sâmbătă, 12 decembrie 2015

Discuții deschise despre Ascensiune #2



De Suzanne Lie

În timp ce-mi închid ochii mă percep pe marginea ... la începutul ...

Simt în urmă durerea, războiul, furia, violența, minciunile și iluzia. Și simt în față Lumina și Iubirea de Acasă. Oh, Acasă se simte atât de minunat! Asta a fost o excursie foarte lungă prin multe vieți pe săraca preaiubita Gaia care a fost preluată de cei întunecați cu mult timp în urmă și care de-atunci au tot guvernat.

Dar acești întunecați nu mai pot guverna, deși încearcă din greu să o facă zi de zi. Ei încearcă să aibă cel puțin câte un eveniment cu care să țină știrile cât mai des posibil. Teroare, frică, agonie, moarte ... De ce?

Pentru că noi plecăm și ei știu acest lucru. Cei care trăiesc în întuneric, cei care crează în întuneric, știu că noi plecăm. Prada lor pleacă. Noi pășim dincolo de o linie invizibilă pe care ei nici măcar nu o pot vedea.

Ei știu, cel puțin unii dintre ei știu, că noi trimitem acest sentiment care este un fel de iubire pe care ei nici măcar nu și-o pot imagina și un foc de o culoare de care ei nu au auzit niciodată. Dar unii știu, cei tineri știu, copiii știu și nou îndoctrinații își amintesc. Acești treziți acceptă Iubirea Necondiționată și folosesc Focul Violet. Prin urmare, ei își rup programarea.

Acum, și ei pot păși dincolo de linie. Oricine poate păși dincolo de linie. Toată lumea poate păși dincolo de linie. Provocarea este să nu pășești dincolo de acea linie invizibilă. Provocarea este să percepi că ea este chiar acolo pentru că noi putem percepe numai acea realitate care rezonează la frecvența conștiinței noastre.

Așa că noi putem percepe acest prag în realitățile cinci dimenionale atunci când conștiința noastră rezonează la acest prag:

Trecând dincolo de iluziile celei de-a treia dimensiuni ...
           În mereu prezenta Lumină multidimenională,
                     Sentimentul Iubirii Necondiționate,
                               Și transmutarea și gloria Focului Violet.

Este aici pentru toți. Este aici în mod liber/gratuit. Tot ceea ce este nevoie să faceți ca să puteți percepe conștient acest prag este să vă expansionați conștiința în frecvența în care îl puteți percepe.

Odată ce puteți percepe acest prag, este alegerea voastră dacă sunteți gata să-l treceți sau nu ...

Puteți trăi chiar în fața pragului dacă nu vă simțiți încă pregătiți.

Vă puteți răzgândi chiar când sunteți pe prag intrând rapid în frecvențele mai înalte și apoi să săriți înapoi în ceea ce vă este familiar.

Sau puteți sta din ce în ce mai mult în acea frecvență.

Pe măsură ce stați din ce în ce mai mult în acea frecvență, mintea voastră începe să se schimbe. Începeți să transmutați în Corpul de Lumină și în mintea voastră multidimensională.

Cum se simte această experiență?
Nu știm, nu-i așa? Nu am mai făcut niciodată așa ceva.

Da, cei mai mulți dintre noi care pot percepe linia acestui prag au avut cel puțin o viață, dacă nu mai multe vieți, în care ne-am plimbat conștient în lumile mai înalte. Poate că am experimentat chiar tărâmurile mai înalte ale Nirvanei patru dimensionale.

Și unii dintre noi, din ce în ce mai mulți pe zi ce trece, ne amintim adevărata noastră viață în dimensiunea a cincea și dincolo de ea. Această amintire este atât de minunată deoarece odată ce ne putem aminti, avem ceva la ce ne putem întoarce. Așa că, trecerea acelei linii, trecerea acelui prag nu mai este înfricoșătoare.

Pentru cei care nu-și amintesc, voi spune că acea trecere, chiar dacă o facem ”doar în imaginația noastră”, se simte ca și cum am trece peste o linie invizibilă într-o realitate necunoscută.

Această realitate necunoscută se simte minunat, dar nu știm nimic despre ea. Poate că simțămintele noastre sunt greșite. Simțămintele noastre trei dimensionale sunt de foarte multe ori greșite. Poate că acest simțământ este doar un nou truc al întunericului? Am învățat – să nu ai încredere în nimeni și în nimic.

