duminică, 12 aprilie 2020

Natura voastră animală


Pământul canalizat de Pamela Kribbe

Dragi prieteni,

Eu sunt vocea Mamei Pământ. Eu sunt prezentă aici atât în interiorul cât și în exteriorul vostru. Acordați-vă un moment să conștientizați unde vă aflați. Simțiți energia din această încăpere și apoi dați-i voie conștientizării voastre să călătorească afară acolo unde se află munții și cerul și lacul. Simțiți energia acestui loc de pe Pământ. Natura este puternic prezentă aici și dorește să vă spună bun venit. Ea vă vede și vă simte, așa că, imaginați-vă acum că tălpile voastre sunt conectate cu Pământul. Lăsați energia acestui loc, acestei părți a Mamei Natură, să intre prin tălpile voastre.

Sunteți aici să vă relaxați și să vă deschideți vouă înșivă. Cu toții căutați moduri să vă ușurați durerea, să deveniți din nou întregi și nu puteți atinge acest scop cu mintea. Vă puteți gândi mult la întrebările cu privire la viață și la întrebările cu privire la viața voastră, dar gânditul și analizatul nu vă vor oferi soluții de durată. Acest lucru se datorează faptului că esența voastră, sufletul vostru nu comunică cu voi prin minte. Sufletul vostru, esența voastră vă vorbesc prin sentimentele voastre și, din nefericire, majoritatea oamenilor din lumea de astăzi nu mai știu cum să simtă. Întrucât în cea mai mare parte educația voastră are drept scop antrenarea minții voastre, voi începeți să vă identificați cu mintea voastră. Iar apoi începeți să vă simțiți pierduți și confuzi pentru că mintea voastră nu vă poate oferi adevărata ghidare în ceea ce privește calea vieții voastre.

Suntem acum aici împreună ca să ne vindecăm pe noi înșine, așa că, primul pas către acest lucru este să ne relaxăm complet și să ne conectăm cu corpul vostru; să eliberați energia care este prea mult în capul vostru și să-i dați drumul să curgă spre tălpile voastre – și vă rog să faceți asta împreună cu mine. Imaginați-vă că atenția voastră este ca o pană delicată în timp ce călătoriți cu blândețe prin corpul vostru. Începeți cu gâtul și atingeți-vă gâtul cu această pană – deveniți conștienți de gâtul vostru. Apoi călătoriți mai departe în zona pieptului, a inimii voastre. Doar fiți acolo și simțiți cum aveți nevoie să vă relaxați și să încetați să mai gândiți; să lăsați înțelepciunea corpului vostru să vă îndrume. Simțiți-i îndrumarea și aveți încredere în acea înțelepciune, înțelepciunea Pământului. Apoi, călătoriți mai departe în pântecele vostru și deveniți conștienți de respirația voastră. Și de fiecare dată când expirați, eliberați vreo tensiune. Apoi, cu pana atenției voastre, coborâți în șoldurile voastre și mai jos, în picioarele voastre.

Simțiți cum eu, Mama Pământ, vă întâmpin cu bucurie. Sunteți copiii mei. Eu trăiesc în voi și voi sunteți născuți de mine. Corpul vostru este făcut din energii și elemente pământene, telurice. Voi nu sunteți doar un copil al părinților și societății voastre, sunteți și un copil al meu. Și în măsura în care sunteți un copil al meu, sunteți la fel cu toate creaturile naturale de pe Pământ. Sunteți la fel ca animalele, plantele, munții. O parte din voi este una cu natura, iar această parte este foarte pură și foarte naturală.

Vreau să vă conectați acum cu această parte a voastră. Și am să vă rog să vă imaginați un animal care este cu voi și care vrea să vă ajute să vă conectați cu partea voastră naturală. Animalele sunt prin natura lor creaturi inocente și spontane. Desigur, ele pot fi agresive și pot ucide ca să supraviețuiască, dar tot inocente sunt – animalele nu poartă o mască socială. Așa că, acum am să vă cer să invitați un animal în câmpul vostru de energie și puteți vedea ce animal vine în mod spontan la voi. Dați-i voie să vină mai aproape de voi; simțiți-i energia. El vrea să vă arate ceva, să vă spună ceva important.

Imaginați-vă acum că lăsați energia acestui animal să fuzioneze cu voi și vedeți cum vă afectează acest lucru. În societate, sunteți învățați să vă comportați în anumite feluri. Sunt tot felul de reguli pe care le învățați în copilărie și, adeseori, cele mai spontane părți ale voastre, care au emoții și dorințe foarte puternice, ajung să fie reprimate. Începeți să simțiți că aceasta este o parte rea a voastră. Și, adeseori, atunci când o parte ajunge să fie reprimată, ea devine într-adevăr mai întunecată, pentru că ei se adaugă frustrarea.

Cu toții sunteți oameni atrași de spiritualitate, dar există noțiuni tradiționale vechi de spiritualitate care vă spun să vă suprimați emoțiile sau să le depășiți. Ei bine, eu vă spun că adevărata spiritualitate, spiritualitatea noii ere, este despre îmbrățișarea sinelui vostru emoțional natural. Din această cauză vă cer să invitați un animal ca ghid. Acum întrebați-l pe acest animal: ”Ce emoție din mine are nevoie de mai multă exprimare, mai multă atenție? Care emoție o suprim cel mai tare în mine?” Poate mânie sau poate sensibilitatea nu sunteți lăsați să le arătați. Poate sunteți prin natura voastră foarte veseli, dar credeți că trebuie să vă rețineți. Animalul care este acum cu voi nu are nici o judecată în legătură cu această emoție particulară și vă ajută să o exprimați.

La sfârșit, imaginați-vă o situație din viața voastră de zi cu zi pe care o găsiți ca fiind foarte dificilă. Imaginați-vă că vă confruntați acum cu acea situație cu animalul aflat lângă voi. Ce s-ar întâmpla? Puteți folosi acest animal, energia acestui animal în viața voastră de zi cu zi ca să faceți schimbări.

Mesajul meu astăzi este că partea voastră naturală, partea voastră ”inacceptabilă” s-ar putea să fie partea voastră cea mai originală și tinerească. S-ar putea să vă gândiți că mânia sau tristețea nu sunt emoții frumoase, dar ele stochează o mare parte din natura voastră originală care a fost reprimată. Așadar, chiar dacă nu vă plac emoțiile voastre, chiar dacă le detestați, vă rog să știți că ele sunt ghizii voștri cei mai valoroși. Trebuie să le ascultați așa cum faceți atunci când ascultați acest mesaj.

Trebuie să vă acordați spațiu, să lăsați aceste emoții să fie și să le exprimați. Și dacă vă îndoiți de voi înșivă, uitați-vă la fața acestui animal care este alături de voi. Este inocent, o parte a naturii, așa cum sunteți și voi. Simțiți acum, vă rog, îmbrățișarea naturii. Și când vă veți plimba prin această zonă în următoarele câteva zile, simțiți cum natura vă acceptă fără nici o judecată. Și apoi acceptați-vă și voi pe voi înșivă fără nici o judecată.

Vă mulțumesc că ați fost aici și v-ați împărtășit energia cu mine.


©Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.