miercuri, 30 decembrie 2015

Interviu cu Steve Beckow – Partea întâi – Liniile Temporale




Dați click aici pentru a asculta în limba engleză înregistrarea completă

Punctul de Aprindere în Corpul de Lumină
Arcturienii

Interviu acordat în data de 7 Decembrie 2015 la emisiunea O Oră cu un Înger
Dr. Suzanne Lie – Invitat, Canal pentru Arcturieni
Steve Beckow – Gazdă, In Light Radio

Partea Întâia – Liniile Temporale


Steve: Am spus spre sfârșitul ultimei întâlniri că am dori să continuăm discuția intrând, poate, în acest concept evaziv al liniilor temporale. Nu știu dacă cineva poate să-mi explice foarte simplu cum vine treaba cu liniile temporale. Așa că m-aș îndrepta spre Arcturieni, care poate că ne-ar putea explica.

Arcturienii: Pământenilor, noi suntem Arcturienii și suntem fericiți să vorbim din nou cu tine, Steve.

SB: Mulțumesc că ați venit. Am sperat că ați putea expune tot acest subiect al liniilor temporale foarte simplu și clar, deoarece oamenii îmi scriu și mă întreabă ”În ce linie temporală sunt?” și ”Dar copiii mei, vin și ei în linia mea temporală?” Eu nu înțeleg deloc liniile temporale. Așa că, vă rugăm, ne-ați putea ajuta?

ARC: Da. Hai să începem prin faptul că linia temporală principală este, desigur, un concept trei dimensional. Deoarece, pe măsură ce intrați în dimensiunea a cincea, acolo nu este timp, este numai acum. Timpul este un concept trei, patru dimensional. El este activat acum pentru că atunci când voi curgeți în dimensiunea a cincea, va fi ca și cum v-ați scufunda într-un ocean. Și odată ce v-ați scufundat în acest ocean, toate viețile voastre sunt în mod continuu legate una de alta prin intermediul apei prin care ele curg. Acum, desigur, chestia este că, atunci când sunteți deasupra oceanului, toate viețile voastre sunt legate una de alta prin intermedul aerului pe care ele le respiră.

Cu toate acestea, cu percepțiile voastre trei, patru dimensionale, voi nu puteți percepe frecvența moleculelor de aer care vă leagă în unime. În timp ce, atunci când sunteți sub apă, care are o densitate mai mare dect aerul sau cerul, voi puteți vedea că acolo este un element care conectează fiecare ființă vie în unimea elementului apă.
Acum, elementul cerului conectează pe toată lumea care se află în afara apei, dar oamenii nu pot percepe acel concept atât de ușor pe cât o pot face atunci când sunt în apă.

SB: Hah! Ei bine, care este impactul liniilor temporale asupra noastră a tuturor celor care ascensionăm? Cum se vor arăta în viețile noastre astfel încât să le vedem?

ARC: Ei bine, aceasta este, desigur, o întrebare foarte vastă. Așa că vom face o clasificare de dragul gândirii trei, patru dimensionale. În dimensiunea a treia există linii temporale care sunt diferite de liniile temporale din dimensiunea a patra care sunt și ele diferite de liniile temporale – care nu vor fi niciodată numite linie temporală – din dimensiunea a cincea. Înțelegi ce spunem?

SB: Da, până acum.

ARC: Deci, vom începe cu dimensiunea a treia. Și, în dimensiunea a treia, după cum știi, fiecare realitate este o realitate vie prin interconectarea membrilor acelei realități. Așa că, pe Pământ există multe realități diferite. Există realitatea oamenilor care sunt treziți și știu că lumea este multidimensională și știu că există o schimbare foarte mare care are loc, coborând pe o scară a informației până la oamenii care știu doar că ”Dacă aș putea primi suficientă mâncare pentru cină, familia mea nu va muri de foame.”
Deci, toate acestea sunt versiuni diferite ale realității, frecvențe diferite ale realității. Așa că, atunci când vă gândiți la asta într-un mod trei dimensional, aceste frecvențe sunt realități care încă par a fi separate, pentru că percepția trei dimensională separă lucrurile.

