luni, 7 decembrie 2015

Discuții deschise despre Ascensiune #1



De Suzanne Lie

Mulți dintre noi se confruntă cu o grămadă de situații unice și energia se simte foarte diferit. Aceia dintre noi care au fost pe cale multă vreme știu că această energie face parte din cale. Noi știm și că aceasta este partea dificilă pentru că acesta este momentul în care intrăm într-un teritoriu nou-nouț pe care nu l-am mai experimentat niciodată înainte.

Acest teritoriu nou se simte ca și cum ar fi ”următorul pas” dar habar n-avem cum să navigăm prin această frecvență a realității. Cu toate acestea, știm că este nevoie să ne chemăm SINELE nostru Multidimensional și să ne conectăm cu acea componentă a SINELUI nostru care este capabilă să ne ajute în acel mod pe care îl putem cel mai bine accepta.

Este important să ne conectăm cu propriul nostru flux al conștiinței, propria noastră țesătură a ființei. Propria noastră expresie mai înaltă a SINELUI știe totul despre fiecare componentă a SINELUI nostru Multidimensional. Prin urmare, ea ne poate ajuta cel mai bine pe măsură ce noi călătorim prin procesul nostru de ascensiune.

În plus, SINELE nostru Mai Înalt percepe tot ceea ce percepe și sinele nostru împământat, dar dintr-o perspectivă multidimensională. Pentru că noi suntem aici ca să susținem Ascensiunea lui Gaia, este nevoie ca noi să ne curățăm fiecare problemă nerezolvată din oricare dintre întrupările noastre. Sinele nostru împământat nu este conștient de toate formele gând și câmpurile de energie pe care noi le-am lăsat în urma noastră în nenumăratele noastre întrupări, dar Sinele nostru Mai Înalte este.

Prin urmare, trebuie să coborâm până la subsol și să urcăm până în pod ca să curățăm fiecare pată din toate viețile pe care ni le-am luat vreodată. Facem acest lucru pentru Gaia! Facem acest lucru pentru Gaia pentru că de această dată am venit pentru Ea. Am trecut prin multe vieți atunci când am venit pentru noi înșine. Am dorit să experimentăm o planetă a cauzei și efectului – o planetă pe care emiți în afară o energie și ea se întoarce înapoi.

Când am fost într-o stare de conștiință joasă, efectul s-a întors la noi mult mai târziu în ”timp” așa că adeseori am uitat că noi am fost cei care au emis acea energie. Prin urmare, de multe ori am simțit că noi am fi victime. Acum, dintr-o dată, totul se accelerează – whum – atât de repede. Și ieșim din timp și intrăm în ACUM.

Pe măsură ce intrăm în această Acumuitate, totul se schimbă. Totul se schimbă – pentru că dacă nu avem timp nu avem nici secvențe. Adică acea secvență de care am fost atât de legați era sinele nostru sub-conștient, in-conștient și conștient. Apoi, a fost supra-conștientul, Îngerul nostru mai înalt, Maestrul nostru Ascensionat. Dar Ființele nu mai sunt aliniate într-un șir de genul ăsta.

Acea separare a fost o iluzie bazată pe iluzia timpului. Iar iluzia timpului a fost creată pentru că această planetă a fost o planetă a cauzei și efectului. Pentru ca ființele curajoase care și-au luat corpuri pe Gaia să poată învăța că energia emisă este energia care se întoarce – trebuia să existe ”timpul”.

Prin urmare, noi ne-am trimis energia în afară, dar cum am spus mai devreme, ea s-a întors înapoi atât de târziu încât nu am învățat lecția. Frecvența formelor noastre gând și a câmpurilor noastre de energie este mult mai rapidă. Ele ies mai rapid și se întorc la noi mult mai rapid – înseamnă că ele revin înapoi la noi în mai puțin ”timp”.

Prin urmare, se pare că noi într-adevăr lucrăm la Ascensiunea noastră mâncând corect și dormind corect, meditând și iubind necondiționat și arzând focul violet și citind lucrurile corecte și iubind natura etc.etc.

Chiar și făcând toate aceste alegeri, noi suntem cei care trecem prin inițieri dificile. Cu toate acestea, acea persoană de acolo n-a făcut acest lucru și totuși călătorește liber și cu ușurință. Această dinamică are loc pentru că acești oameni sunt la acea frecvență în care energia pe care ei o emit se întoarce înapoi la ei mult mai târziu în ”timp”.

