joi, 18 februarie 2016

Actualizare a Energiei 16.02.2016 – Activarea Nervului Vasovagal


De Jenny Schiltz

Energia este încă foarte înaltă și multe mai au de venit pentru a trece prin ele. În funcție de punctul în care vă aflați în acest proces ați putea experimenta schimbări cu adevărat mari în viața voastră, care să vă facă să vă îndoiți de toate. Pentru alții poate fi doar o nouă reapariție a unor vechi tipare, gânduri și sentimente. Oricum, pentru noi este o posibilitate să vedem ce ne ține pe loc, ce în interior nu rezonează și să ALEGEM diferit.

Când apar vechile gânduri, frici și tipare putem alege să le rescriem reacționând diferit de felul în care am făcut-o înainte. Poate fi foarte frustrant să vedem cum ceea ce am considerat a fi vindecat, reapare din nou. În astfel de momente fie ne putem privi ca pe niște ratați, ca și cum am fi regresat, făcut ceva rău SAU putem vedea că am atins un nou nivel, o nouă înțelegere și că putem vindeca din acest loc nou. Puteți vedea/simți cât de diferită este energia (vibrația) în cele două opțiuni? Înțelegeți că de fiecare dată când temele noastre apar este o oportunitate să le vedem diferit, să intrăm în puterea noastră și să alegem diferit.

Uitați-vă la gândurile care continuă să reapară (îndoială, lipsă, frică, probleme legate de vrednicie, etc.) ca și la un program de computer care rulează în mod continuu în fundal. Sunt coduri de lumină care intră și care ne ajută să aducem acest program din fundal în față ca să putem vedea că el continuă să existe. Este acel moment în care puteți apăsa CTRL-ALT-DELETE prin faptul că alegeți să reacționați diferit de modul în care ați făcut-o înainte. Uitați-vă la aceste tipare. Cum reacționați în mod normal când aceste gânduri guvernate de ego își fac apariția? Vă bateți? Vă enervați și deveniți irascibili? Vă răzbunați pe alții pentru că nu sunteți în stare să vă verbalizați și procesați emoțiile? Vă retrageți și vă chirciți în interior? Priviți și fiți brutal de sinceri cu voi înșivă. Odată ce vedeți cum reacționați în mod normal, vă aflați în frumoasa poziție de a putea alege diferit.

Înțelegeți că aceste programe rulează adânc în psihicul nostru, în straturile noastre și trebuie să rescriem benzile în toate. Adesori Universul (aspectul nostru cel mai înalt) ne aduce același sentiment în noi dar în situații diferite astfel încât să putem vedea cât de adânc și de multifațetat rulează programarea. Este în același timp și modul de a întreba al universului ”Ești sigur/ă că ești pregătit/ă să-i dai drumul? Dar în această situație sau cu această persoană?”

Cel mai important este modul în care vă vorbiți în timpul acestui proces. Adeseori ne vorbim și ne tratăm în moduri în care nu am face-o niciodată cu alții. Aveți o inimă mare, iubitoare – este momentul să o folosiți pentru a vă iubi total pe voi înșivă, în TOTALITATE, toți. Acest lucru este valabil și pentru acele părți din voi pe care nu le prea plăceți, părțile care sunt anxioase, speriate, triste, singure, supărate sau pur și simplu confuze. Onorați-vă acea parte, lăsați-o să spună ce are de spus. Vorbiți-i ca și cum ar fi un bun prieten care trece printr-o perioadă grea, auziți-o, onorați-o și oferiți-i mângâiere. Dacă o minimalizați sau o suprimați, ea va urla din ce în ce mai tare. Din momentul în care vă onorați aceste aspecte ale voastre înșivă, voi creați spațiul necesar ca spiritul să intre. Făcând acest lucru, le permiteți codurilor de lumină să vă rescrie programele. Acesta este un proces și trebuie să avem răbdare cu noi înșine.

