joi, 16 aprilie 2020

Mesaj de la Unul: Metafora Măștii – 14.04.2020


Prin Sophia Love

Sunt eu, Sophia, sunt Unul.

Îți mulțumesc că ai venit.

Sunt lucruri de spus.
Aceste lucruri se referă la ceea ce se întâmplă acum cu omenirea și cu tine. Nu există separări. Ceea ce se întâmplă pentru fiecare componentă a întregului nu este decât un microcosmos al întregului tablou. S-ar putea să nu pară conectate, deoarece acest lucru depinde de cât de departe vedeți voi apariția. Asta este.

Omul se confruntă acum cu cele mai profunde frici ale sale și cu cea mai mare expunere (vulnerabilitate) a lui.

Expunerea nu este atât de mult scoasă la lumină pe cât este forțată să se manifeste de către sine. Înainte să încheiați acest ciclu, veți lua o decizie. Decizia va fi dacă aderați sau nu la chemarea esenței voastre. Totul este văzut acum. Forma voastră adevărată este revelată. Asta, chiar și pentru voi, este o surpriză.

Ceea ce este cel mai interesant este metafora. Purtarea măștii fizice în timp ce nu vă puteți disimula sinele vostru cel mai profund. Aceste măști vă oferă un răgaz.  Vă puteți ascunde în spatele lor și aștepta, făcându-vă alegerea în timp ce vă aflați în izolare, ca să zicem așa. Protejați de priviri nedorite.

Pentru că nimeni nu vă cere să vă expuneți adevărul. El apare destul de spontan la adăpostul casei voastre.

Acesta este cel mai prăpăstios obstacol al vostru. Să lăsați ca masca să fie înlăturată, (metaforic) cunoscând și acceptând ceea ce a fost acoperit. Ar părea cu mult mai ușor să rămâneți protejați de un sine fals.

Acest lucru nu mai este posibil deoarece lipiciul care a ținut falsul construct în funcțiune se dizolvă la fiecare nivel. Nu numai structurile voastre instituționale se dizolvă acum. Evaporarea ”poveștii” are loc la toate nivelele.

Mai întâi va trebui să admiteți că sunteți expuși și să nu creați noi povești ca să definiți ceea ce vedeți.

Acceptarea non-adevărurilor este un proces convenit de comun acord. Cel care spune un non-adevăr și cel care acceptă non-adevărul sunt de acord, sau trebuie să fie de acord, pentru ca non-adevărul să devină poveste.

Astăzi, dialogul este complet interior și cel care spune non-adevărul este același cu cel care aude non-adevărul. Nu există nici un acord în frecvența actuală. Ruptura pe care acest lucru o provoacă face ravagii în omenire.

În timp ce încercați să înțelegeți o lume care înnebunește, nu vă recunoașteți pe voi înșivă în oglindă. Pentru cei mai mulți dintre voi necesitatea de ”a pune pe față” și de ”a vă îmbrăca” a dispărut. Ceea ce a rămas sunteți voi. De fapt, așa a fost întotdeauna.

Înțelegeți că alegerea care vă stă în față este una care vă va susține sosirea într-o nouă stare de pace cu ceea ce este adevărat; sau denaturare.

Dacă alegeți să insistați pe versiunea care a fost falsă – veți vedea fără claritate și confuzia va domni. Acest lucru se manifestă ca boală, lipsă de armonie, mânie și, în cele din urmă, moarte. Miza este mare, om drag.

V-ați aventurat adânc acum în procesul de reînnoire. Procesul necesită demontarea și îndepărtarea componentelor nenecesare până când se face loc și spațiu pentru faza următoare.

Această fază este una a clarității, transparenței și adevărului. Este nevoie ca multă ceață să fie îndepărtată înainte să ajungeți acolo.

Cel mai promițător este faptul că procesul este rapid. Sunteți foarte nerăbdători și lucrați împreună.

Măștile au fost/sunt o soluție inventivă. Vă oferă un răgaz să vă stabiliți locul și apoi să acceptați ceea ce ați aflat despre voi înșivă.

Ai încheiat?

Mai sunt multe de spus, dar într-o altă zi.

Odihnește-te puțin și fii blândă, dar hotărâtă. Părțile care apar din sinele tău, acum că șocul acestei schimbări s-a stabilizat puțin, sunt adevărate. Ele sunt tu.

Vă veți descoperi punctele forte și punctele slabe necunoscute încă până la această expunere forțată. Ăștia sunteți voi, cerându-vă să vedeți clar.

Numai fiind atenți puteți construi conștient lumea și viața pe care o doriți.

Ceea ce vă stă în față, oameni dragi, este remarcabil.

Asta este tot.

Mulțumesc.


Traducere Monica Poka

Sursa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.