sâmbătă, 4 aprilie 2020

Sal Rachele și Fondatorii despre Coronavirus


Bună tuturor și bun venit la un eveniment special.

În această seară vom avea o canalizare cu Fondatorii despre Virusul Corona. Vom avea o canalizare de aproximativ 20 de minute după care vor fi oferite câteva răspunsuri la întrebările pe care moderatorii le vor selecta dintre cele scrise pe chat și apoi vom ține o meditație de 20 de minute pentru a încheia ora.

Fără nici o altă întârziere voi chema acum Fondatorii.

Salutări dragi Creatori, suntem Fondatorii și este o plăcere să fim cu voi în această seară. Ne bucurăm să vă prezentăm un subiect care este oglindit în controverse, contradicții și complicații.

Sunt mai multe aici decât povestea unui virus. De fapt, virusul este periculos, dar nu pe-atât de periculos pe cât este frica pe care oamenii o experimentează, iar cei care au răspuns acestei provocări din guvern și din industrie, se confruntă ei înșiși cu propriile lor frici.

Dragi Creatori, atunci când sunteți în frică nu puteți vedea clar ce se întâmplă. Ne dăm seama că cei care ne ascultă acum sunt majoritatea Suflete care au lucrat asupra lor mulți ani și mulți dintre voi ați făcut o muncă foarte bună ca să vă depășiți fricile. Vom spune că sunt 2 feluri de frici: frica fizică, atunci când există un pericol real și voi răspundeți acelui pericol, și frica psihologică, care este o frică imaginară cu privire la ceea ce se poate întâmpla în viitor. Este esențial să învățați cum să transcendeți sau să transmutați frica psihologică, ca să puteți privi cu claritate și nedistorsionat problemele fizice. Noi vă vom ajuta să vă uitați mai întâi la problemele fizice, pentru că există o mare dezinformare cu privire la acest subiect.

Așa că, haideți să vorbim mai întâi despre virus; este, de fapt, o familie de virusuri numită corona. Unele dintre aceste virusuri dau ceea ce numiți răceala obișnuită, alte tulpini, configurări, variații cu efecte diferite. De exemplu, sunt anumite tulpini care dau simptome similare gripei și, printre altele, există o anumită tulpină numită CV19 care este caracterizată prin febră mare, tuse uscată și dificultăți în respirație. Această tulpină provoacă cea mai mare frică.

Acum, sunt probleme serioase cu modul în care acest virus este depistat și stabilit. În primul rând, majoritatea testărilor sunt inexacte. Un mare procent din teste, testează familia de tulpini a virusului corona și nu tulpina CV19. Diferite țări folosesc diferite proceduri de testare. Majoritatea testărilor nu izolează în mod corect tulpina CV19. Așa că aveți falsul-pozitiv, oamenii sunt testați pozitiv pentru această tulpină, când, de fapt, ei au o răceală comună sau o altă tulpină a virusului corona. O altă problemă serioasă este că multe Suflete nu sunt testate deși prezintă simptome, iar în anumite zone sunt mulți oameni în spitale care urmează tratamente, în timp ce în alte locuri aproape nimeni nu merge la spital deoarece simptomele lor sunt ușoare și stau acasă.

Așa că, vă îndemnăm să nu credeți statisticile pe care le vedeți. Aproximativ 80% din aceste teste sunt inexacte și aproximativ 75% din cei care au această tulpină CV19 nu au fost testați. Așadar, ce înseamnă toate acestea din punct de vedere al cifrelor. Dați-ne voie să vă oferim cifrele noastre din perspectiva noastră. Rata mortalității datorită tulpinii CV19 este aproximativ 0,8 % adică 8 din fiecare 1.000 de oameni care au tulpina CV19 mor de aceasta. Vasta majoritate care mor din cauza ei sunt peste 70 de ani și au probleme de sănătate preexistente. Așa că, aproximativ 85% dintre cei care mor intră în această categorie și aproximativ 15% sunt persoane decedate din rândul tinerilor din cauza virusului CV19. Deci, rata mortalității printre adulți este undeva între 2-3,4%, iar rata mortalității între tineri este între 0,1-0,3%, adică 2 din fiecare 1.000 de tineri care nu au alte boli. Acest număr este foarte similar cu rata mortalității cauzate de gripă. Acum, unii dintre voi poate se întreabă de ce unele țări par să aibă o rată a mortalității mai mare decât alte țări. Acest lucru se datorează modului inexact în care decesele sunt raportate. În unele țări sau provincii toate persoanele care au virusul în sânge în momentul morții sunt raportate ca un deces din cauza corona virusului. În alte țări sau provincii sunt mult mai atenți și caută să descopere dacă acest virus a fost cel care a cauzat moartea. De exemplu, cineva are pneumonie din cauza gripei, fumează și face emfizem. Moare de pneumonie, dar pentru că a avut virusul corona în sistemul lui s-a decis că este o moarte datorată acestui virus.  
  
