miercuri, 16 decembrie 2015

Mergând înapoi pentru a aduce viitorul


Mesaj transmis de către Kryon prin Lee Carroll în
Vancouver, Canada în data de 5 Septembrie 2015

Salutări dragilor, Eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Înainte să începem, vă cerem din nou să schimbați puțin realitatea gândirii voastre. Ce se întâmplă? Cine vorbește? De unde vine? Îi cer partenerului meu să se dea complet deoparte și să lase să curgă ce trebuie în seara asta. Puteți gândi în afara cutiei a ceea ce știți? În general, cel mai dificil lucru pentru oameni este să meargă într-un loc în care nu au mai fost niciodată. Supraviețuirea depinde de mersul în locurile pe care le cunoașteți. Dacă nu ați fost niciodată într-un anume loc și nu sunteți avertizați despre cum s-ar putea să fie, s-ar putea să ezitați să mergeți acolo. Are sens. Nu deschideți deseori ușa pe care scrie ”Necunoscut”. În mod normal veți deschide ușa pe care scrie ”Cunoscut” deoarece sunteți confortabili cu ceea ce cunoașteți. Motivul pentru care vă spun toate acestea este pentru ceea va urma în continuare. Doresc să dezvolt ceea ce voi cunoașteți despre umanitate. Pentru a face asta, vă voi vorbi despre lucruri controversate. Cei care vor asculta acest mesaj s-ar putea să aibă o percepție complet diferită față de cei din această încăpere. Pentru că această încăpere conține o energie care nu poate fi duplicată pe o înregistrare sau transcriere. Cei care sunt pe aceeași frecvență a minții formează o confluență a consistenței și credinței. S-ar putea spune că, credința voastră aici îmbogățește adevărul pe care îl purtați.

Chiar știți cine sunteți?

Vreau să vorbesc despre umanitate și vreau să dezvolt acest subiect. Vreau să vă spun câte ceva despre evenimentele care au avut loc de-a lungul timpului și să o fac în moduri în care nu am mai făcut-o până acum. Doresc să abordez unele subiecte care s-ar putea să vă intereseze. Fac acest lucru deoarece învățăturile din această seară sunt destinate îmbogățirii experienței umane, să vă arate că sunteți mai măreți decât credeți. Este posibil să fi fost aici de mai mult timp decât credeți și acesta este un concept frumos. Când vă gândiți la istoria omenirii, cât de departe ajungeți în trecut? Dacă o cercetați, cât de departe este declarată? Acum, consensul la care au ajuns istoricii în general și oamenii de știință îl și predau, spune că civilizația umană a fost aici doar de aproximativ 11.000 de ani. Vorbesc despre civilizația umană. Nu vorbesc despre oameni în sensul biologic, deoarece asta este pentru antropologi. Vorbesc despre sociologie. De cât timp sunt prezente aici orașele, sistemele, religiile? De cât timp spun oamenii voștri de știință că există dovezi despre aceste lucruri? Acest lucru poate părea ca o reluare a ceea ce am mai discutat și înainte, dar e mult mai mult decât atât.

În Istambul, Turcia, am stat în fața unui grup mare și am oferit o transmisie numită ”Istoria necunoscută a Pământului”*. Mesajul din această seară este similar, dar diferit. Premisa este aceeași dar mesajul este despre altceva. Civilizația umană a fost prezentă de mult mai mult de 11.000 de ani. Acum, ia-o încet partenere [o mustrare pentru Lee], pentru ca acest mesaj să fie concis și să aibă sens.

Tot ceea ce puteți studia despre civilizația umană, dragilor, pare să indice un început care datează de acum 10.000 – 11.000 de ani. Pare ca și cum atunci a început totul și s-au format marile orașe. Sociologii vor spune că acesta este momentul în care umanitatea a trecut încet de la viața tribală spre un stadiu al orașelor cu o mentalitate colectivă. Când mergeți destul de mult în urmă, unul din primele locuri care a avut o conștiință organizatorică succintă și un plan al orașului, ar fi în Valea Indusului căruia astăzi îi spuneți Sumeria Antică. Acesta ar părea să fie începutul și datează de acum 11.000 de ani. Din acel moment totul urmează regulile liniarității, a sincronicității descoperirii, unde un lucru a condus spre un altul și ajungeți la piramidele Egiptene, Imperiul Roman și așa mai departe. Aceasta este percepția voastră asupra istoriei. Acum, metafizic, noi v-am transmis mereu și mereu că umanitatea are aproape 50.000 de ani vechime. Cu toate acestea voi vedeți doar 11.000 din ea.  

