joi, 2 aprilie 2020

Vindecarea Anxietății din Propriul Sine și din Lume partea 1-a


Cu Arhanghelul Rafael și Arhanghelul Gabriel

Canalizat de Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Se pare că fiecare deține o formă de anxietate în ființa sa, fie că-și dă seama sau nu. Multe dintre creațiile omenirii în acest moment sunt construite și formate din energia anxietății. Energia și vibrația anxietății pare să-și țeasă drumul prin tot ceea ce-i face pe mulți să se simtă blocați, singuri, limitați, temători și lipsiți de poftă de viață. Mulți oameni nici măcar nu-și dau seama că ei energizează și proiectează anumite forme de anxietate în realitatea și în lumea lor. Pe măsură ce avansăm tot mai mult în ascensiunea noastră spirituală accesând volume tot mai mari din frecvența și înțelepciunea Creatorului, este timpul să conștientizăm și să vindecăm prezența anxietății.

Imaginați-vă dacă ați dizolva și elibera până și energia anxietății pe care o simțiți zilnic, oricât de importantă sau nesemnificativă ați simți acea anxietate. Nu numai că v-ați simți voi eliberați, dar i-ați elibera și pe cei din jurul vostru, influențând astfel lumea într-un mod pozitiv și iubitor. Ce ați crea pentru voi înșivă și pentru ceilalți din această stare de a fi?

”Primul motiv pentru care am dorit să vă aducem această comunicare este că dorim să îmbunătățim curgerea iubirii prin ființa voastră prin dizolvarea și vindecarea anxietății. Eu, Arhanghelul Gabriel, doresc să împărtășesc cu voi faptul că în înțelegerea mea, anxietatea vă blochează energia, limitează curgerea Creatorului, vă limitează gândurile, sentimentele, acțiunile, creațiile și chiar și relația voastră cu Creatorul divin din voi și din jurul vostru. Este important să fiți conștienți de acest lucru. Mai doresc să împărtășesc cu voi că, în înțelegerea mea, dacă sunteți în spațiul încrederii, nu vă puteți gândi la nici o formă de anxietate. De exemplu, dacă aveți încredere în voi, dacă aveți încredere în Creator, dacă aveți încredere în cei din jurul vostru, dacă vă urmați intuiția în forma în care încrederea este potrivită pentru fiecare, atunci anxietatea nu poate coexista cu încrederea în sinele vostru. Deci, pentru mine lucrurile arată așa: dacă anxietatea este prezentă, vă blocați și nu aveți încredere mai ales în Creatorul divin. Anxietatea poate fi experimentată în multe feluri, ca îngrijorare, nervozitate, frică, lipsă, sunt atât de multe feluri în care puteți experimenta anxietatea. Dar atunci când anxietatea nu este prezentă, este doar un singur mod de a fi și acela este în spațiul Creatorului, fiind o exprimare a Creatorului. Ce înseamnă pentru voi să fiți o exprimare a Creatorului? Cuvinte cum ar fi înțelepciune, adevăr, pace, bucurie, împlinire și iubire vă vin în minte. Ce altceva vă vine în minte? Vă apare cuvântul eliberare? Pentru că atunci când sunteți într-o deplină unitate și armonie cu tot ceea ce Creatorul este, sunteți eliberați și adeseori eliberarea înseamnă să fiți  liberi, să fiți expansivi, să fiți infiniți. Și, desigur, asta este ceea ce Creatorul este: expansiv, infinit și liber. Liberi să creați, liberi să experimentați, liberi să simțiți și chiar liberi să gândiți.”

Aveți aici prima parte a webinarului ”Vindecarea Anxietății din Propriul Sine și din Lume” webinar care se va ține online în data de 6 Aprilie 2020 de la ora 21. Pentru că unii dintre cei care participă în mod regulat la webinarele organizate de noi ne-au rugat dacă se poate să le postăm mai devreme pe platformă pentru că din diverse motive nu pot participa, am ales să le postăm mai devreme de data la care era prevăzut. Desigur, toți cei care le achiziționează până la data prevăzută pentru ținerea webinarului vor primi și Invitația să participe la webinarul online.

Sperăm ca acest webinar, prin cele două părți ale sale, să vă aducă o altă perspectivă asupra anxietății, motivul manifestării ei, precum și modul în care vă puteți elibera de ea.

Pentru a accesa platforma, dați click pe fotografia din stânga sus.


Traducere și realizare în limba română Monica Poka și Nora Trifan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.