Pe de altă parte, aceia dintre noi care am ”acceptat procesul de ascensiune” avem stări de conștiință mai înalte. Prin urmare, orice câmpuri de energie sau forme gând trimitem în afară, acestea se întorc foarte repede. De fapt, noi ne ciocnim și de câmpuri de energie și forme gând din alte încarnări și linii temporale ca să ne curățăm alte realități ale noastre, cât și pe cea curentă.

Gaia trece acum în frecvențele Ei mai înalte. Prin urmare, frecvențele mai înalte ale lui Gaia încep să se deschidă. Această deschidere are loc pentru că din ce în ce mai mulți dintre noi și-au expansionat suficient de mult conștiința ca să ne putem expansiona percepțiile. Apoi, aceste percepții mai înalte ne permit să percepem o realitate de o frecvență mai înaltă chiar dincolo de lumea noastră trei dimensională.

Cei care cred că ”numai lumea fizică este reală” emit acele câmpuri de energie și acele forme gând. Prin urmare, asta este realitatea pe care ei au creat-o. Pe de altă parte, aceia dintre noi care ne expansionăm conștiința și percepțiile începem să percepem din ce în ce mai multe schimbări ale energiei în viața noastră de zi cu zi.

Sunt octave ale lui Gaia care sunt aproape ca treptele unei scări pe care le putem vedea numai prin intermediul celui de-al treilea ochi, imaginația noastră cinci dimensională și prin:

·         eliberarea limitărilor noastre trei dimensionale,
·         conectarea cu sinele nostru cinci dimensional și mai mult,
·         crearea unei comunicări zilnice foarte apropiate cu Sinele nostru Mai Înalt,
·         ascultând ceea ce ne spune,
·         apoi, și cel mai important,
·         făcând ceea ce Sinele nostru Mai Înalt ne-a împărtășit să facem.

Toate aceste schimbări de percepție reprezintă o foarte mare schimbare în conștiința noastră, în viața noastră și în modul în care interpretăm realitatea. De fapt, această schimbare presupune să treci de la a fi un om trei dimensional la a fi o conștientizare multidimensională care și-a luat un vehicul pământesc uman.

M-am născut în 1946 și am uitat să uit. Prin urmare, m-am simțit ”aruncată în voia sorții pe o planetă ostilă” timp de decenii. Dar ACUM știu că planeta nu a fost niciodată ostilă, Cabala a fost cea care era ostilă. A fost nevoie să comunic cu Familia mea Galactică ca să-mi dau seama de acest lucru, precum și de multă terapie și meditație.

Punctul meu de vedere în paragraful de mai sus este că eu am fost o vreme pe Pământ, pe deplin conștientă în cea mai mare parte a timpului de câmpurile de energie și de evenimentele cosmice, dar acest ACUM este diferit. Așa ceva nu a fost niciodată înainte. Această energie este nou-nouță.

Un alt lucru care este diferit este că – din ce în ce mai mult – noi, oamenii, ne asumăm pe deplin responsabilitatea pentru realitatea pe care NOI am creat-o. De fapt, noi nu ne asumăm responsabilitatea numai pentru această viață, ci și pentru ceea ce am creat în viețile trecute sau chiar și în ceea ce am putea privi drept vieți viitoare.

Ce facem cu acest tip de provocare? Nu știm ce să facem pentru că aceasta nu a mai avut loc și înainte. Nu ne putem întoarce în nici o bancă de memorie pentru a afla cum am trăit în acest tip de realitate pe Pământ. Ne-am putea deplasa în ”timp” pentru a vedea o realitate asemănătoare, dar acesta este un timp diferit.

Acesta este acest Acum. Și acest Acum este diferit. Știu că este diferit pentru că eu am avut toate aceste Acum-uri, și în toate aceste decenii acest câmp de energie NU a fost aici. În plus, ceea ce se întâmplă Acum, nu se întâmpă exact în modul în care omenirea ar fi vrut să se întâmple. Dar ceva s-a întâmplat și se întâmplă.

Au fost întotdeauna momente în care realitatea s-a schimbat puțin. Uneori s-a schimbat căzând în partea întunecată, lucru care nu a fost prea distractiv. Alteori, schimbarea a fost ca și îndepărtarea norilor și a venit acest Acum al iluminării pe care toți l-am putea absorbi și să trăim în el.