Ce s-a întâmplat în istorie?

Unde este aici adevărul? De ce nu puteți vedea cu ușurință ceea ce vă spun? Dacă este adevărat, de ce nu există dovezi în pământ? S-ar putea să fi fost vreun eveniment care să șteargă ceea ce a fost înainte acolo? Putea fi șters într-o asemenea măsură încât să nu apară arheologilor și istoricilor din ziua de azi? Răspunsul este da. Vremea face acest lucru, și gheața la fel. Amintiți-vă, nu vorbim despre milioane de oameni. Era o populație cu mult mai mică, dar a fost acolo.

Există tot felul de metode prin care v-aș putea conduce acum, dar ceea ce vreau să fac este să plantez semințe ale informației și adevărului care vor îmbogăți istoria, nu o vor provoca. Nu sunt aici pentru a rescrie lucruri în afara credinței pe care s-ar putea să o aveți. Mai degrabă sunt aici pentru a adăuga la ceea ce vi s-a spus. Așa că, ceea ce spun acum și în această seară poate fi fantezist. La urma urmei, este o transmisie. Cu toate acestea, cei care vor asculta acestea în viitor, în viitorul îndepărtat, vor zâmbi. Și asta din cauza faptului că ceea ce vă voi spune acum va fi descoperit la un moment dat. Este doar o chestiune de câteva generații până când să dețineți anumite tipuri de instrumente și unelte de examinare care să vă arate lucrurile despre care vă voi vorbi eu acum. Unele lucruri nu vor fi văzute niciodată. Nu pot fi văzute fără o mașină a timpului. Nu există nici un mod în care să mergeți înapoi destul de mult pentru a vedea ce am să vă spun. Cu toate acestea, civilizația chiar dinaintea celor de 11.000 de ani mai poate fi încă găsită.

Civilizațiile avansate ale trecutului

Permiteți-mă să întrerup această transmisie pentru ceva aparent non sequitur. Cu alte cuvinte, pare a fi în afara logicii acestui mesaj canalizat, dar nu este. Există un sentiment copleșitor printre sufletele vechi de pe această planetă cum că ele au existat înainte în vieți în care au avut o tehnologie avansată. Acesta este un tipar copleșitor. Am vorbit despre el înainte: mulți cred că au avut sindromul insulei scufundate – Atlantida. Care, întreb eu (pentru că au fost multe) și când? Nu contează pentru că mulți dintre voi ați fost! Acesta este sentimentul intuitiv al nenumărator suflete vechi. Vorbesc de fapt despre adevărul amintirii voastre Akashice.

Copleșitor, există o grupă mare de oameni care sunt convinși de acest lucru datorită sentimentelor pe care le au prin intuiția vieților trecute sau prin vise sau orice altceva. Ei au făcut într-adevăr parte dintr-o civilizație avansată cu mult înainte de acum 10.000 de ani. Doriți să confirm acest lucru? Bine, este corect, 100% corect! Dar cum puteți simți asta? Nu aveți o mașină a timpului, sau aveți? Cu toate acestea, sentimentul este acolo. Și numai asta ar trebui să ceară întrebarea: Este corectă istoria voastră?

