luni, 21 decembrie 2015

Nașterea Noului Pământ Partea a 2-a și Al optulea văl ”Iluzia Sinelui”


Suzanne Lie și Arcturienii

În acest ACUM lumina multidimensională călătorește din dimensiunea a cincea căutând să se împărtășească pe sine cu întrega viață. Prin urmare, fiecare ființă – planetară, galactică și universală – și, da fiecare om – experimentează conștient sau inconștient această lumină.

Înainte, noi experimentam numai fragmentările trei și patru dimensionale ale luminii, dar acum lumina intră în noi fără să aibă acea fragmentare în cele șapte octave diferite. Un cor de iubire necondiționată și de foc violet însoțesc această lumină multidimensională.

Ființele lui Gaia, asta însemnând nu numai oamenii, ci și cetaceele și membrii tărâmurilor vegetal și animal, crează în mod constant tunele de Lumină. Aceste tunele de lumină sunt în același timp tunele de speranță și iubire necondiționată.

Iubirea necondiționată este antidotul pentru frică și întuneric.

Pe măsură ce aceste tunele de lumină se deschid din corpul lui Gaia și călătoresc cu mult dincolo de dimensiunea a treia pentru a colecta lumina și iubirea cinci dimensionale, ele servesc și la crearea unei forțe de vindecare împotriva fricii care întotdeauna încearcă să-și sporească impactul.

Prin urmare, aceste frecvențe ale fricii încep să se dizolve sub impactul Luminii multidimensionale. Cei care au trăit în, și au fost conduși de, întuneric se tem de această lumină, deoarece se tem că ea ar putea pune capăt vieții lor.

Pentru că ei nu au meditat și pentru că nu și-au îngăduit lor înșiși să-și amintească visele, ei nu au nici o conștientizare a luminii și a iubirii care este chiar dincolo de Planul Astral de Jos patru dimensional, în Ținutul Zânelor și dincolo de el.

Prin urmare, acești pierduți cred că ei pot trăi numai în realitatea celei de-a treia dimensiuni și se tem că aceasta se apropie de sfârșitul ei. De fapt, tunelele de lumină îi înconjoară, dar frecvența lor este atât de joasă încât nu le pot percepe.

Aceste tunele de lumină au fost deschise de către membrii lui Gaia pentru a primi cu bucurie plinătatea și unimea iubirii necondiționate și a luminii. Această iubire și lumină multidimensionale intră mai întâi în acele zone în care au fost deschise portaluri.

Pe măsură ce această lumină multidimensională intră prin portaluri și ajunge în miezul Pământului, Gaia o acceptă și o amplifică astfel încât să o poată emana la suprafața TUTUROR zonelor Ei planetare. În acest fel, Gaia își poate împărtăși lumina Ei expansionată cu TOATE ființele pe TOATĂ suprafața Ei.

Deoarece această lumină mai înaltă emană, nu numai din dimensiunile mai înalte, ci și din miezul lui Gaia, ființele care nu au fost suficient de norocoase să fie într-o zonă în care au fost deschise portaluri, pot și ele experimenta această lumină mai înaltă.

În acest fel, toată lumea poate experimenta lumina mai înaltă care a fost atât de generos împărtășită cu Gaia prin nenumăratele portaluri deschise. Pe măsură ce cei treziți încep să-și amintească sinele lor multidimensional, ei sunt în stare să-și cheme expresiile mai înalte ale SINELUI lor în lumile Angelice și Galactice.

De fapt, mulți cer, și primesc cu bucurie, ajutorul pe care Arcturienii, Pleiadeenii, Siriusienii, Antarienii și Andromedanii îl trimit tuturor membrilor Pământului precum și Mamei Pământ.

Pentru că Gaia este o planetă a ”cauzei și efectului”, procesul transmutării întunericului în lumină este necesar să fie inițiat de ființele care au emanat primele întunericul.

