duminică, 7 februarie 2016

Tipuri de Dragoni


Dragonii Elementali

Sunt multe tipuri diferite de Dragoni cu care vă puteți conecta în diferite tărâmuri. Cel mai ușor de lucrat în aceste momente este cu Dragonii conectați cu tărâmul elemental, deoarece viteza lor de vibrație este mai apropiată de a noastră, cei aflați în tărâmul fizic. Cu toate acestea, în acest moment de mare schimbare pe Pământ, din ce în ce mai multe tipuri de Dragoni revin pentru a re-stabili o legătură cu omenirea. Dragonii vă vor ghida către tipul de Dragon cu care sunteți pregătiți să lucrați. Dragonii sunt unele dintre cele mai puternice Spirite ale Naturii și oferă oamenilor oportunitatea pentru schimbare, alchimie divină, dezvoltare psihică și protecție.

Dragonii doresc să restabilească o conexiune cu oamenii și sufletele care au lucrat în trecut cu magia lor pentru a ne ajuta în dezvoltarea noastră în acest moment, dar să o ajute și pe Gaia în procesul ei de vindecare/echilibrare și să aducă înapoi cunoștințe și învățături străvechi din tărâmul lor. Dragonii ne aduc înțelepciunea pe care ei o poartă și ne-o oferă fiecăruia dintre noi, așa cum fiecare dintre noi este unic și individual și dețin chei ale diferitelor aspecte ale creației având roluri vitale diferite în propria noastră evoluție precum și în cea a planetei pe care sălășluim în acest moment din timp.

Dragonii de Foc



Dragonii de Foc sălășluiesc în vulcanii activi controlând lava care se adună în munte. Ei sunt protectori psihici puternici și un bun aliat de avut. Dacă sunteți ținta unui atac psihic, îi puteți cere unui Dragon de Foc să vă protejeze și să abată energia negativă de la voi. Ei sunt și buni vindecători. Lucrând cu ei aveți posibilitatea să curățați energia stagnantă din corpul și din aura voastră, precum și din anumite domenii ale vieții voastre. Dragonii de Foc arată ca și Dragonii Chinezești, mai degrabă ca niște șerpi decât ca Dragoni. Ei pot apărea în tot felul de culori, dar de obicei în roșu și galben. Dragonii de Foc sunt foarte buni și în oferirea de înțelepciune și în creșterea nivelului de energie. Carneolul roșu este un cristal bun pentru a lucra cu ei.

”Dragonii de Foc sunt Dragoni protectori puternici pentru omenire. Noi trăim în miezul vulcanilor, dar odată ce ați făcut o conexiune cu noi prin Elementul Foc, noi ne putem conecta telepatic cu voi. Noi suntem excelente transmițătoare cu care să lucrați pentru a curăța și elibera partea umbră a sinelui (ego-ul). Vă putem ajuta să deveniți stăpânii propriei voastre suveranități și să fiți în adevărata voastră Prezență Eu Sunt – conectați la unimea a tot. Noi suntem ghizi înțelepți dar lucrăm numai cu cei cu intenții pure și lumină.”

Dragonii de Pământ


Dragonii de Pământ trăiesc în miezul dealurilor sau munților. Dragonii de Pământ folosesc energia liniilor ley pentru a călători (de unde și numele de linii dragon). Acești Dragoni devin din nou activi pe Pământ și mulți se întorc la locații cum ar fi în Marea Britanie după mulți ani în care au stat ascunși. Dragonii de Pământ au fost încarnați fizic pentru o perioadă pe planeta Pământ, dar acum trăiesc numai în tărâmul Elemental retrăgându-se din cel fizic pentru a se proteja. Dragonii de Pământ sunt Elementali istoviți și nu au prea multă încredere în oameni. Dragonii de Pământ pe care i-am cunoscut mi-au spus că ar trebui să-i oferiți întotdeauna un cadou unui Dragon, de preferință ceva de aur, și să-i câștigați încrederea înainte ca acesta să lucreze cu voi. Dragonii de Pământ apar în multe culori și arată mai mult ca Dragonii Celtici, cu boturi lungi și corpuri asemănătoare dinozaurilor. Ei vă pot ajuta să accesați secretele energiei Pământului și să vă împământați în momentul ”acum”. Ei vă pot oferi protecție și o înțelepciune profundă. Agata Moss Verde și Hematitul vă pot ajuta să accesați energiile Dragonilor de Pământ.