Acum haideți să vorbim în termeni de linie temporală în dimensiunea a treia, de la începutul Pământului până în momentul în care ea și-a finalizat călătoria prin dimensiunea a treia, a patra și așa mai departe. Sunt multe linii temporale. Este Grecia Antică. Este Egiptul antic. Sunt Statele Unite moderne. Toate aceste ”linii temporale” nu sunt de regulă – noi spunem de regulă – întotdeauna identificabile prin oricare dintre civilizațiile care sunt vârful în acel ”acum”.

SB: Bine.

ARC: Sau ar putea să fie într-o ceață profundă, cum ar fi linia temporală a Ciumei Negre. Acea linie temporală, în lumea fizică, este ținută laolaltă de către o experiență comună care i-a făcut pe toți oamenii să stea în același ”timp”. Așa că, ea este numită linie temporală. Și este numită linie temporală pentru că ceva așa cum Egiptul, a fost, ați putea spune voi, o linie temporală lungă. Pe de ală parte, dacă ar fi să vă uitați la linia temporală oficială a Statelor Unite, aceasta este încă chiar o realitate copil.
Așa că, motivul pentru care aceasta este numită linie temporală este că are un punct de început și un punct de sfârșit, lucru care o face foarte trei dimensională. Pentru că se află în dimensiunea a treia, în realitatea în care oamenii gândesc în termeni de începuturi și sfârșituri. Ei trebuie să aibă o separare. Dacă a început, ar fi ca o naștere. Și astfel, orice ar fi făcut-o să înceapă nu face parte din acea linie temporală, ca să spunem așa. Și apoi s-a încheiat. Iar ceea ce se petrece în continuare nu este luat în considerare.
Dar, dacă mergeți în dimensiunea a patra, tot ceea ce a condus la apariția ei și tot ceea ce s-a încheiat după încheierea ei, este o componentă a acelei linii temporale, pentru că dimensiunea a patra este mult mai ”atotcuprinzătoare”. Aceasta este o undă cerebrală mai înaltă. Este o frecvență mai înaltă a realității. Și este o realitate pe care cei mai mulți oameni o vizitează prin intermediul viselor și a meditațiilor lor atunci când se află într-o stare de conștiință mai înaltă.
Percepția liniei temporale este într-adevăr rezultatul stării de conștiință a celui ce o percepe.

SB: Bun. Mulți oameni, atunci când se gândesc la liniile temporale, se gândesc că ”Sunt pe cale să ies de pe acest drum și soțul meu este pe cale să intre pe acest drum, numit linie temporală. Linia mea temporală este A, linia lui temporală este B. Va dispărea? Pentru că el este într-o linie temporală diferită, voi înceta să-l mai văd în realitatea mea?” Puteți discuta această percepție sau gândire, vă rog?

ARC: Ei bine, este vorba din nou de starea voastră de conștiință. Dacă starea voastră de conștiință este trei dimensională, iar un cuplu decide să meargă fiecare pe calea lui, diferită, atunci ei pot percepe acest lucru ca și pe o separare. Dar dacă vă gândiți la ea multidimensional: multe dintre ființele de pe nava noastră, cinci dimensionale și mai mult, nu trăiesc sub aceste constrângeri ale timpului, ele pot merge în misiuni separate, cum ar fi ca una să-și ia un corp pe Pământ și cealaltă să rămână pe navă.
Acum, cea care își ia un corp pe Pământ este legată de timp, cu excepția faptului că având o stare de conștiință atât de înaltă, ar putea fi într-o continuă comunicare cu partenerul de pe navă. Așa că nu există o separare între acea linie temporală de a sta pe navă și acea linie temporală de a intra într-un corp, deoarece ea se mută în afara timpului. Atâta timp cât aceasta rămâne într-o lume a timpului, ea este o linie temporală. Dar, odată ce intrați în lumea multidimensională, linia temporală are un înțeles total diferit, pentru că timpul este relativ în funcție de starea voastră de conștiință.