Până acum am vorbit despre inexactitatea statisticilor. Acest canal a stabilit o ilustrare a statisticilor pentru scenariul cel mai negativ. Este bazată pe ideea că virusul nu este controlat și se răspândește la majoritatea oamenilor. Spune că jumătate din omenire are un sistem imunitar care respinge virusul, ceea ce înseamnă că jumătate din omenire se infectează cu acest virus. Apoi, poate jumătate dintre acei oameni vor prezenta simptome și, din jumătatea celor care prezintă simptome, poate că va exista 0,8% mortalitate. Deci, în cel mai rău caz, în întreaga lumea, unul din 32.000 va muri din cauza acestui virus. Este cazul cel mai rău, bazat pe proiecțiile sale. Dacă faceți calculele veți descoperi că acel număr este sub un milion, adică 200.000. Deci, veți observa că numărul morților este sub 200.000 în prezent.

Majoritatea țărilor practică o formă specifică de izolare așa că, virusul nu se poate răspândi prea mult. Așadar, numărul potențial prezent al deceselor este de 200.000 și nu este probabil că acest număr va crește deoarece virusul va înceta să se răspândească în câteva săptămâni cu excepția câtorva zone în care oamenii nu practică izolarea.

Așadar, dacă unul din 3.000 de oameni moare din cauza acestui virus, poate vă întrebați de ce există atât de multă frică. Dacă priviți statisticile care arată alte moduri în care oamenii mor, sinuciderea depășește 200.000 pe an. Gripa și alte boli infecțioase sunt de peste 1.000.000 pe an și sunt și alte cauze ale morții care sunt mai mari decât virusul corona. Deci, dacă nu credeți că există o conspirație legată de blocări și carantină, atunci ajungeți la concluzia că există o reacție imens de exagerată față de nivelul de pericol prezent.   

Sunt alte câteva lucruri pe care dorim să vi le aducem în atenție. Acest virus poate fi eradicat în 30 de zile; sunt 2 moduri simple și eficiente în care se poate face acest lucru. În primul rând, oamenii trebuie să-și întărească sistemul imunitar având grijă de ei și luând nutrienții potriviți. Cei deja infectați pot lua un coctail format din hidroxiclorochina și zitromax, un antibiotic care funcționează și în cazul virusurilor.

Ceva ce puteți lua dacă nu ați contractat virusul, dar îl recomandăm și dacă ați luat virusul, este zincul. Puteți lua și argint coloidal și pentru prevenție vitamina D3 cu K2 și ulei de oregano. Sunt și altele, cum ar fi dozele mari de vitamina C, spirulina, ceai verde și alte câteva produse din ierburi. Recomandăm să faceți și exerciții de respirație și unele forme de mișcare, să ieșiți la soare când puteți și cel mai important: să vă eliberați de frică. Cum vă eliberați de frică? Începeți cu multe respirații profunde, identificați gândurile specifice care generează frica. Mereu vor fi unele de forma: ”Nu sunt în siguranță”, poate: ”Vai, dacă voi lua acest virus sau dacă familia mea va lua acest virus” și în timp ce respirați rămâneți prezenți cu tiparele energetice ale fricii. Priviți fricile care trec prin corpul vostru, și le observați ca la microscop, în timp ce, în același timp, respirați profund. În câteva minute frica se va transforma și veți observa că nu mai sunteți controlați de ea. Apoi veți putea vedea cu claritate ce acțiuni să întreprindeți ca să evitați virusul. Și, desigur, în plus față de ceea ce am spus, sunt cele de bun simț, spălatul pe mâini și păstrarea distanței față de cei care strănută și tușesc.

Dați-ne voie să vă aducem acum în atenție un alt pericol real: guverne mult prea zeloase și oficiali din industrie care cred că ei știu ce este bine pentru oameni și vor să-și impună voința asupra oamenilor. O abordare inteligentă ar fi să izoleze oamenii în vârstă care au și alte boli preexistente și să redeschidă economia pentru toți ceilalți, deoarece problemele economice care vor rezulta în urma blocajelor și carantinei, vor amplifica mult rata depresiilor și sinuciderilor. Mai mulți oameni se vor sinucide probabil din cauza pierderii locului de muncă, situație pe care nu pot să o depășească, decât din cauza virusului.  