Aceste ființe fac parte numai din tărâmul uman, deoarece tărâmurile vegetal, animal și eteric trăiesc în unimea iubirii pentru planeta lor. Așa că, cei care poartă vehicule pământești sunt cei care este necesar să trimită antidotul. Acesta este motivul pentru care ființe înalt dimensionale și-au luat o formă umană ca să ajute Pământul.

Chiar dacă s-ar putea ca mulți dintre cei care poartă un vehicul pământesc să nu fi fost cei care au emanat întunericul, ei și-au luat un vehicul pământesc cu scopul de a ajuta planeta.

Gaia este o planetă a liberului arbitru, așa că cei întunecați care au pus frica în realitatea lui Gaia trebuie să primească acea frică și să o transmute iubindu-se necondiționat și iertându-se pe ei înșiși, precum și pe alții.

Dacă sunt în stare să facă acest lucru, dacă sunt în stare să accepte efectele cauzei lor și să transmute aceste efecte cu propria lor iubire necondiționată, vor fi și ei în stare să se alăture mărețului eveniment al transmutării planetare. Nimeni nu este atât de întunecat încât să nu poată fi iertat sau prea plin de frică pentru a putea trăi în iubire.

Cei care își folosesc liberul arbitru pentru a alege să ajute planeta în transmutarea Ei, își vor expansiona foarte mult conștiința. Această expansiune a conștiinței se datorează faptului că ei au ales să contribuie la mărețul eveniment al ascensiunii planetare.

Prin urmare, ei și-au setat cauza ”noi creăm ascensiunea planetară”, care aduce înapoi efectul de a fi ”un membru al conștiinței planetare”. În această conștiință expansionată ei pot crea portaluri care se vor deschide mai larg și vor intra în frecvențe și dimensiuni din ce în ce mai înalte.

Aceste portaluri de lumină vor fi capabile să accepte din ce în ce mai multă lumină multidimensională și iubire necondiționată. De fapt, aceste fluxuri expansionate de lumină pot intra mult mai eficient:
Jos, în miezul cristalelor lui Gaia
Și apoi să emane din miezul lui Gaia în întreaga suprafață a lui Gaia
În aura/atmosfera lui Gaia
Dincolo de aura lui Gaia
În și prin dimensiunea a patra.

Când această lumină mai înaltă intră în miezul lui Gaia și apoi afară în realitățile legate de timp trei și patru dimensionale, ACUM-ul acestei lumini eliberează conceptele de ”trecut și viitor”, precum și separarea și limitarea create de timpul trei/patru dimensional.

Odată cu eliberarea conceptului de separare, dimensiunile a treia și a patra se contopesc cu ACUM-ul procesului de transmutare al lui Gaia într-o planetă cinci dimensională de lumină mai înaltă și iubire necondiționată.

În acest fel, iluzia separării între viață, care a fost percepută trăind într-o lume fizică, și moarte, care a fost percepută ca trăind într-o lume astrală patru dimensională, este eliberată.

Pe măsură ce aceste iluzii sunt eliberate, ele sunt înlocuite de cunoașterea că ”Viața” este eternă și MOARTEA este o iluzie trei dimensională. Nici măcar dimensiunea a patra nu este guvernată de iluzia morții, pentru că acela este locul în care merg oamenii atunci când au ”murit” pentru realitatea lor trei dimensională.

Cu toate acestea, odată ce se trezesc a fi în dimensiunea a patra, ei decoperă că nu sunt morți. Acesta este momentul în care își dau seama că viața continuă mult dincolo de întruparea lor fizică.

Pe măsură ce Gaia se expansionează din ce în ce mai mult în conștiința cinci dimensională, cei care se vor întoarce în întrupare își vor da seama că NU există nici o separare între dimensiunea a treia și dimensiunea a patra.

