luni, 15 februarie 2016

Iubirea Necondiționată a Propriului Sine – Chakra a Șasea



De Suzanne Lie

Dragi cititori,
Am trecut dincolo de sinele nostru personal care este reprezentat de primele noastre cinci chakre în Sinele nostru Multidimensional, care este reprezentat de cea de-a Șasea și a Șaptea noastră Chakră. Prin urmare, meditațiile pentru iubirea necondiționată a acestor chakre vor fi mai puțin despre sinele nostru personal și mai mult despre descoperirea, eliberarea și trăirea Iubirii Necondiționate, Puterii Multidimensionale și a Înțelepciunii Infinite a ADEVĂRATULUI nostru SINE Multidimensional.
Vă mulțumesc tuturor pentru continuarea acestui proces prin copilăria voastră, maturitate în adevăratul vostru SINE Multidimensional.

Experimentez recunoașterea a ceva din interiorul meu, ceva ce știu că a fost mereu acolo dar nu-l prea pot explica. Nu sunt sigură ce explic, dar cred că este un sentiment. Cum explică cineva un sentiment? Acest sentiment nu se simte uman, cel puțin nu se simte ca un om trei dimensional cu toate acele limitări.

Poate, sper că este un ”eu” aflat într-o frecvență tranzitorie între dimensiunea a treia și a cincea. Da, așa este. Este ca și cum aș încerca să-mi amintesc ceva ce am încercat să uit. Nu știu de ce am încercat să uit această realitate deoarece licărirea ei este așa de specială. Cu toate acestea nu pot spune că sunt sigură de acest sentiment. De fapt, cu cât știu mai multe despre acest sentiment  cu atât mai mult îmi dau seama că nu știu.

Am avut instrucțiuni, intuiții, transmisii, oricum le-aș numi acum că ceva se formează în interiorul meu. Acest interior al meu înseamnă doar că în sfârșit conștientizez că fiecare pe care îl aud, îl canalizez, îl scriu, îl experimentez este o versiune a ”mea”.

Dar dacă toate aceste versiuni, toate aceste vieți, toate aceste realități posibile ar veni în acum? Dacă toate lucrurile pe care le-am separat prin timp ar începe să curgă una în cealaltă? Cum s-ar simți? Am reușit să separăm provocările dimensiunii a treia fragmentându-le dar această tactică a creat doar și mai multă iluzie deoarece unitatea este cheia care va deschide ușa puzzle-ului format din noi, cei care devenim sine multidimensionale în viața noastră de zi cu zi.

Prin proiectare noi toți am ales vieți individuale separate pentru ca fiecare dintre noi să avem propria noastră piesă dintr-un puzzle mai mare. Dar acum, piesele noastre din puzzle sunt chemate să se alăture întregii ființe simțitoare a lui Gaia.
  
Când am început acest puzzle, cu nenumărate vieți în urmă, ne-am gândit numai la oamenii care arătau ca noi, vorbeau limba noastră, dacă aveam una, deoarece trăiam cu toții într-o peșteră mică. Chiar și atunci aveam peșteri separate pentru triburi separate. Acum, trebuie să realizăm că noi trebuie să eliberăm acel obicei deoarece nici unul dintre noi nu este diferit în interiorul sinelui său.

Suntem aceleași ființe, purtăm doar costume diferite, costume la care ne gândim că sunt corpurile noastre fizice. Unele dintre aceste costume nici măcar nu sunt umanoide. Unele dintre aceste costume sunt de feline, altele sunt canine, altele sunt reptiliene sau de insecte, iar lista poate continua. Și dacă acum am da toate aceste costume jos, ne-am vedea ca întreg, ca și conștiință pură, ca și lumină pură și ca spirit pur.

De ce este acceptabil din punct de vedere social să fim speriați, depresivi, anxioși sau bolnavi, dar pare a fi de neacceptat să fim membrii propriului nostru sine multidimensional. Cum ar fi să fim pe deplin sinceri și să spunem: Bună! Numele meu este Sue Lie și sunt un om, arcturian, pleiadian și ceva siriusian și un pic draconian, dar și zetan. Am și origini puternice de antarian, puțin andromedan și, da, în prezent port o formă umanoidă trei dimensională de pe o mică planetă numită Pământ.

Și pare că Pământul freamătă deoarece membrii acestei Planete încep să ia în considerare posibilitatea ascensionării personale și planetare. Bineînțeles că acesta este doar un mic procent al oamenilor doarece mulți alții cred că sunt doar oameni. Sper să nu se supere prea tare atunci când vor descoperi adevărul. Pentru cei care sunt speriați de schimbare, o treabă pe care ei o urăsc, pot doar să-mi imaginez cât de terifiant ar putea fi pentru ei să accepte că întreaga lor realitate se schimbă.