SB: Cred că preocuparea predominantă este că ”Îl voi pierde din vedere pe soțul meu într-o linie temporală mai joasă, o linie temporală trei dimensională.” Acum, desigur, eu știu asta ca ființă multidimensională, noi nu pierdem contactul cu prietenii noștri și cu familia care se află într-o dimensiune mai joasă. Nu pierdem legătura. Dar, cu toate acestea, oamenii concep linia temporală ca pe ceva ce-i desparte, separă și izolează.

ARC: Acesta este un mod foarte trei dimensional de a privi lucrurile. Aceiași situație ca și cu un soț și o soție care ar trebui separați, dacă există o stare de conștiință mai înaltă, multidimensională, ei vor continua să comunice deoarece ei nu sunt doar corpurile pe care le folosesc pentru a vizita acea ”linie temporală”. Ei sunt esență pură. Ei sunt conștiință.
Iar conștiința lor se întrepătrunde în interior cu conștiința completării sinelui lor, a complementului lor și a ființelor față de care nutresc iubire și admirație. Așa cum oamenii ar putea să se gândească ”Oriunde sunt, tot mă pot conecta cu Dumnezeu.” Pentru că Dumnezeu este mai presus de acea ”linie temporală” trei dimensională.

SB: Cred că Salusa a spus, cu mulți ani în urmă, că va fi un moment al separării, iar alții, mult mai recent, au spus ”da, suntem în el sau vine în curând”. Ne vom separa la un moment dat, nu-i așa? Cabala o va face, sau cei recalcitranți – oricum ați vrea să-i numim – fie vor muri, fie vor fi duși într-un alt cadru mai maleabil. Deci, există un moment de separare. Puteți discuta despre acest lucru?

ARC: Momentul separării este cel în care cei care intră în el intră intr-o stare care este numită ”ascensiune” și părăsesc timpul.

SB: Părăsesc timpul. Bine.

ARC: Și intră în frecvența ACUM-ului lui Unu.

SB: Bine, deci voi într-adevăr spuneți că separarea va veni cu ascensiunea.

ARC: Separarea este de cei care sunt pe Pământ și încă dețin o stare de conștiință joasă. Ei vor experimenta o separare. Dar cei care ascensionează vor fi în stare să acceseze acea ”frecvență a realității” dacă aleg să o facă. Acea abilitate nu se va pierde.

 SB: Corect. Vorbind despre asta ca și despre un moment definit al separării, așa cum a făcut Salusa ... este ceva care aderă la ascensiune sau va exista un moment înaintea ascensiunii în care oamenii vor părăsi planeta? Va exista un moment oficial al separării?