O altă primejdie reală o reprezintă vaccinarea. Există un plan de urgentare a producției unui vaccin împotriva virusului care, cel mai probabil, nu va fi sigur deoarece este grăbit să fie produs, este foarte posibil ca complicațiile rezultate în urma vaccinului să creeze mai multe decese decât virusul.

O altă situație primejdioasă îi implică pe unii oameni de știință care dezvoltă un sistem care să-i forțeze pe toți oamenii să fie vaccinați și unul dintre acești oameni de știință numit Bill Gates, de care probabil ați auzit cu toții, acest om a citit probabil Cartea Revelațiilor și Biblia creștină deoarece vrea să facă ceva similar cu ceea ce este numit semnul bestiei. Vrea ca fiecare să aibă un însemn al vaccinării sau un certificat al vaccinării și oamenii care refuză vaccinarea nu vor putea face afaceri sau să călătorească. Am vrea să-i putem spune o teorie a conspirației, dar acestea sunt, de fapt, cuvintele lui. Deci nu e o teorie, e ceva ce Bill Gates a promis că va face. Vor pune, sau nu, în mod intenționat în vaccinuri ceva care să cauzeze sterilitate la femei sau să omoare oameni, datorită unui grup mic de Suflete care doresc depopularea Pământului. Vom monitoriza dacă acest mic grup de Suflete vor încerca să contamineze vaccinurile. Vom spune că trebuie să vă ascultați propria ghidare interioară dacă doriți sau nu să vă vaccinați atunci când vaccinul va fi disponibil. Noi doar oferim informații, acest canal și grupul nostru nu vă oferă sfaturi medicale dacă să acceptați sau nu vaccinarea.

Am trecut de cele 20 de minute și vom lua acum câteva întrebări care au fost scrise aici.

Va exista un al doilea val al virusului CV19 și când să ne așteptăm că se va termina cu acest virus?

Da, vrem să spunem că punctul culminat al acestui virus este estimat că va fi la mijlocul lui aprilie. Anticipăm că va scădea subit la finalul lui aprilie. Dacă cifrele care sunt oferite oficial nu reflectă ceea ce noi spunem, atunci va fi din cauza testării inadecvate. Revenirea acestui virus este o posibilitatea distinctă, este posibil să apară un al doilea val deoarece poate suferi mutații de câteva ori. Iar răspunsul la întrebarea pe care o percepem telepatic, acesta este ceea ce se numește un virus modificat genetic, ceea ce înseamnă că acest virus a fost modificat într-un laborator. Această formă de manipulare are loc deja de 40 de ani în laboratoarele din toată lumea. Din înțelegerea noastră tulpina originală CV19 a fost accidental scăpată dintr-un laborator, dar sunt câteva Suflete care doresc să elibereze un agent biologic mult mai letal în diferite populații pe care le consideră dușmane. Există un mic grup de Suflete care doresc ca SUA și China să pornească un război între ele, așa că manipulează anumite lucruri pentru a determina cele două țări să se urască. Așa că, puteți vedea că este o situație complicată.

Vom mai lua o întrebare înainte de meditație.

Care este lecția pe care o învățăm datorită acest virus?

Cea mai mare lecție este că nu trebuie să lăsați frica să vă controleze. O altă lecție, care este mai dureroasă, este că puteți conștientiza cât de disfuncțională este societatea voastră. La foarte puțini din liderii acestei lumi le pasă de voi ca oameni. Medicamentul malariei care este eficient împotriva acestui virus, este suprimat în multe locuri și unul dintre motive este lăcomia, industria farmaceutică dorește alternative mult mai scumpe. Poate sunteți conștienți de faptul că Organizația Mondială a Sănătății nu este prietenul vostru, sunt foarte influențați de China și de marile lanțuri farmaceutice. Din păcate, mulți dintre așa zișii voștri experți nu știu despre ce vorbesc. Chiar faptul că testele nu izolează în mod corect virusul CV19 din familia de virusuri, este dovada acestui lucru.

Vom mai lua o întrebare.

Cutremurul care a lovit Zagreb, Croația, acum câteva zile a fost artificial sau natural?

A fost natural, nu a fost făcut de mâna omului. Totodată, dorim să vă spunem că nu există nici o conexiune între tehnologia 5G și virusul Corona. Tehnologia 5G este în faza de testare. Foarte puțini oameni au fost în zona în care este activă. Este posibil ca tehnologia 5G să slăbească sistemul imunitar făcându-i pe oameni mai predispuși la virusuri, dar nu au fost făcute încă destule teste pe oameni pentru a confirma acest lucru.

