joi, 10 decembrie 2015

Ridicarea lui Ishtar – Melchizedek – Arcturienii



De Anna Merkaba

Salutări tuturor, înainte de a începe această canalizare aș dori să adaug o notă personală. Am primit două canalizări consecutive, una din Dimensiunea a 33-a de la Melchizedek și compania și un alta de la Arcturieni. Ghizii mei mi-au cerut să le combin pe cele două într-o singură transmisie deoarece amândouă sunt foarte importante și oportune.

Aș vrea să mai spun că următoarele câteva săptămâni până la sfârșitul lui Decembrie vor fi pline de multe oportunități pentru noi de a reflecta asupra a tot prin ceea ce am trecut în acest an, să învățăm din experiențele noastre și să le dăm voie fie să se estompeze în trecut, fie să le luăm cu noi în viitor, cu condiția ca orice am alege să luăm cu noi să fie pentru binele cel mai înalt al tuturor celor implicați. Această perioadă continuă să fie de bun augur indiferent de aparentele blocaje pe care mulți le experimentează în acest moment. Motivul pentru așa-zisele blocaje este că pur și simplu vi se dă posibilitatea de a vă OPRI și a îngădui să vă apară cea mai bună rută pentru următorii pași ai sufletului vostru în această călătorie a vieții. Așa că vă rog să priviți aceste momente ca și pe niște mici pauze făcute pentru a vă odihni de-a lungul drumului vostru. Nu sunteți blocați ci vă este, pur și simplu, oferită posibilitatea de a reflecta asupra vieții voastre.

Și încă o dată, cei care experimentați diferite stări de disconfort fizic cum ar fi amețeli, dureri de cap, deranjamente stomacale, proastă dispoziție, etc. acestea sunt pur și simplu reacții ale corpului vostru care reacționează la diferitele energii cu care este bombardat Pământul acum. Așa că, faceți-vă, vă rog, timp să vă odihniți, beți multă apă și amintiți-vă să respirați, cu cât respirați mai profund, cu atât mai mult oxigen aduceți în corpul vostru, iar celulele voastre cu atât mai mult vă vor mulțumi și vă vor răsplăti cu o sănătate mai bună și cu bunăstare. Aceia dintre voi care căutați ajutor personal, eu sunt întotdeauna aici pentru voi și aș fi onorată să vă ajut cu o sesiune de vindecare despre care puteți afla mai multe pe blogul meu www.SacredAscensionMerkaba.com

Acum, acestea fiind spuse, aici aveți canalizarea pe care am primit-o de la Melchizedek și Dimeniunea a 33-a.

Precum o Pasăre Phoenix ea se ridică din cenușa de altădată pentru a se întoarce în puritatea FIinței. Precum o Pasăre Phoenix ea se transformă în foc pentru a se avânta mai sus decât fumul care urcă în eter. Întorcându-se la ceea ce ea este cu adevărat, urmărind desfășurarea sinelui ei binevoitor, ea se ridică din cenușa neînțelegerii adevăratei ei identități.

Ishtar se trezește în fiecare ființă care săslășluiește pe Gaia, invocând energiile feminine pentru a purifica și coordona întoarcerea în Unime. Ea a fost adormită timp de eoni în conștiința celei mai mari părți a omenirii, iar influențele ei au fost suprimate în constrângerile înțelegerii umane despre realitatea ființării.

Aprinzând puterea în fiecare dintre preaiubiții ei copii, ea aduce cu ea reluarea cunoașterii interioare că totul este bine în univers, că toți copiii ei iubiți se vor întoarce la ceea ce este. Îngăduindu-le energiilor rotitoare ale intențiilor divine pure să-i scalde în efervescența a ceea ce ei sunt cu adevărat. Echilibrând cunoașterea interioară cu extraordinarele experiențe ale realității umane conștiente.

Ishtar s-a întors și a aprins inimile multora, recalibrându-le și invocându-le esența să strălucească prin strălucirea propriei lor bunăvoințe. Zburând prin gloriosul acompaniament al sălașurilor cerești, ea atinge toate tonurile muzicale compuse și complicate ale ascensiunii, invocând tonurile armonioase în inimile tuturor copiilor ei.

Ridicându-se în chiar conștiința lor și chemându-i pe fiecare să îmbrățișeze energiile feminine care se ridică în ei, îngăduindu-le acelor energii să prindă rădăcini și să modeleze o nouă cunoaștere a ceea ce este. O realitate nouă, conștientă de echilibrul și integrarea celor două polarități cunoscute omului ca feminin și masculin.

Fiecare îi va experimenta prezența, fiecare îi va înțelege energiile care se rotesc în interior, recunoscând acele energii drept ceea ce ele sunt, curățarea și purificarea a ceea ce nu mai aparține noii realități a FIinței.