ARC: Acum, din nou, înțelegem că este foarte dificil de gândit în termeni într-o manieră atât de multi dimensională. Deci, într-adevăr vom spune ceea ce am spus și mai înainte ca și mod de explicare trei dimensional. Cei care ascensionează nu vor trebui să părăsească nimic. Ei își expansionează esența.
Ei vor fi în măsură să fie pe deplin conștienți în sinele lor cinci dimensional. Și dacă ei aleg să-i ajute pe cei din dimensiunea a treia, o vor face. De fapt, sunt multe ființe chiar acum pe planetă care sunt în această stare ... ei sunt pe deplin conectați cu sinele lor mai înalt și poartă un corp doar de dragul de a ajuta planeta sau de a-i ajuta pe oameni sau orice altceva ar ajuta.  
Acum, realitatea în care fiecare care are un corp face parte din acel grup este pentru că cei mai mulți oameni au uitat. Și, prin urmare, conștiința lor este blocată în acea frecvență joasă trei dimensională și la fel este și gândirea lor. Așa că ei pot gândi numai în termeni că ceva se încheie, moare, și ceva nou se naște. Pentru că ei nu sunt în stare să experimenteze că nașterea și moartea sunt concepte trei dimensionale care sunt legate de timp. Momentul în care vă nașteți și momentul în care muriți ... în Unul nu există naștere și moarte.
În Unu este existență, este viață și este iubire. Și acea realitate acum se amestecă, coboară în dimensiunea a treia. Și astfel, în loc să fie o dată limită dură care, bine, încheie ceea a început, este o amestecare sau o prelingere în (realitatea trei dimensională).
Dacă ați putea vede granițele dure care sunt în jurul planetei fizice și apoi ați percepe iubirea necondiționată, focul violet, divinitatea, conexiunea cu tot ceea ce este, cinci dimensionale, care coboară încet în și se preling în realitatea trei dimensională, cei care doresc să intre în această nouă realitate posibilă ar putea să se predea în frecvența mai înaltă simțind și începând acest proces al transmutării în corpul lor de lumină astfel încât să fie apoi în măsură să intre în această unime.
Acum, în cele din urmă va fi un moment în care frecvența Pământului va fi suficient de înaltă încât ființele întunericului să nu mai fie în stare să-și adere frecvența la cea a planetei și vor fi instantaneu trași în planul astral de jos unde își vor continua întunericul până când vor învăța că energia trimisă în afară este energia care se întoarce.
Este vorba, într-un fel, de o absolvire, învățarea că Gaia este o planetă a cauzei și a efectului. Pentru a absolvi această componentă trei dimensională a lui Gaia, cineva trebuie să învețe că energia trimisă în afară este energia care se întoarce. Și cei care încă mai trimit în afară întuneric, vor trebui să intre într-o frecvență în care să primească imediat înapoi acel întuneric până când învață să se oprească din trimiterea întunericului. Nu este vorba despre o pedeapsă, este vorba despre trecere/ratare.
Și apoi, sunt cei care nu vor fi în stare să facă această mare schimbare în conștiință și mulți dintre ei vor fi re-locați pe o altă planetă trei dimensională asrfel încât să-și poată continua acea experiență. În acest mod ei pot învăța treptat despre procesul de transmutare.

SB: Asta este ceea ce am vrut să indic ca fiind un moment de separare. Corect? Ceea ce voi tocmai ați descris.

ARC: Ai putea folosi acel termen trei dimensional. Dar nu este un ”moment” pentru că fiecare persoană îl va experimenta în propria sa stare de conștiință. Nu va fi un moment colectiv.

SB: Este interesant pentru că noi am primit aceste noțiuni de la Compania Cerului. În acest caz, Salusa a vorbit despre un moment al separării. El a fost cel care a vorbit despre termenele divine. Și apoi, când vom începe să aplicăm aceste noțiuni, vom intra în toate aceste probleme legate de ”oh, acesta nu este un concept cinci dimensional”. Este puțin frustrant pentru noi să ne fie dat un concept, iar atunci când încercăm să-l înțelegem, conceptul este treptat rafinat sau cu desăvârșire îndepărtat.

ARC: Omenirii îi place să fie în măsură să se uite la o linie temporală și să spună ”Dacă aș fi în stare să mă țin bine în următorii 25 de ani, atunci aș putea ascensiona.” Și asta le dă o stare de siguranță. Și asta este bine, pentru că atunci când trăiesc într-o stare de siguranță acest lucru le permite să își expansioneze conștiința.

Apoi, când încep să-și expansioneze conștiința, încep să-și expansioneze percepțiile și încep să perceapă lumea într-un mod diferit, să interacționeze cu lumea într-un mod diferit, să-și recunoască câmpurile de energie mai înaltă din jurul lor și își încep transmutarea în corpul de lumină și în abilitatea de a fuziona cu o frecvență mai înaltă. Deci, nu există o separare între timp și fără-timp, cu excepția oamenilor care gândesc cu înverșunare în termeni de timp.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.