O altă întrebare, mai putem lua?

Da.

Este o conexiune între bacteria synthia și virusul CV19 și cât de periculoasă este bacteria synthia pentru omenire?

Nu suntem familiari cu acel tip de bacterie, poate are un alt nume? O putem căuta în înregistrările akashice dacă nu aveți un alt nume.

Traducător: Această bacterie a fost introdusă ca să prevină o catastrofă ecologică după dezastrul din Golful Mexic din 2010.

Vom analiza datele din acel incident și vom consulta și înregistrările akashice. Un moment, vă rog. Este posibil ca introducerea acelei bacterii să omoare virusul, dar sunt moduri mult mai eficiente pentru distrugerea acestui virus.

Vom face acum o meditație. Este o altă meditație care are loc în data de 5 aprilie la ora 4:44 AM ceea ce înseamnă 5:45 în Moscova. 5:45 în Serbia și Croația. De fapt, 4:45 în Europa Centrală și 5:45 în Europa de Est. Această meditație nu este sponsorizată de acest canal, ci de un alt grup.

Vom face acum meditația și ne vom întoarce la acest canal pentru meditație.

Bună seara. Ne întoarcem la meditație și ne cerem scuze că am depășit timpul alocat acestei transmisii, dar este un subiect atât de important încât nu am vrut să-i oprim pe Fondatori prea devreme.

Vom începe meditația care este dedicată în special vindecării Pământului, în special vindecării acestui virus. Să facem câteva respirații profunde. Simțiți cum vă relaxați. Pe tot parcursul meditației voi veți deține controlul și puteți accepta sau refuza orice spun eu și veți intra în starea theta a undelor cerebrale, o stare foarte puternică și creatoare. Intențiile noastre pentru această meditație sunt să creăm o vindecare puternică pentru Planeta Pământ și, mai ales, să transmutăm acest virus în lumină pură. Vom vizualiza și cum societatea se întoarce la o stare mai funcțională, restricțiile de călătorie sunt ridicate, restricțiile de socializare sunt ridicate și oamenii se întorc la o sănătate bună.

Haideți să facem câteva respirații profunde, dați drumul la orice tensiuni și stres și simțiți cum coborâți pe o scară spre o stare de conștiință mai profundă. Coborâți tot mai jos, tot mai profund în starea theta a undelor cerebrale.

Veți fi conștienți rămânând în această stare, veți putea să răspundeți la tot ceea ce are nevoie de atenția voastră, vă veți putea aminti tot ce experimentați în această meditație și veți putea folosi doar informațiile care sunt benefice pentru voi și pentru alții.