Acesta este un moment important. Această energie, deși inconfortabilă, este aici pentru a ne ajuta să vindecămși să trecem DINCOLO. Ea este aici ca să ne ajute să stăm în puterea noastră, să ne ajute să ne întrupăm cel mai înalt aspect și potențial al nostru.

******************************************************************************************

Din punct de vedere fizic, atât de mulți chiar simt aceste valuri destul de intens. Dacă aveți o reapariție a gândurilor și tiparelor care au nevoie de vindecare, chakrele corespunzătoare vă pot face probleme. Gândurile voastre sunt cele care cauzează un dezechilibru în chakre. Dacă aveți de-a face cu probleme legate de lipsă, de orice formă, chakra rădăcină vă poate cauza probleme cauzându-vă dureri de coloană și lombare. Dacă aveți probleme să vă spuneți adevărul, s-ar putea să simțiți că chakra gâtului se simte ca fiind strânsă, umflată și în unele cazuri s-ar putea să simțiți durere în gât.

De asemenea, experimentăm o expansiune cranială și actualizări ale chakrei coroană care pot provoca palpitații la tâmple și dureri maxilarelor și dinților noștri. Și nervul nostru Vasovagal este activat. Acesta se extinde pentru a putea permite o curgere mai mare de sânge prin corpul nostru, astfel încât să putem gestiona mai multă lumină și corpul nostru să își poată crește natura cristalină cu o mai mare ușurință. Acest lucru poate provoca dureri și palpitații în partea din spate a capului, la nivelul gâtului și umerilor. Pentru unii aceasta poate fi prima expansiune, pentru alții face parte din următorul nivel în procesul corpului de lumină. Acest nerv este declarat ca fiind de ajutor la conectarea minții noastre cu inima.

Neurologul Stephen W. Porges de la Universitatea Illinois din Chicago, a susținut că nervul vagus este nervul compasiunii deoarece se crede că el stimulează anumiți mușchi din camera vocală, permițând comunicarea. El reduce viteza inimii noastre. Știința foarte nouă sugerează că el poate fi strâns conectat cu rețelele de receptori de oxitocină, un neurotransmițător implicat în încredre și legătura maternă.

Nervul vagus este cel mai lung nerv din corp care merge de la gât la sitemul digestiv, ficat, splină, pancreas, inimă și plămâni. Acesta nu este ceva nesemnificativ în corpul nostru. El răspunde de întregul nostru sistem nervos autonom. Când se activează, putem experimenta deranjamente stomacale, amețeli, migrene și o stare de neliniște generală. Poate fi ceva destul de confuz și ne provoacă îngrijorare atunci când aceste stări apar.

Există mai multe modalități de a aduce o ușurare în manifestarea nervului vagus. Respirația profundă la nivel de diafragmă și vizualizarea nervului vagus expansionându-se și umplându-se cu lumină. Incantarea sunetului OM poate fi de ajutor. Împământarea profundă și legarea de Pământ ajută la îmbunătățirea tonului vagal. Alte opțiuni sunt vizita la un chiropractician ca să vă asigurați că oasele gâtului sunt în aliniere. Un acupuncturist este în măsură să ajute la reglarea curgerii acestui nerv. Fiica mea cea mai mare a fost să o vadă un acupuncturist care a ajutat-o să-și calmeze migrenele prin stimularea Nervului Vagus. Doctorul a fost plecat din oraș timp de o lună și cu energiile actuale, fiica mea a putut vedea cât de benefică a fost acupunctura. Ea se confruntă cu migrene și cu o greață intensă.

Cei care treceți cu bine prin aceste energii, cu bucurie și entuziasm, împărtășiți acest lucru și cu ceilalți. Acest lucru îi ajută și pe cei care nu sunt în poziția de a crede că se SIMTE mai bine, mult mai bine.

Vă trimit tuturor cea mai strălucitoare lumină plină de iubire, bucurie, speranță și binecuvântare. Fiți binecuvântați cu toții.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.