Realizez acum ce se schimbă în interiorul meu, pur și simplu nu mă mai pot ascunde. Atât cât pot spune, lucruri neobișnuite pe blog, de obicei mă rețin puțin, încerc să fac un pas înapoi, numai puțin, pentru ca oamenii să nu se sperie, să nu se înfricoșeze. Dar oamenii care sunt speriați de schimbare vor fi mult mai înfricoșați dacă nu realizează că ceva este diferit.

Nu, nu este fizic, este psihologic și spiritual dar în același acum, sunt toate aceste lucruri în același timp. Este ca și cum am trece printr-o resetare exact așa cum ei, orice și oriunde ar fi ei, vorbesc despre o resetare financiară, unii dintre noi suntem mai angajați într-o resetare a conștiinței. În loc să ajungem acolo unde ne-am dorit mereu, în a treia dimensiune, dorim să urmăm acel sentiment care este profund în interiorul și peste tot în jurul nostru.

Când suntem obosiți, bolnavi, emoționali, adormiți sau înfometați, cu alte cuvinte, când vehiculele noastre umane au nevoie de atenția noastră, noi uităm de acest nou sentiment. Da, este un sentiment nou dar, cu toate acestea, pentru noi, cei care am fost pe această cale de recunoaștere a percepțiilor noastre cinci dimensionale, acest sentiment pare a fi foarte vechi. Pare ca și cum a fost mereu acolo dar, doar acum îl recunoaștem.

Nu știm mereu cum, de ce sau chiar ce este diferit dar în interior simțim ceva în miezul nostru, ceva ce nu am simțit până acum. În nici una dintre nenumăratele noastre realități sau nenumăratele noastre linii temporale nu am fi simțit această experiență decât dacă am fi fost suficient de onorați să experimentăm în mod personal o ascensiune umană.

Bineînțeles că nu eram mai umani decât suntem acum, dar purtam un vehicul uman, așa că noi credeam că suntem doar umani și cum ceea ce credem este ceea ce percepem, este nevoie de un mare curaj pentru a vedea întreaga perspectivă multidimensională a vieții în timp ce purtăm încă un vehicul uman. Cu toate acestea trebuie să ajungem la acel grad de conștientizare al sinelor noastre adevărate, dacă vom face această transmutare în Corpul nostru adevărat de lumină cinci dimensional.

Așa că iată-ne în acest moment, în această stare a conștiinței în care știm că ceva este foarte diferit și suntem aici pentru a realiza că fiecare dintre noi cunoaște doar ceea ce noi cunoaștem. Suntem piese dintr-un puzzle, piese pe care trebuie să le unim unele cu altele pentru a lua toate piesele puzzle-ului nostru și să le punem împreună pentru a obține imaginea de ansamblu a ceea ce se întâmplă de fapt în realitatea noastră curentă.

Încă un lucru de ținut minte este că realitatea noastră se schimbă atât de repede încât nu putem deveni atașați de nici o versiune oferită de realitatea noastră personală sau chiar de cea posibilă pentru că s-ar putea ”să pierdem autobuzul” acestei noi realități pe care noi o creăm în interiorul nostru. Cu toții suntem la fel de importanți, cu toții suntem  pietricelele care formează plaja, milioanele de stele care umplu cerul, cu toții suntem Pământul și cu toții suntem Spiritul, cu toții suntem Spiritul lui Gaia și Spiritul lui Gaia este format din noi toți.

Suntem persoanele care iubesc necondiționat această planetă care este casa noastră și când ne vom întoarce la navele noastre stelare cărora le simțim lipsa cu atâta disperare, ne vom întâlni unii cu ceilalți în holograma Pământului trei dimensional pentru a discuta între noi despre fantastica treabă ce a realizat-o Gaia, aceea de a fi o planetă. Vom râde și vom discuta despre noi, oamenii, care eram meniți să fim Păstrătorii Pământului și despre cum unii dintre noi, oamenii, ne-am putut reaminti că, Gaia, era Mama noastră Pământ.

Da, fiecare dintre cei interesați de această transmisie o iubește pe Mama Gaia și face tot posibilul pentru a împlini contractul pentru Gaia, contract pe care eu, tu, noi suntem acum în procesul de a-l împlini pe măsură ce o transmutăm pe iubita noastră Gaia trei dimensională în a patra și a cincea ei expresie dimensională. Ne amintim că am venit în vehiculele noastre pământești actuale pentru a o ajuta pe Gaia în orice fel putem, deoarece noi am unit conștiința unității a lui ”am venit pentru Gaia”.

Și eu, noi, noi toți suntem aici acum pentru Gaia.





Mai multe informații despre cea de-a Șasea Chakră găsiti aici.




Traducere meditație Nora Trifan și Monica Poka
Traducere Monica Poka
Videoclip realizat de Condor C


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.