Propria voastră Mașină a Timpului – Akasha umană

Într-adevăr Akasha voastră este cea despre vrem să vă vorbim. Înregistrările individuale ale Akashei personale a sufletului bătrân (majoritatea dintre voi) sunt cele care, în mod intuitiv, v-ar expune energiile vieților trecute. Unele dintre cele mai energetice vor ieși la suprafață, dar nu într-un mod liniar (an după an) ci, mai degrabă într-un mod energetic. Acesta este un mod de a spune că se arată pe sine și nu locul din istorie. Ce a fost cel mai dramatic? Ce a avut loc și a rămas lipit de voi? Asta este ceea ce vă amintiți și este și ceea ce deseori iese la suprafață în citirile energetice și în vise. Stați aici și mulți dintre voi spuneți ”Da! Am fost acolo. Știu asta și o pot simți! Am avut vise legate de acest lucru și lecturi. Am fost o parte a acestei societăți avansate și am avut multe lucruri pe care nu le avem acum.” Dragilor, aveți dreptate! Cu toate acestea, acum am să dau câteva informații și nu e ceea ce credeți. Este în afara sferei logicii voastre sau a lucrurilor care ar avea sens pentru voi. Deci, așteptați-vă la ceva diferit.

Creierul părtinitor

Creierul uman este complex și unul dintre cele mai obișnuite lucruri pe care le face este să analizeze lucrurile din jurul lui bazându-se pe ceea ce cunoaște din experiență. Gândiți-vă mai profund la asta: nu poate analiza lucrurile pe care nu le cunoaște. Astfel, dacă voi credeți că ați făcut parte din ceva numit ”o civilizație avansată”, creierul vă va oferi o imagine a acesteia bazată pe ceea ce experiența prezentă îi spune cum ar arăta.

Haideți să determinăm ceea ce creierul vostru vă arată atunci când spuneți ”avansat”. De la creier: dacă ați avut o civilizație avansată tehnologic, ați fi avut lucruri mult mai avansate decât aveți acum. Calculatoarele ar fi fost mult mai puternice; Probabil că ați fi avut acele mașini zburătoare evazive la care v-ați fi așteptat; Ați avut energia laser vindecătoare; Oamenii au fost vindecați pe mese care îi diagnosticau și îi vindecau – instantaneu; Aveați o durată de viață foarte lungă, corect? De la Kryon: Nu e nimic de genul ăsta!

Nu sunt amuzante filmele științifico-fantastice? Nu este oferit nimic cu adevărat nou. Multe dintre filmele științifico-fantastice arată doar ceea ce în prezent ați realizat mai bine! Zburați mai bine, calculați mai bine, vindecați mai bine, călătoriți mai bine – o simplă proiecție a ceea ce voi știți. Voi știți doar ceea ce voi cunoașteți! Așa că un film științifico-fantastic al viitorului va avea doar ceea ce aveți acum funcționând mult mai bine. Când călătoriți în spațiu încă folosiți nave (La urma urmei, asta-i tot ceea ce este, nu-i așa?). Ideea a ceva complet și pe deplin în afara cutiei, ceva ce nu ați experimentat până acum nu ar avea succes într-un film. Nu vă puteți raporta la acel ceva. Chiar și gânditorii viitorului îndepărtat care vă duc în spațiul cosmic și spre alte civilizații, vă oferă pur și simplu nave spațiale mai rapide. Este doar mai mult decât ceea ce știți deja, nu ceva despre care nu știți nimic. Așa că vă voi vorbi despre ceea ce nu cunoașteți.  

O realitate criptică

O realitate enigmatică, criptică este inconfortabilă și poate fi ceva dincolo de visele voastre. Dar pentru cei care trăiesc în ea, ea este normală. Un sălbatic din junglă se va gândi la un viitor în care sulițele avansate vor zbura singure. Dar puneți-l în lumea voastră a zborului, a internetului și a rețelelor sociale și se va ascunde plin de frică! Pur și simplu nu va fi real pentru el.

Pentru a înțelege mai bine va trebui să fim puțin criptici. Când energia Kryon a venit inițial pe această planetă acum mulți ani, în 1989, v-am oferit mesaje care spuneau că rețeaua magnetică a planetei este responsabilă de activitatea unei conștiințe iluminate. Cum s-ar spune, că ADN-ul vostru și evoluția umanității este legată de rețeaua magnetică. M-am numit pe mine însumi Maestrul Magnetic și acum știți de ce. Are legătură cu rețeaua magnetică și cu schimbarea conștiinței oamenilor. S-ar putea ca rețeaua magnetică a planetei să înceapă să se schimbe din nou? V-am oferit transmisie după transmisie despre acest subiect. Am început prin a vă spune că se mișca (re-alinia). A trebuit să se miște considerabil – mai mult în 10 ani decât s-a mișcat în ultimii 100 de ani. Știința spune acum că așa este și busolele voastre o dovedesc. Rețeaua a trebuit să se miște pentru a se pregăti pentru ceva ce sosește. Ce au spus transmisiile recente că va sosi?

