luni, 13 aprilie 2020

Amplificarea Marii Frici


Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări și iubire tuturor ființelor care se conectează acum la energia mea. Eu sunt Arhanghelul Metatron, este o onoare să fiu în prezența voastră. Vin în urma solicitării voastre de ajutor la nivel personal și pentru lume. O mare schimbare are loc în conștiința omenirii, mulți din planurile interioare susțin Pământul, împărtășindu-și adevărul ca să împuternicească și inspire omenirea. Vă rog să știți că multe ființe din planurile interioare vin să fie de ajutor și ca răspuns la solicitarea voastră, este pur și simplu nevoie ca voi și toate ființele să mențineți intenția de a fi deschiși să primiți această susținere.

”Primesc cu recunoștință toată susținerea și ajutorul de care am nevoie și îmi este necesar din planurile interioare și de la Creator.”

Explozia Luminii și Amplificarea Fricii

Eu, Arhanghelul Metatron, vreau să vorbesc simplu și deschis. Pentru mulți este necesară acum claritate pentru a aduce pace, încredere și adevăr. În 2020, Creatorul a adus o explozie a luminii în întregul Univers al Creatorului, incluzând Pământul. Aceasta a fost cunoscută sub numele Explozia Luminii din 2020. Scopul ei a fost să amplifice lumina în toate ființele, creațiile și situațiile pentru a aduce o mai mare conectare cu Creatorul și experimentări mai profunde ale împlinirii. Explozia Luminii din 2020 continuă să curgă cu putere și consistență pe Pământ și în toate ființele, amplificând lumina. Acest lucru va continua pentru viitorul previzibil. Explozia Luminii din 2020 este disponibilă oricărei ființe să se conecteze cu ea și să o primească. Veți descoperi vindecarea, inspirația și înțelepciunea pe care o căutați în Explozia Luminii din 2020, deoarece ea va continua să dețină pentru omenire tot ceea ce ea are nevoie ca să navigheze în această etapă a Ascensiunii pe Pământ.

Când lumina este prezentă, este provocator pentru negativitate să rămână și ea prezentă, prin urmare, multe ies la suprafață să fie vindecate și eliberate ca să-i facă loc luminii să se expansioneze. Frica este unul dintre cei mai mari controlori ai omenirii. Frica coboară vibrațiile și crează aparența separării de Creator. Frica a fost împuternicită și amplificată atât de mult încât ar putea fi simțită ca o parte naturală a existenței și realității voastre pe Pământ. Cu toate acestea, frica nu a fost menită să vă controleze sau să vă paralizeze, să ofere înțelepciune și îndrumări cum să vă trăiți viața. Prezența fricii a fost menită să vă avertizeze de pericol și să asigure faptul că aveți grijă de voi înșivă în timp ce rămâneți într-un spațiu de centrare a atenției și încrederii în interior.

Pe Pământ are loc în prezent o amplificare a fricii, astfel încât mulți oameni experimentează o frică mai mare decât au experimentat până acum. Amplificarea fricii este provocată de ridicarea la suprafață a fricii născute din generațiile trecute și cea prezentă pentru a fi eliberată. Energia fricii, ca sursă, este folosită de unii de pe Pământ ca să creeze control, separare și neîncredere în sine și în toată lumea din jurul vostru. Amplificarea fricii este o activare și împuternicire a fricii care are loc pe Pământ în scopul încurajării separării de Creator. Această activare a fost creată deja de unii oameni din cadrul omenirii. Amintiți-vă că energizarea și ancorarea fricii poate susține crearea a orice pe Pământ, inclusiv boală, haos, panică și multe altele. Este modul în care voi răspundeți la activarea care este cheia. Alegeți să folosiți Amplificarea Fricii din acest moment ca să creați mai multă frică și suprimare pentru voi înșivă și pentru alții? Sau alegeți să creați eliberare, o reconectare cu adevărul vostru și o echilibrare a fricii și luminii?

Amplificarea Fricii poate fi văzută ca o eliberare sau ieșire la suprafață a fricii, o activare a fricii ca să manifeste separarea de Creator, dar este, totuși, și o oportunitate ca omenirea să se trezească la o nouă conștiință și dimensiune a adevărului. Este important să vă dați seama de acest lucru deoarece pe măsură ce energia fricii este amplificată, le oferă oamenilor șansa să înțeleagă, exploreze și investigheze frica în ființele lor, creațiile lor, în cei din jurul lor și în realitatea lor. Anxietăți, griji, preocupări, presimțiri urâte, panică, teroare și atât de multe altele, își pierd puterea și stăpânirea asupra voastră pe măsură ce vedeți, simțiți și conștientizați adevărul care v-a fost întotdeauna disponibil. Amplificarea Fricii vă oferă oportunitatea să stăpâniți energia fricii crescându-vă vibrația ca să întrupați adevărul Creatorului.

Reevaluați Ceea Ce Prețuiți

Pe măsură ce începeți să recunoașteți frica în situațiile, creațiile și chiar în ființa voastră, începeți să reevaluați ce este ceea ce deține cea mai mare valoare în realitatea și existența voastră pe Pământ. Dacă priviți în ființa voastră, vă contemplați credințele, visele și aspirațiile puteți să vă îndepărtați de confuzia creată de frică și să intrați într-un spațiu de claritate și înțelegere de sine. Veți fi invitați să vă reevaluați modul în care vă trăiți viața, creațiile, modul în care vă tratați pe voi înșivă și pe ceilalți, precum și ceea ce deține cea mai mare valoare pentru voi. Din acest spațiu al clarității și noii înțelegeri, veți fi în măsură să creați o realitate pentru voi înșivă și împreună cu alții care sunt în aliniere cu sufletul și cu adevărul vostru, oferindu-vă o mai mare experimentare a împlinirii. Doar atunci când vă uitați în prezența fricii, recunoașteți controlul și impactul pe care frica îl crează și treceți prin ecranul fumuriu într-un spațiu de mai profundă conectare cu Creatorul.