Noi suntem cei care ne-am angajat în acest experiment ”Putem tranziționa dintr-un corp de lut trei dimensional care este umplut cu toate problemele eterice patru dimensionale pe care le-am lăsat vreodată în planul Astral în oricare din încarnările noastre?”

Ar putea fi posibil ca noi să putem curăța toate aceste emanații trei și patru dimensionale în această viață? Ba mai mult de atât, putem face această curățare nu pentru noi înșine, nu pentru că noi dorim să Ascensionăm și să scăpăm de aici? Noi suntem deja scăpați de aici. Noi suntem deja multidimensionali.

Ființele cu care noi vorbim tot timpul, fie că ne amintim fie că nu, sunt expresiile mai înalt dimensionale ale propriului nostru SINE Multidimensional. Noi suntem deja pe deplin conectați. De fapt, noi toți ne-am oferit voluntari să ne luăm acest vehicul pământesc ca să vedem dacă putem să ne amintim că în acest vehicul pământesc pe care noi îl purtăm în acest acum se află propriul nostru SINE mai înalt dimensional.

Chiar și mai dificil de atât, ne-am oferit voluntar să știm că noi suntem multidimensionali chiar dacă creierul nostru trei dimensional nu poate să-și amintească și ceea ce nu ne putem aminti în această persoană. Prin urmare, noi trebuie să avem încredere în SINELE nostru. Trebuie să avem încredere în Sinele nostru chiar dacă s-ar putea să ne gândim ”Wow, chiar am ales o cale grea.”

Da, noi ne-am ales această cale înainte să ne luăm această întrupare. Noi am ales această cale în timp ce eram în sinele nostru cinci dimensional și mai mult. Am văzut toate nenumăratele întrupări, realitățile paralele și alternative.

Am fost conștienți de toate aceste tipuri diferite ale realității pe care ar fi fost nevoie să le tragem într-un singur pachet mare și să le Iubim Necondiționat și să le ardem cu Focul Violet. Prin urmare, este nevoie să spunem în fiecare zi când ne uităm în oglindă, când ne deschidem ochii, când ne uităm în pupilele propriilor noștri ochi ”Te iubesc necondiționat!”

Dar, ce este Iubirea Necondiționată? Iubirea a fost întotdeauna condiționată. Dacă eram suficient de buni, eram iubiți. Dacă făceam lucrurile potrivite, atunci eram iubiți. Dacă nu le făceam, atunci nu eram iubiți.

Iubirea a fost ceva ce am câștigat, și dacă eram foarte buni, poate că eram în stare să păstrăm acea iubire. Dar, dacă eram răi, pierdeam acea iubire. Dar acum este aici conceptul de ”Iubire Necondiționată” în care, indiferent de ceea ce facem sau nu facem, indiferent de cine suntem sau nu suntem, merităm, trăim, canalizăm, împământăm Iubirea Necondiționată și Iertarea Necondiționată.

Acum, asta chiar poate fi o provocare. Iertarea Necondiționată nu este te iert ”dacă” sau ”când” tu ... Iertarea Necondiționată este fără condiții! Această Iertare Necondiționată este un câmp de energie cinci dimensional pentru că curge din UNUL dimensiunilor mai înalte.

Un alt câmp de energie curgător cinci dimensional este ”Acceptarea Necondiționată” care ne reamintește că noi alegem programul pe care îl rulăm chiar acum în iluzia holografică a Pământului trei dimensional.

Noi am scris această matrice, noi trăim această matrice. Dacă este ca cineva să schimbe această Matrice, acesta trebuie să fie sinele nostru, pentru că NOI am creat-o. De fapt, schimbarea Matricii 3D, pe care noi am creat-o, este exact ceea ce suntem chemați să facem.

Și noi VOM și schimbăm Matricea noastră trei dimensională, nu numai pentru sinele nostru, ci și pentru Gaia. Asta este ceea ce este cu adevărat diferit. Noi ne amintim că am venit aici pentru Gaia. Noi am venit pe Pământ ca să ajutăm la ascensiunea planetară.

Noi ne putem aminti acest lucru pentru că noi ne-am amintit că noi suntem deja ascensionați în frecvențele mai înalte ale propriului nostru SINE Multidimensional!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.