miercuri, 30 decembrie 2015

Fuziunea cu Cel Mai Înalt Aspect al vostru – Sananda – Frăția Albă Galactică


De Jenny Schiltz

Venim astăzi spre voi cu o informație importantă în ceea ce privește acest proces și ceea ce are loc la nivel energetic. Acumularea energiilor împinge fiecare persoană să-și ridice vibrația și să fuzioneze mai deplin cu sursa sufletului său; sinele său mai înalt. În acest moment fiecare ființă de pe Pământ este afectată de această schimbare, dar fiecare într-o măsură diferită. Nimeni nu este lăsat pe dinafară din aceste schimbări energetice, și asta include pământul, tărâmul elemental, plantele și fauna voastră, precum și toate ființele care au fost de acord să ia parte la această incredibilă călătorie de creștere a sufletului. Modul în care fiecare dintre voi este afectat depinde de munca care a fost făcută până acum.

În acest moment mulți dintre cei înainte inconștienți încep să simtă frământările de nemulțumire, de a dori mai mult sens și pace în viețile lor. Aceasta este etapa în care cineva poate experimenta mari perturbări în viața sa. Pentru unii acestea pot lua forma pierderii locului de muncă, relocării, schimbării relațiilor, chiar și pierderea celor dragi. În timp ce aceste lucruri pot fi dificil de înțeles, aceste schimbări ajută la eliminarea tuturor straturilor, sistemelor de credință și a personalităților care au fost adoptate în timpul vieții pe pământ. Tot ceea ce nu este în aliniere cu sinele autentic trebuie să plece. Numai prin schimbări drastice cineva începe să pună la îndoială tot ceea ce este în jurul său. Cât de mult va dura această fază de creștere depinde numai de persoană și de cât de ușor poate să dea drumul la toată rezistența. Unii sunt în stare să audă cele mai mici șoapte ale sufletului și să acționeze sub impulsul lor, unii s-ar putea să aibă nevoie de mai multă încurajare. Înțelegeți că nu există căi corecte sau greșite ca cineva să se trezească. Fiecare cale, fiecare alegere este o experiență care asigură creșterea sufletului. Acelora dintre voi care sunteți treziți, vă cerem să-i ajutați și conduceți pe frații și surorile voastre, fiind susținători și plini de compasiune. Acesta este un moment în care vindecătorii în toate formele vor fi foarte necesari.

Unii au experimentat deja schimbări drastice în multe domenii ale vieții lor și sunt acum pe calea încorporării tuturor aspectelor sufletului lor. Fiecare persoană de pe pământ are aspecte în tărâmul elemental, tărâmul angelic, ghizii săi și maeștri. Pe măsură ce cineva avansează pe această cale, încorporează aspectele fiecărei ființe care l-a ajutat în călătoria sa către sine. Fiecare aspect vă permite să vă amintiți mai mult natura voastră divină și măreția voastră pe măsură ce vă întoarceți la sursă. Pentru unii acest proces este destul de ușor, dar pentru alții este dificil. Depinde de cât de capabil este cineva să curgă cu schimbările și este în stare să dea drumul la tot ceea ce nu este în aliniere, pe măsură ce vă dați seama de scopul complet al sufletului vostru. Identificarea cu un singur aspect nu vă va permite să profitați de întregul potențial a TOT CEEA CE ESTE. Înțelegeți că voi sunteți toate aceste lucruri și totuși nici unul, la fel cum sunteți o persoană, dar toți sunteți UNA.   

Alții își fuzionează aspectele finale ale sufletului lor și făcând acest lucru descoperă că nu mai au un sine mai înalt în afara lor, ci ferm ancorat în ei. Aceasta este faza în care cineva devine maestrul care pășește pe pământ. Sufletul se va ancora în straturi și va ieși la suprafață din ce în ce mai mult pe măsură ce persoana înțelege și își curăță tiparele și tot ce nu este în aliniere. Acesta este timpul în care tot ceea ce a fost înainte înțeles și crezut va fi provocat. Ceea ce a fost crezut cândva a fi adevăr, nu mai este. Fiecare va fi chemat să-și stăpânească propriile sale gânduri și în același timp și manifestările hologramei din jurul lor. Pentru unii integrarea sinelui cel mai înalt poate induce anxietate deoarece trebuie să intre în ei pentru ghidare și să aibă încredere în tot ceea ce simt în loc să caute în afara lor. Niciodată încrederea nu a fost atât de importantă pe cât este acum. Cerem ca aceste suflete să pășească în rolurile lor de conducători și să ajute la ghidarea altora prin energii.