Cu această amintire, ei își vor da seama că toată separarea este o iluzie a dimensiunii a treia și a patra de jos. Își vor aminti că ei nu sunt separați de alți oameni și că nu sunt separați nici de planetă.

Apoi, chiar și cei care inițial și-au luat o întrupare pe Pământ ca ființe întunecate pentru a deține un tipar al puterii asupra altora, învață că NU există tipare ale puterii asupra altora, deoarece nu există alții.

De asemenea, pe măsură ce Gaia rezonează din ce în ce mai rapid în dimensiunea a cincea, nici una dintre acele ”convingeri întunecate” nu vor mai fi în stare să emane nici un fel de gânduri dăunătoare, pline de frică și negative, pentru că aceste gânduri se vor întoarce imediat înapoi la expeditor.

Atunci, emițătorul fricii și a întunericului va spune ”Stai, nu mai pot face acest lucru. Nu mai pot trimite întuneric pentru că acesta se întoarce înapoi la mine. Cu toate acestea, cineva a trimis acel întuneric în mine.” Apoi ar putea spune, ”Stai, dacă eu nu pot trimite în afară întuneric, atunci acel întuneric care mi-a fost trimis poate fi acum eliberat.”

Vă puteți imagina, de fapt vă rugăm să o faceți, o realitate în care toți cei care au suferit vreodată din cauza întunericului care i-a corupt făcându-i să devină membri a întunericului, s-au vindecat spontan de ceea ce a creat prima dată acel întuneric în ei?

Amintiți-vă că totul de pe Gaia, toată viața de pe Gaia, toată viața de pe toate planetele, tot ceea ce se află în dimensiunea a treia a venit din frecvențele mai înalte ale luminii care a fost trecută prin filtre pentru a fi divizată în diferite octave.

Apoi aceste octave au fost percepute ca fiind separate. Aceste octave au fost percepute chiar ca fiind unele mai bune și unele mai rele. Apoi, acea percepție, care a fost într-adevăr o judecată, a intrat în oameni.

Astfel, unii oameni au fost buni și unii oameni au fost răi. Apoi, oamenii răi i-au făcut pe alții să se simtă rău. Dar dacă oamenii buni și-ar fi dat seama că ei nu sunt separați de oamenii răi?

Dacă ”oamenii buni” și-ar fi dat seama că ei sunt acei oameni preaiubiți care și-au amintit cumva că ei sunt UNA cu Lumina și UNA cu Iubirea?

Dacă și-ar fi împărtășit Lumina și Iubirea cu TOȚI acei oameni care au fost considerați înainte ca fiind răi?

Dacă nu a existat nici o separare?

Dacă cei care s-au definit pe ei înșiși ca fiind răi au fost cumva în stare să se elibereze de acea programare și să accepte lumina iubirii necondiționate astfel încât să se poată ierta necondiționat și accepta necondiționat pe ei înșiși?

Apoi, și-ar putea aminti că ei sunt UNA cu ÎNTREAGA viață? Ce vindecare glorioasă! Dacă întreaga omenire a fost vindecată în Lumină și tot întunericul a fost eliberat?

Sunteți voi, membrii lui Gaia, cei care aveți abilitatea de a crea această realitate cu propria voastră iubire necondiționată, iertare necondiționată și cu puterea propriei voastre transmutări cu ajutorul Focului Violet.

Vă trimitem tuturor, buni, răi, în-între și orice alte etichetări ați atașat din nefericire conștientizării voastre de sine...

Vă trimitem TUTUROR iubire necondiționată în timp ce Ardem, Ardem, Ardem Focul Violet.

Binecuvântări, noi suntem UNA – pe care noi Mulții Treziți o creăm.

În acea UNA, este născut Noul Pământ.


Dragi cititori, la un moment dat în acest articol, Sue, cea care a scris începutul, a devenit contopirea lui Sue cu Arcrurienii, pentru a încheia mesajul ca și Arcturienii.

Binecuvântări de la noi toți.




