duminică, 5 aprilie 2020

Ghidul Mamă



Maria canalizată de Pamela Kribbe

Dragi prieteni, eu sunt Maria. Vă aduc o energie a lejerității și a încrederii, o energie luminoasă plină de veselie și însuflețire. Dați-i voie să fie prezentă și beți din ea deoarece vine de la Sursă, pentru că asta este energia care vă aduce înapoi la originea voastră, la cine sunteți voi.

Dacă vă întoarceți la Sursă, acolo veți descoperi ”apa vie” care mișcă, însuflețește și regenerează sufletul, iar această viață este totodată și cine sunteți voi – dați viață și o primiți. Curgerea naturală, din care faceți parte, face totul singură, netulburată și liberă. Gândiți-vă la natura Pământului, în care viața curge în mod continuu. Chiar și atunci când există moarte și distrugere, fie din partea forțelor naturii însăși, fie datorită acțiunilor oamenilor, viața întotdeauna pornește din nou și găsește o cale să înflorească.

Dorința de viață este de neoprit. Simțiți cât de profundă este forța de viață? Ignoră elementele care pun viața în pericol și întotdeauna găsește o cale să înflorească din nou, să înceapă din nou. Pare că trecutul nu se lipește de ea. Gândiți-vă la Primăvară, cum îmbobocesc florile, animalele nasc pui; este ca și cum niciodată n-ar fi existat o istorie sau un trecut care să strice sau să restricționeze. Și-acum recunoașteți partea din voi care este așa – neafectată de îndoială, neschilodită de durerea trecutului, ci mereu nouă și proaspătă. Se aruncă în necunoscut și nu se îngrijorează.

Aceasta este conștiința voastră primordială care este întotdeauna cu voi. Nu contează prin ce treceți, ea rămâne proaspătă și nouă. Observă, ia în ea lucruri, învață prin experiențe, și, în cele din urmă, înțelege dinamica vieții. Dar prin orice trece – vârfuri sau văi – rămâne una și aceiași conștiință.

Recunoașteți acea conștiință în voi. Acordați-vă un moment să vă odihniți în timp ce dați drumul tuturor treburilor zilnice care vă fac să vă gândiți sau să vă îngrijorați și nu le lăsați să vă stea în cale. Gândirea și emoția continuă să se manifeste, dar nu trebuie să vă lăsați influențați de ele. Poate fi în interiorul vostru un spațiu din care să urmăriți cu curiozitate și mirare ceea ce curge prin voi sub forma gândurilor, emoțiilor și sentimentelor. Simțiți în corpul vostru unde vă simțiți cel mai conectați cu acel spațiu liniștit și deschis: conștiința primordială, luminoasă din voi. În ea, toate lucrurile vin să se odihnească, este bine așa cum este. Orice altceva este nepermanent și tranzitoriu pentru că gândurile, emoțiile și sentimentele trec mai departe. Coborâți chiar și mai adânc în acel miez al vostru care întotdeauna rămâne la fel și totuși este dinamic și plin de mișcare și viață. Așa cum face un izvor de apă, rămâne unul și același și, totuși, se mișcă – se află într-o aventură!

Dați-i voie și corpului vostru să se bucure în această Sursă. Lăsați energia să curgă prin corpul vostru astfel încât toate celulele sunt reînnoite primind vindecare și vitalitate de la Sursă. Lăsați ca energia de la nivelul capului, umerilor și pieptului să curgă spre pântece, șolduri, coapse și în genunchii, picioarele și tălpile voastre. Imaginați-vă că plutiți fără nici un efort în această curgere. Sunteți propulsați și dați voie să se întâmple; vă relaxați și lăsați curgerea să vă conducă. Atunci când vă predați acestui curent, simțiți cum aduce vindecare și încredere inimii voastre. Lăsați ca apa să vă poarte și să vă mângâie și să vă ducă pe un țărm unde vă spălați, pe o plajă unde nisipul este fin și încălzit de soare.   

Pe acest țărm, vă așteaptă cineva. Simțiți că atingeți pământul și pășiți pe mal, iar acolo se află o făptură iubitoare, zâmbitoare care vine spre voi – este o femeie ghid. Atunci când se așează, pare a fi una cu natura. Stă așezată complet în largul ei în timp ce vă așteaptă, iar în prezența ei simțiți că deveniți din nou copil. Vreți să alergați spre ea și să-i simțiți mâna pe umăr și asta și faceți.

Stați împreună pe plajă lângă apă și în timp ce o priviți în ochi, această femeie ghid vă spune: ”Sunt mama ta. Nu sunt mama ta pământeană, dar îți aduc energia mamei care vrea acum să vină din univers la tine ca să te încurajeze, să îți aducă vindecare și să te învăluie cu mângâiere și alinare.” Și continuă: ”Eu reprezint pentru tine acea energie, așa că, primește-o.” Vedeți cum ochii ei sunt plini de compasiune și înțelegere pentru ceea prin ce treceți în viața voastră. Ea vă înțelege profund emoțiile, fricile, rezistența. Nu le judecă, pur și simplu observă și vede în interiorul vostru. Simțiți cum ochii ei alunecă peste viața voastră interioară care i se dezvăluie ca un peisaj. Modul în care ea se uită la voi, vă face să vă simțiți de deplin înțeleși și acceptați. Este ca și cum privirea ei dezmiardă acest peisaj și pune totul într-o lumină blândă prin care totul devine bine. Totul este bine așa cum este.