Toate aceste faze pot fi secătuitoare din punct de vedere fizic în timp ce corpul primește actualizări pentru toate sistemele și eliberează o densitate mentală și fizică nedorită. Multora actualizările sistemului electric le pot provoca simptome asemănătoare gripei. Este foarte important să vă mențineți hidratați în aceste momente deoarece un corp bine hidratat este în măsură să facă față mult mai ușor actualizărilor. Somnul, atunci când acesta este cerut, este esențial și el pentru ca aceste schimbări să poată avea loc. A fost convenit la nivel de suflet de către toată lumea ca toate codurile de lumină care vin pe pământ să continue să vină și fiecare va ajuta ca totul să se îndrepte către scopul lor destinat.

Suntem foarte mulțumiți de progresele făcute și asemeni vouă, putem simți construirea impulsului cu multă anticipare.

Fratele vostru în lumină,

Sananda


Conversație personală cu Sanada:

Jenny: A trebuit să râd când ai spus că unii aud șoapta sufletului și că alții au nevoie de mai multă încurajare. În ultimele săptămâni m-am simțit de parcă aș fi fost într-o revizuire a vieții, văzând unde mă îndeamnă ghizii, ghidându-mă în locuri în care pe care le-am ignorat multă vreme. A fost ca și cum spiritul mi-ar fi șoptit, apoi strigat, apoi m-ar fi lovit cu un ciocan și în cele din urmă cu un baros până când am strâns din dinți și pur și simplu am dat drumul. Pentru mine barosul a arătat ca o intervenție chirurgicală majoră, o vară într-o casă de convalescență, pierderea carierei mele și apoi a fermei. Totuși, pot vedea acum cât de mult am învățat prin fiecare ciclu, cât de multă experiență am câștigat și cum o pot folosi ca să-i ajut pe alții. Și pentru asta sunt recunoscătoare.

Sananda: Vei descoperi că cele mai întortocheate căi oferă cele mai mari lecții și creștere. Pentru că cei care sunt chemați să-i ajute pe alții, așa cum mulți dintre voi sunteți, este esențial să experimentați fiecare nivel, fiecare fază foarte profund. Cineva nu poate să-i ghideze pe alții numai dacă are o perspectivă care să rezoneze în interior cu persoana pe care o ajută.

Mulți sunteți duri cu voi înșivă, simțiți că ați eșuat în multe moduri. Vă cerem să încetați să vă mai vedeți în acest fel, ci mai degrabă să vedeți că ați câștigat înțelegerea mai multor faze și condiții umane și cum să treceți prin ele. Fiecare dintre eșecurile voastre percepute au fost de fapt o experiență pe care ați fost meniți să o aveți și să o depășiți.

Jenny: Mulțumesc, asta este de mare ajutor.

Am fost vizitată de curând, într-un vis lucid, de către bunica mea decedată.  Am fost surprinsă deoarece a trecut dincolo doar cu câteva luni în urmă. Mi-a spus că mai dețin o profundă furie, durere și probleme de abandon de când bunicul meu a trecut dincolo, chiar înainte ca eu să fi împlinit 9 ani. Mi-a explicat că ar trebui să văd despre ce este vorba, să recunosc aceste probleme și apoi să le dau drumul. Acestea sunt niște chestii profunde de care nu mi-am dat seama că sunt acolo și care îmi împiedicau întruparea sufletului. Am fost în stare să dau drumul la atât de mult, iar după aceea m-a cuprins o pace adâncă. Mi-a dat impresia că este o situație de tipul toată lumea pe punte și că primim ajutor din toate părțile.

Sananda: Da, toată lumea este ghidată și ajutată, cel mai des în timpul visului, de aceea somnul este atât de important în acest moment. El vă permite să integrați energiile, dar și să câștigați o mai mare înțelegere a limitărilor experimentate din perspectiva umană și să le eliberați.

Jenny: Nu toată lumea își amintește visele sau este în stare să vadă și/sau audă alte ființe și dimensiuni. Unii simt că sunt lăsați pe dinafară pentru că ei nu experimentează aceste lucruri.

Sananda: Toată lumea este ajutată, toți la diferite nivele și în momentul în care este potrivit pentru acel suflet. Mulți percep doar o fracțiune din ceea ce se petrece. Frica este cea care îi face să se judece pe ei înșiși și pe alții. Din perspectiva noastră, călătoria fiecărei persoane este perfectă așa cum este.

Sper ca întrebările și răspunsurile mele să vă ajute așa cum m-au ajutat pe mine. Vă țin pe toți în cea mai înaltă lumină și cea mai profundă iubire. Fiți binecuvântați cu toții. Vă mulțumesc tuturor celor care ați împărtășit și susținut această muncă. Acest lucru înseamnă mai mult decât veți ști vreodată.


Jenny


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.