Acum ajungeți la baza scării și în fața voastră se află un tunel, iar la capătul tunelului vedeți o lumină. Dacă preferați să treceți printr-o ușă, este și o ușă care se deschide spre o lumină. Acum pășiți în lumină și ajungeți într-un loc minunat din natură. Totul este viu, puteți simți aromele din aer, puteți auzi sunetele naturii peste tot în jurul vostru. Puteți simți Pământul sub picioarele voastre. Este un loc minunat în care puteți veni oricând când doriți să vă eliberați de grijile lumii. Este un loc în care vă puteți simți pe deplin în siguranță, în pace și eliberați. Așa că, acordați-vă un moment să vă plimbați prin locul vostru favorit. Acum, se apropie de voi o ființă înaltă de lumină. Acesta este Sinele vostru atotștiutor, atotiubitor, atotînțelept, atotcunoscător. Nu vă faceți griji cât de bine vă puteți vizualiza Sinele mai Înalt, doar conștientizați că această ființă frumoasă se află în fața voastră. Sinele vostru mai Înalt știe totul despre voi, știe exact ce aveți nevoie pentru următorul pas pe calea Sufletului vostru. Îl puteți întreba orice doriți și puteți primi răspunsuri clare și corecte. Chiar în spatele Sinelui vostru mai Înalt se află o navă spațială și sunt scări care duc spre o ușă deschisă. Sinele vostru mai Înalt vă invită să urcați la bordul acestei nave spațiale. Faceți acest lucru și imediat ce intrați vedeți o cameră circulară mare cu un scaun confortabil în mijlocul ei. Așezați-vă în scaunul confortabil în timp ce Sinele vostru mai Înalt devine pilotul sau căpitanul navei spațiale. Ușa se închide și Sinele mai Înalt apasă câteva butoane pe panoul de comandă și simțiți cum nava se ridică din locul vostru favorit din natură. Vă ridicați în atmosferă până când ieșiți din atmosfera Pământului. Acum priviți Planeta voastră frumoasă și o puteți vedea în fața voastră. Puteți vedea doar o parte, dar se rotește până vedeți totul. Vom trimite o lumină puternică de vindecare fiecărui virus de pe Pământ și în special tulpinii CV19 a corona virusului. Deci, vom ținti virusurile care cauzează cel mai puternic disconfort sau chiar moartea. Acestea sunt tulpini care agravează simptome preexistente sau promovează pneumonia virală. Fie că sunt în laboratoare, în natură sau în oameni, vom trimite o rază de lumină antivirală în toate aceste virusuri pentru a le elimina astfel încât armonia și echilibrul în natură să fie păstrate. Vom elimina aceste virusuri în moduri care onorează liberul arbitru al Sufletelor de pe Pământ, cu excepția cazului în care există o violare a liberului arbitru cauzată de cei care doresc ca oamenii să se îmbolnăvească și să moară din cauza virusului. Vom trimite o rază de lumină vindecătoare și spre toate Sufletele care sunt sub influența celor întunecați de pe Orion, celor care sunt sub influența celor întunecați de pe Sirius sau Draco sau a oricăror extratereștri negativi sau ființe astrale negative care caută să intervină în liberul arbitru al umanității. Vom trimite o rază de lumină puternică pentru a neutraliza orice planuri ale oricăror grupuri de Suflete care doresc depopularea Pământului prin vaccinări obligatorii. Vom trimite o rază de lumină pentru a neutraliza orice planuri de distrugere a economiei lumii într-un mod care nu este pentru binele cel mai înalt al omenirii. Activăm acum un puternic cristal de amplificare în centrul navei spațiale.  

Activăm, așadar, razele de lumină pentru distrugerea virusului CV19, pentru neutralizarea entităților astrale negative și extratereștri întunecați, pentru neutralizarea oricăror vaccinuri periculoase și pentru neutralizarea oricăror încercări de distrugere a unor porțiuni mari ale populației lumii. În timp ce facem asta, vom vizualiza o Planetă sănătoasă și prosperă, una în care oamenii cooperează unii cu ceilalți și lucrează să curețe Planeta de negativitate. Ne vom întinde acum, vom prinde Planeta de dedesubt, o vom ridica spre cer și o vom elibera în inima lui Dumnezeu. Totul este vindecat, binecuvântat și iertat. Vindecat, binecuvântat și iertat. Vindecat, binecuvântat și iertat. Și vom face ceea ce se numește sigilarea spațiului, adică nici o negativitate pe care am vindecat-o, nu se va putea întoarce în viitor. În numele Tatălui-Mamei, Dumnezeu atotputernic. Așa este și așa va fi.

Acum vom finaliza vindecarea și vom dezactiva cristalul. Înainte să dezactivăm cristalul haideți să cerem ființelor mai înalte care provin 100% din lumina iubitoare divină să amplifice și ele vindecarea noastră. Așa să fie și așa este.

Acum dezactivăm cristalul și ne întoarcem în atmosfera Pământului. Sub voi, puteți vedea locul vostru favorit din natură și acum nava aterizează în acest loc. Vă ridicați din scaunul vostru confortabil și mergeți spre ușă mulțumindu-i Sinelui vostru mai Înalt pentru călătoria minunată. Vă întoarceți în locul vostru preferat. Vă întoarceți prin tunel sau ușă și găsiți scara care vă aduce spre o stare de conștiință normală. Ieșiți ușor din meditație în timp ce urcați scările. Vă simțiți revitalizați, proaspeți și aveți doar experiențe pozitive din această meditație, vă puteți aminti tot ce ați experimentat și puteți folosi totul pentru binele vostru și al altora. Ieșiți din meditație, reintrați în corpul vostru, vă mișcați degetele și picioarele și deschideți ochii când sunteți pregătiți. Acum ați revenit din meditație.

Toată lumea s-a întors înapoi? :)

Îmi cer scuze pentru depășirea timpului de emisie, sper că nu a făcut probleme celor care au urmărit în direct sau celor care au înregistrat.

(În continuare sunt date detalii ale Atelierului care este ținut în limba croată în acest sfârșit de săptămână, precum și posibilele tururi programate dacă sunt ridicate restricțiile de circulație, România fiind pe listă pentru luna iunie.)

Vă mulțumesc tuturor și Namaste!




Traducere Nora Trifan
Revizuire Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.