Valurile crescute de energii feminine vor mătura fiecare ființă care sălășluiește pe Gaia, acordând-o pe fiecare la adevărata sa creație, reunind-o cu aspectele pierdute ale sinelui și îngăduindu-i să le exploreze cu cea mai mare înțelegere și recunoștință pentru toată cunoașterea pe care a dobândit-o, toată cunoașterea și conștientizarea care i-a fost adusă prin acele experiențe indiferent de nivelul lor de bunăvoință sau lipsă a ei.

Prin gloria totalei predări către sine, totala predare a tiparelor de gândire înrădăcinate ale istoriei umane și prin completa înțelegere a adevărului acelor experiențe cineva se poate alinia pe deplin cu cea mai oportună cale pentru sufletul său. Prin renunțarea la vechea identitate și conectarea cu ceea ce cineva este cu adevărat, acesta poate aduce în cele din urmă energiile necesare pentru a modela o nouă cale nu numai pentru sine însuși ci și pentru întreaga omenire.

Și astfel, asemeni Păsării Phoenix care se ridică din cenușa de odinioară, fiecare dintre voi se poate ridica din cenușa falselor voastre identități, ridicându-vă deasupra înțelegerilor greșite, dându-vă voie să vă conectați la puritatea FIinței și la adevărata structură a realității a tot ceea ce este. Înțelegând tot timpul că experimentul a ajuns la sfârșit, fiind recunoscători pentru acele experiențe și îngăduindu-le noilor energii formate să inaugureze o nouă eră a gândirii prin care particulele conștiente ale realităților voastre pământești vor fuziona cu particulele conștiente ale nou formatului mod de viață, formând un nou mod de înțelegere, bunăvoință, abundență, echilibru, înțelegere necondiționată creativitate și iubire necondiționată pentru tot.

Să știți că sunteți susținuți de tot ceea ce este . Să știți că noi mergem alături de voi, umăr la umăr. Să știți că ne puteți chema ori de câte ori aveți nevoie. Să știți că așa este. Pentru că așa este.

Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem alături de voi. La revedere pentru acum.

Aici aveți canalizarea pe care am primit-o de la Arcturieni ...

Tranziția către o conștiință mai înaltă mătură din nou cu rapiditate planeta voastră în timp ce mulți dintre voi experimentați un setiment plutitor de relocare. Regăsindu-vă în profunzimea diferitor realități care par a fi încredibil de lichide ca natură. Pierzând timpul și spațiul, pierzându-vă gândirea și experimentând o oboseală și amețeală extremă. Toate acestea sunt doar reacții normale ale vehiculelor voastre la schimbările câmpului magnetic al ciclului vostru de evoluție. Pe măsură ce planeta transcende în programarea bazată pe frecvența  cinci dimensională, tot așa și vehiculele voastre sunt reprogramate pentru a face față schimbărilor de presiune atmosferică și de magnetism din miezul planetei voastre.

Restructurarea ADN-ului vostru care a fost în funcțiune pentru ceva vreme, este pe cale să fie actualizat din nou și mulți dintre voi veți fi aliniați cu misiunile voastre prezente și cu ritmul ales de voi, ritmul ales pentru calea sufletului vostru.

Unificarea principiilor eternului OM și înțelegerea Unității sunt reflectate  înapoi spre voi prin înțelegerea voastră cognitivă a haosului ce se desfășoară în imediata voastră apropiere și a întregului planetei voastre. Pentru că haosul care se desfășoară nu este nimic altceva decât o iluzie a realității, o distragere de la ceea ce este cu adevărat important pentru creșterea sufletelor voastre, și asta este înțelegerea necesității deși inconfortabilelor schimbări care elimină cu rapiditate ceea ce nu mai aparține planetei voastre, lucru care este nu numai necesar, ci și primit cu bucurie de majoritatea locuitorilor lui Gaia.

Și astfel, prin haos vă veți găsi serenitatea de A FI. Prin haos veți ajunge la înțelegerea sinelui și veți experimenta eliberarea vechilor tipare de gândire, vechilor tipare de acțiune și realinerea sinelui cu ceea ce el este cu adevărat. Ceea ce cu siguranță va ajuta omenirea în ancorarea noilor frecvențe și stabilirea unei noi societăți în care frecvențele și vibrațiile luminii vor deveni clar înțelese și utilizate în modul cel mai avantajos pentru întreaga omenire.

Și astfel, prin schimbările care au loc în interiorul și în exteriorul vostru veți începe să vedeți un drum mai clar desfășurându-se în fața voastră, o stare a ființei mult mai clară și mai echilibrată și întoarcerea la puritate, bunăvoință, abundență și tărie, înțelegerea necondiționată a tot ceea ce este și alinierea cu adevărata cale a sufletului vostru.


Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.