O realitate schimbătoare pentru Pământ

Permiteți-mi să fac o recapitulare dintr-o transmisie numită ”Viitorul ADN-ului”** (Minneapolis): Voi intrați într-o altă parte a spațiului chiar acum. Galaxia voastră se rotește în jurul centrului ei și toate stelele și sistemul solar se mișcă cu aceeași viteză și rotație relativ una față de alta în jurul centrului. Sistemul vostru solar se deplasează într-un loc nou al spațiului în care nu a mai fost de când există viață umană. Întrebați un astronom despre ce se întâmplă și vă va spune că umanitatea, așa cum o știți, există într-un fel de balon de radiații protectoare în jurul sistemului solar și că heliosfera soarelui a cooperat cu aceasta. Dar, dintr-o dată, ei văd că sosește o schimbare. Balonul începe să dispară. Ce ați observat la soare în ultima vreme? Se schimbă. Ce ați observat legat de vreme în ultima perioadă? Se schimbă. Totul este legat de locul spre care se îndreaptă sistemul vostru solar. V-am vorbit despre acest lucru și v-am arătat știința din spatele lui.

Ce vă voi spune în continuare este că această nouă energie din spațiu va modifica câmpul magnetic al acestei planete într-un mod multidimensional pentru a ajuta la intensificarea evoluției și dezvoltării umane. Veți deveni mai inteligenți pentru că rețeaua magnetică este pregătită pentru asta. Totul este legat de schimbările evolutive care vor fi permise în ADN-ul vostru. Ați fost pregătiți să evoluați dacă ați fi trecut de 2012 fără a vă distruge și ați făcut-o! Dar a trebuit să aveți fizica conștiinței pentru aceasta și despre asta vorbim. Acum, de ce aș aduce în discuție acest subiect când vă vorbesc despre istorie și o rasă evoluată a trecutului? Am să vă spun acum.

Trecutul care nu se arată

Acum aproximativ 11 000 de ani, la finalul ultimei ere glaciare, o eră glaciară mai mică dacă doriți, s-au întâmplat unele lucruri pe această planetă. Puteți căuta informații despre acest lucru dacă doriți și le veți găsi. Aceste lucruri au de-a face cu ceea ce eu voi numi o activitate plasmatică neobișnuită în atmosferă. Rețeaua magnetică era mult, mult, mai diferită. Erupții masive ale soarelui și acele lucruri care apar prin filme au sosit și au lovit câmpul magnetic al acestei planete. Acest lucru a încărcat-o cu diferite tipuri de plasmă. Este acolo, în istoria științei puteți s-o vedeți. Este în inima ghețarilor și este în magnetismul pe care îl puteți măsura în straturile pământului.

Lucrurile au stat altfel atunci și vreau să vă spun ce a cauzat acest lucru. Mai înainte de toate, a cauzat multă moarte. V-am mai spus asta și v-am spus și că, parțial, oamenii au creat asta. Umanitatea a trecut prin cel puțin patru etape ale civilizației prin diferite epoci și aproape s-a autoexterminat de fiecare dată. S-ar putea să vă amintiți că profețiile voastre de acum câțiva ani vă plasau într-un război final al mileniului, cu distrugere în masă. Acest lucru nu s-a întâmplat. Aceasta a fost numărul patru, trecem la numărul cinci. Anul 2013 și ce urmează după el este numărul cinci. V-am spus să vă uitați la numărul trei din ”istoria necunoscută”*. Nu veți găsi cu ușurință nimic din ceea ce vă spun, iar istoria nu a fost distrusă cu ajutorul armelor, ci mai degrabă prin descărcări plasmatice – natura.