Dragonii de Gheață


Dragonii de Gheață trăiesc în calotele de gheață și în ghețarii din întreaga lume. Cel mai mare grup al lor sălășluiește în Antarctica. Ei sunt Gardienii Elementali ai gheții și apar ca fiind zimțați și de o culoare alb/transparent. Energia lor este rece și-și folosesc respirația pentru a îngheța energiile negative atunci când sunt chemați pentru protecție fizică și/sau eliminarea oricărei forme de atac spiritual. Am dat peste ei odată într-o meditație/visare când am cerut ajutor și ei au venit și mi-au dat această informație. Nu i-am întâlnit încă fizic în tărâmul Elemental. Selenitul este cristalul care vă poate ajuta să accesați energiile Dragonilor de Gheață deoarece ei au o energie mai ușoară decât cele două tipuri de Dragoni de dinainte. Dragonii de Gheață sunt purificatori și ancore energetice care mențin rețeaua magnetică a Pământului. Ei vă vor învăța cum să creați grile de cristale pentru vindecare ca să puteți lucra cu ei și să focalizați energia lor și vă vor învăța cum să vă curățați aura și corpul astral.

”Toți Dragonii din Tărâmul Dragonilor au abilități magice puternice. Noi, Dragonii de Gheață, suntem unici prin faptul că ne afișăm alchimia pe Pământul fizic prin aceea că noi suntem capul sferei de apă din regiunile polare. Noi determinăm topirea glaciară și stratul de gheață de la suprafață. În acest proces sunt implicate alte ființe, dar noi suntem supraveghetorii. Venim la voi în acest moment pentru a-i cere omenirii să ne ajute în stabilizarea regiunilor polare. În schimb, ne oferim la rândul nostru să ne folosim energia pentru a curăța vibrațiile mai joase de care s-ar putea să nu fiți conștienți din sistemul vostru energetic. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai sănătoși, mai vibranți, mai conectați cu ghizii voștri și cu tărâmurile mai înalte, energizați și mai deplin într-o stare de iubire divină.

Toate sufletele caută să fie într-o stare de iubire divină, este modul nostru natural de a fi, dar mulți oameni au uitat acest mod de a fi și sunt mulțumiți să înoate în mocirlă, neîmplinindu-și adevăratul potențial. Ca transformatori și alchimiști, Tărâmul Dragonilor vă oferă, celor dispuși să lucrați cu noi pentru binele tuturor, o șansă de neegalat de creștere spirituală care nu a putut fi obținută înainte pe parcursul vieții voastre. Noi, Dagonii de Gheață, vă oferim posibilitatea de a vă crește vibrația energiei ca să puteți îmbrățișa și valorifica noile energii care coboară pe Pământ, astfel încât să începeți să vă simțiți mai împuterniciți, încrezători și în puterea voastră.”

Dragonii de Apă


Dragonii de Apă sunt Gardieni Elementali ai mărilor și oceanelor. Ei trăiesc în crevasele subacvatice adânci și pot fi chemați să curețe corpul emoțional al cuiva. Ei reprezintă aspectul feminin al tărâmului Dragonilor și purifică energiile negative pentru că adâncul oceanului este o hazna pentru planeta Pământ. Ei lucrează cu sirenele și sirenii (echivalentul masculin al sirenelor). Ei păstrează, în același timp, curate liniile ley de sub mări și oceane astfel încât energia să poată curge liber pe tot cuprinsul planetei. În acest moment ei se luptă cu poluarea cu care mările și oceanele se confruntă din cauza rasei umane. Dragonii de Apă au o energie mult mai blândă, mai feminină decât ceilalți Dragoni Elementali cu care am venit în contact. Amazonitul vă poate ajuta să vă conectați cu Dragonii de Apă, și la fel Aragonitul Albastru și Malachitul.