Așa că aceia dintre noi care și-au recâștigat cumva și/sau rămân continuu în contact cu SINELE nostru Multidimensional suntem bucuroși să fim măcar aproape de acea linie, acel prag. Dar ne amintim că noi ne-am oferit voluntari să-i găsim pe cei care au ajuns chiar la prag și au nevoie doar de un pic de informație, un pic de siguranță, o mână întinsă plină de Iubire. Ei au nevoie doar de un pic de ajutor. Ei au nevoie ca noi să le spunem:

”Uite, asta înseamnă să treci linia. Nu te teme, lasă-ne să-ți spunem povestea noastră despre dimensiunea a cincea.”

Și apoi încercăm să le spunem cum se simte să trăiești total în Iubire Necondiționată, Acceptare Necondiționată și Iertare Necondiționată. Iertarea este un concept atât de nou pentru lumea trei/patru dimensională.

Iubirea Necondiționată pentru sinele nostru și Acceptarea Necondiționată a sinelui nostru sunt cele care ne-au ajutat să ne găsim curajul să acceptăm aceste provocări. Iertarea Necondiționată a sinelui nostru pentru orice situație în care s-a poticnit, a căzut, s-a înfuriat sau și-a pierdut încrederea este cea care ne dă curajul să continuăm.

Din ce în ce mai mult ne vom putea ierta necondiționat și ne vom putea accepta necondiționat pe noi înșine pentru că noi schimbăm tărâmurile. Prin urmare, în fiecare zi, fiecare oră, fiecare minut, fiecare secundă și cu fiecare respirație, noi ne amintim cum să ne Iubim, Acceptăm și Iertăm Necondiționat sinele.

Din cauza faptului că noi ne amintim trăsăturile cinci dimensionale ale iubirii, iertării și acceptării necondiționate, conștiința noastră începe să se expansioneze în dimensiunea a cincea. Pe măsură ce conștiința noastră se expansionează, percepțiile noastre se expansionează și noi începem să vedem Lumina oscilantă a ceva ce știm că nu este trei dimensional.

Începem să percepem ceva ce știm că este dincolo de ceea ce experimentăm în visele noastre. Este ceva ce ne amintește de Casa noastră, de ființele care am fost și de locurile în care am trăit înainte de a ne lua această formă trei dimensională.

Ne aducem aminte și să ne dăm voie să stăm cu aceste amintiri și ca doar să fim în aceste amintiri. Mulți dintre noi avem nenumărate întrupări pe trei dimensionala Gaia și, prin urmare, o grămadă de traume din planul fizic pe care este nevoie să le eliberăm și să le uităm.

Putem uita pentru că ne amintim și putem elibera pentru că știm.

Pe măsură ce putem găsi acel curaj de a avea încredere în SINELE nostru, de a avea încredere în viziunea noastră interioară, încredere în vocile noastre interioare, încredere în visele noastre și încredere în aspirațiile noastre pe care atât de mulți dintre noi le-am ținut în secret în noi înșine și pe care le putem în sfârșit împărtăși cu alții. Înainte să putem percepe linia, să putem pecepe pragul nu ne-am simțit în siguranță să le putem împărtăși.

De fapt, știam că nu era sigur și am văzut că mulți au suferit din cauza faptului că și-au spus adevărul. Pe de altă parte, au fost – sunt – mulți care și-au împărtășit adevărul și care nu au suferit sau care și l-au împărtășit în ciuda consecințelor.

Le trimitem tuturor iubire necondiționată deoarece acest lucru ne-a dat nouă curajul necondiționat să ne PERCEPEM SINELE, să ne împărtășim SINELE și să FIM SINELE nostru în viața noastră de zi cu zi.

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți dintre noi facem acest pas
       Înapoi în propriul nostru SINE Multidimensional
               Și ne împărtășim adevăratul nostru SINE cu alții
                      Putem face împreună
                           CA ASCENSUNEA SĂ FIE CEVA NORMAL.

Binecuvântări,
Vă rugăm să ne ajutați să ”facem Ascensiunea ceva normal” pentru că AȘA ESTE.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.