Al Optulea Văl
Iluzia Sinelui

A funcționat. A funcționat. M-am gândit la Pământ și am fot acolo. M-am trezit în patul meu. Dar acum trezirea a avut un nou înțeles. Când vin aici, mă simt de parcă m-aș fi trezit. Totuși, știu că trebuie să fiu adormită înainte de a putea veni aici. Apoi, este ca și cum aș adormi când plec de aici, și trebuie să mă trezesc înainte de a putea ști că m-am întors. Mă întreb dacă toate acestea sunt mai puțin derutante atunci când cineva este în conștiința ”EU SUNT”.

”În ‘EU SUNT’, draga mea, nu există nici o confuzie, numai iluminare.”

”Oh, Lady Astrea, mă bucur atât de mult să te văd din nou. Îmi lipsești atunci când sunt pe Pământ.”

”Dar, draga mea,” îmi răspunde ea, ”Eu nu sunt departe de tine atunci când ești pe Pământ. Dacă vreodată vrei să-mi vorbești, doar gândește-te la mine și eu voi te voi auzi și voi călători de-a lungul fasciculului gândului tău pentru a-ți răspunde. Dar acum vino draga mea, este rândul tău să intri în cerc.”

De ce mă aduce la cerc tocmai când aș dori să-i pun o întrebare? Oh, da, îmi amintesc, întrebările sunt pur și simplu o formă de îndoială. Cercul strălucește în jurul meu în timp ce Doamnele se apropie. Știu că nu mă mai îndoiesc de această experiență. Nu o pot înțelege, dar nu mă mai îndoiesc de ea. În timp ce Doamnele ridică vălul, o aud pe Lady Leto spunând ”Draga mea, firul care leagă vălurile iluziei este emoția. Cunoaște emoția pe care o simți acum. Îngăduie-i să comunice cu tine și să-ți dea informația de care ai nevoie, apoi elibereaz-o ca să-ți poți continua munca.

Vălul care este ridicat în această seară este ”Iluzia Sinelui”. În această iluzie, importanța personală este o sursă pentru răsplata și succesul exterior. Sinele’ nu este același lucru cu ’sinele’, pentru că mulți ’sine’ formează ’Sinele’ și multe dintre acele ’sine’ nu sunt nici măcar dintr-o singură viață. Cu toate acestea, omenirea a făcut un efort atât de mare să stabilească acel mic ’sine’ încât oamenii au început să creadă că asta este tot ceea ce ei sunt. Au început să creadă că ei sunt corpul și că sunt conduși de către ego.

De copilaș și mic copil, omul știe că nu există separare și că tot ceea ce există pe Pământ este una. Copilașii și copiii mici știu’ că un corp doar le susține esența și că ei sunt, de fapt, mult mai mult decât o formă fizică. Deoarece lumea în care ei s-au născut nu este încă pregătită pentru acest concept, copiii sunt învățați să devină corpul lor, să-și focalizeze toată conștientizarea pe forma fizică și să devină un ‘sine’.

Prin ridicarea acestui văl vei începe să cunoști și să înțelegi toate dorințele, scopurile, nevoile și beneficiile acestui mic ‘sine’. Privește toate acestea prin ochii Sinelui’ și eliberează-le pe toate ca fiind particulele unei iluzii.”

Și acum vorbește mărețul Hilarion ”Să fii capabil să devii una cu Sinele Înalt este o sarcină vastă și minunată. Îmi pot aminti cum am suferit în viețile mele Pământești ca să pot îndeplini această sarcină. Ego-ul meu a fost puternic și s-a împotrivit morții sale. Tu, una mea, te-ai străduit mai întâi să stabilești un sentiment de ‘sine’ astfel încât să te poți raporta mai bine la lumea pe care ai simțit-o întotdeauna ca pe o planetă străină pentru tine. Prin urmare, poate fi într-adevăr dificil să renunți la ceea ce te-ai străduit din greu să găsești.