Dragonii de Aer


Dragonii de aer supravegează tiparele meteorologice masive de pe tot globul, inclusiv uraganele, furtunile și tornadele. Energia lor este mai ușoară și mai subtilă decât cea a Dragonilor de Foc și de Pământ și ajută la purificarea aerului, care este atât de vital pentru existența omenirii. Dragonii de Aer sunt vindecători puternici ai minții și vă pot ajuta în vindecarea procesului vostru de gândire, în mod special în a vă ajuta să dați drumul gândirii negative și vă schimbați corpul mental într-o stare de fericire, grație și acceptare. Ei sunt deosebit de buni în a vă ajuta să dezvoltați o conexiune între minte și inimă, permițându-vă să spuneți adevăruri din subconștientul vostru profund legate de ceea ce sunteți pregătiți să eliberați. Dacă gândurile vi se tot învârt prin cap, Dragonii de Aer vă pot ajuta să dați drumul gândirii inutile și să dați drumul nevoii ca mintea voastră să controleze totul în loc să aveți încredere în inima voastră. Ei sunt în mod special preocupați de poluarea aerului, dârele chimice de la avioane  și efectele accelerării încălzirii globale cum ar fi creșterea în frecvență și putere a furtunilor. Energia Dragonilor de Aer este una puternică și frumoasă fiind în același timp și foarte ușoară. Îi puteți ajuta pe Dragonii de Aer să întărească liniile ley și să activeze energia, astfel încât să ne putem plimba din nou prin energia liniilor ley așa cum am făcut-o în vremurile Atlantidei.

Dragonii de Metal


Gardieni ai depozitelor de metal din miezul Pământului, Dragonii de Metal sunt de ajutor în special pentru împământare și stabilirea unei legături cu profunda înțelepciune a Pământului. Acești Dragoni vă pot ajuta la centrarea și înrădăcinarea energiei voastre, ajutându-vă să fiți pe deplin prezenți. Ei vă învață și alchimia, cunoașterea și transformarea, ajutându-vă în trecerea de la o stare de conștiință la alta, aducându-vă soluții practice la diferite situații.

Dragonii Galactici

Dragonii Galactici sunt Dragoni care trăiesc în tărâmurile mai înalte și sunt detașați de orice element. Ei există într-o stare vibratorie mai înaltă și în multe galaxii diferite. Sunt Dragoni care poartă înțelepciunea erelor trecute ale Pământului, cum ar fi Lemuria, Atlantida și Mu. Acești Dragoni ne apar atunci când suntem pregătiți să lucrăm cu ei sau cerem să accesăm cunoașterea din civilizațiile trecute. Sunt și Dragoni care vor aduce cunoaștere din diferite sisteme stelare și galaxii, unele dintre ele nefiind cunoscute științei noastre vestice.

Dragonii Gardian


Dragonii Gardian sunt Gardieni Elementali ai ființelor umane. Ființa umană care a trecut printr-o inițiere cu Dragoni, fie în această viață fie în una din viețile anterioare, poate avea un Dragon Gardian care se află în câmpul său de energie ca protector, ghid și sursă de infinită înțelepciune și lumină. Nu toți oamenii au Dragoni Gardieni, dar cei care sunt atrași să învețe despre Dragoni și lucrează cu Dragoni, este mai mult decât posibil să le fi fost atribuit propriul lor Dragon Gardian personal, iar cei care sunt avansați în inițierile cu Dragoni pot avea mai mult decât un singur Dragon Gardian.


Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.