Voi primiți energia ei a mamei și simțiți cum aceasta vă vindecă și vă hrănește: vi se dă voie să fiți copil. Această mamă vă vede ca pe copilul ei; vă înțelege și vă acceptă necondiționat. În același timp, această mamă vede și altceva în voi. Vede în voi o floare înmugurită care în cele din urmă va înflori deplin. Ea vede în voi potențialul vostru, ghinda, dar și stejarul ajuns la maturitate. Simțiți cum vă vede și cum vă invită prin privirea ei să deveniți mai puternici, să vă treziți, să vă folosiți întregul potențial.

Apoi vedeți apărând un pod peste golfulețul de la marginea oceanului chiar lângă locul în care stați, iar ghidul mamă vă invită să treceți podul împreună cu ea. Vă spune că acolo este un ținut nou pe care să-l explorați, cu tot felul de posibilități și situații care adeseori s-ar putea să vă provoace, dar care conțin și promisiuni în ele. O priviți și simțiți o dorință să mergeți cu ea, dar, totuși, mai există în voi lucruri care vă fac să ezitați și să șovăiți. Vă simțiți nesiguri pe voi pentru că este bine aici cu ea; vă simți în siguranță cu ea și vă puteți în sfârșit relaxa.

Oarecum hotărât, ea spune ”Vino, mergem!” Și voi simțiți că asta este ceea ce este nevoie să se întâmple, nu mai puteți face nimic, iar mâna ei pe umărul vostru se simte caldă și vă dă siguranță. Decideți acum ca pur și simplu să aveți încredere în ea pentru că aceasta este o putere din univers care vă va ajuta, așa că, o luați de mână și mergeți împreună pe pod. Pe măsură ce urcați podul, simțiți rezistența crescând în voi, o frică de ceea ce este nou, dar în același timp îi simțiți și mâna și radianța ei, și astfel mergeți mai departe.

Când coborâți de pe pod și sunteți la marginea noului ținut, vă dați seama de ce ați simțit frică și rezistență. Simțiți că acum este momentul să mergeți mai departe singuri. Ea vă privește foarte adânc în ochi și vă spune: ”Voi rămâne cu tine; energia mea este o parte din tine.” Ea mai spune: ”Eu nu sunt mama ta, tu ești propria ta mamă. Eu sunt doar o reprezentantă a propriei tale energii materne.”

Vedeți dacă puteți primi acest mesaj – și acordați-vă timp să-l puteți lua pe deplin în voi. La început, s-ar putea să vă simțiți dezamăgiți, poate oarecum înșelați. Dar simțiți și forța care este în voi și încrederea ei că aveți puterea să o faceți voi înșivă. Știți că iubirea ei pentru voi rămâne în voi – întotdeauna. Apoi îmbrățișați-o foarte călduros și simțiți că ea nu este cineva din afara voastră, ci că fuzionați în îmbrățișarea voastră astfel încât ea vine să trăiască în voi, în inima și în pântecele vostru. Acceptați această energie maternă iubitoare.

Prin această poveste vreau să înțelegeți ceva. Unul dintre atributele unei ființe divine este că aceasta este propria sa sursă de creație. Misiunea voastră, destinul vostru este să trăiți din cel mai profund miez al vostru; să credeți cu adevărat în voi înșivă și să știți că sunteți susținuți în asta de forțele pozitive din univers. Nu sunteți niciodată singuri, sunteți întotdeauna înconjurați de puteri, ghizi, energii iubitoare, dar tot voi sunteți cei care trebuie să faceți asta. Misiunea voastră este să fiți voi înșivă, să fiți propriul vostru etalon sau standard și să nu vă măsurați pe voi înșivă comparându-vă cu alții sau cu lumea exterioară, ci să vă umblați propria voastră cale.

O mamă, în adevăratul sens al cuvântului, este cineva care vă iubește pentru cine sunteți, dar care, în același timp, vă duce într-un ”ținut nou” astfel încât să puteți dezvălui chiar și mai multe din voi înșivă prin dezvoltarea în continuare în cine sunteți cu adevărat. Fiți o astfel de mamă pentru voi înșivă, fiți atenți și liniștiți și priviți la ceea ce se întâmplă în viața voastră cu ochiul unei mame.

Cercetați cu atenție profunzimea emoțiilor pe care le experimentați, dar nu le judecați. Înțelegeți-vă emoțiile din voi înșivă și lăsați o lumină blândă să strălucească asupra lor, ceea ce le face mult mai puțin haotice și turbulente. Prin încurajarea și consolarea care rezultă făcând asta, intrați în armonie cu voi înșivă. Apoi, în inima voastră apar armonia și pacea care fac posibil să vă vedeți următorul pas, să vedeți unde duce drumul.

O mamă vă acceptă așa cum sunteți și uneori vă oferă o mână de ajutor. Chemați-o atunci când aveți nevoie de acel ajutor. O puteți vedea ca pe o făptură aflată în afara voastră, dar dați-vă seama că ea trăiește în voi, că această putere este propria voastră putere, că voi sunteți, și veți deveni, o mamă care vindecă, nu numai pentru voi înșivă, ci și pentru viața din jurul vostru. Am spus că voi sunteți dătători de viață și un recipient pentru viață, așa că, însușiți-vă acea cunoaștere. Știți cine sunteți: un dumnezeu în devenire.

Vă mulțumesc pentru atenție.

Maria



Traducere Monica Poka




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.