Renunță acum la iluzia că acest ‘sine’ micuț, singuratic este tot ceea tu ești. Mai degrabă, predă-te Sinelui tău Mai Înalt pe care l-ai simțit întotdeauna în imediata ta apropiere. Nu te teme de ramificații. Cunosc motivele construirii  iluziei sinelui’ și necesitatea lui atunci când cineva își învață lecțiile sale Pământești. Cu toate acestea, atunci când cineva intră în starea de învățător, acel cineva poartă răspunsurile în interior.

Eliberează acel mic rol cu toate emoțiile sale obsedante și cu conflictele sale Pământești. Nu mai este nevoie să suferi pentru a învăța, pentru că acum tu poți învăța învățându-i pe alții. Simte prezența Maeștrilor în vehiculul tău fizic. Privește cum tot ceea ce a fost real pălește într-un simbol. Să știi că Pământul asta și este cu adevărat – o școală pentru evoluția umană. Urcă pe podium și îngăduie-i Sinelui tău Mai Înalt să sălășluiască în vehiculul pe care tu te-ai străduit atât de multă vreme să-l pregătești.”

Deși de abia pot înțelege ceea ce Hilarion tocmai a spus, Apollo adaugă acum ”Văd ce sarcină dificilă este pentru tine să înțelegi și știu că vei avea nevoie de tot curajul pe care ți-l poți face. Pentru a nega suferința care ți-a spus că ești vie este să înfrunți cu adevărat moartea. Mori acum, una mea. Mori pentru greutăți, mori pentru constrângeri, mori pentru criticism și mori pentru iubirea umană. Vezi-ți Îngerii Învierii și simte detașarea divină în timp ce te unești cu Sinele tău Mai Înalt. Lasă la o parte orice emoție deoarece ea reprezintă o reacție la viața ta trei dimensională. Mai degrabă ascultă, observă și înțelege mesajele trimise din dimensiunea a treia Sinelui tău Mai Înalt. Privește în jos spre toate iluziile care țin sinele în durere și răsplată. A cunoaște moartea sinelui înseamnă să simți și să fii viața veșnică.”

Când Maeștrii au terminat de vorbit, mintea mea era într-un vârtej. Cum pot ei ști atât de multe despre mine personal? Deși eu nu mi-aduc încă aminte prea bine viața mea pe Pământ, sunt sigură că ea nu a fost ceva semnificativ. Cum pot ei să cunoască sau măcar să le pese de o persoană atât de neimportantă ca sinele meu?

”Pentru că ne-ai chemat.” Aud vocea iubitoare a lui Lady Astrea răspunzând gândului meu. Îmi dau seama acum că am călătorit cumva afară din cerc sau, probabil, el m-a lăsat să ies.

”Cum îmi auzi gândurile, Lady?” întreb în cele din urmă.

”Una mea, pentru mine nu contează ce voce folosești tu deoarece eu îți ascult numai inima. Noi, cei din dimensiunile mai înalte suntem preocupați numai de problemele de pe Pământ care afectează inima adevărată. Toate celelalte sunt doar o lecție care este jucată și rejucată. Viețile și gândurile tărâmului uman ne interesează numai atunci când oamenii au ajuns în acel punct din evoluția lor în care pot cere intervențiia divină din inimile lor și o acceptă cu adevărat. Asta nu înseamnă că noi nu iubim întreaga omenire, ci mai degrabă că ei nu sunt în stare să ne accepte ajutorul. Atâta vreme cât ființele își au toate simțurile focalizate pe lumea fizică, ei sunt prinzonierii chiar ai acelei lumi care cred că este tot ceea ce există.”


Abia aud ultimele ei cuvinte, deoarece știu că acum plec. Oh, te rog, lasă-mă să-mi amintesc ceea ce am învățat aici. Oh, te rog, ajută-mă să fiu trează pe Pământ ...


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.