Dar cu mult înainte de asta, planeta voastră avea o atmosferă care era vie într-un mod diferit prin activitatea soarelui (heliosfera) și ea încărca rețeaua magnetică într-un mod în care umanitatea era în stare să-și dezvolte ADN-ul la cel puțin 50%. Amintiți-vă, sunteți între 30% - 35% în prezent. ”Stai puțin Kryon, vrei să spui că am involuat?” Da. În cele din urmă veți găsi dovezi în acest sens – o civilizație avansată.

Dacă ați avut vieți în care ați simțit că ați făcut parte dintr-o civilizație avansată, așa și este. Și asta din cauza faptului că conștiința voastră era avansată, nu tehnologia. (Spune asta din nou și încet). Puteați face lucruri cu conștiința voastră pe care nu le puteți face acum și le puteați face cu ușurință. Vă puteați vindeca propriul corp cu conștiința voastră. Erau și cei care puteau crea materie din nimic. Toate astea prin gândire avansată, nu prin dispozitive mecanice. Vă oferim un principiu care încă nu a fost gândit cu adevărat: ”Conștiința este fizică. Este un câmp real, măsurabil care afectează realitatea fizică.” Ați stricat vreodată un calculator când erați furioși sau ați stins becul? Cum? Este fizică?

Vechiul Tipar este încă acolo!

Da, ați fost acolo, nu cu mașini zburătoare și anti-gravitaționale, ci cu o înțelepciune și o înaltă fizică pe care vi-o amintiți bine. Vă amintiți conștiința și înțelepciunea avansată. Există un motiv pentru faptul că, intuitiv, vă puteți aminti toate acestea. Este în Akasha voastră! Ascultați-mă pentru că asta este lecția de astăzi. Nu descoperiți pământ nou pe măsură ce evoluați – ascultați-mă – mai degrabă aduceți la suprafață ceea ce ați avut. Mergeți înapoi pentru a aduce viitorul! Akasha voastră se trezește încet de când ați trecut de 2012. Există deja un tipar sau un șablon pentru această realitate avansată și voi ați trăit-o acum eoni de ani. Acest tipar Akashic există în voi ca și o cale rapidă a evoluției prin care treceți acum. Ați mai fost acolo! Cum vă place până acum?

Suflet bătrân, ceea ce tu îți amintești este o civilizație cu mult mai veche de 10.000 de ani. Dar semințele ei încep să devină din nou tipar. Nu este nou, nu este necunoscut, Akasha voastră îl cunoaște. Înnăscutul corpului vostru îl cunoaște. Ceea ce a fost va fi din nou realitate și pentru voi nu va fi ceva nou. Vă întoarceți la ea. Am vorbit despre Atlantida și am vorbit despre faptul că nu toți, nu milioane dintre voi, au putut fi pe o insulă care se scufunda! Cu toate acestea voi toți credeți că ați fost acolo. Aici este o metaforă pentru distrugerea omenirii din mai multe motive, și a fost reală, și toți ați trecut prin asta.

Majoritatea dintre voi ați fost distruși în acele timpuri și aceasta a fost civilizația numărul trei. Numărul doi a avut propriile ei motive, majoritatea au avut la bază pământul. Apoi a avut loc o re-începere cu civilizația numărul patru (actuala voastră istorie de 11.000 de ani). Așa că tot ce-i atribuiți civilizației umane, toți cei 11. 000 de ani ai ei sunt de fapt cea de-a patra civilizație. Știu că asta sună foarte ciudat, dar chiar și unele dintre cele mai înțelepte informații antice de la indigenii de pe planeta voastră cunosc aceste lucruri. Fac parte din învățăturile lor.

Dragilor, civilizația voastră a fost aici pentru 50.000 de ani. Știința va fi la un moment dat de acord că pare să existe o istorie pierdută și o va vedea ca ceea ce este. Nu sunteți atât de tineri! Multe dintre sufletele voastre sunt foarte vechi și înțelepte și sunteți aici de mult timp. Înregistrarea voastră Akashică este plină de astfel de lucruri. Înțelegeți ce vă spun astăzi? Aveți pietrele de temelie pentru viitor pentru că le-ați experimentat în trecut! Din această cauză, nu vă veți teme de ele  și când veți începe să le experimentați va fi ceva confortabil pentru voi.

