marți, 15 decembrie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 13 Decembrie 2015


Prin Marilyn Raffaele

Dragilor, cu bucurie intrăm în comuniune și ne alăturăm vouă pe măsură ce voi călătoriți tot mai profund în iluminare.

Am dori să vă vorbim despre bunăvoință, un subiect care este deseori greșit înțeles. Bunăvoința este considerată a fi practica de a întâlni o anumită nevoie – de a da bani, timp sau a face un serviciu de un grup sau individual, fără considerații personale. SUA este considerată a fi o națiune binevoitoare datorită principiilor spirituale pe care a fost fondată și cele mai multe religii ale lumii consideră bunăvoința a fi reprezentativă pentru spiritualitate. În special perioada de vacanță promovează bunăvoința ca și mesaj de Crăciun.

Adevărata bunăvoință este acțiunea plină de iubire care curge fără nici o presiune, vinovăție, forță, rușine sau prejudecată, făcută fără nici un interes sau dorință de răsplată. Este pur și simplu o altă fațetă a iubirii necondiționate pentru cineva care a atins o conștiință a unimii.

Bunăvoința devine greșit direcționată atunci când i se dă prioritate în fața oricărei considerații doar pentru ca cel care oferă să se simtă ”spiritual”. Acest tip de bunăvoință poate foarte ușor, și adeseori o și face, să devină permisivă. Mulți căutători sinceri au făcut greșeala de a crede că furnizarea de provizii altora este iubire și că asta îi face mai spirituali.

Am ales să vorbim astăzi despre bunăvoință pentru că mulți căutători spirituali serioși au ajuns să fie derutați în încercarea lor sinceră de a trăi iubirea necondiționată. Acest lucru se datorează faptului că ei au uitat să intre mai întâi în interiorul lor și să fie ghidați, devenind mai degrabă marionete umane servind interesului altora crezând că trăiesc în iubire necondiționată.

Dorință versus nevoie este criteriul pentru adevărata bunăvoință. Deveniți adepți ai cunoașterii care ce este, nu vă lăsați hipnotizați de aparențe sau de opiniile altora. Acest lucru nu înseamnă să nu ajutați niciodată o persoană sau un grup, ci înseamnă ca înainte de a face acest lucru să evaluați situația și să ”simțiți” dacă acea cerere reprezintă o nevoie reală sau este pur și simplu o dorință din partea beneficiarilor și/sau indivizilor care promovează cauza.

Fiți înțelepți în practicarea bunăvoinței financiare, acordați-vă timp pentru a investiga cât din donația pe care o faceți ajunge cu adevărat la cauza pe care o promovează. Sunt unele grupuri care lansează astfel de solicitări mai ales în perioadele de vacanță și în care o mare parte din donație va merge la un CEO extrem de bine plătit. Și bunul simț este o activitate spirituală, la fel cum este fiecare aspect al vieții obișnuite de zi cu zi.

Bunăvoința este născută ca și o acțiune conștientă dar, de-a lungul timpului, pe măsură ce conștientizarea spirituală se adâncește, devine naturală și la locul ei. Veți descoperi că în mod automat și fără să vă gândiți veți începe să recunoașteți nevoile față de dorințe și va deveni din ce în ce mai ușor ca plini de iubire să refuzați sau pur și simplu să nu faceți nimic dacă așa sunteți ghidați.

Când sunteți ghidați să refuzați s-ar putea să vă treziți criticați de către cei care nu înțeleg că bunăvoința este necesar să includă luarea în considerare a celor mai profunde aspecte ale cererii. Sunt momente în care anumite situații pot să ofere o lecție necesară și aleasă de către toți cei implicați, fiind necesar ca o parte din dificultate să rămână.

Aveți întotdeauna încredere în intuiția voastră și simțiți rezonanța oricărei acțiuni care este potrivită sau necesară pentru voi și/sau alții. Ocazional, bunăvoința înseamnă ca pur și simplu să-i îngădui altuia să cadă în nas, cum s-ar spune, pentru că acest lucru este necesar pentru creșterea acelei persoane.

