentru voi care vor fi înălțătoare și pline de bucurie. Dar înainte ca asta să se poată întâmpla, lucrurile care nu pot exista în acele vibrații mai înalte, trebuie să iasă din lumea voastră.

Acum, nu spunem asta ca să vă speriem. Așa cum am spus de curând, dacă vă mențineți mintea pe lucrurile pozitive care au loc în evoluția lumii voastre, experimentarea voastră cu privire la ceea ce se întâmplă în jurul vostru, deși evenimentele vor fi la fel, va fi mult mai pașnică și plină de speranță. De fapt, în general, schimbările vor deveni în curând mai mult pozitive, decât negative. Energia joasă trebuie să plece, și pleacă, din lumea voastră. O lume pe care o veți găsi incredibil de plină de minunăție va începe să o înlocuiască pe cea prezentă. Bunicii voștri au experimentat un secol în care s-a trecut de la cal și cabrioletă la sateliți, de la telegraf la wi-fi. Schimbările pe care le veți experimenta în următorul deceniu le vor eclipsa pe acestea. Păstrați-vă mintea asupra acestui lucru, dacă vreți.

Există și o mare creștere în meditațiile și rugăciunile în masă. Acest lucru este posibil datorită internetului pe care l-ați construit. Acest lucru este magnific și-l aprobăm din toată inima. Vă puteți imagina probabil efectele de amploare ale acestei dezvoltări, dar noi efectiv putem vedea schimbările în lumina voastră. Faceți din asta o prioritate dacă puteți. Veți aduce beneficii și veți experimenta beneficii. Folosiți-vă timpul de uitat la televizor mai cu folos.

Vă puteți îndepărta de imaginile care vă supără. Nu trebuie să vă supuneți la ceea ce vă deranjează. Nevoia pentru așa ceva a fost programată, la fel ca nevoia voastră pentru produse, la fel ca acceptarea voastră a ceea ce s-a încercat în societățile voastre. Sinele voastre mai înalte au declarat ”Ajunge!” și noua voastră lume va răsări acum.


Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.