Dragilor, aș vrea să vă uitați pentru un moment în ochii copiilor indigo. Cei care sunt suflete tinere sunt confuzi. Dar cei care sunt suflete bătrâne sunt încrezători! Poate prea încrezători? Ei nu se uită în jur și nu sunt speriați că sunt diferiți. Mai degrabă se uită la voi și se întreabă de ce nu sunteți voi speriați din moment ce sunteți atât de ... în vechea energie! Ei au mai trecut prin asta! Sunt suflete bătrâne și își amintesc ce se apropie. Ei au mai trecut prin asta și, în încrederea lor, puteți vedea acest lucru. Nu lăsați ca înfățișarea lor să vă prostească. Ei nu sunt încăpățânați. Pur și simplu se trezesc la ceva ce își ”amintesc”, pe o planetă care nu a mai văzut asta de mult, mult timp.

Mașina Timpului Akashei

Hai să vorbim despre aceste înregistrări Akashice într-un alt mod. Poate aveți vise? Aș vrea să vă spun ceva despre memoria voastră akashică. Nu este cinstită! Înregistrarea voastră Akashică este foarte, foarte părtinitoare. Nu vă va citi experiența vieților trecute într-un mod liniar așa cum voi citiți o carte și dați pagina. Nu o să puteți vedea cine ați fost și ce ați făcut și apoi să dați o pagină și să vedeți cine ați fost după acel moment și tot așa mai departe. Și asta din cauza faptului că Akasha multidimensională se ocupă cu energia, nu cu istoria. Există un motiv în această nouă energie pentru acele tipuri de reflecții pe care le aveți (visele ce le aveți). Pentru mulți dintre voi, înregistrările voastre Akashice lucrează peste program și vă oferă multe lucruri ca să le procesați. Motivul? Trebuie să curățați aceste lucruri pentru a putea merge mai departe. Nu veți putea merge mai departe până cu curățați aceste lucruri. Aceasta este frumusețea înnăscutului vostru.

Akasha este în ADN-ul vostru și vă afectează viața în mod profund aducând energia la suprafață, să vi se arate și să ceară dizolvare. Eliberați-vă de aceste energii ale vieților trecute. Aveți câteva vise interesante. Să presupunem că v-ați înecat într-o viață trecută. Să spunem că s-ar putea să fi fost acum 1000 de vieți, dar asta este ceea ce vă amintiți, așa că visați că vă înecați. Nu puteți respira. Fizic simțiți cum vă sufocați și vă ridicați repede din pat. ”Iar e aici- din nou acest vis!” Deci, ce face o ființă umană cu această experiență? Este atât de interesant! Pentru un suflet bătrân, primul lucru este ”Ce înseamnă asta? Ce să fac cu ea?” Această parte este corectă. Dar adeseori, oamenii nu analizează cu adevărat ce înseamnă în realitate. În schimb, ei cred că e o profeție: ”Mă voi îneca așa că mai bine să nu merg aproape de apă”. Este o profeție legată de viitor cred ei. ”Am același vis din nou și din nou, trebuie să fie ceva ce se va întâmpla”. Așa că următorul pas este frica.

Dragilor, acest frumos sistem de pregătire a sufletelor bătrâne viitor, nu este aici pentru a crea frică! Vă spun despre ce este vorba. Acel vis este despre ceva ce vi s-a întâmplat și care, cumva, vă afectează chiar și în prezent. Poate este vorba despre gâtul vostru? Are legătură cu respirația sau pur și simplu, este o frică reală legată de a fi în apă, o frică ce vă trage înapoi. Sunt multe lucruri din viețile voastre trecute care trebuie văzute, înțelese și dizolvate pentru totdeauna. Dacă veți recunoaște aceste energii drept ceea ce ele sunt, fiindu-vă aduse pe tavă, suflete bătrâne, le veți putea depăși.  