Acest mesaj are rolul de a sublinia importanța faptului de a deveni conștienți de motivele din spatele acțiunilor voastre – intenția voastră. Pe parcursul călătoriei voastre de centrare pe inimă și a deveni mai iubitori și mai binevoitori, întrebați-vă ”Exprim eu iubirea necondiționată sau pur și simplu repet ca un papagal conceptele cuiva despre iubirea necondiționată?” Voi, cei care citiți aceste mesaje, sunteți Ființe de Lumină evoluate și nu mai sunteți elevi, dar pe măsură ce intrați în energia mai înalt dimensională chiar și cea mai mică picătură din vechea condiționare vă poate agăța și deruta. Rămâneți conștienți în fiecare clipă.

Stabiliți-vă intenția ca întotdeauna să serviți numai în acele moduri care sunt pentru binele cel mai înalt al ”celuilalt”. Mulți în încercarea lor sinceră de a fi spirituali au făcut greșeala de a crede că bunăvoința înseamnă să oferi, oferi, oferi orbește până la pierderea puterii lor personale de discreție și alegere.

Bunăvoința nu ar trebui să fie niciodată o obligație datorată presiunii din exterior a vreunei organizații sau persoane, chair dacă aceste grupuri servesc de multe ori la sensibilizarea oamenilor față de nevoile lumii. Nu uitați niciodată că fiecare persoană are un Sine Mai Înalt și Ghizi și vine în această viață cu un contract pe care singur și l-a creat pentru a învăța.

Acest lucru este dificil în mod special pentru părinți și pentru cei dragi care în mod sincer vor să ușureze suferința copiilor lor, a prietenilor sau a familiei. Nu este niciodată greșit să-i ajuți pe cei care au nevoie. Faimosul vostru medium Edgar Cayce spunea ”Nu vei intra în rai dacă nu te vei sprijini de brațul cuiva pe care l-ai ajutat.”

Cu toate acestea, adeseori vine un moment în care vă dați seama că cea mai plină de iubire acțiune pe care o puteți face este să faceți un pas înapoi și să-i îngăduiți procesului să se desfășoare chiar și atunci când vă este ușor să vedeți ce urmează. Acest lucru poate fi foarte dificil, dar este cea mai centrată în inimă acțiune și cu adevărat binevoitoare.

Nu vă temeți niciodată să spuneți ”nu” atunci când așa sunteți ghidați din interior, chiar dacă alții nu sunt de acord sau chiar vă acuză că nu sunteți plini de iubire. Nu îngăduiți niciodată sistemului de credințe al cuiva să vă dicteze acțiunile, mai ales în chestiunile spirituale pentru că asta este ceea ce a adus o mare parte din haosul și ignoranța care se manifestă acum în lume. Intrați în fiecare situație dintr-o stare de conștiință care înțelege că toți sunteți ființe spirituale care au o experiență umană.

Nu lăsați ca aceste cuvinte să vă facă să vă fie teamă să vă exprimați iubirea, serviciul sau banii în situațiile aparent disonante atunci când așa sunteți ghidați, pentru că a da este a primi și acesta este secretul abundenței. Trimiteți Iubire, Recunoștință și Lumină fiecărei situații, pentru că aceasta este o formă înaltă de bunăvoință.

Toată lumea intră rapid în noile și mai înalt dimensionalele energii și mulți dintre voi au descoperit că drumul conține câțiva pași fizici, emoționali și mentali dureroși care reprezintă doar energia veche de care treceți dincolo. Chiar și cei care mai sunt adormiți în iluzie simt acest lucru și asta-i face să se teamă și să acționeze în consecință. Aveți răbdare cu ei, recunoașteți-le divinitatea și nu vă temeți niciodată să vă exprimați bunăvoința fără nici o rezervă atunci când așa sunteți ghidați.

Noi suntem Grupul Arcturian 12/13/15



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.