vineri, 12 februarie 2016

Discernământul și Cum se Aplică Acestor Timpuri – Consiliul



Prin Ronald Head

Canalul nostru a fost întrebat despre subiectul discernământului și modul în care el se aplică acestor timpuri. Vom lua această întrebare ca adresată, indirect, și nouă. El ne-a adus acest subiect și suntem de acord cu tratarea lui.

Am mai vorbit și înainte despre acest subiect și vom începe și de această dată prin acoperirea aceleiași tematici. Este în regulă. Programele și sistemele voastre de operare sunt actualizate de fiecare dată când citiți din nou ceva. Este ca și când ați practica un sport sau ați cânta la un instrument muzical. Se construiesc căi neuronale în sistemul vostru nervos, se întăresc și, probabil, sunt corectate de fiecare dată. Așa că vă îndemnăm să nu săriți peste lucruri doar pentru că sunteți familiarizați cu ele. Nu vedeți diferit lucrurile de fiecare dată când citiți din nou cartea voastră favorită? Acest lucru se întâmplă pentru că voi sunteți diferiți de cel care a citit-o ultima dată.

Deci – discernământul. Intrați în timpuri critice pentru omenire și pentru voi înșivă. Acest lucru va avea efecte diferite asupra fiecărei persoane. Dar, în același timp va aduce în prim plan lucrătorii în lumină dedicați care au intenționat în mod serios să-și ridice frecvența, să învețe să se iubească pe ei înșiși și pe ceilalți și să contribuie personal cu orice ar putea la ridicarea conștiinței colective.

Vor fi aduși în prim plan și mulți dintre cei care s-au folosit de alții, care sunt total induși în eroare și care vor să ”facă un dolar”, așa cum spuneți voi. Vor fi informații pentru cei care au nevoie de ele și care se bazează pe iubire și pe includere. Vor fi și multe care se vor baza pe frică. Acesta este motivul pentru care este atât de important ca fiecare dintre voi să vă fi șlefuit abilititățile înnăscute ale discernământului.

Discernământul este o abilitate înnăscută pentru fiecare dintre voi. Dar, după cum bine știți, aveți multe abilități înnăscute pe care nu vi le-ați ascuțit în cel mai înalt grad. Deci, întrebarea devine ”Cum pot să-mi îmbunătățesc discernământul?”

Mai întâi dați-ne voie să subliniem că voi decideți meritele unui lucru folosindu-vă intelectul, voi nu discerneți, voi judecați. Asta nu înseamnă însă că nu puteți găsi cea mai bună alegere. Dar nici nu înseamnă că o veți face. Există o mare masă de informații și posibilități pe care mintea voastră încarnată nici n-ar putea să înceapă măcar să le înțeleagă.  Aveți un mecanism minunat în mintea voastră, dar ați fost învățați să vă bazați pe ea să facă lucruri pe care nu a fost creată să le facă.

Ne-am dori foarte mult ca voi să începeți să înțelegeți că există infinit mai mult din voi decât ființa de care sunteți conștienți în prezent. Asta este ceea ce noi am dori să învățați, la ce să vă racordați și pe ce să vă bazați. Și acesta este discernământul despre care vă vorbim.

Acum, dacă sunteți o persoană care-și conduce viața în colaborare cu ghizii săi, atunci știți cum să faceți acest lucru. Dacă nu, vă gândiți probabil că nu știți cum să faceți acest lucru. Nu este greu. Este nevoie doar de o anumită atenție și ceva practică, nu de atât de multă practică ca să faceți acest lucru și mai bine, ci de o practică care să-l facă modul vostru de viață de zi cu zi.

Ceea ce vă sugerăm este să începeți să filtrați totul, da, totul, prin inima voastră. Inima este conexiunea voastră cu cea mai înaltă versiune a sinelui vostru. Este și conexiunea voastră cu noi. Inima voastră are acces la o cunoaștere la care creierul vostru nu va avea niciodată. Cel mai probabil îi veți ”auzi” sfaturile sub forma sentimentelor/simțirilor. Dacă citiți, ascultați și decideți pe baza a ceea ce inima voastră simte, și dacă nu supervizați acele sentimente/simțiri cu intelectul vostru, acesta vă va fi discernământul. Și nu vă va conduce greșit. Dacă vreodată vă gândiți că a făcut-o, gândiți-vă și vedeți dacă ați urmat acea simțire/sentiment înainte de toate.

În aceste vremuri care urmează, va fi foarte important ca voi și cei din jurul vostru, să fiți capabili să alegeți cu înțelepciune și bine. Continuați să vă dezvoltați cunoașterea interioară. Și dacă vreodată nu sunteți siguri, întrebați-ne pe noi. Suntem întotdeauna disponibili pentru voi. Și este bucuria noastră să vă ajutăm. Veți ”auzi” răspunsul nostru în simțirile/sentimentele voastre. Veți ști.



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.