Poate ați putea spune, ”Mulțumesc înnăscutule. Mulțumesc Akashă pentru că mă lași să-i văd sensul acestui lucru. Nu mă tem de înec. Nu mă mai tem de nimic din ce este acolo. Nu-mi va mai afecta viața și nu mă tem de viitor. Cu bucurie voi merge pe ocean sau pe un lac fără frică”. Despre asta-i vorba. Atâta timp cât există ceva gravat în Akasha voastră care crează frică în visele voastre sau în experiențele din viețile voastre trecute, acea frică vă va ține pe loc. Deci ceea ce începe să se întâmple sufletelor bătrâne este că viețile trecute care sunt cel mai încărcate energetic sau care conțin cele mai dramatice lucuri vă vor fi prezentate pe tavă. Cum vă place până aici? Și când asta se întâmplă, vă implor să nu vă fie frică de ele. Nu le manifestați pentru că le-ați simțit și nu generați frică în jurul lor. Indiferent cât de reale se simt, nu sunt profeții! Nu sunt. Sunteți voi lucrând cu voi.

Puterea viselor din Akasha

Așa sunt visele. Sufletele bătrâne au deseori vise Akashice. Noile suflete de abia se obișnuiesc cu planeta. Ele visează alte lucruri. În această energie sufletele bătrâne încep să aibă vise care înseamnă ceva. Poate aveți un vis legat de familie, numai că nimeni nu joacă rolul pe care îl are în realitate și nimeni nu este în locul corect! Dar acolo există o dramă, cumva. Nimic de acolo nu are sens. Este un nonsens și poate aveți o soră sau un frate sau o mamă sau un tată pe care îi simțiți dar nu îi recunoașteți, amestecați cu cei pe care îi aveți acum. Sunteți în locuri în care nu ați fost niciodată, întâlnind oameni pe care, cumva, îi cunoașteți dar pe care nu i-ați întâlnit niciodată în viața reală. Apoi există de multe ori sentimentul de pericol.

Ce înseamnă acestea? Vă treziți complet zăpăciți și confuzi. Care este prima reacție umană? ”Wow, voi fi trădat de familia mea”. Nu e o profeție! Râd pentru că este un obicei uman al vechii energii. Mereu luați lucrurile pe care nu le înțelegeți și le proiectați în frică. Acum e timpul să folosiți înțelepciunea. Care este metafora? Ce înseamnă? Începeți să priviți și să analizați ce s-a întâmplat în vis. Nimic nu este literal – nimic. Akasha voastră nu cunoaște literalul. Cunoaște impresiile și potențialele multidimensionale și asta e tot ce cunoaște. Dar vi le oferă în vise liniare.

Deci, aveți în visele voastre o familie neobișnuită care face lucruri neobișnuite. Nu este fratele sau sora din viața reală, sau mama sau tatăl, sau copiii. Mai degrabă este o metaforă pentru familie și reprezintă o metaforă spirituală care se schimbă. Au loc schimbări și vi se cere să fiți circumspecți cu cine aveți de-a face. Singurul pericol stă în a avea de-a face cu cei pe care i-ați considerat familie (chiar familie spirituală), care se află încă în vechea energie. Ei sunt cei care vă vor ține pe loc. Despre asta este vorba.

Așa că este nevoie de o analiză înțeleaptă și lipsită de frici din ceea ce este înnăscut și intuitiv în voi. Există tot felul de astfel de vise care vă apar în aceste zile prin care înnăscutul vostru vă cere să analizați, înțelegeți și dizolvați. Vă decodați o viață trecută pentru a realiza un viitor echilibrat.

