marți, 21 aprilie 2020

O Viziune 2020 pentru Prezent și Viitor

Echilibrarea celor trei perspective interioare cu Explozia Luminii din 2020 pentru a primi claritatea de care aveți nevoie acum

Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson

Arhanghelul Metatron vine cu intenția să împuternicească lumina pe care o întrupați și exprimați. El vă invită să explorați împreună cu el trei tipuri diferite de perspective interioare ca să creați echilibru și o sinteză în ființa voastră. Scopul este să vă trezească singura voastră viziune adevărată. Singura voastră viziune adevărată vă susține în accesarea clarității, înțelegerii și iluminării de care aveți nevoie ca să vă susțineți realitatea fizică și spirituală pe Pământ. Prin claritate puteți descărca viziunile sacre și ghidarea Creatorului în ființa voastră, ajutând manifestarea Creatorului fără de formă în formă. Arhanghelul Metatron dorește ca voi să beneficiați de puternicele energii care se ancorează în acest moment și de schimbările care vă sunt disponibile să le experimentați.

”Este important să primiți lumina. Lăsați-vă focalizarea, focalizarea voastră predominantă să fie pe primirea de mai multă lumină. Întrebați-vă: Cum ați putea să primiți mai bine mai multă lumină? Trebuie să vă focalizați asupra respirației voastre? Să fiți conștienți de inspirarea luminii? Este nevoie să vă radiați propria lumină ca să acționați ca magneți pentru lumina care se ancorează? Este nevoie să vă umpleți mâncarea, apa, lucrurile, casa, pământul pe care pășiți, cu lumină? Este nevoie să ancorați lumina în tot ceea ce creați, în fiecare experiență pe care o primiți? Este nevoie să-i înconjurați pe cei iubiți și chiar pe străini cu lumină?

Poate suna ca și cum v-ați întoarce înapoi la elementele de bază din practica voastră spirituală ancorând lumina în ființa voastră, emanând lumina, oferind lumina acolo unde este nevoie de ea și chiar și unde nu este nevoie de ea. Această focalizare va permite ca explozia luminii din 2020 și tot ceea ce aduce, să se ancoreze cu adevărat. Cu cât folosiți mai mult lumina în ființa voastră, chiar dacă este doar prin intenție, cum ar fi stabilirea unei intenții de ancorare a luminii sau de oferire a luminii, cu cât mai mult, folosiți lumina cu atât mai multă lumină veți primi, cu atât mai mult veți amplifica curgerea luminii în ființa voastră, în tot ceea ce sunteți și în tot ceea ce creați. În explozia luminii din 2020 este atât de multă înțelepciune, atât de multe coduri, șabloane, asemănătoare catenelor ADN-ului, atât de multă informație care este prezentă, pregătită, disponibilă ca voi să o accesați.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 47 de min și 28 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 27 de min și 7 sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 68. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. 

Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.