Realiniați-vă cu o Nouă Dimensiune

Eliberarea și activarea fricii îi încurajează pe mulți să-și crească vibrația, să accepte mai multă lumină, creând pace și mulțumire. Pe măsură ce natura controlatoare a fricii își pierde strânsoarea asupra omenirii, o nouă dimensiune a luminii/Universului Creatorului apare și este accesată în conștiința fiecărei persoane. Această nouă dimensiune este de o frecvență mai înaltă cu o mai mare radianță a Creatorului. Ea oferă o experimentare a eliberării, împlinirii și clarității. Aceasta este dimensiunea amplificării luminii, dimensiunea în care sălăsluiește Explozia Luminii din 2020. Omenirea este invitată să-și realinieze focalizarea și vibrația dintr-o dimensiune în care frica este amplificată într-o dimensiune în care lumina este amplificată. Aceasta este o schimbare vibrațională și de conștientizare care va influența și schimba modul în care mintea, corpul și emoțiile voastre operează. Veți ști când vă eliberați de sub controlul fricii și vă aliniați cu noua dimensiune a amplificării luminii care vă este pusă la dispoziție tuturor pentru că veți experimenta o continuă revărsare de lumină care vă inundă ființa. S-ar putea să vă simțiți ca și cum v-ați fi lepădat de toate greutățile lumii și sunteți capabili să recunoașteți prezența Creatorului în tot ceea ce vă înconjoară și în voi.

Chemarea să vă Întoarceți Acasă

Unele suflete aleg această perioadă a evoluției Pământului ca pe un moment potrivit să-și părăsească corpurile fizice și să tranziteze în planurile interioare din Universul Creatorului. Această alegere nu este una făcută de personalitate, este în schimb un contract făcut de suflet. Multe suflete părăsesc Pământul să se întoarcă acasă deoarece abilitățile lor spirituale sunt necesare în planurile interioare ca să servească planului divin care se desfășoară acum pe Pământ și în Universul Creatorului. Este important să onorați sufletele care aleg să se întoarcă în planurile interioare deoarece ele acceptă un rol în serviciul ascensiunii pentru toți. Chemarea de a se întoarce acasă este, de asemenea, proiectată asupra omenirii ca o cerere de a merge în interior și a se reconecta cu prezența Creatorului în interior, emanând astfel vibrațiile și înțelepciunea Creatorului în lume.

Tranziția Recentrării

Pe măsură ce primiți lumina Creatorului care curge prin ființa voastră, voi vă aliniați cu Noua Dimensiune a Amplificării Luminii așa că, veți descoperi un proces de tranziție care are loc în voi. Câteva momente, sau chiar zile, s-ar putea să simțiți că nu vă cunoașteți pe voi înșivă așa cum ați făcut-o. O recentrare are loc. Întrupați și exprimați tot ceea ce Creatorul este. Asta înseamnă că există o bogăție de energie, înțelepciune, lumină și abilități ca voi să le accesați și să le aduceți în conștientizarea voastră. Puteți să vă recentrați atenția asupra unor aspecte noi și diferite ale ființei voastre, redescoperindu-vă din nou. S-ar putea să descoperiți că apar noi interese, competențe, talente, abilități, înțelegeri sau aspirații. Atenția voastră trece printr-un proces de tranziție ca să se realinieze cu adevărul, lumina și sufletul vostru.

Ce veți alege să creați și unde veți alege să-i dați voie atenției voastre să se odihnească?

Vindecarea

În vremuri de schimbări, transformări și tranziții extraordinare, eu, Arhanghelul Metatron, vreau să vă ofer o listă cu ființe la care puteți apela să vă asiste în orice formă de vindecare doriți pentru voi personal sau pentru lume.

  • Echipa de Vindecare Harta – Ființe de Lumină și Stelare care călătoresc prin Universul Creatorului oferind vindecare
  • Echipa Medicală Universală de Vindecare – Ființe din Nivelul Universal al Creatorului axate în special pe susținerea unei sănătăți radiante în corpurile fizice și energetice
  • Flacăra Violet a Transmutării Multi-Dimensională – O Flacără Violet de Lumină care dizolvă negativitatea la toate nivelele ființei voastre.
  • Echipa Amplificării și Împământării Sufletului de la Nivelul Solar – administrată de Logosul de la Nivelul Solar, Helios și Vesta, această echipă susține o aprofundare în conectarea cu sufletul vostru, dându-i voie astfel perfecțiunii sufletului vostru să se descarce în ființa voastră.
  • Programul de Îndepărtare a Fricii – Supravegheat de cea de-a Doua Rază a Luminii, acest program folosește lumina ca să îndepărteze frica stagnantă din toate corpurile ființei voastre.
  • Tijele de Lumină ale Iluminării și Clarității – oferite de către Elohimii Adevărului.


Până când vom vorbi din nou,


Iubirea mea este veșnic a voastră

Arhanghelul Metatron


Traducere Monica Poka




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.