Suflete bătrâne, ați avut vieți după vieți în astfel de energii vechi. V-ați luptat și luptat și v-ați luptat din nou. V-ați urât unul pe altul, v-ați ucis unul pe altul și purtați aceste lucruri prin visele voastre. Unele dintre ele sunt atât de profunde încât vă afectează viața și afectează felul în care simțiți  și toate vă pot trage în jos în această nouă energie. Mamă, trebuie să încetezi să mai visezi despre moartea copiilor tăi! Vorbesc cuiva de aici și cuiva care citește asta! Doar pentru că s-a întâmplat înainte, într-un trecut îndepărtat, nu înseamnă că se va întâmpla și de această dată. Cu toții ați avut copii care v-au murit în brațe la naștere. Nu au reușit să trăiască și pentru o mamă aceasta este o frică recurentă. Analizați: este un vis legat de trecut. Înțelegeți: este în Akashă și vă stresează. Dizolvați: Eliberați-vă de ea. Este o energie veche din care nu faceți parte. Veți îmbătrâni mai puțin și veți trăi o viață mult mai măreață atunci când o veți face.

Este mult de lucru și din acest motiv vă numim Lucrători în Lumină. Ați fost acolo și ați făcut asta. Ați supraviețuit acestor civilizații și unele dintre ele au fost foarte avansate și în care ați avut o conștiință avansată a înțelepciunii. Asta este ceea ce recapturați. Nu puteți merge într-un loc avansat cu o amintire întunecată în conștiința voastră. Ce s-a întâmplat în acești ultimi 10.000 de ani dragilor, este încă acolo în Înregistrările voastre Akashice. Cu unele dintre ele trebuie să vă confruntați.

Este un mesaj grozav, nu-i așa? Dumnezeu ține la voi atât de mult încât vă aduce vise urâte! Ce părere aveți despre asta? Când le aveți, vreau să vă treziți și vreau ca imediat să le sărbătoriți! Aveți un gust neplăcut în gură sau în creier. Dacă nu aveți grijă, un vis urât vă poate distruge ziua. Și asta din cauza faptului că purtați acel sentiment cu voi din moment ce este dramatic. În loc de asta vreau să-l sărbătoriți. Aveți curajul să sărbătoriți un vis urât? Atunci vreau să vă ridicați în pat și vreau să analizați. Apoi spuneți ”Mulțumesc Akashă; Mulțumesc Spirit; Ajutați-mă să descopăr ori despre ce ar fi vorba și apoi să-l dizolv”. Sentimentul urât, de vis urât pe care l-ați avut se va risipi în brațele lui Dumnezeu într-o clipă. Iubirea face asta. Spuneți ”Îl dizolv! A dispărut și va rămâne astfel în timp ce eu intru în măreția mea viitoare.” Scăpați de vechi înainte să mergeți spre nou.

Vor fi multe canalizări despre astfel de lucruri deoarece sunt noi. Sunt relevante pentru aceste timpuri adică au legătură cu noul om. Mulți dintre voi ați experimentat aceste tipuri de energii noi, intuitive. Dragilor, amintiți-vă: nu ați făcut nimic greșit și nu sunt profeții rele. Sunt propriul vostru înnăscut și Akasha care vă aduc energiile ca voi să le vedeți și să le dizolvați.

Aceasta este puterea sufletului bătrân în această nouă energie. Voi reprezentați conștiința unui spirit evoluat de-a lungul a mii de ani. Asta este ceea ce voi aveți. Intrați într-o eră în care vă puteți aminti cum a fost să aveți o înțelepciune care nu a creat război și nu va crea niciodată un alt război. Înțeleptul știe că războiul nu este o soluție. Este o agravare a problemei. Istoria arată că așa este. Imaginați-vă o conștiință care conduce lumea și care își amintește toate acestea!

Sunt vești minunate! Nu a mai fost niciodată un timp ca acesta. Nu sunt aceleași și aceleași lucuri ca în trecut. Lucrurile încep să se schimbe și sunt cei care simt acest lucru. Sărbătoriți schimbarea. Orice se întâmplă cu voi, sărbătoriți-o! Există o bunăvoință a iubirii în viața voastră care vă va aduce lucruri bune. Lepădați-vă de frica de viitor și începeți să sărbătoriți ce urmează să sosească. Acesta este mesajul în această seară și nu este doar din partea lui Kryon. Este mesajul unei noi ere. Puteți spune: ”Iubesc omenirea pentru asta și pentru ce va sosi”? Când vă veți întoarce înapoi pentru a primi viitorul, veți putea.

Și așa este.

KRYON


Traducere Nora Trifan și Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.